Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

iiim teşekkürler sen nasılsın

hastayım biraz halsizlik felan yatak ols auyurum valla

oda güzel şekerim nasılsın

ya öyle diyolar bnm arkadaşımda öyle yaptı kız daha 6 aylık evliyken illallah dedi çok pişman oldu..ama olsun içimde kalmasın ya bembeyaz olsun çok asil duruyo

benim koltuklar deri böcük kolay silinir diye düşündüm ama deforme oldu silmekten.

ya öyle diyolar bnm arkadaşımda öyle yaptı kız daha 6 aylık evliyken illallah dedi çok pişman oldu..ama olsun içimde kalmasın ya bembeyaz olsun çok asil duruyo

öyle çook güzel duruyor.Ama zor işte kullanımı.Benim koltuklar deri mahfoldular ya..Halılar leke oldu onları çıkarayım diye her hafta deterjan deniyorum ellerin yara bere içinde..Ben birde temizliğe çok önem veririm en ufak leke olmıyaca.Ama bu bir yıl içinde mahfoldum

boswer 1 yılda mahfolduysan 5 seneye çıkmazsın o koltuklarla sen:44: ya ben kendim dikkat ederim eve gelen misafirlere çekinmem kızarım dikkat ederler o konuda rahatımdır çok rahat laf söylerim

boswer 1 yılda mahfolduysan 5 seneye çıkmazsın o koltuklarla sen:44: ya ben kendim dikkat ederim eve gelen misafirlere çekinmem kızarım dikkat ederler o konuda rahatımdır çok rahat laf söylerim

beyaz olduğu için ne kadar dikkat edersen et leke oluyor.Misafiri bırak kendindede oluyor.mesela ev kaloriferliyse is oluyor mesela siliyosun.Yine sen bilirsin tabi ama ben bu kadar titizken dikkat ederken bu hale geldi.

deri yazın yakıyo kışında üşütüyor soğuk soğuk değiyor ama renk ve model çok güzel

benim koltuğumun derisi öyle değil ama yaz kış rahatlıkla oturduk.ne üşüdük nede yandık.İsmini hatırlayamadım şimdi derinin ama o konuda rahattım yani..
Ama sildikçe ve sürekli oturulan yerler siyah nokta nokta oldu.birde silerken çok dikkat ettim bastırmadım üstten aldım ama malesef kötü oldu.Modelini çok beğeniyorum.Belki leke tutmaz kumaştan yine beyaz döşetirim garanti verirlerse

her koltuk kirleniyor boşver koyu renklerde benimkiler krem kahve halılarda öyle üzerine kim ne döktüyse denemediğim deterjan kalmadı kahve rengi tarafında hemde ama acayip göze batıyor sanki hiç yıkanmamış gibi duruyor hiç korumayacam dikkat etmeyecen rahat davracan nasıl olsa kirleniyor değiştirmek gerekiyor sağlam koltukları sırf lekeler yüzünden o zaman hor kullanıp eskitip değiştirmeye değsin

bizimde komşu yeni halı aldı açıkkrem okadar dikkat ediyolar geçen misafir kahve döktü üstüne başka birisi kola döktü..bide döken soda dökün geçer demiş bunlarda dökünce daha kötü oldu kaldı öyle halı alacalı bulacalı

kızlar akşama kuaföre gidicem bacaklarımı aldırıcam kaşımı aldırıcam sabahtan beri korkuyorum her ay aynı sıkıntı valla allahtan bacaktan başka alıncak yerim yok yoksa ölürdüm sanırım korkudan

Arkadaşım kusura bakma ya konuya atlamış gibi oldum ama forumda geçerken dikkatimi çekti aynı öyle krem halımızın üzerine isteme gecemde çikolatalı pasta döküldü ve halıyıda o gün almıştık annem tabi kahroldu misafirlerede ayıp olmasın diye o anda tamamen silemedik.
Sonra sordum kuru temizlemeden kendi deterjanlarından istedim onunla sildim ama gene birazcık kaldı sonrada kosla halı şampuanını sadece döküp bıraktım ve balkona astım işe gittim ve orada olduğunuda unutmuşum akşama geldiğimde farkettim halen balkonda olduğunu ama çikolatalı pastadan eser kalmamıştı.

muhakkak kirleniyorda beyaz kadar dikkat çekmiyor
koltuklarıbeğeniyorum en fazla kılıfı değiştirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…