Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

evt yaz gelsın gezelım tozalım
ortalığın tozunu attıralım
ben cıkam sımdık işim var

boşver tuzlu kurabiye yapabilirsin hem tatlı hem tuzlu şekerparede kolay hem lezzetli oluyor bir de pasta yapabilirsin patates salatası kısır makarna gibi şeylerde olabilir ssen karar ver bizde elimizdeki tarifleri dökelim hoşuna gideni yaparsın

günaydın kızlar

mandalin güzel fikir güvendiğiniz tariflerinizi yazıverin yav..

benimde aklımdaki menüm sizde fikirlerinizi söyleyiverin..

patatesli havuçlu salata..
mercimek köftesi
peynirli börek
gazozlu poğaca (zeytinezmeli)
kolaç
ekler
çokodamlalı kurabiye

nasıl??

bence mercimek köftesi yap salatayı çıkar çünkü ikisise aynı tür gibi
kolaç nedir bilmiyorum
börek klasik ve doyurucu hemde güzel
eklerde süper bence çoğu insanın sevdiği şeyler
kurabiyede iyi bence

listendeki herşey çoğu insanın yediği yani bunu sevmem asla yemem gibi risk olmadığı şeyler çok doğru kararlar bence

bizim arkadaşlarla ev görüşmelerimizde çeşit bol uluyor.Salata 2-3 çeşit yapılıyor.Herkes istediğini yiyor..

Bir ekleri kedi dilinden yapacam.Hiç denedinizmi??Gerçi bu akşam deneme yapacam.Olmazsa pasta yaparım

kolaçta börek gibi birşey patatesle yapışıyor.yufkasız ama...Arkadaşlarımın merak ettiği bir börek.O yüzden yapacam.

tatlı az değğilmi kek filanda eklesen nasıl olur
boşver zahmetli ama değişik bir şey olsun istersen salata çeşitlerinden birinin yerine fellah köfteside yapabilirsin

Son düzenleme:
boşver zahmetli ama değişik bir şey olsun istersen salata çeşitlerinden birinin yerine fellah köfteside yapabilirsin

ekler ve kurabiye azmı gelir diyorsun yani
olmadı ıslak kekyaparım bide

fellah köftesi nasıl yapılıyor.Bir gece önceden yapılabilirmi..yada basitmi o gün beni oyalarmı

fellah köftesi nasıl yapılıyor.Bir gece önceden yapılabilirmi..yada basitmi o gün beni oyalarmı

bir gece önceden yapılır zaten aynı gün yorar biraz zahmetli zahmetite küçük küçük toplar yapması bilye kadar toplar yapıyorsun ama lezzetine bayılıyorum bulgurla yapılıyor

fellah köftesi olabilir hemde bir gece önceden olunca daha iyi..
ben çoğu şeyi bir gece önceden yapacam.Bunuda yaparsam sadece kolacı yaparım ogün oda basit iyi olur.

fellah köftesi olabilir hemde bir gece önceden olunca daha iyi..
ben çoğu şeyi bir gece önceden yapacam.Bunuda yaparsam sadece kolacı yaparım ogün oda basit iyi olur.

o zaman en sona fellah köftesini bırak ama geç saate bırakma topları yapmak çok zaman alabiliyor

yok yav muffin oyalar beni

bide sen bir fellah köftesi tarifi vermişin.Kaç tane çıkıyo otariften.Malum kalabalığız.Kaç katına çıkarmalıyım malzemeyi

sunumu çok şık bence ondan dedim bak bakalım beğenecekmisin ıslak kek benzeri ama sunum şık

yok yav muffin oyalar beni

bide sen bir fellah köftesi tarifi vermişin.Kaç tane çıkıyo otariften.Malum kalabalığız.Kaç katına çıkarmalıyım malzemeyi

hım güzel soru benim yaptığımdan 6 kişiye çıkar sanırım sen önce hamuru yoğurcanya oradan yetip yetmeyeceğini kestirebilirsin göz kararı bulgur ekleyerek yada azaltarak gidebilirsin

topları yapabildiğin kadar küçük yapmalısın çünkü kaynar suda haşlanırken şişecekler onuda unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…