Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

evlilik yıldönümümüz yemeğe gidiyoruz beni aradı farklı sebepten dolayı.Açmak istemedim eşime verdim.Ona anlattı..
Senin babana para vermek istemiyorum dedim bende

evlilik yıldönümümüz yemeğe gidiyoruz beni aradı farklı sebepten dolayı.Açmak istemedim eşime verdim.Ona anlattı..
Senin babana para vermek istemiyorum dedim bende

eşin ne dedi babasına sana sormadan cevap verdimi
aynı durumda eşim olsa emin olamıyorum kesin cinayet çıkar ailesine hiç bir şey demiyor

eşin ne dedi babasına sana sormadan cevap verdimi
aynı durumda eşim olsa emin olamıyorum kesin cinayet çıkar ailesine hiç bir şey demiyor

cevap vermedi babasına..

teli kapadı bana söyledi.O an hiç birşey söylemedim sustum anladı zaten..

yemekte ne diyorsun para verecekmisin dedi.Babana para vermek istemiyorum dedim.Baban seni büyütmüş istediklerini yapmış olabilir ama bana hiçbir faydası olmadı dedim..Birde hatırlıyormusun dedim daha nişanlıydık.Seni babanla barışmaya götürdüm zar zor.Orda baban bize ne dedi paramı lazım oldu..Ben hiçbir şeyi unutmam dedim.O yüzden babana para vermek istemiyorum.Baban herşeyimizde yanımızda olsaydı verirdim ama şimdi asla dedim..

haklısın dedi.Babama bende kırgınım..Kötülük olmasın ablama söz verdim de sana sorarsa dedi.Tamam dedim bende

gün olmuş devran dönmüş zamanında önüne çıkmış işte bazen sabır diyip susmak iyi oluyor günler geçiyor böyle söylediği sözler yada davranışları Allah onların başına veriyor İlahi adalet işte ne diyim

boşver gözünaydın cnm
pekı hedıye falann aldı mı

bana dıycek öle bişi adamı döverım bee kım kı o hakkı olmadan hak ıstıyor

mandışş
herşeye rağmen her yerde herkes ıyı değil
bende başkalarından cekıyorum
patron ıyı ama cok kafama taktığım oluo
ınan bazen bunca şeye rağmen cekıp gıdesım gelıo

insanın kendiişyeri bile dört dörtlük olmuyorki böcüküm herşeyim istediğin olmasını isterksek çok daha bekleriz sabır böcüküm

geçenlerde kaza yapan arkadaşımı aradım her gün arıyorumda az önce çok mutlu etti beni ameliyattan çıkmış eşi doktor iki adım attırmış bnuradan pazartesi yada salı yürüyerek çıkacaksın demiş mutluluktan ben ağladım arkadaşım ağladı zaten bugünlerde iğne ucu bile yeterli gözyaşı çeşmelerimi açmaya acayip mutlu oldum Allahım korusun herkesi

o bunu anlamamıştırki.Ben söyliyecem anca

hediye alacak parası yokki :)
beklemiyordum zaten..Bende almadım bişey

Günaydın kızlar...

Eşim gelecek birazdan onu bekliyorum..4 gündür görmüyorum

bugün böcükte yok..

duygu öğleden sonraları geliyormuş kimse olmayınca yazmıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…