- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
nan kangaaa, delirdin hee ev işi ev işi diyee, yav bu kadar düşünme, gözüne ne takılır, neye halin olursa onu yaparsın, misafir öncesi hariç hiç planlı temizlik yaptığımı bilmem, genelde duşa diye giderim, duştan önce banyoyu bi marc lıyım derimsonra annem duşa gittindi der, yarım saat sona gelince ya da yemek hazırlayam derim, ocak gözüme batar, onu temizlerim on temizlemişken lavabo çok spontane takılıyom sanırsam
eşin evdeyken hazır acil değilse hiç bi şey etme derim
Günaydın kızlar..
çok sinirlerim bozuk ya..
Dün benim müdür satınalmaya sipariş vermiş.Siparişi verirken bunu X beye yaptırın demiş.Satınalmadaki elemanda neden demiş.Ona göre çizim yaptık demiş bizim müdürde.Satınalmadaki eleman teli kapadıktan sonra bu boşwer hnm nebiçim resim çiziyo çart curt laflar etmiş.Kimseye özel çizdiğim bir resim yok.Konuyla alakam yok.Benim adım geçiyor.Müdürle konuşacam birazdan..
Bu tek değil tabi sinirlerimin bozulmasına.Bu ay çok sıkışığız.Bileciğede gidecez.Benzin hediye falandı filandı harcamammız olacak.Eşimin babası sanki herşeyimizde yanımızdaymış gibi 2 haftadır sıkıştırıyor bizi ne zaman yemeğe götüreceğiniz bizi.Arabayı ne zaman ıslatacaz.Ya mübark insan bunu söylerken bile utanır.Ben yemek derdinde değilim ama bu yüzsüzlüğüne bitiyorum..
Bunlada bitmiyor.Yeni bir arkadaş işe başladı.Geçen misafirlerimi soruyor neler yaptın falan diye.Anlattım oo çok çeşit yapmışın dedi.Annen yardım etmiştir tabi.Durakladım öyle.Yook ben yaptım hepsini diyebildim sadece.Ama içime oturdu.Kız nerden bilsin annemin hayatta olmadığını tabi.Ama üzüldüm çok.
günaydın cnm
sinirlenme tatlım yaa
yenı bi arkadaş nerden bılsın ama ona kızmamalısın bence
üzülmüş olabılırsın tabı ama onun suçu yokkıüzme onun için kendını
ikincisi gıtmenız onlara yeterlı gelmelı bence
yemek dese ıslaatalım dese bırı bana derımkı ee sız hazrlayın yemeklerı ıslatırız
yada önemsemedığım biri ise he der geçerım yanı
diğer konuda suçun yokmuş zaten konuş olayı çöz
üzme kendını hemi
yeni arkadaşa kızdığımı söylşemedim sadece.Üzüldüğümü söyledim.Suçu olmadığınıda ekledim.Sadece sizlerle üzüntümü paylaşmak için anlattım yanlış anlamışın..
Yemek mevzumuna gelince 2 haftadır resmen sıkıştırıyor adam bizi ne zaman yemeğe gidiyoruz diye.Bi bekle bizden haber.Sıkıştırmanın bi manası yok yüzsüzlük sadece yaptığı.Ayrıca bu adam biri değil.Düğünde hiçbirşeye karışmayan eşe dosta ayıp olmasın diye düğüne gelen aşimin babası.Herhangi biri olsa dert değil zaten.Yemek sorun değil yüzsüzlüğü sorun bunuda anlatamadım sanırım..
Şu sıralar çok hassasım neden bilmiyorum.Ama kimseye eşim dahil tahammülüm yok.
sen yine sükutunu giyin.dilersen hiç konuşma ben kelamlarımı çürüttüm yolunda,çarpsa da bir tokat gibi yüzüme her harfı yoluna heceledim.
ve bilesin üstüne aşkı giydirdimdiğm bu yüreğe ben söz verdim.hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
koceme bıraktığım not
mevlanının kitaplarını okuyorum ordan çaldımm ama harika değil mi
ben herşeyı yanlış anladım ozmn
ben senı bılmemde benım hayatımda ıkı tür ınsan var
önemlıler ve önemsızler
önemsızler cok yakınım bıle olabılır fark etmez duymam deıdklerını üzmem tatlı canımıo kadar
boswerson 1 aydır benimde sinirlenince yada bişeyden etkilenince titreme tutuyo ağlıyorum dayanamıyorum titriyorum engel olamıyorum sinirlerim bozuk ( bu titremem nasıl geçicek önceden böyle bişey yoktu yeni yeni oluyo (
Birikim seni bu hale getirmiş olabilir.
