Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

zengınık çok şükür kanga:82:sen tutabılın elımı sana serbest

he patron aldıydı ayda yılda işe yarıyo naparsın yoksa atsan atılmaz satsan satılmaz patronum var

planlı olursan ıstersen her işi yaparsın
ohh aman oturam yemek yıyem masa beklesın şu fılm reklam olsun dersen avcunu yalarsınher iş nasılsa benı beklıo ben yapcam severek yapıom kangam

aman senınkıde iş miben mağazada calıstım 4 aycık
sabah 9 akşam 11 ayaktasın oturmak yasak
öğle yemeği 10 dkne gunlerdı be
bıde yenı evlıydım gel eve yemek hazrla h içi 1 gun tatıl dınlencen mı iş mı yapcen
ben cabuk kurtuldum darısı sana:82:

Of bide bizim ev kömürlü kalorifer ev sıcak ama içten gelen birşey mandalinim zaten hastayımda bu kadar değildi geçen hafta işe bile gidemedim sesim kısılmıştı gene tekrarlamasın :18::18::18:

bacılar rüyada bulgur pilavı ne demek biliyomusunuz bide telefonda kavga etmek ne anlama gelir ??

Of bide bizim ev kömürlü kalorifer ev sıcak ama içten gelen birşey mandalinim zaten hastayımda bu kadar değildi geçen hafta işe bile gidemedim sesim kısılmıştı gene tekrarlamasın :18::18::18:

bu grip geçmiyo duygu dikkat et kendine

inşallah tekrarlamaz canım ayaklarına dikkat et birde sırtına
sırtında sürekli yelek olsun canım ayaklarınıda kat kat patik filan giy üşüttüğümüzü anlamıyoruz kapıyoruz şifayı

aman kızlar bu havalar hasta ediyo dikkat edin kendinize

bende pudra rengine takıldım kaldım baktım südyenim bile pudra rengi dün annemde pudra rengi toka çanta almış bende pudra rengi buluz aldım
bide pudra rengi ayakkabı alayım havam batsınn

Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir, ama... tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse ne hayatının hakimisin, ne de hayat karşısında çaresizsin...

bu ne demek oluyo biri beni aydınlatsın

yemek üstüne bi çay bi fıkra iyi gider

Ali 3. sınıfa giden zeki bir çocuktur.
Bir gün öğretmeni Ali'ye 'Siyaset' nedir d...iye sorar.
Ali düşünür ama o çocuk aklıyla cevap veremez.
Eve gider kitaplara bakar ama hiçbir şey anlayamaz.
O da babasına sormaya karar verir.
-Baba, Siyaset nedir ?
-Baba düşünür.Ali'ye uygun bir yolla anlatmak ister.
-Bu evde parayı getiren kim oğlum ?
-Sen...
-Ben kapitalist rejimim.
-Peki, parayı alıp bizim yiyecek içecek ve giyecek gibi ihtiyaçlarımızı karşılayan kim ?
-Annem...
-O da hükümet.
-Peki, küçük kardeşinle kim ilgileniyor?
-Dadım...
-Dadın işçi, kardeşin gelecek, sen de halksın o zaman.
Ali her şeyi not alır ve uyur.
Gece garip seslerle uyanır.
Bir de bakar ki kardeşi ağlıyor.
Yanına gidince altına pislediğini anlar.
Hemen annesini kaldırmaya gider.
Ama ne yaparsa yapsın anne kalkmaz.
Bu arada salondan gelen sesleri merak eder ve salona gider.
Babasıyla dadısını uygunsuz yakalayan Alinin ağzından aynen şu kelimeler dökülür:
—Kapitalist rejim işçiyi sömürüyor, hükümet uyuyor, gelecek bok içinde, halk ne yapsın :):):)

Son düzenleme:
geldimde çok duramicam nasılsınız.
Ben hala evdeyim var mı aranızda hamile haberi olan

hamile dedinizde defneyle msnde görüşüyoruz işyerinde dikkat çekmiş girme nete demişler akşamda vakti olmuyomuş bebekle alakalı laflıyoruz arada

Sel nörüyon hamile yok anacım bizde senden ne var ne yok

bende iyi ne olsun evdeyim hala iş bakıyorum işte.
canım sıkılıyor. komşudan aldım da netbokunu vercem birazdan.

kızlar facede öldüren yorumlar yazın sonra fotoğraflara tektek bakın koptum çok komik vallahi kendimi zor tutuyorum

kangam gelınce okursun
bugun moralım bozuk3 tane tırnağım kırıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…