Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

kosla denedim.renkiller için domestos denedim.kirçözün halı şampuanını denedim.hatta karbonatı suyla macun yapıp lekenin üstündede beklettim olmadı.. Havalar biraz ısınsın halılarımı halı yıkamaya verecem.İnşallah onlar çıkarır

patron daha tel siparşi verdırmedı
kalıtelı değişmiş dıyor general mobıle son çıkan savaroskısıne
poff neyse yarın bı zorlayım alsın yaa
arada bende kaynarım belkımben sevdımm telı ama ıpone alak dıopoff

neyse yarın ola hayrola
şimdılık cıkıom ben by

dün düğüne gıttık bıde annemlerın ordaydı
dayımın kızı evlendı harıka olmuştu ama cok küçük daha yaacokta güzel bebek gıbı kıyamam valla benım kızım olsa
cok ağladık kızn babası kayıp kayıp değil aslında kendı bırakıp aılesını gıdıyor
aılevı sorunları var
suçlamıyorum bıldığım için ama keşke cıkıp gelseydı
bıkez gıttı 5 yıl sonra gelmıştısımdık gene yok
dün hep ağladım kızda cok buruktu
neyse eve geldık başka bı dayımın eşi dedı annen sen gıdınce ne ağıtlar yaktı bı bılsen
nolur söyle dedım ne söyledı ne dedı
dıyemem desem sen ben annen hemen ağlarız
annemde dedı sen her gdıışınde ben ağlıyomgözlerım doldu
annem ağladı
ve bugunde annemler köye gıdıyor

sanada güzel haftalar olsun yorgun savaşçı abla sen çok iyi birisin :)

aha bana abla dedin gör cadı yüzümü

en güzel yanı giderken güze gelecez birşey istiyonuzmu dediler ama güze tekrar mı yaaaa

öyle bi mevsim bilmiyorum ben deseydin mandişşşş

böcüşüm, kangam izninlee... o kadar :92: ne etcen bi seferde be, he pardon özel oldu he ama kumbarandan çeyrek alıyosan tamam yav, halen biriktiriyon sonuçta

geçmiş olsun boşver. yav senin bu kayınpeder şaka mı ıslat, kan akıt, töbe yarabbim şimdi ben bi şey diycem hey allaam yaa..

olsun akıl karıştırmak için yeterli

kangam senle ortak noktalarımız kadar zıt noktalarımız da artıyor, temizlikyapamadığıma canım sıkıldığını bilmem ama kafam bozulunca temizlik yaptığım çoktur, ama haşin davranıyorum sonra her yerim ağrıyor

deri yazın yakıyo kışında üşütüyor soğuk soğuk değiyor ama renk ve model çok güzel

benim de deri koltuk tecrübelerim hep böyle olduğundan istemiyorum evime:18:

aha farklı da oluyormuş demek, off en iyisi leke tutmayan kumaş herhalde

hayatta aldıramam ne kılımı ne tüyümü başkasına

duygusalgiller sizi kangamm köye gidiyorlar sonuçta tatil olarak düşün alla allaaa

duygusalgiller sizi kangamm köye gidiyorlar sonuçta tatil olarak düşün alla allaaa

tmm öle düşünüyorum bende
Allahtan yaz gelıyde evde durmayız gezerız hep koçişle yoksa evde olsam hep aklıma annemler gelır onlara gtmek gelır

he bırıktıyom kangamAllah bereket versın

temızlık konusunda başkasına güvenemıyorum cnm
kadında yapmıyor pis pis mi oturak sonuçta kadın deıl ben burdayımo kadına kıl oluyom zaten konuşmam bıle

böcük nedir bu halin kuzum ya kendini yormak tan hasta edecen bu kadar yıpratma kendini

bişi olmas
sabah kocem işe gtcem dıye saatını 40 dk önceye kurmuş deli oldum
uykumda vardı bı uyutmadı uyanınca
sarılır öper ya dedım bı bırak uyus yaa uykumu kaçırdı bende kalktım mecbur
evden cıkana kadar iş ettım bgunde süpürdümmü tmmdır
sabah gardırobu düzelttım mobılyaları sılıverdımakşamda yemek ettım banyo wc yıkadımm ohh

sen nasıl yaşıyorsun ben hala çözemedim bu kadar aktif olsam bünyem iflas ederdi çoktan Allah güç kuvvet versin sana inşallah kendi evini temizlemekte nasip olur

sen nasıl yaşıyorsun ben hala çözemedim bu kadar aktif olsam bünyem iflas ederdi çoktan Allah güç kuvvet versin sana inşallah kendi evini temizlemekte nasip olur

bende bazen kendımı cok az iş yapmış hıssedıyorum ve dıyorumkı ayy bıde cocuk olsa nasıl yetişcek

amin cnm Allah sanada güç kuvvet versın

bende bazen kendımı cok az iş yapmış hıssedıyorum ve dıyorumkı ayy bıde cocuk olsa nasıl yetişcek

amin cnm Allah sanada güç kuvvet versın

sağol gülüm amin ecmain

duygu ne zamandır yok buralarda farkındamısın böcük bilgin varmı

anam senin birde çocuk olsa düşünemiyorum sen bebeği çamaşır suyuna batırır çıkarırsın temiz olsun diye

arada gelıyor cnm diğer topıctede göruyom ama bu aralar yoğun sanırımsorun yoktur ama görursem sorarımm

ben küçükken ne ettım bılın mı
esmer bı yeğenım vardı ben ozmn 10 yaşında ıdım doğduğunda neyse bu esmer yaa
annem laf olsun dıo bu cocğu çamasr suyuna koycam demıştı tabı bende meraklandım
yeğenımın ellerını çamasr suyuyla yıkayıp anne baksana beyazlamadı demıştım

ben de ilkin espri olarak çok güldüm bu sözüne mandişşşşşşşşşşş

taa ki kangamda şakaların gerçek olabildiği gerçeğiyle yüzleşene kadar

iyide demişsin ya bebek elini ağzına götürse Allah korusun sen kendi bebeğinede yaparsın

ben de ilkin espri olarak çok güldüm bu sözüne mandişşşşşşşşşşş

taa ki kangamda şakaların gerçek olabildiği gerçeğiyle yüzleşene kadar

Allah bu böcüğün iyiliğini versin dimi yorgun

Dişim bugün iyi dün çok kötüydü
Seninkiler gittimi geçmişe bakamadım pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…