Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

dün çok geç geldim kangam, sabah da erkenciydim ancak işlerimi düzenledim yattım

sorma kangam, ben çocukların yanında genellikle çok dikkat ederim, pedagoji derslerinde örnekler vardı okuldayken dikkatimi çektiydi, sonra da arkadaşların veletleri ve yeğenim sayesinde çok kötü sonuçları olabildiğini bizzat gördüm

kangam gelmışsın ama gtmışsındeolm bı dürter ınsan demı kaçırdım senı

uğradımdı kangam, kimseler yoktu, özel mesaj da 10 dakka dediğinden atamadım ki :84:

günaydın boşwer
kımselr yok
bende duvarları sıldımm patronla:)
işimiz bıttı
normal hayata döndum artık

patronla! sonunda zavallı da böcüşümün eline düştü

kızlar, gelen giden yok ama, gelince okursunuz. elektrik süpürgesi bakıyorum, şimdi kullandığım dik durduğunda tepesinden tutulmadığı için rahatça ya elimiz sıkışıyor, ya tırnak kırılıyor sinir oluyorum. dik durduğunda az yer kaplayacak, uç tarafı da çekyat altına rahat girecek uçlarına yani, e bi de hesaplı olacak bir süpürge var mıdır bildiğiniz?:18:

kanga nere bee ben daha yenı geldım döverıum gtme:
benım phılıps var bıde adını unuttuğum süpürklem var
adını unuttuğumdan çekış gücü olarak memnunum ama aksesuarları berbat her hafta bı yerı kırılıophılıps ı kullanmadım hıc
ama tavsıye ederım cunku phılıps kalıtelı ama dedığın özellık var mı bılmım:26:

çocuk yetiştırmek gercekten cok zor düşündükçe cocuk yapasım gelmıy

özel msjın dolu senın herhal bı bak

patron ne işe yararkı ben tek başıma edemem

Philips benim süpürgem.Memnunum.Seside çok değil güzel çekiyor tavsiye ederim

Kızlar kafam çok karıştı..

Dün iş görüşmesine gittim.Olumlu geçti.Bu hafta yada en geç pazartesigünü istifamı vermeliyom dedim.Bana ona göre haber verin dedim.Burdan bir arkadaşı aramışlar beni sormuşlar nasıl diye..Buraya kadar olma ihtimalinin yüksek olduğu belli..

Asıl kafa karıştıran nokta şu.Şuan çalıştığım yerde 6. yılım.ctesi çalışmıyorum mesaiye gelmiyorum.Çıkış saatlerim sabit.Rahatımda.Burası büyük bir şirket herkes uzun yıllardır burda..Tek sıkıntım ücret..(yeni giran arkadaşlar benim 2 katım maaş alıyorlar nerdeyse)

Görüştüğüm şirkette ikramiye yok ama prim var dediler.(nasıl olduğunu bilmiyorum) İşler yoğun olunca arada akşamları kalınabilirmiş,ctesi gelinebilirmiş.İdari kadroya mesai yok tabi..Sanırım daha 10 yıllık bir şirket.Elemanları 1-2 yıllık galiba..Büyük bir şirket ama idari kısmı küçük ev gibi sıcak..Orda biri dediki hiç tedirgin oma buraya gelince iyiki gelmişim diyeceksin..Ücreti burdaki maaş+ikramiye olarak düşündümde istedim..

Eğer oraya gitmezsem.Tazminatıı alma hakkımı kaybedecem.Burda sıkıldığımda tazminatı bırakamıyacağım için çıkarmalarını bekliyecem..

Eğer gidersem oraya alışamazsam pişman olursam

Birde burdan ayrılırsam yüksek maaşla geri çağırılma ihtimalim var..Tabi bunu düşünerek karar verirsem bu birazda kumar olur.

Her durumda pişman olabilirim..

Kafam karışık ne yapmalıyım sizce..

kangaaa, 2 süpürge birden mi aldınnn, hediyedir biri inşallah

yok ben zaten haşin iş yaparım, iki günde kırarım demek adını hatırlamadığını

he çocuk işini iyi düşünmek lazım kangaam, ben düşündüm kararımı verdim biliin

Philips benim süpürgem.Memnunum.Seside çok değil güzel çekiyor tavsiye ederim

oh sonundaa, boswercim modeli hani dik durunca tepeden tutma yeri var mı? bir de dik durunca dar oluyor mu, eğer öyleyse modeline bakmanı rica edicem de:78:

boswer, şurayı anlayamadım, oraya gidersen tazminatını alabiliyor musun?

o dediğin kumar olur tabii ki, ama şu gerçeği de unutmamalısın, genellikle iş görüşmesinde ctesi olabilir, akşam geç çıkılabilir derlerse, bu aslında bu sık sık olacak anlamına da gelebilir.
yani girerken imzalayacağın sözleşmede bunlara dikkat etmen gerekir. bu çalıştığın yerde canın çok sıkıldıysa artık bu maaş adaletsizliğine vb, bunlar yerine ctesileri ve akşamları ofiste olmayı tercih ederim diyebiliyorsam, bu işi değerlendirirdim.

ama prim olayının da her iş yerinde düzgün uygulanmadığını unutmadan, hani baştan maaş yüksek olsa daha rahat olurdu içim.

zaten maaşın yükdek olması ilk şartımdı..
Birde şöyle düşünüyorum.Burdan tazminatı aldıktan sonra diğer şirketi beğenmezsem yine iş bakabilirim.Burdaki tazminatı bırakmak istemiyorum.6 Mayısa kadar sürem var..Of kafam karışık.

