mandalin içini çürütme belki şimdi oturmuşlar senin yaptığın yemeklerin güzelliğinden,seni ne kadar sevdiklerinden vs. konuşuyoşardır.Allaha şükrediyolardır.bir cuma bu kadar yoğun olurmu 3 telefon aynı anda çalıyor püfff
patronun eline ver bezi silsin senin patron yapar
akşam uyudum eşimle konuşmuyorum surat asık o bir köşede ben bir köşede kaç gündür sessiz
akşam gece yarısına kadar evi topladım poğaça yaptım sabaha karşı 04.30 da kalktım yataklarını açtım sofrayı kurdum 06.00 da gelmeleri gerekiyordu 08.00 e doğru geldiler eşim gitti almaya geldiler kayınpeder sofrayı görünce biz kahvaltı ettik sabah sabah kızım sana zahmet vermeyelim diye dedi yoruldun filan dedi o sıra kaynana deli dana gibi dolanıyordu siz oturun yiyin yatın dinlenin elleme ben gelince hallederim diyorum ama kime dolaba koyayım şuraa koyayım bir bakıyorum arka odada Allahımmmmmmmm kayınpederle ömür geçirmiş nasıl hiç benzememişler anlamıyorum oduna dedim otur evde ben giderim işe yok ben bırakcam diyor yanlarında inatlaşıyor ona ayrı sinir oldum uuffffffffffffffffffffffff sabır sabır gözümün önünde bunları yapan kimbilir ne yapıyordur şimdi
mandalin içini çürütme belki şimdi oturmuşlar senin yaptığın yemeklerin güzelliğinden,seni ne kadar sevdiklerinden vs. konuşuyoşardır.Allaha şükrediyolardır.
mandiş ypar kız patorunumama yaptrmıom yorulmasın çalışıyom görsün
anam şimdık onlar evde mıakşam olmaz sana
ne kadar kalacaklar
mandalin kocike odun diyip durma kıs
seninki patron değil başka bişiy ya
akşam olmasın eve gitmeyim diye dua ediyorum düşünebiliyormusun cuma günü bitmesin
yerlere yattım gülmekten boşver umrumda değil artık rahatım relaks akşam eve gidecem oturcam yemek yapacam hiç birşey demiycem vazgeçtim
öledir
kanatsız melek arada aramız açılıo oda benden:82:
cuma bıtmesın mı
yarında tatıl sana demi havada güzel gezersınız artık
kuzum insanlık sende kalsın bravoo
selam şekerler bugün nasılsınız ? keyifler nasıl
ıyyız sen
benım arkadaşımsın ama ben tanımım senı nıck mı değişti:26:
hee girerim kaynanamın koluma oh gezerim
insanlıkmı bende kalacak yoksa insanlıktanmı çıkacam bilemiyorum içim hiç rahat değil çünkü dürüst davranmıyorum
evet canım ben yorum_suz bende idare eder abacım işte :)
h geldın cnm
lenn ne ablası
sakın olcam cnm olan oldu yapacak bişi yok
sessız ol sakın ol yeterlı
benım başıma gelse
iş ıle uğraşır zaman geçirirdim sonrada yat gtsın
ben bugüne kadar eşimide tanımamışım sanki eşşek anırıyor ya adam arıyor çarşıdayım bir şey istiyonmu nasıl yani dedim babamla çarşıya indim gezmeye dedi annen dedim evde dedi pes dedim kapattım mesaj atmış işten alacam seni sen kendi başına gelme diye DAYANAMIYORUM vallahi dayanamıyorum nasıl sınav bu Allahım
bı sakın ol cnm kızma hele
nasılsa oldu olan eşinde canı sıkılmasın dıye cıkarmıştr babası belkı
yok böcük bu temizlik konusunda sınır tanımıyosun sen..
6:
kızlar defne uğramıyo buraya artık siz görüşüyomusunuz..ben bazen kocasıyla bizim orda görüyorum ayak üstü laflıyoruz az kaldı doğumuna bigün buluşucaz bebek giysileri bakıcaz
mandalin içini çürütme belki şimdi oturmuşlar senin yaptığın yemeklerin güzelliğinden,seni ne kadar sevdiklerinden vs. konuşuyoşardır.Allaha şükrediyolardır.
yerlere yattım gülmekten boşver umrumda değil artık rahatım relaks akşam eve gidecem oturcam yemek yapacam hiç birşey demiycem vazgeçtim
he iyi bak cadılığını kabul ediyon, dürüst kangam benimmmöledir
kanatsız melek arada aramız açılıo oda benden:82:
cuma bıtmesın mı
yarında tatıl sana demi havada güzel gezersınız artık
ıyyız sen
benım arkadaşımsın ama ben tanımım senı nıck mı değişti:26:
hoşçakalın kızlar güzel hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?