Yok sen kullanıyorsun demiyorum genel anlamda havalar iyice ısınırda millet sobalarını kaldırır ya o zaman olur derler gerçi annen gelecekmiş bişey demiyorum tabi ev mis gibi olsun
off sıkıntı bastı yaaa
bu belirsizlik beni mahfediyor
Ne belirsiz
hani istifa etmem için son günlerim benim demiştim.Biryerle görüştümde haber bekliyorum ya onu diyorum.O işte
hımmm sonuç olarak kabul etmeseler burADada devam edecenmi yoksa bırakcakmısın
bilmiyorum ama burda kalırsam mutlu olmayacam.Ama ayrılırsam keşke dermiyim.Kafam çok karışık.Bu iş yerinde bir atak yapmalıyım yoksa böyle gider.Tazminatıda bırakmamak için ayrılamam daha kötü olur..
sen ayrıldığın için işsizlik parasıda alamıyorsun sanırım
evet alamıyorum malesef..Ne yapacağım kararsızım
senin gibi eski personel olanları örgütleyip hepiniz patrona çıktınızmı
herkes bireysel gitti konuştu.malesef sonuç yok.Hatta bir arkadaş 7 yıl sonra bıraktı düzelmez artık diye.Ki o tazminatı bıraktı gitti.Bende onun durumuna düşmek istemiyorum.Hakkımı kullanmak istiyorum.
Hata sanırım 1 ay önce müdüre dedimki mayısa kadar tazminat hakkım var.İş arıyorum bulursam çıkacam.Ama çok sıkıntıya düşerrsem iş bulmadanda çıkarım.Müdürün dediği şey ne biliyormusun acaba daha çok maaşa geri çağırırlarmı sizi
hesabını iyi yap canım işsiz kaldığında eşinin maaşı yetecekmi birde tazminatı hemen vermiyorlar biraz bekliyorsun o arada sıkıntıya ne kadar girecen bunun hesabını yap eğer sıkıntıya girer ama çokta yıpratacak kadar durum olmaz diye hesaplıyorsan bekleme en azından toplu bir miktar para eline gelecek ne kadar alacağına hesapla sen bilirsin cüzdanının hesabını hangisi sana uyuyorsa biz buradan atar tutarız ben sana bırak da derim ama sonra sen yaşayacaksın o sıkıntıları kendi hesabını kendin yapmalısın
hesap yapmaktan leyla oldum resmen.Kafam çok karışık..Bakalım önümüzdeki hafta ne getirecek.Ama ben artık nefes almakta güçlük çekiyorum stresten
hesapların nasıl çıkıyor işten çıksan tazminatın henüz verilmemiş olsa işde bulamamış olsan eşinin maaşı borclara masraflara kıt kanaat de olsa yetiyormu bir iki ay idare edebiliyormusun
geçen haftada erteledim malum benimkiler geldi çarşambada annem gelecek hafta içi yapamam ki
tüller çok kötü peteklerin üstüne denk geliyor tüm kışın isi pisi üstlerinde krem rengiydi tüller şuan kapkara ee tülleri yıkamışken camları silmeden takmak olmaz tülleri takarken koltukları çekmek lazım hazır çekmişken koltuklarıda silmek lazım makina çıkmışken halılarıda yıkamalı yerler temizlence dolap içlerine girmeli hazır bulaşmıken derken tüm evi kaldırcam
amin bitkin yorgun uykusuz olmasam sorun değilde birde bacağım yine sorun çıkarıyor pimi bozulmuş değişmek lazım
kosla nın tül deterjanı oluyor galba mavi kutudaydı onunla yıkıyoruz sadece, bayağı beyazlatıyor mandiş.tülleri nasıl beyazlatcam yaa çok kirli fikriniz varmı
camları hep içten siliyoruz biztemiizlik bekler canım ya senin sağlığın önemli..Hem haftasonu yağışlı cam silsen yine batacak.Bence ertele yada bir kadın tut..Zorlama kendini
herkes bireysel gitti konuştu.malesef sonuç yok.Hatta bir arkadaş 7 yıl sonra bıraktı düzelmez artık diye.Ki o tazminatı bıraktı gitti.Bende onun durumuna düşmek istemiyorum.Hakkımı kullanmak istiyorum.
Hata sanırım 1 ay önce müdüre dedimki mayısa kadar tazminat hakkım var.İş arıyorum bulursam çıkacam.Ama çok sıkıntıya düşerrsem iş bulmadanda çıkarım.Müdürün dediği şey ne biliyormusun acaba daha çok maaşa geri çağırırlarmı sizi
bu ayki maaşı almış olucam zaten.Bu ayı kurtaracaz.Arabamızı satma ihtimalimiz var..2,5 tl kar ile.o 2,5 tlde bizi idare eder..Çok sıkıntı yaşıyacağımızı sanmıyorum
yorguncum eşim araba alım satımı yapmak istiyor zaten.Arabamızı almak isteyenler var 2.5 bin lira karla..bakalım ne yapacak :))
yarın ne olursa olsun iş yerinden ayrılıyorum.Çok düşündüm.hayırlısı bakalım.
valla başım döndü önce okuyunca ama sonra eskiden bizde de durumun böyle olduğunu hatırladım, tabii sonra bir hafta on gün sırtım mahvoluyordu, sonrasında böyle büyük temizliğe tövbe ettim. bazen insan kendini kaybedecek gibi olsa da annemle birbirimizi uyarıyoruz, daha doğrusu kavga ediyoruz
annen yabancı değil ki mandiş, e sağlık sorunlarını o da biliyor sonuçta çok zorlama kendini be cnm
kosla nın tül deterjanı oluyor galba mavi kutudaydı onunla yıkıyoruz sadece, bayağı beyazlatıyor mandiş
camları hep içten siliyoruz biz, bir de açılan kanatlarını. dışını sadece yaz başı
insanın elini ayağını bağlayan zaten ya keşke dersem durumu oluyor. tabii diğer yerden güzel cevap gelirse bayağı rahatlarsın canım ya, hayırlısı de, ben sıkışınca hep öyle dua ederim, sıkışmayınca hızır yetişmiyor hakkaten.
satacak olursanız arabayı kayınpedere boşuna yemek ısmarladınız
bir de aklıma ne geldi, hani bir nevi iş olarak araba alım satımı yapmaya başlasanız, en karlı yine kayınpeder çıkacak, ıslatalım, kurban keselimay güldüğüme bakma, sinirden, ama hakkat o yüzsüzlükle her bir araba için isteyebilirdi belki de
yorguncum eşim araba alım satımı yapmak istiyor zaten.Arabamızı almak isteyenler var 2.5 bin lira karla..bakalım ne yapacak :))
yarın ne olursa olsun iş yerinden ayrılıyorum.Çok düşündüm.hayırlısı bakalım.
desene kayınpeder dükkanı iyi yere açtı o zamn boşver
haydi hayırlısı, sonuçta sinir-stres her türlü hastalığı getiriyor, en azından istemediğin bir yerde bulunmayacaksın böylesi demek hayırlısı , dilerim diğer iş de olur ve güzel gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?