Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ana cvp yazdım
yok olmuş
kangam bende çok işe düşkün değilim gördüğmde yapıyom yada halim varsa
ama her akşam az az yapıp h sonu gezmek var
onu düşününce bı aşk gelıo tabı bana

eşim evdeyken onunla zaman gecıyorm ama mesela ütü etceksem eşimin yanında edıom
bı ütü edıom bi öpücük konduruyomm

günaydın cnm
sinirlenme tatlım yaa

yenı bi arkadaş nerden bılsın ama ona kızmamalısın bence
üzülmüş olabılırsın tabı ama onun suçu yokkıüzme onun için kendını

ikincisi gıtmenız onlara yeterlı gelmelı bence
yemek dese ıslaatalım dese bırı bana derımkı ee sız hazrlayın yemeklerı ıslatırız
yada önemsemedığım biri ise he der geçerım yanı

diğer konuda suçun yokmuş zaten konuş olayı çöz
üzme kendını hemi

yeni arkadaşa kızdığımı söylşemedim sadece.Üzüldüğümü söyledim.Suçu olmadığınıda ekledim.Sadece sizlerle üzüntümü paylaşmak için anlattım yanlış anlamışın..

Yemek mevzumuna gelince 2 haftadır resmen sıkıştırıyor adam bizi ne zaman yemeğe gidiyoruz diye.Bi bekle bizden haber.Sıkıştırmanın bi manası yok yüzsüzlük sadece yaptığı.Ayrıca bu adam biri değil.Düğünde hiçbirşeye karışmayan eşe dosta ayıp olmasın diye düğüne gelen aşimin babası.Herhangi biri olsa dert değil zaten.Yemek sorun değil yüzsüzlüğü sorun bunuda anlatamadım sanırım..

Şu sıralar çok hassasım neden bilmiyorum.Ama kimseye eşim dahil tahammülüm yok.

sen yine sükutunu giyin.dilersen hiç konuşma ben kelamlarımı çürüttüm yolunda,çarpsa da bir tokat gibi yüzüme her harfı yoluna heceledim.
ve bilesin üstüne aşkı giydirdimdiğm bu yüreğe ben söz verdim.hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim

koceme bıraktığım not

mevlanının kitaplarını okuyorum ordan çaldımm ama harika değil mi

ben herşeyı yanlış anladım ozmn
ben senı bılmemde benım hayatımda ıkı tür ınsan var
önemlıler ve önemsızler
önemsızler cok yakınım bıle olabılır fark etmez duymam deıdklerını üzmem tatlı canımıo kadar

güzel eşimime şu sıralar sinir olmasaydım bende yazardım.Ama çok bekler

ben yapamıyorum bunuu.Gerekli gereksiz herkesin söylediği yaptığı etkiliyor beni

boswer son 1 aydır benimde sinirlenince yada bişeyden etkilenince titreme tutuyo ağlıyorum dayanamıyorum titriyorum engel olamıyorum sinirlerim bozuk ( bu titremem nasıl geçicek önceden böyle bişey yoktu yeni yeni oluyo (

Birikim seni bu hale getirmiş olabilir.

günaydın kızlar bom bom bom bomba başımın belası insanlar nefretrim kinim bu akşam geliyorlar evdeki odunda ağzını açmamış yine banada söylemiyor aldım çantamı çıktım evden ne halin varsa gör dedim hala akşam işten almaya gelecem seni diyor

Birikim seni bu hale getirmiş olabilir.

evet ablacım

canım sakin ol nasıl olsa geçicek gidicek boşuna kendine eziyet edip sinirlerini yıpratma eşinle kötü olma

