zeytinyağlı olarak da yani soğuk olarak ancak yazın taze fasulye o da yazın sıcakta mayışır, yenmez, dolaptan çıkıp soğuk olarak yeriz biz.
e barbunya, bezelye (ki duyhastan öğrendiğime göre o da şekeri yükseltiyormuş) onları illa birkaç çeşidin yanına az tüketebiliyorum o zamanda piknik sepeti lazım, hee eskiden konserve daha çok tüketirdim o zamanlar patlıcan kızartması falan götürüyordum arada, ama kahrolası migrenimi tetikliyor konserve de, ancak evde ağrım yokken tehlike yokken yani konserve yiyorum, ammaa dertliymişim haa
melek ipucuyla nasıl anlatılırki
Mandalina bebk çalışmalrı nasıl gidiyor hamilelik düşünüyordun demi canım bak ne duydum folik asit kullanılıyormuş hamile kalınmadan önce alınırsa bebek sağlıklı oluyormuş
geçmiş olsun boswer, hee naapim herkes gitmiş oluyo ben işten geldiğimdee okuyup yazmadan edemiyom, aranızda gibi hissediyorum böyle
geçmiş olsun mandalinnn, daha iyisin inşallah bugün...
iyi de hastalık bu neden emeklilik uzuyor yani rapor aldığın gün kadar mı uzuyor, öyleyse iyi de, çok mu ark ediyor mandalin?:18::18::18:
hepsi göçmenBizimkiler ilk denizlinin başka köyüne göçmüş sonra merkeze gelmişler denizlide de vardır göçmen
neoldu boswerim hastamısın yoksa
hasta olucaksın sen canım sen hemen bi ilaç al limonlu çay iç falan sıkı giyin
böcük ya bende öyleyim hiçç iş yapmam anacım sağolsun herşeyimi o yapar çantamı bile o hazırlıyo sabahbabamda öyle annemden su istesin annem bana sen getir diyo babam kızıyo kızı niye kaldırıyosun diyo
çok rahata alıştım evlendiğimde inş. yakın olurumda annem hep yapar işimi yengede çok hepsini sıraya dizerim
kaynanam yakın olursa belki oda yapar :97:
iyi diyelim iyi olsun mandalin işgüç aynı şeyler bazen çok bunalıyorum eve gitmek istiyorum
bende gece boyunca titredim yatakta çok üşüdüm hem battanşye hem yorgan vardı ne oldu bilmiyorum dün gece :18::18::18:
bende gece boyunca titredim yatakta çok üşüdüm hem battanşye hem yorgan vardı ne oldu bilmiyorum dün gece :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?