Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

duyhaasss nan adresini de vereydin açık açık bari, cesur yürek senii

hakkaten oralara kadar gitmişler dimek, ben de hep marmara'da kalmışlar sanıyodum hani yakın ya bulgaristan'a

yok güzelim zenginlikle alakası yok yemeklerimin dökülme derdi olmuyo diğer saklama kaplarında çok sızdı yemeklerim artık almak şart oldu şimdi hiç sızıntı yapmıyo kaplar

ben de hiç almadım, türk malı üçsan plastikler vardı migroslarda onlardan alırık hep biz de bozulmuyor sebze-meyve güzel oluyor ama duyhasım zengin aşağısı kurtarmaz onu di mi duyhasım

bacım ya valla en iyisini yapıyon bikaç şeyi gerekli alınabilirde annem bana seri kurdu
Yengemde öyle tupper a 500 milyon rahat vermiştir annemide o yoldan çıkarıyo zaten
bide annem benden habersiz alıyo bana sorsa aldırmamda işte

yok güzelim zenginlikle alakası yok yemeklerimin dökülme derdi olmuyo diğer saklama kaplarında çok sızdı yemeklerim artık almak şart oldu şimdi hiç sızıntı yapmıyo kaplar

yemek taşımak zaten tasarruf ettiriyor,feda olsun tupper'a döktüğün paralar canım

bu arada mail gelmiş arkadaştan, daha önce okumuştum ama hoşuma gitti sizle de paylaşayım dedim

Atatürk yemek yerken İngiliz astsubayın kendisini izlediğini
farketmiş.

Önceleri u...mursamayıp yemeğine devam etsede
uzun süre devam
eden nefret dolu bakışlar Atatürk' ü rahatsız etmiş.
Yaverine bakışların
sebebini öğrenmesini buyurmuş.
Yaveri Ata'ya: "Çanakkale' de babasını
öldürmüşsünüz Atam!" demiş.
Atatürk' ün verdiği cevap ise şu
olmuş:
"Git sor kendisine; babasının Çanakkale'de ne işi varmış"

evet canım yağdanlığıda çok güzel tertemiz kenarları hiç sızdırmıyo

evet yorgunum önceden okumuştum ama gene tüylerim diken diken oldu

evet yorgunum önceden okumuştum ama gene tüylerim diken diken oldu

aynennn duyhasımm

kangammmm dur laf karıştı, sen beni rüyanda nası gördün bakemmmm , iyi görmüşündür de mi kangammm :18: :18: :18: unutmaz kangasını benim böcüşümmmm, ben bu aralar çok fenayım ya yorgun(aha bu kelime tanıdık geli bi yerden ama ) kalkıyorum resmen, karmakarışık rüyalar, hep geç kalmıyım derse diye koşturuyom aşıyorum yolları arada başıma gelmedik kalmıyo tabi

ben alıyom memnunum
ee param cok napım

üşürsemkolsun spor yelek var gıyerım
sımdılık havamı atımda

anladım kanga ben böle deıldım evlenınce oldum
eskıden tabak kaldrtmazdı anam
sımdık nasılsa ben yapcam barı h ıcı bıtsınde h sonu yatam dıye tesellı edıom

kendını yorma kanga
ben senı beklerım
senın şu saatlere bı alışamadım
kaçta cıkıon kaçta eve dönuyon
ben kadan yoruluyon mu be kanga benıde düşün
senı gördumde şöle nıck halınde dün gelmeyınce aklımda kaldın zaar

böcük ya bende öyleyim hiçç iş yapmam anacım sağolsun herşeyimi o yapar çantamı bile o hazırlıyo sabah babamda öyle annemden su istesin annem bana sen getir diyo babam kızıyo kızı niye kaldırıyosun diyo
çok rahata alıştım evlendiğimde inş. yakın olurumda annem hep yapar işimi yengede çok hepsini sıraya dizerim
kaynanam yakın olursa belki oda yapar :97:

ağanın eli tutulmaz derler kangamın hiç tutulmaz

kolsuz yelek patron hedayesi deel mi o yannış mıyım kangaaa, adam hasta olma diye ateşli atomsun diye kolsuz almış bak

