Böcük hoşgeldin..Adına sevindim hem işine geri dönüyorsun hemde parazitlerden kurtuluyorsun
hayırlısı cnm patronu zor durumda bırakmak ıstemedım kendım cıktım
sızede bişi yzamadım
gergındımm ama şimdık cok ıyyım patronumda ustalarımda devamlı aradı ıhtıyacın var mı dedıler sağolsunlar
Kızlar nabersinizz
Yorgun hoşgelmişin..
Oyumuzu kullandık eşim çalışmaya gitti.Şu sıralar yalnızım genelde..
slm
sıze haber veremeden cıktımmçok özledımm hepınızı
ulaa kanga telını ver dedım vermedınmerak eden yaa
cuma günü işten ayrıldımpatt dıye ortak ıle anlaşamıyorduk malum
neyse bende bu bahane ıle anneme görmeye gıttımam hemen dönduk maalesef
patrondaaradı yarın işe geri dönüyorumdönmezdım ya neysepatron hatrı ve ustalarımı hatrı için
yarın görüşmek üzere
bu arada paraya para demıyorum artık hem yarın zamı konuşcam hemde işten ayrılırken bıraz fazla aldım harcadmsuyunu çektı paralar
sanırım ortakla ayrılcak patron ve o kadınla adamı cıkarcak
hersey düzelcek dıye söz verdı ve değişikler olcak dedı
yarın bakalm nolcek
sımdık işe acemılıkte cekerım
yarına işler yığılmıştır
amanin mesaj sayfası düzeni değişmiş, korktum bi an
şükür kangamın sağlıkla ilgili sorunu yokmuş, hoş gerçi sinirlerini bozdukları için çıktıysa çıkmıştır, iyice darlandıydı son zamanda. belki de böylesi daha iyi olur, ya iş yerinde bazı şeyler anlaşılır, geri döndüğünde daha huzurlu olur -patronu onu kaybetmek istemeyebilir- ya da daha huzurlu olacağı bir işe girer inşallah.
yok mandişim, bende kimsenin telefon nosu yoktur kk dan, böcüşümle de sadece buradan haberleşiyoruz hep.
tadilata gelinceee, neee beyaz parkeden memnun musuunnn ay ben kedi gibi saç dökerim belli olur :))))))) ya renke isimlerini bilmiyorum ben pek henüz, öğreneceğim inşallah amaböyle çook açık istemiyoruz, turuncu gibi olan neydi kiraz mı bilmem ne ağaç mı ama koyu değil orta renkten odalarımızı yaptırmıştık serfloor, ondan daha açık istiyoruz aman ne karışık anlattım yav:)))
kapılarda beyaz ya da kırık beyaz olacak büyük ihtimalle, kardeşimin de öyle ferah ferah oluyor ev valla, gerçi onların ev büyük ne renk olursa ferah olurdu amakapı rengi olarak beyaz mı yoksa onun da isimleri falan mı renk olarak mandişim? bir de model bulunca eklersen çook sevinirim, tam işler de yoğunlaştı, annem de bakıyor netten bir şeyler ama tabii piyango geceleri bana patlıyor, ders mi hazırlıycam dekorasyon işlerini mi bakcam, hevesi var kırmak da istemiyom ((
o simli işler bize göre değil ama, biz bayağı bir sporuz ikimiz de, hoş ben diyorum istersen yaldızlı alalım bak ben evlenip gidince sen kalıcan baş başa diye ama yok yok sen de diyor bu yaştan sonra tarzı değişmez insanın diyo
:18: mi desem inşallah mı desem bilemedim, malum saçlarım beyazlamaya başladı benim de burada:84:
he bende işten ayrılanları sayıyorsun sanmıştımduyguya kadar doğru ama defne izinde ama o da ayrı şu anda ofisten, sıra bize geliyor mandiş
boş geçen ayların acısı çıkıyor mandiş, çok şükür çıksın tabii ama canım çıkmadan lütfeeeen :84:
ay aşk olsun etmez miyiz, ama sen böcüş gibi devamlı kadroda değildin ya arada bi cee ediyodun ondan endişelenmedik, napıyosun? ehliyeti aldın mı?
