Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

mekanları cennet olsun nur içinde yatsınlar :2: siz biraz hassassınız hak veriyorum ama dışardaki insanlar düşünemiyo işte allah sizi cennette kavuştursun

mekanları cennet olsun nur içinde yatsınlar :2: siz biraz hassassınız hak veriyorum ama dışardaki insanlar düşünemiyo işte allah sizi cennette kavuştursun

Üniversitedeyken ben annem vardı.Bir arkadaşımında annesi depremde vefat etmiş.Onun yanında annemle ilgili bişey anlatmazdım.Çok dikkat ederdim.üzülür diye.

Şimdi ister istemez o hassasiyeti bekliyoruum.Bilmeyen arkadaşlar iin değil tabi.Bilenlerin yanımda ballandıra ballandıra annelerinden bahsetmeleri üzüyo beni..Onlar benim kadar ince düşünmüyordur belki ama üzülmemek elde olmuyor.

Saolasın bu arada Allah sizlere bu acıları yaşatmasın

yorgun beni çok iyi anlamışın.İnsan takmamayı öğrenmeli aslında.Değer vermediğin kişilere kulak asmamamlı bunu yapsam çok güzel olacak ama yapamıyorumki..

boswer sağol canım allahta sana hayırlı bi evlat nasip etsin yüzünü güldürsün seni çokk iyi anlıyorum 2 yengeminde babası 1 er sene arayla öldü ikiside aniden öldü bazen muhabette babayla alakalı bişey anlatılsın ikiside ağlamaya başlar
birgün yengeme hadi düğün cd ni izleyelim dedik canımız sıkıldı tabi güle oynaya açtık cd yi
babası gözüktü ilk başta canlı canlı ah babam dedi nasıl ağlamaya başladı sonra koptuk orda zaten mekanları cennet olsun hepimizin sonu o

sağ olasın armine, nur içinde yatsınlar inşallah...

boswer, işte sen de benim gibisin aslında, her ne kadar kendimle bu konuda savaşsam da kendi gösterdiğim özeni, inceliği karşımdakinden de bekliyorum. daha doğrusu eskiden daha çok bekliyordum, artık bu yönümü törpülemeye çalışıyorum. herkesin karakteri farklı marklı diyorlar ama bilmiyorum... açıkçası ben bu tip insanlara karşı uzak olmaya başladım artık. değil mi ki ben o arkadaşla bir araya geldiğimde moralim bozuluyor, sonrasında düşüncelere dalıyorum vb görüşmeyi seyrekleştiriyoru hatta kesiyorum. zaten insan zor zaman buluyor arkadaşlara neden böylelerine enerjimi,zamanımı harcayayım diyorum artık, inan biraz olsun işe yarıyor.

iş ortamında mecbur beraber olduğum insanlara karşı da günaydın, iyi akşamlar dışında, iş dışında bir şey konuşmayarak kendimi korumaya alıyorum.

yorgun beni çok iyi anlamışın.İnsan takmamayı öğrenmeli aslında.Değer vermediğin kişilere kulak asmamamlı bunu yapsam çok güzel olacak ama yapamıyorumki..

inan biraz olsun başarabilsen bile çok fark ediyor hayatında. benim eski halimi bilmeyenler bana aman yorgun, çok takıyorsun derler. eski halimi bilseler aslında kendime göre ne kadar yol almış olduğumu fark edemiyorlar. ama benim bu aşmalarım da hep yaşadığım büyük kazık ve de acı kayıplar, hastalık endişeleri zamanlarında dostumu, ya da dost gibi görünen bencillerin gerçek yüzlerini anlayarak oluştu. yani hadi ben takmayayım diyerek değil.

