Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Yorguncum bfit aylık 89 tl..
eğer turkcelliysen 2 ay alana bir ay bedava kampanyaları var.Ozaman aylığı 60 liraya denk geliyor..
Ben 3 aylığa cesaret edemedim.Devam edemem belki diye..

böcük makofoniden bir kere alışveriş yaptım.Pembe pike takımı istedim.Yeşil geldi.Hoşuma gidince geri yollamadım ama hoşuma gitmeseydi sorun olabilirdi

Yorguncum bfit aylık 89 tl..
eğer turkcelliysen 2 ay alana bir ay bedava kampanyaları var.Ozaman aylığı 60 liraya denk geliyor..
Ben 3 aylığa cesaret edemedim.Devam edemem belki diye..

bu bahsettığınız neanlamadım hee

bakalım cnm haftaya glcek bakarım olmadı hedıye eder bıdahada almamordan

Ben markafoniden de aldım limangodan da aldım beğendim kalitelerini sıra trendyolda o 10 tl hediye çeki vermiş

Bfit kadınlara özel 30 dakikalık spor yapılan spor salonu arkadaşlar

Bu kız çok fena hepimize illallah getirdi resmen.Mesela biraz hasta olmuştur.Sana olmadık yerde laf sokar aramadın diye.herkesle yarış halinde.Şimdide diyormuşkki bütün gelinler sezeryanla doğurmuş ben normal doğurdum :)
Hamileliği süresince bebeğine ne takacağımızı sorup durdu bide..
Ben 7de sakaryada oluyorum yemek falan yiyip çıksak hastaneye yetişemezsem ziyarete yandım.vay gelmedin diye milletin içinde laf eder.Anlatılmaz yaşanır ya..

Allah yardımcın olsun

böcüküm gene başladı kk sorun çıkarmaya

sorma yaa tam kımse yok dedım ama gıremedım
neysem gene geldım

ben hiç takmaz düşünmezdım
laf mı sokuo sende sok
senın gıbı boş deılım anacım çalışan ınsanım gelemedım
bitti
çemkır bacımm :82:

Ah kızlar ahh görüşmüyorum yinede onun maceraları peşimi bırakmıyor.Aynı apartmazdayız.Eşinin abisi eşi geliyor marketten elleri dolu.Görüyonmu neler almışlar der.Hesap yapar bak bu ay şunu aldılar bunu aldılar.Demek çok paraları var.Fesat anlıyacağınız.Dedem yeğenimi çok sever.Sırf onun çocuğunuda sevsin diye dedemin adını koyuyor.Yandıl şimdi başlar senin yeğene böyle yaptı benimkine yapmadı..
Bir keresinde bana dediki dedem sizlere çok düşkün(ablam abim ve beni söylüyor) adınızı bile farklı söylüyor neden anneniz öldü diyemii ..

Uzak durmaya çalışıyoruz ama olmuyo işte...

İşte buda gelin.Kışın teyzemde kaldısırf rahat etmek için.yataak çarşafını bile teyzem değiştiriyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…