baktımda böcük en son cuma KK ya girmiş..İnşallah bir problem yoktur
gerçektenmi ben bakmamıştım profiline hayır olsun inşallah hiç böyle bişiy yapmazdı cumartesi pazar pazartesi ve bugün salı
selam kızlar yine gece kuşu modunda geldimiş olsun da diyorum şkür ediyorum da mesajlarınıza baktım ne oldu kangama yav, o uzak kalmazdı, inşallah ofiste net sorunu vardır ondan girememiştir.
boşver bu arada eşin gelmiş gözün aydın.
defne doğurmadı di mi kızlar?
mandiş senin ev işi nasıl gidiyor? biz de eşya değişimi -tadilat edicez yine bakınıcam şimdi topiclere, çok da uykum var
inşallah yorgun bugünde yok
defneden haber yok gelmiyor artık doğurmamıştır sanırım
ev işi sinir bozucu bütün ustalarla kavga ettim yamyamlara veresim var onları
nereleri tadilat ettiriyorsun hangi topikte ne var ezberledim artık
salon yerler laminat olacak, boya zaten şart, eşyalar da değişecek komple, beklete beklete artık zaman kalmadı inşallah halledeceğiz, bellonadan muhtemelen ama ider'de de bi yemek odası takımı beğendik, gerçi sadece masa, sandalyeler ve büfe olacak. mutfak büyük olsa büfe bile almazdık da, tabak çanak için şart. oda kapılarına da el atacağız ama off off daha bi de koridor var:84::84::84:
inşallah net sorunudur, sağlıkla ilgili bir sorun değildir kangamınki
boşver aldın mı mesajımı biraz rahatladı içim
aldım canım 10 dakika engeline takıldım cevap yazamadım..Sağlıkla ilgili problemi yokmuş sevindim.Ama işten ayrılmasına şaşırdım memnundu.İnşallah daha güzelini bulmuştur
inşallah daha iyinibulur ama sesini duymadım kendisinden bilgi alamadım ya hala içim pek rahat değil sadece biraz rahat
inşallah kısa zamanda gelip bişeyler yazar.Hakkında hayırlısı olsun
amin canım baksana topike nazarmı değdi sel ayağını sürttü galiba
kendinize dikkat edin
beni neden merak etmediniz len :84::84::84:
bilmiyormusun telini filan yorgun ulaşamazmısın böcükün
boşver işyerinin adını filan sana demişmiydi netten yada 11880 den bulup arasak çok merak ettim
yorgun duvarlara kabartmalı kağıt kaplayıp üstüne badana yapıyorlar çok güzel oluyor birde burada bir konuda vardı boyanın içine sim dökmüşler güneş ışıkları vurdukça parıldıyormuş güzel olmuş simler silince dökülmüyormuş parke renkleri aklındamı ben ladin seçtim parkeleri şuan kullandığım beyaz memnunun ama ladinde beyaza benziyor daha az kir gösterir birşey kapılarıda beyaz istedim her mobilyaya dekorasyona uyar diye eşyalarımı şimdi değiştiremiycem ama bakınıyorum aklımda mobilyacıya istediğim modeli çizdirip yaptırmak var var olan modellerden istemiyorum kapıların modelini bulursam foto eklerim
kendinize dikkat edin
valla hee sel ardından defne ardından sen senden sonra böcük yorgunla bir ben kaldım duyguda varla yok arası daha çok gelmiyor eyvahhhhhhhhh
yorgunda gelmez oldu acaba yorgunuda mı kaybettik tek mi kaldım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?