ben bunu eşime diyim en iyisi
canım doğruluğu kanıtlanmış birşey değil öyle aklıma geldi sadece batıl olabilir yani
olsun akıl karıştırmak için yeterli
süpersin ne diyim o zzaman koyun kesmeye kalkarsa koyunuda size aldırırsa o yönüde var
Mandalina yengemdesen gibitelefonda konuşuyoruz nevar ne yok babaannemle altlı üstlüler babaannem napıyo iyimi diyorum cevaba bak ne yapsın yaşıyo
Mandalina yengemdesen gibitelefonda konuşuyoruz nevar ne yok babaannemle altlı üstlüler babaannem napıyo iyimi diyorum cevaba bak ne yapsın yaşıyo
sen beni tanımıyon daha
afiyet olsun size ben kaçaro benim klasik lafımdır.Napıyoeun diye soranlara.Napalım yaşıyoz işte derim
Burdayım kızlar...
Çok yorgunum.Dün gece 12de eve geldik.Eşim grip oluyordu sanırssam banada bulaştırdı.Her yerim ağrıyor.İş yerinde öylece otuuruyorum bişey yaptığım yok..
Cuma kayınpederi götürdük yemeğe.Bozdu sinirlerimi yine..Sanki herşeyimizde yanımızdaymış gibi bu arabaya kan akıtın dedi.Tavuk kesecekmiş arabayı ona verecekmişiz haftasonu köyde kesecekmiş.Dedim köye ne gerek var evin önünde kesilir kesilecekse.Kesetirecek biri varmı diyor.Çok düşünüyorsan bizi gel kes diyesim geldi sustum.Benim istemediğimi bal gibi anladı ama hala haftasonu alırım arabayı diyor.Benim eşimde tamm diyor.Çok bekler..Bu haftasonu kıyamet kopar kesin.Ama araba o adama verilmez
yeni bir şey alınca kan akıtılır kurban edilir diye bir adet vardır ama Rahmetli ananem tavuğa izin vermezdi geri geri eşeler tavuk hayırlı olmaz kaza bela getirir derdi ne kadar doğru ne kadar batıl bilemiyorum
benım evım olursa ınş heryerı beyaz yaptrmak ıstıyorum
banyo ve mutfak sıyah beyaz kırmızı olabılır
ama mobılyalarım bembeyaz olsun ıstıyorum
mandış bence beyaz ağırlıklı olsun dekorlarla renk katmak en güzeli
bellı renklerın modası geçsede sen beyazla her zaman modayı takıp edersın
bende evlendiğim zaman koltuklarımı kesinlikle bembeyaz alıcam duvarlar beyaz halı beyaz her taraf bembeyaz olucak taşlı taşlı biblolar alıcamama banyo ve mutfakta beyaz taraftarı değilim :78:
bende evlendiğim zaman koltuklarımı kesinlikle bembeyaz alıcam duvarlar beyaz halı beyaz her taraf bembeyaz olucak taşlı taşlı biblolar alıcamama banyo ve mutfakta beyaz taraftarı değilim :78:
selam kızlarr ben geldim hatırladınız mı benii
ben yaşlıyım ya hafızam kaybolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?