kangam ben 15 yaşında başladımdı mutfak işine, ama hobi olarak, evlenince zaten makine gibi oldumdu, bi yandan okulum da vardı ahh ahh ne günlerdi, erken yıprandım valla, okul,iş, ev

he iş birikmesin diye planlı gidiyon annadım kangamm, ah ben de bi spora başlayabilsem aslında o planlı ruhu kendimde bulamıyom işte :18:

he kangam yorulmaya gelince, ayakta ders annatıyom, devamlı tahta sil et, projektör taşı, tey taşı, klasörler, günde düşün 5-6 saat ayaktasın, eve gelince kimse bana mıtbaa gir demesin mümkünse:)))

Son düzenleme:
sen ne götürüyordun işe boswer, birkaç fikir yazar mısın bana çıldırıcam çünkü özellikle bu şeker sorunu mahvetti beni

:

birkaç yıla kadar yemekücretleri maaşımızdan kesiliyordu bizim.Bizde pek beğenmezdik yemekhanenin yemeklerini yanımızd getirirdik parada bize kalırdı..

mesela önce bardak çorba içerdik (knorun varya) mesela patates haşlardım az yağda salça ile kavururdum koyardım küçük bir kaba getirirdim.(asla bıkmıyacağım bi yemek bu) bazen sandiwiç olurdu. yemekte getiridim soğuk yemeğe alışmıştım ben sorun olmuyodu.

armine sen kaç yaşındaydın yav, çantanı nasıl annen hazırlıyor

bardak çorba arada alıyorum yanıma ama kahve içmemek için hani sıcak bi şey içeyim ısınayım diye kışın, kahveyi azalttım da... acılı domatesli favorim, ama onu her içtiğimde milletin ay o sağlıksız vb demesine sinir oluyorum, sanki hiç hazır bir şey yiyip içmiyorlar, kola da içmesinleri sigara da di mi

patates ve sandviç maalesef kan şekeri sorunum yüzünden yasaklı, kısıtlı yiyecekler, tabii ki arada yiyorum ama yedikten sonra fenalaşıyorum ders öncesi maalesef yiyemiyorum o yüzden. en kolay büfelerden sandviç kolay değil tek şansım o da dokunuyor

zaten sağlık gitti mi her yönden sorun yaratıyor insana bu da onlardan başlıcası, sağ ol cnm öneriler için...

armine sen kaç yaşındaydın yav, çantanı nasıl annen hazırlıyor

21 Canım ben biraz bayağ rahata alıştım bizim tafata tek kızım hep öyle o yapmasın falan diyediye rahata alıştım babaanneme bile gitsem bişey yaptırmaz yengemlerde öyle çok şükür maddi açıdanda öyle çok bereketli kızım annem diyo sen anandan kadir gecesi doğsan bukadar şanslı olmazdın diyo

ama evlenince yandım sanırım

valla bayanlar dışardan yemek zor bende hergün kahvaltıyı dışardan yapıyorum ama artık simit poğça börek o tarz şeyler görmek istemiyorum yani hergün hergün aynı olunca sıkılıyor insan annemi arıyorum diyorum akşama şunu şunu yap

zeytinyağlı yemekleri götürebilirsin ısıtmaya gerek yok sonuçta

zeytinyağlı yemekleri götürebilirsin ısıtmaya gerek yok sonuçta

zeytinyağlı olarak da yani soğuk olarak ancak yazın taze fasulye o da yazın sıcakta mayışır, yenmez, dolaptan çıkıp soğuk olarak yeriz biz.

e barbunya, bezelye (ki duyhastan öğrendiğime göre o da şekeri yükseltiyormuş) onları illa birkaç çeşidin yanına az tüketebiliyorum o zamanda piknik sepeti lazım, hee eskiden konserve daha çok tüketirdim o zamanlar patlıcan kızartması falan götürüyordum arada, ama kahrolası migrenimi tetikliyor konserve de, ancak evde ağrım yokken tehlike yokken yani konserve yiyorum, ammaa dertliymişim haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…