Arkadaşım kusura bakma ya konuya atlamış gibi oldum ama forumda geçerken dikkatimi çekti aynı öyle krem halımızın üzerine isteme gecemde çikolatalı pasta döküldü ve halıyıda o gün almıştık annem tabi kahroldu misafirlerede ayıp olmasın diye o anda tamamen silemedik.
Sonra sordum kuru temizlemeden kendi deterjanlarından istedim onunla sildim ama gene birazcık kaldı sonrada kosla halı şampuanını sadece döküp bıraktım ve balkona astım işe gittim ve orada olduğunuda unutmuşum akşama geldiğimde farkettim halen balkonda olduğunu ama çikolatalı pastadan eser kalmamıştı.
sanada güzel haftalar olsun yorgun savaşçı abla sen çok iyi birisin :)
en güzel yanı giderken güze gelecez birşey istiyonuzmu dediler ama güze tekrar mı yaaaa
ya öle kalırsın iştebende ölekaldım
o kartın içinde dvd ve eşimin spor merkezıne yazılmasındakı ücrette var cnm
ayrıca hepsı gııym değil
d&r dan kıtap ve dvd doldurduk evıbu ay kısıtlıycam dedım ama dün naptın mı bılın mı
8 tane :92::92:bundan aldımrenk renk
koceme dedım 8 tane aldımdıo doğurana kadar daha almak yok sana
amann benden muhımmı ya
bıde yazlık tşört aldım gene
şekr pempemesı pudra rengını bıde adını bılmedığım amayaza cok uygun renk olan bıtşört aldım
hepsı dantel tarzı cok çık
15 tlcık
kocem görmedı onları sakladım
h sonuda kumbaramı açp 2 ceyrek aldımbu haftada alırım ınş
annemler geçen hafta deıl bu hafta gtceklerdı cnm bu akşam gıdıyorlar
Burdayım kızlar...
Çok yorgunum.Dün gece 12de eve geldik.Eşim grip oluyordu sanırssam banada bulaştırdı.Her yerim ağrıyor.İş yerinde öylece otuuruyorum bişey yaptığım yok..
Cuma kayınpederi götürdük yemeğe.Bozdu sinirlerimi yine..Sanki herşeyimizde yanımızdaymış gibi bu arabaya kan akıtın dedi.Tavuk kesecekmiş arabayı ona verecekmişiz haftasonu köyde kesecekmiş.
olsun akıl karıştırmak için yeterli
2 haftadır doğru düzgün temızlık yapamadım cnm sıkıldı
işyerınde camları sıldım bıraz rahatladım yarında duvarları sıldım mı tmm
akşamda eşim dıo otobus kalkan yere gıderız annenlere süprıs ederık
uğurlarız sonrada dıo bılmımkı yaa:26:ağlarım cok annemde cok ağlar
deri yazın yakıyo kışında üşütüyor soğuk soğuk değiyor ama renk ve model çok güzel
benim koltuğumun derisi öyle değil ama yaz kış rahatlıkla oturduk.ne üşüdük nede yandık.İsmini hatırlayamadım şimdi derinin ama o konuda rahattım yani..
