bide bu var
Kızlar kafam çok karıştı..
Dün iş görüşmesine gittim.Olumlu geçti.Bu hafta yada en geç pazartesigünü istifamı vermeliyom dedim.Bana ona göre haber verin dedim.Burdan bir arkadaşı aramışlar beni sormuşlar nasıl diye..Buraya kadar olma ihtimalinin yüksek olduğu belli..
Asıl kafa karıştıran nokta şu.Şuan çalıştığım yerde 6. yılım.ctesi çalışmıyorum mesaiye gelmiyorum.Çıkış saatlerim sabit.Rahatımda.Burası büyük bir şirket herkes uzun yıllardır burda..Tek sıkıntım ücret..(yeni giran arkadaşlar benim 2 katım maaş alıyorlar nerdeyse)
Görüştüğüm şirkette ikramiye yok ama prim var dediler.(nasıl olduğunu bilmiyorum) İşler yoğun olunca arada akşamları kalınabilirmiş,ctesi gelinebilirmiş.İdari kadroya mesai yok tabi..Sanırım daha 10 yıllık bir şirket.Elemanları 1-2 yıllık galiba..Büyük bir şirket ama idari kısmı küçük ev gibi sıcak..Orda biri dediki hiç tedirgin oma buraya gelince iyiki gelmişim diyeceksin..Ücreti burdaki maaş+ikramiye olarak düşündümde istedim..
Eğer oraya gitmezsem.Tazminatıı alma hakkımı kaybedecem.Burda sıkıldığımda tazminatı bırakamıyacağım için çıkarmalarını bekliyecem..
Eğer gidersem oraya alışamazsam pişman olursam
Birde burdan ayrılırsam yüksek maaşla geri çağırılma ihtimalim var..Tabi bunu düşünerek karar verirsem bu birazda kumar olur.
Her durumda pişman olabilirim..
Kafam karışık ne yapmalıyım sizce..
bu ağrılı, sızılı günümde beni bu kadar güldürdün ya boşver, allah ne muradın varsa versin e mi
bence denemeye değer iş bulma zorluğu çekeceğin bir işin yok ama iyi düşün hesap yap cumartesi ve mesai saatlerinin belirsizliği artık çoğu işyerinde bazen insan cumartesi gününü parayla değişmiyor
İşte kolay iş bulabildiğim için biraz içim rahat.Burdan tazminatı alıp orayı beğenmezsem başka yere geçme ihtimalide var..
Sanırım ben bu tazminatı alıp gidecem kızlar..
hayırlısı olsun canım hakkında
İşte kolay iş bulabildiğim için biraz içim rahat.Burdan tazminatı alıp orayı beğenmezsem başka yere geçme ihtimalide var..
Sanırım ben bu tazminatı alıp gidecem kızlar..
iş bulma imkanı çok olan bir işin varsa düşünme o kadar boşver yav, hazır tazminat şansın da varken, en kötüsünü bile düşünsen hani, dediğin gibi orayı beğenmezsen başka iş bakarsın. ben tam işini bilmediğimden yorum etmedim canım ,bir de benim işim çok kısıtlı o yüzden sanırım, yani düzgün yer çok kısıtlı.
Böcük dün bende çok gergindim.Okadar kasmışımki kendimi heryerim ağrıyor.
sağ gözüm ağrıyor.Sanki gözkapağıma iğneler batıyo
günaydın kızlar mutlu günler
bi uğursuzluk var ama kızlar, hayrola, ben de feciyim şu anda yay gibiyim. boswer iş ilanı çok çıkan bir mesleğim, alanım olaydı inan böyle sinir insanları ve durumları çekmezdim. eşin de destek olmuş sonuçta, hayırlısıyla olur inşallah, en azından tazminat hakkını yedirmez, toplu para almış olursun di mi cnm?
sana noldu kangamm, yine o kendini bilmez şoför falan mı?
benim sırtımdan başımın tepesine kadar gerilmiş haldeyim, uykusuzum ve gececiyim bi de bugün yine gitcem
inşallah mutlu birkaç haber alırız da moraller düzelir
İnşallah yorgun ya bende bunaldım patlamak üzereyim hayır olsun
Alamadım daha ben mutlu haber..Alırsam size diyecem..Sıkıntı yaptım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?