Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Mandalina yengemdesen gibi telefonda konuşuyoruz nevar ne yok babaannemle altlı üstlüler babaannem napıyo iyimi diyorum cevaba bak ne yapsın yaşıyo

Mandalina yengemdesen gibi telefonda konuşuyoruz nevar ne yok babaannemle altlı üstlüler babaannem napıyo iyimi diyorum cevaba bak ne yapsın yaşıyo

o benim klasik lafımdır.Napıyoeun diye soranlara.Napalım yaşıyoz işte derim

bende öyle derim genelde henüz ölmedi yaşıyor

sen beni tanımıyon daha

tanımayım korktum tırstım

o benim klasik lafımdır.Napıyoeun diye soranlara.Napalım yaşıyoz işte derim
afiyet olsun size ben kaçar

sakın ol cnm
sızın araba sız kesın
arabanızıda kımseye vermen sonra alışırlar
yeni bir şey alınca kan akıtılır kurban edilir diye bir adet vardır ama Rahmetli ananem tavuğa izin vermezdi geri geri eşeler tavuk hayırlı olmaz kaza bela getirir derdi ne kadar doğru ne kadar batıl bilemiyorum

bızdede tavuk kesılmez
koç genelde

benım evım olursa ınş heryerı beyaz yaptrmak ıstıyorum
banyo ve mutfak sıyah beyaz kırmızı olabılır
ama mobılyalarım bembeyaz olsun ıstıyorum

mandış bence beyaz ağırlıklı olsun dekorlarla renk katmak en güzeli
bellı renklerın modası geçsede sen beyazla her zaman modayı takıp edersın

2 haftadır doğru düzgün temızlık yapamadım cnm sıkıldı
işyerınde camları sıldım bıraz rahatladım yarında duvarları sıldım mı tmm
akşamda eşim dıo otobus kalkan yere gıderız annenlere süprıs ederık
uğurlarız sonrada dıo bılmımkı yaa:26:ağlarım cok annemde cok ağlar

bende evlendiğim zaman koltuklarımı kesinlikle bembeyaz alıcam duvarlar beyaz halı beyaz her taraf bembeyaz olucak taşlı taşlı biblolar alıcam ama banyo ve mutfakta beyaz taraftarı değilim :78:

katılıyorum sana böcük ve renkli objeler beyazın üzerinde kendini daha şık gösteriyor bence
koltuk takımları var ya düz beyaz yastıkları mini çiçek dal yaprak gibi desenli pastel renkler ve beyaz mobilyalar gümüş kulplar onlara hastayım bende

bende evlendiğim zaman koltuklarımı kesinlikle bembeyaz alıcam duvarlar beyaz halı beyaz her taraf bembeyaz olucak taşlı taşlı biblolar alıcam ama banyo ve mutfakta beyaz taraftarı değilim :78:

bence aydınlık ferah dekoru kolay zevkli işte zevkler farklı

ben gibi herşeyini beyaz al.Koltukları,mobilyaları halıları..Daha 1 senelik evliyken koltukların silinmekten aşınsın ve sinirlerin bozulsun.En kısa zamanda koltuklarımı kaplatacam.2 haftada bir mecburen siliyorum beyaz olunca.Resmen koltuklar deforme oldu artık

selam kızlarr ben geldim hatırladınız mı benii

mandış bende cok sevıyorum onları ıstedığınde sıkıldığında yastıklara renk kat tamamdır
ah ahh evm bıl olsa süper olcakta daha cok var

boşwer leke tutmayan ve yıkanabılır kltuk kılıfları var
benımkı krem kırlenıyo cıkarıp atıyorummakınaya
halılarımda hep krem beyaz falan memnunum
cocuk olunca başka tabı ama beyaz harıka gösterıyor evı

tatlıkıs ben hatrlıyom ama sadece nıckındenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…