Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ben şimdi okadar ince düşünüyorumki.Çalışmıyorum ya kendimi yük gibi hissediyorum.Bu kocakafalı neden düşünmüyor yıllarca çalışmış sorunlar yaşamış.bu para onun emeği.Nasıl isterse öyle kullasın.ben hiç para lafı etmiyeyim.Sonuçta bu onun parası..
Neden ya neden..

pazar günü düğün va çeyrek alacam 221 mi 121 olmasın böcük yüreğime iniyor hee

çünkü erkek milleti ince düşünemez doğasına aykırı en ince düşünende bile odunluk vardır böyle kabullenmek lazım

boswer zor işler canım boşuna dememişler ele karışan dile karışır diye..bence o başkasına borç vericem işini yemezler tartışma çıkar açık açık benim param vermiyorum de verme yani bunun başka açıklaması yok vermiyorum okadar!

geçtiğimiz ay 3 küçük altın altık.Üçüde bebek içindi..en son 130 tlye aldık.para yokken daha çok çıkıyo böyle şeyler..

böcük başağrım boşuna değilmiş dimi.Annemi kaybettikten sonra okadar çok üzüntü çektimki babamın evlenmesi vs.de...Zannettimki çekilecek çilem bu kadarmış.Artık mutlu olabilecem.Ama değilmiş.Sabırla güzel günleri bekliyorum..Benimde bir yerde bir günahım olduki bu kadar çekiyorum..

böcük kuyumcukentte dayımların dükkan içerisi saray gibi nan bi giriyom heryer altın dışarda kuyumcular çok işçilik alıyo çeyrek altında ve bilezikte işçilik almıyolar
ama taşlı set kolye
bileklik yüzükler bunların değerinden oldukça yükseğe satıyo kuyumcular 3 e alıyosa 7 ye satıyolar

ya bu evlilikte biz bekar kızlara önerileriniz neler evlenince aşk bitiyomu yani :44:

Son düzenleme:

canım sana tavsiyem.Evleneceğin kişinin ailesinede dikkat et.Aman biz mutlu olalım herşeyimizi yapalım ailen başımızda olsun gibi zırvaları söyleme..Düğününü yapsınlar takını taksınlar..Sıkıntısını onlar çeksin.Ben gibi beleş gelin sahibi olmasınlar.

boswer dayım diyoki biz bile bilemiyoruz nezaman çıkıcak altın gece yarısı bile çıkabiliyormuş yani biz bile kaç milyar zarar ettik altından

evt boşunaa değilmiş cnm benımde ağrırsa boşuna olmaz
kesın kafama bişi takmışımdır ama ben sana göre daha sertım
dedığım dedıktır yanı

bende 2 tane ceyrek alıp koycam 240 tl var ınmez mı daha yaacok pahalı

ya bu evlilikte biz bekar kızlara önerileriniz neler evlenince aşk bitiyomu yani :44:

öncelıkle hayır bence aşk bıtmıyo
eşim benı hala öper durur hıc bıkmaz bebek gıbı sever aşırı bı sevgısı var bazen bu sevgıden ılgıden sıkılıyorum

ama bende boşwere katılıyom aıle cok cok önemlı
bende bedevaaya gıttım ama hıc pişman değilim ben ıstemedım ıstesemde yapamazlardı zaten
ıyıkı yapmamışlar her cm evımın kendı emeklerımızı görmek cok güzel
aılesını tanımalısın önce sen ve sevgılın gelmedı sızde bı aıle olcaksınız sonuçta

boşver, günahını almıyım kimsenin ama, ne bilim hani senin tazminat aldığını duyunca uydurmuş olabilir mi kayınpeder kişisi acep diye geçmedi değil aklımdan ne yalan söyleyeyim.
sonra da allah bilir hani emniyetten değil de bi de bulgaristan'dan arayan nolar, kadınlar para istiyormuş onlardan bile olabilir hani. neyse ne gerçi de, senin tazminatın, adı üstünde tazminat, lütfen ne şekilde olursa olsun bu birikmiş paranı heba etme, eşine güzellikle anlatsan, yalan söylemeden anlamaz mı acaba?

yok ankaralı kendisi ama iş için her yerli olabilir sanırım, kim nereliyse onun memleketinden

napim ya, benim de ekmek kapım böyle

yok kangam yaa mısır mısır yanıdizi değil
emin misin kangaaammm, yanıyom diyon bi mesajda

herkeze günaydın hayırlı cumalarkomşum ölmüş bir kalktım kapının önünde cenaze arabaları Allah rahmet eylesin
yorgun senin işini merak ettim sen nerde çalışıyorsun ne iş yapıyorsun

allah rahmet eylesin mandarinn, kursta öğretmenim ben canıım ders ücretli o yüzden saat kaçta, hangi şubede olacağım hiç belli olmuyor iş saatlerinden sonra yani akşam derse gelen öğrenciler olduğu için maalesef eve çok geç geliyorum o günler.

