Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

mandalin içini çürütme belki şimdi oturmuşlar senin yaptığın yemeklerin güzelliğinden,seni ne kadar sevdiklerinden vs. konuşuyoşardır.Allaha şükrediyolardır.

mandalin içini çürütme belki şimdi oturmuşlar senin yaptığın yemeklerin güzelliğinden,seni ne kadar sevdiklerinden vs. konuşuyoşardır.Allaha şükrediyolardır.

yerlere yattım gülmekten boşver umrumda değil artık rahatım relaks akşam eve gidecem oturcam yemek yapacam hiç birşey demiycem vazgeçtim

seninki patron değil başka bişiy ya

akşam olmasın eve gitmeyim diye dua ediyorum düşünebiliyormusun cuma günü bitmesin

öledir
kanatsız melek arada aramız açılıo oda benden:82:

cuma bıtmesın mı
yarında tatıl sana demi havada güzel gezersınız artık

öledir

cuma bıtmesın mı

hee girerim kaynanamın koluma oh gezerim

kuzum insanlık sende kalsın bravoo

insanlıkmı bende kalacak yoksa insanlıktanmı çıkacam bilemiyorum içim hiç rahat değil çünkü dürüst davranmıyorum

sakın olcam cnm olan oldu yapacak bişi yok
sessız ol sakın ol yeterlı
benım başıma gelse
iş ıle uğraşır zaman geçirirdim sonrada yat gtsın

sakın olcam cnm olan oldu yapacak bişi yok
sessız ol sakın ol yeterlı
benım başıma gelse
iş ıle uğraşır zaman geçirirdim sonrada yat gtsın

ben bugüne kadar eşimide tanımamışım sanki eşşek anırıyor ya adam arıyor çarşıdayım bir şey istiyonmu nasıl yani dedim babamla çarşıya indim gezmeye dedi annen dedim evde dedi pes dedim kapattım mesaj atmış işten alacam seni sen kendi başına gelme diye DAYANAMIYORUM vallahi dayanamıyorum nasıl sınav bu Allahım

bı sakın ol cnm kızma hele
nasılsa oldu olan eşinde canı sıkılmasın dıye cıkarmıştr babası belkı

bı sakın ol cnm kızma hele
nasılsa oldu olan eşinde canı sıkılmasın dıye cıkarmıştr babası belkı

SIKILSIN EFENDİM SIKILSIN sabah geldiler şimdi dışardalar ozaman anasıda alsın onu evde yanlız bırakmak neyin nesi yüz defa istemediğimi söylediğim halde anasında suç yok babasında suç yok suç odunda bu gidişin sonu alır bavulunu gider anasının yanına ne dir bu ya nedir nasıl bir kader nasıl beddua var üstümde bilmiyorum

kangammm, nan niye şaşırıyon o kadar alışverişi dedem mi yaptı, ben hiç şaşırmadım ekstrene senin bak :83:

bize de gelip atom karıncalık taslıyon bak adamın elinden gelmeyen yokmuş meğer kangaaa annaşıldı o saatte erken nasıl yattığın kızlar kangamın esas atom kocası varmış

yok böcük bu temizlik konusunda sınır tanımıyosun sen..
6:

:13: benden çok yaşıycan valla boşver, aynısını düşündüm yok yok böcüşüm adamlara kıyamıyo bi de iş beğenmiyo, böyle kaynana amaninnn kızınız olursa oğluna vermeyin sakın kangamın :18::18::18: kangam sen karadeniz gelini deel karadeniz kadınısın valla kaç tane ytanıyosam hep sen gibiler, iş beğenmezler kendileri ederler, atom karınca gibiler

iyi gezmeler boşvercik bu arada, he kayınpederinin ağzını tıkıycanız demek, ne diyem kafanız rahat olur inşallah bi süre, hey allahım kaç yaşında insan güya...

kızlar defne uğramıyo buraya artık siz görüşüyomusunuz..ben bazen kocasıyla bizim orda görüyorum ayak üstü laflıyoruz az kaldı doğumuna bigün buluşucaz bebek giysileri bakıcaz

defneye çook selammm söyle lütfen armineee

yerlere yattım gülmekten boşver umrumda değil artık rahatım relaks akşam eve gidecem oturcam yemek yapacam hiç birşey demiycem vazgeçtim

ben de yattım yerlere valla

öledir

cuma bıtmesın mı
he iyi bak cadılığını kabul ediyon, dürüst kangam benimmm

ıyyız sen
benım arkadaşımsın ama ben tanımım senı nıck mı değişti:26:

hoşçakalın kızlar güzel hafta sonları

umarım sen de az hasarla atlatırsın mandişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…