Şuan çalıştığım şirkette demiş arada akşamları kalabilirsiniz ctesi gelebilirsiniz diye olmadı.Orda olacak belli ama ne sıklıkla (

e şu anki şirketinde de öyle bir durum varsa, durum bayağı değişir bana göre ama tabii sen bilirsin. hala anlayamadım ama sanırım şu an çalıştığın şirket, tazminat ödemeyi kabul ediyor şimdi işten çıkarsan öyle mi? hani normalde kendin çıkınca alamıyorsun ya o yüzden soruyorum:44:

bu şirkette seni rahatsız eden şeyleri ve çok memnun olduğu şeyleri sırala kendince bir kağıda istersen, yeni şirkette bulup bulamama ihtimaline göre ve de o özelliği bulamazsan da seni çok etkiler mi onu düşün istersen. yani ben olsam öyle yapardım.

ctesılerı olabılır akşamları olabılır demek bence sıklıkla anlamı taşıyor
ctesılerı çalışmıyorsun bunun ne kadar değerlı olduğunu sımdık deıl ama ctesı çalışınca anlarsın bence suankı işin ıyı gıbı
maaş konusunda görüş yetkılıyle yoksa çıkacağını bıldırırsın
neyse hayrlısı o olsun

evlendiğim ilk yıl tazminatımı alıp çıkabiliyorum canım..(kanun var böyle)

Şirketimden memnunum.Ama şu ücret durumları kendimi enayi gibi hissetmemi sağlıyor.Şöyleki diğer benimle aynı işi yapan arkadaşlar benden sonra girdi işe.Benden fazla maaş alıyorlar.Gerekli kişilerle görüştüm..Maaşınızın durumunun farkındayız dediler.Ayarlama yapacaz dediler ama olmadı..
Mesela bu yıl banada diğer arkadaşlaradada %5 zam yapıldı.Benim ne farkım kaldı.Bari %6 zam yapsalardı banada maaşımı yavaş yavaş düzeltirler diye düşünseydim.

Şöyle bir gerçek var ben bu şirkette ne uzar ne kısalırım.Aynı kalır emekli olur giderim.Onlarda beni çıkarmaz ben tazminat hakkımı kaybedince çıkamam kalırım burda..

Bir atak yapmalıyım.Ama pişman olmaktan korkuyorum..

Birde müdürüm iş aradığımı biliyor ve tazminat hakkımında mayısa kadar olduğunu biliyor.Eğer mayıs geçerse diyecekki demek burda çıkmıyor üzerine gideyim.Çünkü şimdi gidecem korkusuna sıkmıyor beni..

ben 5 yıldır maaşım için yetkililerle konuşuyorum ama bir sonuç yok ortada..

Ctesinin tatil olması çok güzel biliyorum.Buda kararsızlığımı daha çok arttırıyor zaten..

Şimdiki şirketimde akşamları olabilir ctesi olabilir demişti olmadı..Görüştüğüm şirkettede birkaç ay mesela rahat oluyorlarmış.İşe geç gelip erken çıkıyolarmış.Tatile gidiyolarmış falan.Ama yoğun oluncada akşam gelebiliyolarmış,ctesi gelebiliyolarmış..

boşver, anladım şimdi, duymuştum eşim izin vermiyor diyip çıkabiliyormuş bayanlar diye.
o zaman gerçekten karar aşamasındasın. o şirkettekilerden tanıdığın falan var mı, yıla vurunca kaç ay yoğun oluyorlar acaba? gerçi iş bu her yıl farklı yoğunlukta olabilir sanırım.
eşinle iyice düşünüp karar vermeniz lazım sanırım.

aynıymış bizim süpürgeler

ben küçük diyom az yer kaplayan diyom gösterdiğinize bakın :84:

o şirkette bir arkadaşımın tanıdığı var.Ona sordurtacam.Ona göre karar verecez artık..

Bizim süpürgelerde büyük değilki canım ya.Hortumu arkasına astınmı bir köşede durur

o şirkette bir arkadaşımın tanıdığı var.Ona sordurtacam.Ona göre karar verecez artık..

Bizim süpürgelerde büyük değilki canım ya.Hortumu arkasına astınmı bir köşede durur

e tanıdık varsa zaten iyice bilgi alırsın.

he tabii, yeri olmayan için ne kadar büyük o süpürgeler, bende arçeliğin minik topaç gibisi var o bile geniş geliyor dik durunca, daha dar yer kaplasın istiyorum:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…