günaydın kızlar bom bom bom bomba başımın belası insanlar nefretrim kinim bu akşam geliyorlar evdeki odunda ağzını açmamış yine banada söylemiyor aldım çantamı çıktım evden ne halin varsa gör dedim hala akşam işten almaya gelecem seni diyor
günaydın kızlar bom bom bom bomba başımın belası insanlar nefretrim kinim bu akşam geliyorlar evdeki odunda ağzını açmamış yine banada söylemiyor aldım çantamı çıktım evden ne halin varsa gör dedim hala akşam işten almaya gelecem seni diyor
evet ablacım
canım sakin ol nasıl olsa geçicek gidicek boşuna kendine eziyet edip sinirlerini yıpratma eşinle kötü olma
yüzsüz insanlar işte ya..Çalışan birinin evine haftaiçi gidilirmi ya.Haftasonu gel git..Allah kolaylık versin mandalin.Kazasız belasız atlatırsın umarım
o benimle kötü olmasın
hafta sonuda bendeler yüzsüz demek az kalır beni arayan soran yok bir telefon edip müsaitmisin yada geliyoruz diyen yok eşşek yerine koymuyorlar ........ eve gitmiycem otursunlar oğullarıyla arkalarından tüm evi döküp temizlik yapacam arayıp ardınızdan evi şartlıyorum tuzruhuyla anca arınır diycem
evini onlaramı bırakacaksın yani.Bence yapma..Başlarında ol.Gerekirse laf sok ama eve git..
yaa boşver çıldırcam onları evimde görmek istemiyorum ve evdeki odunu da ondanda nefret ediyorum akşamdan beri kafayı yiycem az kaldı
Ben seni en iyi anlıyanlardanım canım.Ama evde olmalısın..Druma göre hareket et.Bilmişlikler yapılıyorsa sok lafını.Hatta laf arasında ben evde yokken evimde misafir istemem bile de..Sen sıkılacağına üzüleceğine onlar üzülsün..Onlara evini ne veriyosun.O ev senin.
Günaydın kızlar..
çok sinirlerim bozuk ya..
Dün benim müdür satınalmaya sipariş vermiş.Siparişi verirken bunu X beye yaptırın demiş.Satınalmadaki elemanda neden demiş.Ona göre çizim yaptık demiş bizim müdürde.Satınalmadaki eleman teli kapadıktan sonra bu boşwer hnm nebiçim resim çiziyo çart curt laflar etmiş.Kimseye özel çizdiğim bir resim yok.Konuyla alakam yok.Benim adım geçiyor.Müdürle konuşacam birazdan..
Bu tek değil tabi sinirlerimin bozulmasına.Bu ay çok sıkışığız.Bileciğede gidecez.Benzin hediye falandı filandı harcamammız olacak.Eşimin babası sanki herşeyimizde yanımızdaymış gibi 2 haftadır sıkıştırıyor bizi ne zaman yemeğe götüreceğiniz bizi.Arabayı ne zaman ıslatacaz.Ya mübark insan bunu söylerken bile utanır.Ben yemek derdinde değilim ama bu yüzsüzlüğüne bitiyorum..
Bunlada bitmiyor.Yeni bir arkadaş işe başladı.Geçen misafirlerimi soruyor neler yaptın falan diye.Anlattım oo çok çeşit yapmışın dedi.Annen yardım etmiştir tabi.Durakladım öyle.Yook ben yaptım hepsini diyebildim sadece.Ama içime oturdu.Kız nerden bilsin annemin hayatta olmadığını tabi.Ama üzüldüm çok.
böyle yüzsüzlere en güzel cevap bu olmalı boşver! ama tabii sinir olmaktan laf oturtmak gelemeyebiliyor insanın aklına. daha düğün zamanınızdan beri süre gelen bir kayıtsızlık ve sonrasında yüzsüzlük hey allahım yarabbim...ikincisi gıtmenız onlara yeterlı gelmelı bence
yemek dese ıslaatalım dese bırı bana derımkı ee sız hazrlayın yemeklerı ıslatırızyada önemsemedığım biri ise he der geçerım yanı
:
yeni arkadaşa kızdığımı söylşemedim sadece.Üzüldüğümü söyledim.Suçu olmadığınıda ekledim.Sadece sizlerle üzüntümü paylaşmak için anlattım yanlış anlamışın..
Yemek mevzumuna gelince 2 haftadır resmen sıkıştırıyor adam bizi ne zaman yemeğe gidiyoruz diye.Bi bekle bizden haber.Sıkıştırmanın bi manası yok yüzsüzlük sadece yaptığı.Ayrıca bu adam biri değil.Düğünde hiçbirşeye karışmayan eşe dosta ayıp olmasın diye düğüne gelen aşimin babası.Herhangi biri olsa dert değil zaten.Yemek sorun değil yüzsüzlüğü sorun bunuda anlatamadım sanırım..
Şu sıralar çok hassasım neden bilmiyorum.Ama kimseye eşim dahil tahammülüm yok.
ana cvp yazdım
yok olmuş
kangam bende çok işe düşkün değilim gördüğmde yapıyom yada halim varsa
ama her akşam az az yapıp h sonu gezmek var
onu düşününce bı aşk gelıo tabı bana
eşim evdeyken onunla zaman gecıyorm ama mesela ütü etceksem eşimin yanında edıom
bı ütü edıom bi öpücük konduruyomm
sen yine sükutunu giyin.dilersen hiç konuşma ben kelamlarımı çürüttüm yolunda,çarpsa da bir tokat gibi yüzüme her harfı yoluna heceledim.
ve bilesin üstüne aşkı giydirdimdiğm bu yüreğe ben söz verdim.hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
koceme bıraktığım not
mevlanının kitaplarını okuyorum ordan çaldımm ama harika değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?