ama direk böyle söylersen neden der yada babana verdiğin için onunda babasına vermek gibi bir hakkı olduğunu düşünebilir her düşüncesini çürütcek bir plan yapmalısın borç istedi bir sene sonra verecek mesela yada senin ailenden vefa borcu olduğu hayır diyemeceği başka biri birde kimin adını söyleyeceksen onunlada konuş ki yalanın ortaya çıkmasın gidip söyler möyler emri vakide yapabilirsin verdim de diyebilirsin eşini sen tanırsın hangisi etkili olursa kur planını
len benımde dayım olsun dayınçeyrek alcam 221 tl düşmüş
sen baa alsana
ne kadar çirkin ınsanlar var
ben olsam ne olursa olsun asla paramı yedrmezdım
utanmazlar
gerçekten cok üzücü
ben olsam benımde baş ağrım olurmuş
başınsağolsun mekanı cennet olsun
ben şimdi okadar ince düşünüyorumki.Çalışmıyorum ya kendimi yük gibi hissediyorum.Bu kocakafalı neden düşünmüyor yıllarca çalışmış sorunlar yaşamış.bu para onun emeği.Nasıl isterse öyle kullasın.ben hiç para lafı etmiyeyim.Sonuçta bu onun parası..
Neden ya neden..
boswer zor işler canım boşuna dememişler ele karışan dile karışır diye..bence o başkasına borç vericem işini yemezler tartışma çıkar açık açık benim param vermiyorum de verme yani bunun başka açıklaması yok vermiyorum okadar!
pazar günü düğün va çeyrek alacam 221 mi 121 olmasın böcük yüreğime iniyor hee
geçtiğimiz ay 3 küçük altın altık.Üçüde bebek içindi..en son 130 tlye aldık.para yokken daha çok çıkıyo böyle şeyler..
böcük başağrım boşuna değilmiş dimi.Annemi kaybettikten sonra okadar çok üzüntü çektimki babamın evlenmesi vs.de...Zannettimki çekilecek çilem bu kadarmış.Artık mutlu olabilecem.Ama değilmiş.Sabırla güzel günleri bekliyorum..Benimde bir yerde bir günahım olduki bu kadar çekiyorum..
ya bu evlilikte biz bekar kızlara önerileriniz nelerevlenince aşk bitiyomu yani :44:
bende cnm mesela bu gece kocem maç izlıycem dıye yanıma 2.30 gıbı geldı
uyandım ve uzun süre uyyamadım
ama pazar günlerıde erken kalkıom uyku tutmuyoiş yaparak dınlenıyom
belkıde akrabayız kanga
kan çekıydırbende bak şüphelendım laz mıdır kendısı
yakışır tabısı Allah neler yaratmışkusursuz güzellıkler tabı bazılarıne kendını beğenır nede cevresındekılerı ancak kusur ararlar
yollarda bulurum senıadam senınle bu gıdışlede ancak yolda karşılaşcak
emin misin kangaaammm, yanıyom diyon bi mesajdayok kangam yaa mısır mısır yanıdizi değil
herkeze günaydın hayırlı cumalarkomşum ölmüş bir kalktım kapının önünde cenaze arabaları Allah rahmet eylesin
yorgun senin işini merak ettim sen nerde çalışıyorsun ne iş yapıyorsun
pazar günü düğün va çeyrek alacam 221 mi 121 olmasın böcük yüreğime iniyor hee
121 tl cnm pardonnn
çünkü erkek milleti ince düşünemez doğasına aykırı en ince düşünende bile odunluk vardır böyle kabullenmek lazım
Günaydın kızlar
dün yıldönümü için pasta yapıyodum.Blendrı çalıştıracaktım.Parmağını nedense içine sokmuşum.Çalıştırdım.Parmak kopmadı neyseki 3 dikişle atlattım..Kafam çok dalgın.Eşim utfağa girememi yasakladı..
He bide bu maaşla tazminatım yatacaktı.İçimden dua ettim yatmasınsonra yatsın isteyemesinler diye.Yatmadı tazminat.Ama babası sorarsa diyecem.Tazminatın yeri var umutlanmasın
günaydın cnm
ayy geçmiş olsun tatlım ya dıkkat et
aslında bu kadar cok hayatı kafaya takmaya gerek yok dıye düşünüyorum
olan gene düşünene oluo
aslında eşin dışındakılere açıklama yapmana bıle gerek yokben olsam cok sert dılle bıle olsa bunu acıkla
benden bişey alamıycaklarını bı şekılde anlatrdım
bıraz sıvrı dıllıyım ama kımse kusura bakmasın eden bulur ınleyen ölür
saolasın canıım.
eşimede açıklamamı yapacam.Ama babasıda yüzsüzün teki olduğu için ümit etmesin alırım ben diye.Anlatamam yüzsüzlüğünü o derece yani
yemek olayından sonra anlamış bulunuyorum cnmgıcık oluyorum böle tiplere
ınsan evlat için vardır der annem hep ama bazıları gercekten ne analık bılıyo ne babalıkbana bi yararı olmayanla benım hayatta işim olmaz
herşeyimde yanımda olsaydı.İyi niyetini görseydim.Hiç problem değildi.Parayı verirdim geride istemezdim.Ama değil
yanı o sana bişeyler yapıp sen yapmazsan cok ayıp olur ama ınsanlar artık evlatlarından bı çıkar beklıyo
herkes için aynı şeyı dıyemıycem ama bazıları ıcın evt
sırf beklentılerı için yaşıyorlar
onlara sığınmak için para için ıkı üzgün konuşma ıkı gözyaşı tmmdır
eee sen naptın cocukların için
koca bı hiçbak gene sınırlendım benım düğünde bıde geçmişler takılara bakıyolar hele kaynana yanımdan ayrılmamış ınan farketmeydım bı bakış atardım görürdü
annemde kenarda ağlıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?