Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

geçen haftaonu evde olmayınca temizlik yapamadım.Haftaiçide istemedi canım.Yarın dip köşe temizlik var..

Pazar kuzenin bebek mevlidi var.Altın almak gerek.Bu ayki üçüncü altınımız bebek için aldığımız.Bu ay çok sıkışığız bide.Allah yardımcımız olsun

çok yorgunum çok bitkinim çok uykusuzum yarın istanbula gidecem yine dinlemiycem pazar günüde temizlik yapacam tüllerimi yıkıycam uffff tatil istiyorum dinlenmek istiyorum

geçen haftada erteledim malum benimkiler geldi çarşambada annem gelecek hafta içi yapamam ki
tüller çok kötü peteklerin üstüne denk geliyor tüm kışın isi pisi üstlerinde krem rengiydi tüller şuan kapkara ee tülleri yıkamışken camları silmeden takmak olmaz tülleri takarken koltukları çekmek lazım hazır çekmişken koltuklarıda silmek lazım makina çıkmışken halılarıda yıkamalı yerler temizlence dolap içlerine girmeli hazır bulaşmıken derken tüm evi kaldırcam

çok iş var desene Allah kolaylık versin

amin bitkin yorgun uykusuz olmasam sorun değilde birde bacağım yine sorun çıkarıyor pimi bozulmuş değişmek lazım

temiizlik bekler canım ya senin sağlığın önemli..Hem haftasonu yağışlı cam silsen yine batacak.Bence ertele yada bir kadın tut..Zorlama kendini

Bizde bugün temizlik edicez yarın gezicem çünkü mandalina baya bi yoruldum okurken ama boşverin dediği gibi ertele bahar temizliğin olsun o da sobalar kalkınca yapılır diye biliyorum

Bizde bugün temizlik edicez yarın gezicem çünkü mandalina baya bi yoruldum okurken ama boşverin dediği gibi ertele bahar temizliğin olsun o da sobalar kalkınca yapılır diye biliyorum

soba yokki bende artık kombiyide açmıyorum ev sıcak çarşamba annem gelecek ondan temizike kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…