mandalin planlarını paylaşacakmısın bizimle
evet, evet gün olur lazım olur yüzsüz misafir herkes için tehlike

bir eldeki 5 parmak bir değilki her insanında ince düşünceli olmasını bekleme evet üzer çok üzer içim cızlıyor her an her sözü geçtiğinde her özlediğimde her ihtiyacım olduğunda yani her an ama bunu başkaları daha hafif atlatabilir yaşamamış olabilir düşünemeyebilir adın gibi boşver gitsin

amin Allah kimseye yaşatmasın

işte bu

mandalin planlarını paylaşacakmısın bizimle

üsteki yazından yola çıakarak değer vermiyorum onlara kendimi üzecek yıpratacak kadar onlar kimki kendimi üzeyim çokta canımı sıkarlarsa üzerim hiç sakınmadan lafımı hatta birikimlerimi yavaş yavaş tatlı tatlı safa yatarak

inşallah lazım olacak durumlara gelmezsin bizimkilerim türünden rastgelmez sana

kangammmmmmmmmmgtme sakın yenı geldımm

len zaten mandışın k valıdesı gelıyyanı sorun bu

sende ock uyanıksın ütüyü o etcek sen öpcen ıyımış valla
benımkı beceremez beceruksuz kocemm

amın cnm
ınan cok üzülüyorum

haklısın mandiş herkes farkıl atlatabiliyor...

heh işte en güzeli safa yatıp laf sokmak

he kayınvalide değil de hani arkadaş vb lere karşı önlem öğreneyim ben de

kangam yok analarımızdan yana sorunumz yok ama arkadaşlardan var yüzsüzler sağ olsunlar

sen fırsat vermezsen öörenemz kocan, yalnız iş için bi yere gitse birkaç ay ne etcek mecbur öğrenecek ama sen seviyon ütüyü annadım ben kaptırmıyon kocene kangamm benimki benden çok ütü yaptığı için ellerinden öpcek ablası ya da başka yerden kısarız dışarı vveririk ütüye, ekonomiye can veririk

Anacım nolmuş buraya fırtına esmiş gürlemiş :18::18::18::18:

valla ben eşime bi çemkiriyorum hemen bulaşık makinasını boşaltıyo,sofrayı hazırlıyo,evi süpürüyo..Baktım güzel olması bidaha çemkiriyom düzeltiyo :))

Böcük sen kocanı çok rahata alıştırmışın.Yaş ilerleyince dizlerini dövme

Geçenlerde evi dipten tırnağa temizledik sonrada eşim kayınvalidemi aradı temizlik yapıyoruz yorulucaz yemeğe size gelicez neyse gittik kayınvalidem diyoki hasan ayak bağı olmuştur sana yoooo dedim gayet güzel yardım etti güya kuşum iş yapamaz öyle güzel de yaparki

bravo kızlar, heh işte ben de bunu savunuyorum, iş yapamayan erkek yoktur(biz de anamızın karnından iş yaparak doğmadık ayrıca otelcilik sektörüne bakın erkekler çoğunluktadır) sabırsız ve işleri üstüne alan kadın vardır

ben "ya beraber, ya hiç" sloganını savunuyorum ev işlerine yönelik

kangam sana kavusamadım bugun
patron dıbımden ayrılmıybugun yoruldum
dıo haftalığını al bgun verım almadım
ama pişmanımmdur ısteyemm

kangam benımkılerde yüzsüz len ama ben daha yüzsüzüm enson k valıdem halama hava atmak için gelcektı yaa kocem ne işinız var dedı kursağında kaldı hazar

yok ya vermem ütümü bananeütüsüz gezerde genede benımkı el sürmez gıbıme gely
sırf benı ıresıl etmemek ıcın
kaç çizgı olur ütü bılmım ama şuna bak karısı ütü bılmıy deemesınler dıye
dışarı vereır

kangam sana kavusamadım bugun
patron dıbımden ayrılmıybugun yoruldum
dıo haftalığını al bgun verım almadım
ama pişmanımmdur ısteyemm

hahaha kangam ateşin yok di mi patron para virdi almadın hee he yok iyiysin pişman olmuşsun en azından yarın di mi günün nası olsa yav

biz beraber beyin fırtınası ediyok yüzsüz arakdaşlara ne diyek diye

karısı ütü bilmiyo lafı da neymiş nannn, sen bütün gün evde mi oturuyon, tapulu görevin mi nan ütü yapmak öyle diyecek adamın kafasını ütülerim benn, gerçi adamlar değil yine kadınlar eder o lafı sen fırsat tanımazsan adam nası öğrenicek, sigara içen smili vardı hani tam ondan lazım burda

ben gidiyom kızlar gececiyim bugün sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…