- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ağanın eli tutulmaz derler kangamın hiç tutulmaz
kolsuz yelek patron hedayesi deel mi o yannış mıyım kangaaa, adam hasta olma diye ateşli atomsun diye kolsuz almış bak
kangam ben 15 yaşında başladımdı mutfak işine, ama hobi olarak, evlenince zaten makine gibi oldumdu, bi yandan okulum da vardı ahh ahh ne günlerdi, erken yıprandım valla, okul,iş, ev
he iş birikmesin diye planlı gidiyon annadım kangamm, ah ben de bi spora başlayabilsem aslında o planlı ruhu kendimde bulamıyom işte :18:
he kangam yorulmaya gelince, ayakta ders annatıyom, devamlı tahta sil et, projektör taşı, tey taşı, klasörler, günde düşün 5-6 saat ayaktasın, eve gelince kimse bana mıtbaa gir demesin mümkünse:)))
Of bide bizim ev kömürlü kalorifer ev sıcak ama içten gelen birşey mandalinim zaten hastayımda bu kadar değildi geçen hafta işe bile gidemedim sesim kısılmıştı gene tekrarlamasın :18::18::18:
Of bide bizim ev kömürlü kalorifer ev sıcak ama içten gelen birşey mandalinim zaten hastayımda bu kadar değildi geçen hafta işe bile gidemedim sesim kısılmıştı gene tekrarlamasın :18::18::18:
hasta mı herkesla kendınıze dıkkat edın aaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?