Ama sildikçe ve sürekli oturulan yerler siyah nokta nokta oldu.birde silerken çok dikkat ettim bastırmadım üstten aldım ama malesef kötü oldu.Modelini çok beğeniyorum.Belki leke tutmaz kumaştan yine beyaz döşetirim garanti verirlerse
her koltuk kirleniyor boşver koyu renklerde benimkiler krem kahve halılarda öyle üzerine kim ne döktüyse denemediğim deterjan kalmadı kahve rengi tarafında hemde ama acayip göze batıyor sanki hiç yıkanmamış gibi duruyor hiç korumayacam dikkat etmeyecen rahat davracan nasıl olsa kirleniyor değiştirmek gerekiyor sağlam koltukları sırf lekeler yüzünden o zaman hor kullanıp eskitip değiştirmeye değsin
kızlar akşama kuaföre gidicem bacaklarımı aldırıcam kaşımı aldırıcam sabahtan beri korkuyorumher ay aynı sıkıntı valla allahtan bacaktan başka alıncak yerim yok yoksa ölürdüm sanırım korkudan
dün düğüne gıttık bıde annemlerın ordaydı
dayımın kızı evlendı harıka olmuştu ama cok küçük daha yaacokta güzel bebek gıbı kıyamam valla benım kızım olsa
cok ağladık kızn babası kayıp kayıp değil aslında kendı bırakıp aılesını gıdıyor
aılevı sorunları var
suçlamıyorum bıldığım için ama keşke cıkıp gelseydı
bıkez gıttı 5 yıl sonra gelmıştısımdık gene yok
dün hep ağladım kızda cok buruktu
neyse eve geldık başka bı dayımın eşi dedı annen sen gıdınce ne ağıtlar yaktı bı bılsen
nolur söyle dedım ne söyledı ne dedı
dıyemem desem sen ben annen hemen ağlarız
annemde dedı sen her gdıışınde ben ağlıyomgözlerım doldu
annem ağladı
ve bugunde annemler köye gıdıyor
duygusalgiller sizikangamm köye gidiyorlar sonuçta tatil olarak düşün alla allaaa
günaydın kızlar mutlu günler hepinize
günaydın cnm
cok yorulmuşum yaa
bugunde duvarları sıldım az hamlamışım
bacaklarım kollarım ağrıooama olsun mis oldu
böcük nedir bu halin kuzum ya kendini yormak tan hasta edecen bu kadar yıpratma kendini
bişi olmas
sabah kocem işe gtcem dıye saatını 40 dk önceye kurmuş deli oldum
uykumda vardı bı uyutmadı uyanınca
sarılır öper ya dedım bı bırak uyus yaa uykumu kaçırdı bende kalktım mecbur
evden cıkana kadar iş ettım bgunde süpürdümmü tmmdır
sabah gardırobu düzelttım mobılyaları sılıverdımakşamda yemek ettım banyo wc yıkadımm ohh
sen nasıl yaşıyorsun ben hala çözemedim bu kadar aktif olsam bünyem iflas ederdi çoktan Allah güç kuvvet versin sana inşallah kendi evini temizlemekte nasip olur
bende bazen kendımı cok az iş yapmış hıssedıyorum ve dıyorumkı ayy bıde cocuk olsa nasıl yetişcek
amin cnm Allah sanada güç kuvvet versın
sağol gülüm amin ecmain
duygu ne zamandır yok buralarda farkındamısın böcük bilgin varmı
anam senin birde çocuk olsa düşünemiyorum sen bebeği çamaşır suyuna batırır çıkarırsın temiz olsun diye
arada gelıyor cnm diğer topıctede göruyom ama bu aralar yoğun sanırımsorun yoktur ama görursem sorarımm
ben küçükken ne ettım bılın mı
esmer bı yeğenım vardı ben ozmn 10 yaşında ıdım doğduğunda neyse bu esmer yaa
annem laf olsun dıo bu cocğu çamasr suyuna koycam demıştı tabı bende meraklandım
yeğenımın ellerını çamasr suyuyla yıkayıp anne baksana beyazlamadı demıştım
sağol gülüm amin ecmain
duygu ne zamandır yok buralarda farkındamısın böcük bilgin varmı
anam senin birde çocuk olsa düşünemiyorum sen bebeği çamaşır suyuna batırır çıkarırsın temiz olsun diye
arada gelıyor cnm diğer topıctede göruyom ama bu aralar yoğun sanırımsorun yoktur ama görursem sorarımm
annem laf olsun dıo bu cocğu çamasr suyuna koycam demıştı tabı bende meraklandım
ben de ilkin espri olarak çok güldüm bu sözüne mandişşşşşşşşşşş
taa ki kangamda şakaların gerçek olabildiği gerçeğiyle yüzleşene kadar
Mandişim geldim
yoğundum iş iş iş
Ne edip barsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?