Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ozaman çok seçeneğin yok canım ya

melek ipucuyla nasıl anlatılırki

hoşgeldin bebek

Mandalina bebk çalışmalrı nasıl gidiyor hamilelik düşünüyordun demi canım bak ne duydum folik asit kullanılıyormuş hamile kalınmadan önce alınırsa bebek sağlıklı oluyormuş

hayatım tam çalışma yok evime geçmeyi bekliyorum doktora gittim ön bilgi falan aldım vitamin takviyesi filan yapılıyormuş tahlil yapılıyormuş öncesinde ama ertelediğim için kaldı öyle tamamen çalışma yok dersem yalan olur kaçak göcek belkim olur inşallahhhhh

defter tutmaya başladım bu söylediğinide yazayım defterime unuturum diye herkesin dediğini okuduğumu not alıyorum

sağol canım yokaldığım gün sayısı kadar 657 lerde fark etmiyor ama bizim sözleşmede bugün 5günlük rapor aldığımda emeklilik vakti geldiğinde o 5 günü çalışmam lazım ssk ya prim ödenmiyor yani

hepsi göçmen Bizimkiler ilk denizlinin başka köyüne göçmüş sonra merkeze gelmişler denizlide de vardır göçmen

bir telefon numaranı yazmadın burada duygucum

size yazarken telefon geldi bugün eğitim varmış unutmuşum koşa koşa gittim geldiğimde mesaim bitmişti iyi akşamlar diyemedim

iyi akşamlar

kızlaaaar yeni '' Haydi geyik yapalım Hamileler,kaynana mağdurları,kocişlerini sevenler,süslüler'' topiği açıldı orda buluşalıımmm hersey vaaaarrr

bende gece boyunca titredim yatakta çok üşüdüm hem battanşye hem yorgan vardı ne oldu bilmiyorum dün gece :18::18::18:

senden garu olmas:82::82:

DUYHAS neoluyo bacım size annemde öyle sabaha kadar tiredim diyo doğalgazda açık battaniye yorgan dondum diyo dedim allah allah :26:

iyi diyelim iyi olsun mandalin işgüç aynı şeyler bazen çok bunalıyorum eve gitmek istiyorum

kim eve gitmek istemiyor ki

bende gece boyunca titredim yatakta çok üşüdüm hem battanşye hem yorgan vardı ne oldu bilmiyorum dün gece :18::18::18:

geçmiş olsun canım kapmışsın hastalığı dikkat et kendine bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…