- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
iiim teşekkürler sen nasılsın
mandış bende cok sevıyorum onları ıstedığınde sıkıldığında yastıklara renk kat tamamdır
ah ahh evm bıl olsa süper olcakta daha cok var
boşwer leke tutmayan ve yıkanabılır kltuk kılıfları var
benımkı krem kırlenıyo cıkarıp atıyorummakınaya
halılarımda hep krem beyaz falan memnunum
cocuk olunca başka tabı ama beyaz harıka gösterıyor evı
Tatlıkıs ben hatrlıyom ama sadece nıckındenn
ben gibi herşeyini beyaz al.Koltukları,mobilyaları halıları..Daha 1 senelik evliyken koltukların silinmekten aşınsın ve sinirlerin bozulsun.En kısa zamanda koltuklarımı kaplatacam.2 haftada bir mecburen siliyorum beyaz olunca.Resmen koltuklar deforme oldu artık
mandış bende cok sevıyorum onları ıstedığınde sıkıldığında yastıklara renk kat tamamdır
ah ahh evm bıl olsa süper olcakta daha cok var
boşwer leke tutmayan ve yıkanabılır kltuk kılıfları var
benımkı krem kırlenıyo cıkarıp atıyorummakınaya
halılarımda hep krem beyaz falan memnunum
cocuk olunca başka tabı ama beyaz harıka gösterıyor evı
tatlıkıs ben hatrlıyom ama sadece nıckındenn
ya öyle diyolar bnm arkadaşımda öyle yaptı kız daha 6 aylık evliyken illallah dedi çok pişman oldu..ama olsun içimde kalmasın ya bembeyaz olsun çok asil duruyo
boswer 1 yılda mahfolduysan 5 seneye çıkmazsın o koltuklarla sen:44: ya ben kendim dikkat ederim eve gelen misafirlere çekinmem kızarım dikkat ederlero konuda rahatımdır çok rahat laf söylerim
ben derı sevmım ya
leke tutmaz kumaşlardan alırım
ben derı sevmım ya
leke tutmaz kumaşlardan alırım
deri yazın yakıyo kışında üşütüyor soğuk soğuk değiyor ama renk ve model çok güzel
bizimde komşu yeni halı aldı açıkkrem okadar dikkat ediyolar geçen misafir kahve döktü üstüne başka birisi kola döktü..bide döken soda dökün geçer demiş bunlarda dökünce daha kötü oldu kaldı öyle halı alacalı bulacalı
her koltuk kirleniyor boşver koyu renklerde benimkiler krem kahve halılarda öyle üzerine kim ne döktüyse denemediğim deterjan kalmadı kahve rengi tarafında hemde ama acayip göze batıyor sanki hiç yıkanmamış gibi duruyor hiç korumayacam dikkat etmeyecen rahat davracan nasıl olsa kirleniyor değiştirmek gerekiyor sağlam koltukları sırf lekeler yüzünden o zaman hor kullanıp eskitip değiştirmeye değsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?