Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

boşver sende ben gibi çok çirkefmişsin anacım

geçmiş olsun boşver

kıyamam böcük kalkıp gelmiş beni almaya yanlız gitmeyim eve diye

iyi akşamlar kızlar hoşçakalın

boşver sende ben gibi çok çirkefmişsin anacım

çirkeflikle ne alakası var.Komşu yada öğretmen yada başkası benim çocuğumu dövemez diyorum.Sorun varsa bana söylesin.Gidip onların kafasını gözünü yararım demedim..

espirisine dedim kızlar gerçekten benim öyle enteresan laflarım vardır kesinlikle ciddiyeti yoktu yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

Böcük güzellerde iyi cesaret edip netten almışsın gerçi değiştirme imkanın varmış inan ben şirkette günde kaç yüz tane bunlardan görmekten bıktım artık giysi görmekten

kızlar, gelemedim 2 gündür geçmişi okudum haliyle tahmin edeceğiniz gibi

bir eğitmen ve de öğretmen olarak düşüncemi paylaşmak istedim: öncelikle boşver'in dediği gibi saygı dayakla olacaksa olmaz olsun! hayvan değil derler ya, hayvanı eğitmenin yolu da dayak değil ki benim kitabımda...

ayrıca böcüşümün, mandalinin duyhas'ın dediği gibi çocuklar arasına girilmez! girilmemeli! anneannemlerin akrabalarında ve mahallesinde zamanında bu yüzden küsen ahbaplar-akrabalar olmuş, o yüzden annem küçükken anneannem çok korkarmış bir sorun çıkarsa diye, annemi hep tembihlermiş sokağa çıkarırken, yani oynaması için kapının önüne:)bizler de hiçbir zaman ailelere taşan sorunlar yaşamadık çok şükür. ha tabii ki, kendini bilmez her şeyi annesine ispiyonlayan arkadaşlar olurdu ama annelerimiz, babalarımız olgun olduğundan sorun olmazdı. hani vardır ya, anneee yorgun beni 2 defa sobeledi çapraz apartmandaki kız sana sesleniyorum halahatırlıyor musun acaba o günü

dayak,vurma, kulak çekme ne olursa olsun... hiçbiri bir insanın, hayvanın hak edeceği durum değil! ha hak edenler vardır tabii, ama onlara da insan diyemiyoruz malum

kimseyi ayıplama etme gibi bi düşüncem yok, bizim kardeşimle şansımız dayak olmayan bir evde büyümemizdir belki de, o yüzden bize çok uzak. yeğenime annesi vurur, ama kardeşim yani babası vurmaz asla mesela. onları aile hayatıdır, onların çocuğudur kimse karışamaz tabii ki...

bu arada, duyhasçım sınavlar ne zaman?

boşver, bfit eskiden çok uygundu fiyatlardı netten bakmıştım yayıldıkça zamlanmış mı, kaç lira olmuş sorabilir miyim, hani biz de salon bakacağız ya karşılaştırma şansım olur:18:

he böcüşümm mandaline yemeği çok yap demişin, öğlen akşam hep aynı yemek insanı böö geliyo yav, öğlenleri yemek için eve geliyom ya ben fırsat buldukça düşün düşün kafayı yiyom 2 öğün ne olcak diye

günaydınlar herkese
yorgun savaşcı sınavlar haftaya cumartesi :18::18::18: hayırlısı artık

Böcük güzellerde iyi cesaret edip netten almışsın gerçi değiştirme imkanın varmış inan ben şirkette günde kaç yüz tane bunlardan görmekten bıktım artık giysi görmekten

bende yapmazdım ama bı kere almak ıstedım
hedıye bıle olabılır
yesss, i'm ready to enjoy kangammmmm güle güle giyesin, ben üzerime denemeyi bırak kumaşına ellemeden alamam, takıntı işte, 40 ımda aşmayı düşünüyorum bu takıntımı da

tşkler kangam ama daha 8 ınden sonra yola cıkarmış haftaya beklemek lazım
ılk defa kıyafet aldım netten ınş beğenırım olmadı yer sılerım dermışım

kangamm senı cok özledım arasırada olsa uğrar
ben pek uğramıycam artık cunku işler aksıo bıde her pc basında ıken sankı kk daymışım gıbı dedıkodumu edıp patronumla aramız bozmak ıstıyorlar o yuzden işlere asılmam lazım
sırf onun için

Bu havalarda adamın asabanı bozuyo bir gn iyi oluyor bir gün yağmurlu düzelsin artık havalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…