Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

mandalin saolasın bilgiler için canım..

rica ederim canım sıra da alırım sana kuyruğa girmeden

ne oldu dizine........

yok

nasıl yok lennn:26::26::26:

basbaya yok işte

canlarımmm benn geldimmmmm hşşşş isim vermeyin hee

ip ucu ver bARİ

Ben seni tanımıyorum ki isim vereyim burda kimse isim vermiyor benimki hariç

Bu eski arkdaş melek olan değilmi Kaçıncı üyelik kuzum senin

Mandalina bebk çalışmalrı nasıl gidiyor hamilelik düşünüyordun demi canım bak ne duydum folik asit kullanılıyormuş hamile kalınmadan önce alınırsa bebek sağlıklı oluyormuş

selam kızlaaar nabersiniiiizzz, oley be gündüz geldim ama gitcem yine

güneşe rağmen ne kadar soğuk hava yaaa:84: daha doğrusu güneş var diye atkı bere takmıyom ondan üşüyom:84:

kangammm ne ediyinnnn bak geldimmm sonra kızmaa banaaa

kızlar allah sizi bildiği gibi yapsın emi değiştirin msjlarınızı çabıkk çabıkkk

Son düzenleme:

geçmiş olsun boswer, hee naapim herkes gitmiş oluyo ben işten geldiğimde e okuyup yazmadan edemiyom, aranızda gibi hissediyorum böyle

yorgunum savaşcım işyerimizde çay ocağı var çay yapılan kova gibi bişey var onun üstü düz saklama kaplarını oraya koyuyoruz 10-10.30 gibi 12 ye kadar ısınıyor bebem

he iyimiş yine ama saklaba kaplarının ısınması sağlıksız değil mi duyhasçım? gerçi bulaşık makinesine atılabilenler ısıya dayanıklı oluyordu di mi doğru

birkaç yıl bende evden getirdim yemeklerimi..Isıtacak yer yoktu ona göre bişeyler getiriyordum.

sen ne götürüyordun işe boswer, birkaç fikir yazar mısın bana çıldırıcam çünkü özellikle bu şeker sorunu mahvetti beni

hee kangam senin hedefi biliyok anlaşıldı bu hızın sırrı:92:

şaka bi yana, işim dakikasına kadar hesaplı olduğundan wc ye gitmek bile dakkaya bağlı haliyle ders arası olunca anca ordan oraya yetiş dur, evde falan hiç kısıtlamam yok serdikçe seriyom sonra gece sabaha doğru yatıyorum

kız maşallah de kendine nazarın değecek atom kangam benimmm

çalışkan insan, evdeki çalışkanlığın ofise yansıdı sonunda:83:

böcüşüm adam niyetlenmiş hazır destek ol yav sen de bi kedi için spor, diyet zor işler

dün benim bacak yine arıza yaptı telefon ettim işyerime senelik izinden bir gün aldım çıkamadım evden hatta tün gün yattım

geçmiş olsun mandalinnn, daha iyisin inşallah bugün...

iyi de hastalık bu neden emeklilik uzuyor yani rapor aldığın gün kadar mı uzuyor, öyleyse iyi de, çok mu ark ediyor mandalin?:18::18::18:

yorgunum tapırlar var ya onlardan aldım
bizde göçmeniz bulgar göçmeniyiz

yorgunum tapırlar var ya onlardan aldım
bizde göçmeniz bulgar göçmeniyiz

keşke her yerde ocak fırın bi şey olsa da insan sağlıklı ve ucuz bi şekilde yemeğini götürebilse. şimdi paraıy da geçtim yok yok, öğlen için ev yemeği az da olsa buluyor insana am akşam sınıfları için yok yok, hep sandviç türü şeyler

sizinkiler direkt şimdi oturduğunuz yere mi göçmüş duyhasım, o taraflarda olduğunu bilmiyordum açıkçası, muhacırlar her yerde desene

okumuş bılem aslan kangamtşkler kangam
bu hızım annemden gelıo

he havada güneş var ama soğuk
bende kazakla dolaşıomtek patron dıo senı gördukce ben üşüyorum
onlar montladabıızmişte süreklı ofıste deıl araçları kontrole cıkıom dışarı

kedımın bugn ılk günü:82:haydı ınş zayıflar kocemm
aslında kılolu deıl ama göbeklendıneyse hep destek tam destekona

az önce aradım ne yedın dedım
sabah kahvaltı hazrlamadım işim vardıdagec kaldık
domates zeytın peynır
la dedım benımle cıktın evden nerden buldun ben bulurum dıo
öğlen içinde bı elma almş

kızlar tupper lara verilen paraya acıyorum valla çok pahalı ya yine 1-2 tane alırsan bişey değilde annem çeyizime bayağ aldı onun için ben kızıyorum bidaha alma diyorum
az öncede aradım bana çanta almış 70 milyon vermiş bide pudra rengiymiş modaymış yüreğime oturdu o 70 ee onada pudra rengi ayakkabı şart :97:

Denizli bozkurt ilçesi neredeyse hepsi göçmen Bizimkiler ilk denizlinin başka köyüne göçmüş sonra merkeze gelmişler denizlide de vardır göçmen

nannn kangaa üşütcen kolla kendiniiii, ben de bugün bağrı yanık çıktım sabah işe gittim geldim, dönüşte yakamı paçamı elimle kolumla kapadım ama

bizde de annem makine gibidir ama bana gen geçerken bir yerde takılma olmuş sanırım kangaaa napiim ya canımdan önemli mi, bedenim çok yoruluyo çalışırken ne edem ya işsiz ama evde hamarat, ya da çalışan ama evde aç insan olcam

ben de hiç almadım, türk malı üçsan plastikler vardı migroslarda onlardan alırık hep biz de bozulmuyor sebze-meyve güzel oluyor ama duyhasım zengin aşağısı kurtarmaz onu di mi duyhasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…