yahu nereden nereye gitmiş konu sokakta oynayan çocuk arkadaşlarıyla kavga da eder dayakta yer iki dakika sonra kanga olur çocuk bu
eğer komşu komşusunun çocuğunu döverse yapmıştır yaramazlık dövmüştür ellerine sağlık kabahati yoksa dövmezdin komşun denir
öğretmende aynıdır sen evde bir çocukla hemde kendi çocuğunla baş edemezken 50 tane şımarık çocukla baş eden öğretmen eğer vurmuşsa vardır hikmeti ellerine sağlık
tabi bunlar dozunda herşey gibi dozunu aşmadan yerinde kan revan içinde ırakmadan ki zaten bahse konu kişileri anneler babalar tanıyordur biliyordur güveniyordur güvenmese veledini onların yanına yollamaz kaldıki körü körüne güven olmaz hep gözün ucu çocuğunun üzerinde olmalı saldım çayıra mevlam kayıra olmaz çocuk çok sıkmayla olmaz o tv de öldürülen çocukların ailelerine bakın ya salmış ya sıkmış
kendi yasalarımızı kurallarımızı kendimiz koymuyoruz kolluk kuvvetleri sizin sağlamaya çalıştığınızı iddia ettiğiniz adaleti çok güzel yapıyor bırakın herkez kendi işini yapsın anne anneliğini baba babalığını polis polisliğini o zamansorun olmaz
sözüm sana değil armine yanlış anlama herkese sözüm
valla ne olursa olsun benim çocuğuma yeğenime kimse vuramaz.Öğretmenlerin heleki hiç böyle hakkı yok.Çocuk şımarıyorsa konuşur halleder.Zorbalığa hiç gerek yok..
Gün gelir çocuğuma öğretmeni vurursa şikayet ederim elimden gelenide ardıma koymam.
arkadaşıyla kavga etmiştir.Olabilir ama konu komşu eğer bir sıkıntı varsa gelip bana söylemeli.Kimse benim çocuğuma vuramaz.
Çocuğum kıymetli ama sokaktada oynamalı.Sokakta oynuyor diye napalım komşu dövmüş demem.Bu konuda katıyım ben.
valla ne olursa olsun benim çocuğuma yeğenime kimse vuramaz.Öğretmenlerin heleki hiç böyle hakkı yok.Çocuk şımarıyorsa konuşur halleder.Zorbalığa hiç gerek yok..
Gün gelir çocuğuma öğretmeni vurursa şikayet ederim elimden gelenide ardıma koymam.
arkadaşıyla kavga etmiştir.Olabilir ama konu komşu eğer bir sıkıntı varsa gelip bana söylemeli.Kimse benim çocuğuma vuramaz.
Çocuğum kıymetli ama sokaktada oynamalı.Sokakta oynuyor diye napalım komşu dövmüş demem.Bu konuda katıyım ben.
yıllar önce o enıstem yüzünden annem kardeşi ıle bız ıse dayımla kötu olduk
konuşmadık
düşün yaa dayım ve annemın kardeşi
annem cok ağladı üzüldü
suçumuz yokken kabahatlı olduk
sonra noldu bılıon mu 2 gun gecmedı cocuklar barıştı
bende gıttım dayıma yıllardır aynı.mah ama küstük 3 4 yıl olmuştu
neyse çaldım kapıyı
düğünüme davet ettım
yengemde hemen geldı Allah raz olsun sonra barıştık
sımdık enıstem onların yüzüne bakamıo ve enısteme uyan ablam
öfke her zmn kötülüğü getrdı bunu cok ıyı öğrndım
ondandır kavgalardan korkarım
ben bı ara cocuklarla kaldımm anamm o öğretmende ne sabır varmış
zor sanat valla anladım
ceza verılebılır kulağı cekılebılır hıcte kızmam bılırımkı cocuğum bı hata yapmıştr
dayak konusu abartılmasın bende hakım olamam kenıdıme ama öle katı deılımdır
sokakta oynayan cocuk olupta kavga etmeyen yoktur
bızde ettık hıc bulaşmadı aılelemız ıyıkıde bulaşmamışlar
bence öyle değil illa her sokakta olan dayak yer de değil çocuğunun dışarda nasıl oynaması başkalarına zarar vermemesi saygısı konusunda iyi eğitirsen zaten sorun çıkmaz dayak yemez yada şikayet gelmez
çocuktur yaramazlık yapar.Ya sokakata ya okulda..Yaramazlık yaparsa çocuk değildir karısındakinin muhattabı annesi ve babasıdır.Öğretmense çağırır söyler.Komşuysa gelir söyler.Öyle yaramazlık yaptı bi tokat attımın bende affı yoktur.Çocuğuma terbiyesini ben veririm.Komşu ve öğretmen en fazla çocuğum için beni uyarır.Arkadaşlarıyla olur kavga eder yeri gelir dayak yer.Ama başka kimse dokunamaz
terbiyesini sen verirsin ama konu kamşu öğretmende kendini saydırır korku iyidir benim fikrimce
alın benim çocuklarımı dövün getirin sorun değil kuzum
ne yemek var onu dıyın
akşam ben pazı sardım bıde corba
ben kıyamam kız aynen ıade ederım sana
ayy aklıma anam geldı hee bı bakışı ıle korkardım sımdık cocuklar cok yaramaz haddınden o yuzden susmak en ıyısı
cocuk yapasım kalmıo anam öle cocuklardan
benim eşim izinde evde akşam yemek yaparken öğlen yemeğinide yapıyorum ek iş çıkardı
ee bende kıyamam yüz alır gider benimkiler acayip şımarık olur dövmen lazım arada dövüver gari
Tarhana çorbası,patatesli tavuk yemeği,pilav
yaptığın yemeği az cok yapıver gayrıı
kaşımla gözumle korkması lazım benden:82:
tavıklı pattesı sevyom bende
terbiyesini sen verirsin ama konu kamşu öğretmende kendini saydırır korku iyidir benim fikrimce
alın benim çocuklarımı dövün getirin sorun değil kuzum
saygı dayakla olacaksa olmasın daha iyi
ben dövdürttürmem çocuğumu kimsenin çocuğunuda dövemem.varsa sizi sıkanbir durum bana söyleyin sadece.Ben onuda yapmam
benim eşimde istirahatli evde..
tamam boşver önce çocuk yapalım ama sohbete daldık iyice kaptırdık ama çocuklar ortada yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?