Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

selam kızlar yine gece kuşu modunda geldim iş olsun da diyorum şkür ediyorum da mesajlarınıza baktım ne oldu kangama yav, o uzak kalmazdı, inşallah ofiste net sorunu vardır ondan girememiştir.

boşver bu arada eşin gelmiş gözün aydın.

defne doğurmadı di mi kızlar?

mandiş senin ev işi nasıl gidiyor? biz de eşya değişimi -tadilat edicez yine bakınıcam şimdi topiclere, çok da uykum var

inşallah yorgun bugünde yok

defneden haber yok gelmiyor artık doğurmamıştır sanırım

ev işi sinir bozucu bütün ustalarla kavga ettim yamyamlara veresim var onları

nereleri tadilat ettiriyorsun hangi topikte ne var ezberledim artık

salon yerler laminat olacak, boya zaten şart, eşyalar da değişecek komple, beklete beklete artık zaman kalmadı inşallah halledeceğiz, bellonadan muhtemelen ama ider'de de bi yemek odası takımı beğendik, gerçi sadece masa, sandalyeler ve büfe olacak. mutfak büyük olsa büfe bile almazdık da, tabak çanak için şart. oda kapılarına da el atacağız ama off off daha bi de koridor var:84::84::84:

inşallah net sorunudur, sağlıkla ilgili bir sorun değildir kangamınki

bilmiyormusun telini filan yorgun ulaşamazmısın böcükün

boşver işyerinin adını filan sana demişmiydi netten yada 11880 den bulup arasak çok merak ettim

yorgun duvarlara kabartmalı kağıt kaplayıp üstüne badana yapıyorlar çok güzel oluyor birde burada bir konuda vardı boyanın içine sim dökmüşler güneş ışıkları vurdukça parıldıyormuş güzel olmuş simler silince dökülmüyormuş parke renkleri aklındamı ben ladin seçtim parkeleri şuan kullandığım beyaz memnunun ama ladinde beyaza benziyor daha az kir gösterir birşey kapılarıda beyaz istedim her mobilyaya dekorasyona uyar diye eşyalarımı şimdi değiştiremiycem ama bakınıyorum aklımda mobilyacıya istediğim modeli çizdirip yaptırmak var var olan modellerden istemiyorum kapıların modelini bulursam foto eklerim

aldım canım 10 dakika engeline takıldım cevap yazamadım..Sağlıkla ilgili problemi yokmuş sevindim.Ama işten ayrılmasına şaşırdım memnundu.İnşallah daha güzelini bulmuştur

inşallah daha iyinibulur ama sesini duymadım kendisinden bilgi alamadım ya hala içim pek rahat değil sadece biraz rahat

amanin mesaj sayfası düzeni değişmiş, korktum bi an

şükür kangamın sağlıkla ilgili sorunu yokmuş, hoş gerçi sinirlerini bozdukları için çıktıysa çıkmıştır, iyice darlandıydı son zamanda. belki de böylesi daha iyi olur, ya iş yerinde bazı şeyler anlaşılır, geri döndüğünde daha huzurlu olur -patronu onu kaybetmek istemeyebilir- ya da daha huzurlu olacağı bir işe girer inşallah.

yok mandişim, bende kimsenin telefon nosu yoktur kk dan, böcüşümle de sadece buradan haberleşiyoruz hep.

tadilata gelinceee, neee beyaz parkeden memnun musuunnn ay ben kedi gibi saç dökerim belli olur :))))))) ya renke isimlerini bilmiyorum ben pek henüz, öğreneceğim inşallah ama böyle çook açık istemiyoruz, turuncu gibi olan neydi kiraz mı bilmem ne ağaç mı ama koyu değil orta renkten odalarımızı yaptırmıştık serfloor, ondan daha açık istiyoruz aman ne karışık anlattım yav:)))

kapılarda beyaz ya da kırık beyaz olacak büyük ihtimalle, kardeşimin de öyle ferah ferah oluyor ev valla, gerçi onların ev büyük ne renk olursa ferah olurdu ama kapı rengi olarak beyaz mı yoksa onun da isimleri falan mı renk olarak mandişim? bir de model bulunca eklersen çook sevinirim, tam işler de yoğunlaştı, annem de bakıyor netten bir şeyler ama tabii piyango geceleri bana patlıyor, ders mi hazırlıycam dekorasyon işlerini mi bakcam, hevesi var kırmak da istemiyom ((
o simli işler bize göre değil ama, biz bayağı bir sporuz ikimiz de, hoş ben diyorum istersen yaldızlı alalım bak ben evlenip gidince sen kalıcan baş başa diye ama yok yok sen de diyor bu yaştan sonra tarzı değişmez insanın diyo

kendinize dikkat edin

:18: mi desem inşallah mı desem bilemedim, malum saçlarım beyazlamaya başladı benim de burada:84:

valla hee sel ardından defne ardından sen senden sonra böcük yorgunla bir ben kaldım duyguda varla yok arası daha çok gelmiyor eyvahhhhhhhhh

he bende işten ayrılanları sayıyorsun sanmıştım duyguya kadar doğru ama defne izinde ama o da ayrı şu anda ofisten, sıra bize geliyor mandiş

yorgunda gelmez oldu acaba yorgunuda mı kaybettik tek mi kaldım ki

boş geçen ayların acısı çıkıyor mandiş, çok şükür çıksın tabii ama canım çıkmadan lütfeeeen :84:

beni neden merak etmediniz len :84::84::84:

ay aşk olsun etmez miyiz, ama sen böcüş gibi devamlı kadroda değildin ya arada bi cee ediyodun ondan endişelenmedik, napıyosun? ehliyeti aldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…