Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

günaydın

kanga lenn 1911 tl gelmışbı tanesı bılseydım 1903 bırakırdım ben şaşırıdm valla
bıdaha kartla almak yok:18:ama şimdılık söz vermeyım

kocem öle ama becerıksız bı yerı toplarken on yerı dağıtır
bı mutfağa gırıyo duvar dahıl heryer ınanılmaz pislenıoaman kalsın o
herşeyı ben yaparım aslada beğenmem başkasının yaptığını
annem toplardı beğenmez bıdaha toplardımannemde sonunda vazgecıp toplamazdı

ne gülüyon kanga süreklı nıck değiştirenler var bende kafamı kalıy
bak bana herşeyımle ılk üyeliğimdeki günkü gıbıyım:78:

bugün anama gtcemslaı günü memlekete döncekleryarın kuzende evlenıo
beren saat e cok benzercok mutlu olsun ınş

kangammm ev kredisi mi var yav o kredi kartı borcu içinde :18::18:tamam genciz şimdi harcayacağız ama bu kadar da deel (accık cadılık edem ) kotlar değil kot aldım, tişörtler değil tişört aldım diye duyam senden bi süre, yok yok tişört zaten çok aldın alma bi süre şaka yapıyom tabii ki, sen bilirsin bütçeni herhal zora sokmazsın kendini, yani umarım, inşallah, sanırım, öyle di mi kangaaaa:84:

ee annenler geçen hafta diyodun gitcekler diye, ertelediler demek di mi, sonabahra kadar memlekette mi olacaklar böcüşümm???

mandişş, umarım her şey beklediğinden kat kat az kötü geçmiştir(iyi geçeceğine ihtimal vermediğinden bari çok az kötü geçsin dedim de :18:)

boşver siz de inşallah kayınpederinden kurtuldunuz bi süre, geziniz de keyfili geçmiştir umarım.

duyhas, armine ,defne herkese mutlu haftalar olsunn

en güzel yanı giderken güze gelecez birşey istiyonuzmu dediler ama güze tekrar mı yaaaa

ya öle kalırsın iştebende ölekaldım
o kartın içinde dvd ve eşimin spor merkezıne yazılmasındakı ücrette var cnm
ayrıca hepsı gııym değil
d&r dan kıtap ve dvd doldurduk evıbu ay kısıtlıycam dedım ama dün naptın mı bılın mı
8 tane :92::92:bundan aldımrenk renk
koceme dedım 8 tane aldımdıo doğurana kadar daha almak yok sana
amann benden muhımmı ya
bıde yazlık tşört aldım gene
şekr pempemesı pudra rengını bıde adını bılmedığım amayaza cok uygun renk olan bıtşört aldım
hepsı dantel tarzı cok çık
15 tlcık
kocem görmedı onları sakladım
h sonuda kumbaramı açp 2 ceyrek aldımbu haftada alırım ınş

annemler geçen hafta deıl bu hafta gtceklerdı cnm bu akşam gıdıyorlar

mandış gttıler mı:26:bıdaha mı gelceklermış

boşwern- nerde acep

Burdayım kızlar...

Çok yorgunum.Dün gece 12de eve geldik.Eşim grip oluyordu sanırssam banada bulaştırdı.Her yerim ağrıyor.İş yerinde öylece otuuruyorum bişey yaptığım yok..

Cuma kayınpederi götürdük yemeğe.Bozdu sinirlerimi yine..Sanki herşeyimizde yanımızdaymış gibi bu arabaya kan akıtın dedi.Tavuk kesecekmiş arabayı ona verecekmişiz haftasonu köyde kesecekmiş.Dedim köye ne gerek var evin önünde kesilir kesilecekse.Kesetirecek biri varmı diyor.Çok düşünüyorsan bizi gel kes diyesim geldi sustum.Benim istemediğimi bal gibi anladı ama hala haftasonu alırım arabayı diyor.Benim eşimde tamm diyor.Çok bekler..Bu haftasonu kıyamet kopar kesin.Ama araba o adama verilmez

mutfak beyaz yada mürdüm
banyo beyaz siyah yada sadece beyaz aklım karışık her gördüğümü beğeniyorum şimdilik

biz banyoyu boncuk mavi yaptık ama farklı şık bi fayans zaten mimarda banyoya mavi öneriyo mutfağıda annem krem ve kiraz rengi istedi dolaplar komple krem kenarlar kiraz fayans granit
ayyy ama tadilat aşamasında ne yapıcaksınız evi terketmeniz lazım
çok kötü heryer inşaat benim sinirlerim bozulmuştu 1 ay evde kalamadık

ben yapamadım sen yap canım koy ağırlığını

ben yeni ev aldım armine tadilat değil ev zaten inşaat şuanda yeni yapılıyor ben banyo renk sevmiyorum havlular aksesuarlar renklndirmek hoşuma gidiyor sürekli değişmiyor fayanslar ama dekorasyonla değişiklikler yapabiliyorsun

ya adam araba almayalım diye neler yaptı bozdu siinirlerimizi..Arabayı aldık onunla ıslattık arabayı şimdide tavuk kesecek köye götürüp.Hay Allahım sen aklıma mukayyet ol

aminnnn
sen bir an önce kes tavuğu onada bir but yolla biz kestik tavuk köye gerek kalmadı olsun

kesmiyecem tavuk mavuk.Çok gerektiğini düşünüyorsa gelsin evin önünde kessin.Delimi ne yaaa

yeni bir şey alınca kan akıtılır kurban edilir diye bir adet vardır ama Rahmetli ananem tavuğa izin vermezdi geri geri eşeler tavuk hayırlı olmaz kaza bela getirir derdi ne kadar doğru ne kadar batıl bilemiyorum

yeni bir şey alınca kan akıtılır kurban edilir diye bir adet vardır ama Rahmetli ananem tavuğa izin vermezdi geri geri eşeler tavuk hayırlı olmaz kaza bela getirir derdi ne kadar doğru ne kadar batıl bilemiyorum

ben bunu eşime diyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…