Son düzenleme:

yüzsüz insanlar işte ya..Çalışan birinin evine haftaiçi gidilirmi ya.Haftasonu gel git..Allah kolaylık versin mandalin.Kazasız belasız atlatırsın umarım

evet ablacım

canım sakin ol nasıl olsa geçicek gidicek boşuna kendine eziyet edip sinirlerini yıpratma eşinle kötü olma

o benimle kötü olmasın

yüzsüz insanlar işte ya..Çalışan birinin evine haftaiçi gidilirmi ya.Haftasonu gel git..Allah kolaylık versin mandalin.Kazasız belasız atlatırsın umarım

hafta sonuda bendeler yüzsüz demek az kalır beni arayan soran yok bir telefon edip müsaitmisin yada geliyoruz diyen yok eşşek yerine koymuyorlar ........ eve gitmiycem otursunlar oğullarıyla arkalarından tüm evi döküp temizlik yapacam arayıp ardınızdan evi şartlıyorum tuzruhuyla anca arınır diycem

evini onlaramı bırakacaksın yani.Bence yapma..Başlarında ol.Gerekirse laf sok ama eve git..

yaa boşver çıldırcam onları evimde görmek istemiyorum ve evdeki odunu da ondanda nefret ediyorum akşamdan beri kafayı yiycem az kaldı

Ben seni en iyi anlıyanlardanım canım.Ama evde olmalısın..Druma göre hareket et.Bilmişlikler yapılıyorsa sok lafını.Hatta laf arasında ben evde yokken evimde misafir istemem bile de..Sen sıkılacağına üzüleceğine onlar üzülsün..Onlara evini ne veriyosun.O ev senin.

haklısın canım ama akşam gelecekler sabah ben işe gelecem onlar uyanmadan ayyy bir de yemek yapacam onlara

teyzeme rica ettim işten izin al gel diye en azından teyzem başlarında dursun inşalalh işleri olmazda gelir onların suçu yok suç odunumda

mandalina canım neden eşinin ailesine bukadar tepkilisin sana bişeymi yapıyolar anlamadım ben sonuçta eşinin ailesi :26:

boşwer, sondan başlıyorum, bende babamı kaybettikten sonra herkes muhabbetine devam ederken benim tadım kaçar, kendi içimde üzüntü yaşar oldum. maalesef insanların çoğunu bu acıları yaşamadan hassas olamıyor. ben mesela alıştırma hazırlarken genel gruplar için hangi yaş olursa olsun anne-babalı cümle kurmam, ya o grupta annesiz, babasız bir ivarsa diye, belki fazla ama hep kendimi o insanların yerine koyarım. belki de böyle arkadaşlarım vardı küçük yaştan beri ondan oluşmuştu bende bu durum bilmiyorum.

o sekreter midir, nedir ona benzer densizlere sinir olmamak elde olmuyor maalesef, ne kadar takmamak lazım desemde iş yerinde ben de sık sık muhatap olmak zorunda kalıyorum, ama işin gerçeği; senin yaptığın işin i sinden bi haber belki de bu akıllı! ve bilmeden konuşan bir insanın sözlerini dikkate almamak lazım tabii ama orada bulunan diğer insanlar arasında neden adımız geçsin diye düşünüyor insan. ama sonu da yok, bu tip insanlar her zaman her yerde var olacak maalesef.

ikincisi gıtmenız onlara yeterlı gelmelı bence
yemek dese ıslaatalım dese bırı bana derımkı ee sız hazrlayın yemeklerı ıslatırızyada önemsemedığım biri ise he der geçerım yanı
:
böyle yüzsüzlere en güzel cevap bu olmalı boşver! ama tabii sinir olmaktan laf oturtmak gelemeyebiliyor insanın aklına. daha düğün zamanınızdan beri süre gelen bir kayıtsızlık ve sonrasında yüzsüzlük hey allahım yarabbim...

herhangi biri olsa o kadar sinir olmazsın da, böyle bir kayınpeder olunca elde değil sanırım. ama eğer amaçları ki bence öyle sizi huzursuz etmekse başarıyorlar böylece. keşke filtre takmak mümkün olsa şu kulaklara...

he o ütü-öpücük'ü benimkine ederim ama ütüyü o ederse unutmuştum bak iyi hatırlattın

ben hiç böyle cümleler kurmam, sözler kullanmam bana ters ama o kullanabilir

:18: varan 2! boswer'den sonra 2. yüzsüz familya da kendini göstermiş yine:18: off ben evde yokken evimde başkasının kalmasını hiç kabullenemem ya:18: birtek onun ve benim annelerimiz kalabilir, onlar da zaten yıllardır beraber yaşadığımız insanlar:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…