pazar günü düğün va çeyrek alacam 221 mi 121 olmasın böcük yüreğime iniyor hee

121 tl cnm pardonnn

yüreğime indirdinn, hoş hala mideme bi taş oturdu ama 121 de çok yaa, ne zamandır altın almamışım ben, artık 2.tura döndü arkadaşlar, kimse kusura bakmasın kıyafet alıp götürcem artık doğanlara :78: ilk çocuklara hep altın götürdümdü idare ediversinler.

çünkü erkek milleti ince düşünemez doğasına aykırı en ince düşünende bile odunluk vardır böyle kabullenmek lazım

boşuna dememişler, allha erkeği yarattı sonra da onu yontmak için kadını

kanga senın patron cok uyanık sankı kayserılı gıbınerelıyse müşterı oralı oluyo heeoda güzel
benımde ablam var kım yenerse o takımı tutarım dıoiçimizde bı bozuk o ama gönlü bjk bılıyom
yoksa redetcem ablalıktan:82:

yanıomda pekmezden üzümden kanga yaa yanlış anlaşılmasınben masumum

121 tl cok gelmedı bana 130 tl alıncaama harbı
geçen yıl bı burma aldım 600 tl şimdık olmuş 1300sen düşün artık
bu hafta 2 çeyrek atcam kenara ınş
kumbaramdada bırıktıryom

Günaydın kızlar

dün yıldönümü için pasta yapıyodum.Blendrı çalıştıracaktım.Parmağını nedense içine sokmuşum.Çalıştırdım.Parmak kopmadı neyseki 3 dikişle atlattım..Kafam çok dalgın.Eşim utfağa girememi yasakladı..
He bide bu maaşla tazminatım yatacaktı.İçimden dua ettim yatmasınsonra yatsın isteyemesinler diye.Yatmadı tazminat.Ama babası sorarsa diyecem.Tazminatın yeri var umutlanmasın

günaydın cnm
ayy geçmiş olsun tatlım ya dıkkat et
aslında bu kadar cok hayatı kafaya takmaya gerek yok dıye düşünüyorum
olan gene düşünene oluo

aslında eşin dışındakılere açıklama yapmana bıle gerek yokben olsam cok sert dılle bıle olsa bunu acıkla
benden bişey alamıycaklarını bı şekılde anlatrdım
bıraz sıvrı dıllıyım ama kımse kusura bakmasın eden bulur ınleyen ölür

saolasın canıım.
eşimede açıklamamı yapacam.Ama babasıda yüzsüzün teki olduğu için ümit etmesin alırım ben diye.Anlatamam yüzsüzlüğünü o derece yani

saolasın canıım.
eşimede açıklamamı yapacam.Ama babasıda yüzsüzün teki olduğu için ümit etmesin alırım ben diye.Anlatamam yüzsüzlüğünü o derece yani

yemek olayından sonra anlamış bulunuyorum cnmgıcık oluyorum böle tiplere
ınsan evlat için vardır der annem hep ama bazıları gercekten ne analık bılıyo ne babalıkbana bi yararı olmayanla benım hayatta işim olmaz

herşeyimde yanımda olsaydı.İyi niyetini görseydim.Hiç problem değildi.Parayı verirdim geride istemezdim.Ama değil

herşeyimde yanımda olsaydı.İyi niyetini görseydim.Hiç problem değildi.Parayı verirdim geride istemezdim.Ama değil

yanı o sana bişeyler yapıp sen yapmazsan cok ayıp olur ama ınsanlar artık evlatlarından bı çıkar beklıyo
herkes için aynı şeyı dıyemıycem ama bazıları ıcın evt
sırf beklentılerı için yaşıyorlar
onlara sığınmak için para için ıkı üzgün konuşma ıkı gözyaşı tmmdır
eee sen naptın cocukların için
koca bı hiç bak gene sınırlendım benım düğünde bıde geçmişler takılara bakıyolar hele kaynana yanımdan ayrılmamış ınan farketmeydım bı bakış atardım görürdü
annemde kenarda ağlıyordu

neler yaşatıyorlar bizlere.Allah görüyor biliyor.Ne yapacağını çok iyi bilir.Allaha havale ediyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…