ben tel özürlüyüm kangamm yazarak anlaşabiliyom ancaa
amaaa ben dedim di miiiiiiiiiiiii, böylesi daha hayırlı olmuş böcüşüm bak oh anneni de görmeye gitmişsin. hem de patronunun sana verdiği değeri zaten görüyorsun ama çok hoş bir durum böylesi hem onun hem ustaların arayıp sormasısabrın sonu selamet demişler kangammm haydi içelim buna aa içme smili de yok ki ((
boşver, iş görüşmen vardı bir ara ama ben uzak kaldım haliyle ne oldu? bir de kayınpederine vermedin di mi tazminatını vermedim dee lütfeeen
ben memnunum yorgun saç çok dökülür bizim evdede senin dediğini anladım annemin evi öyle daha az gösteriyor parkeler haklısın
kapıları beyaz istedim krıık beyaz kirli gibi duryor sanki beyaz her mobilyaya her dekarasyona uyuyor bence
simli dediğim öyle klasik kokoş bişiy değil yorgun birde duvar kabartmaları var kağıttan sonra boyanıyor onlara bak çok şıklar
duygu trip attı bak kaç gündür gene yok
yorgun hiç sorma iş görüşmemi
sabah çağırdılar görüşmeye görüşecek adam yoktu piasada akşam 4e kadar bekledim.Birde diyorlar ptesi gelin.Gelmem dedim artık...Bir süredir işte aramıorum.Tuhaf bir ruh halindeim hiçbişele mutlu olmuorum.hiçbişey yapasım yok.Kafam dağılsın diye ctesi dışarı çıktım arkadaşımla hiç zevk almadım sıkıldım.Bakalım ne kadar sürecek bu.
haklısın beyaz konusunda, yanş her renk mobilyaya uyuyor. tek düşüncemiz yıllardır beyaz-krem kapılarla yaşadık ya annem nasıl isterse öyle yaptıracağız artık. hazırların ve yapan yerin fiyatlarını topluyoruz şimdi. 300 civarı diyordu annem bugün nereden ama hatırlamıyorum. kardeşimdeki kapılar beyaz-gri gibi ama duvar renklerine çok uygun olduğu için çok güzel duruyor, biz duvarları annem kese kağıdı diyor, ben accık daha canlı olsun diyorum, ev büyük olsa hiç düşünmez kiremit rengi ederdim ama zaten küçük salon iyice boğaranneme kabartma, sim dedim böyle baktı, tamam dedim unut ilk dediğimde hı hı bakarız dediydi meğer örtü sanmış dediklerimi :84: kabartma gibi böyle kartonpiyerli duvarlar çok hoşuma gidiyor ama metrekare lazımm tıkış pıkış salonda göstermez kendini zaten bi de biz temiz olsun yenilensin yeter istiyoruz fazla teferrruata girmeden. zaten ustalarla uğraşmak zor, ev boş değil bi de :84:
bakalım renkler öğrendikçe de danışırım sana yine, of ne zaman yapılacak bu kadar iş
ah hatırladım şimdi diyince boşver kusuruma bakma, baştan kendilerini belli etmişlerdi. kul sıkışmayınca hızır yetişmez derler, sen kendini çok bunaltma, çalışıyordun sonuçta, yine gireceksin azıcık dinlen, işe girince ararsın bu günleri, izindesin gibi düşün
eee kangam yine yok, pazartesi diil miydi bugün, he ama işler sıkışmış olacaktı doğru.
mandişin dediği gibi duygucuk da yok yine, duyguuuuuuuuuuuu ses veeeeeeeeerrr
günaydınnn
burdayım ama ınanılmaz yoğunum
mandışle kangam sızn konuyuda anlamadımm hee
daha doğrusu okuyamadım bıle
düşünün o kadar yoğunum
böcüküm böcüküm olsun sen geldin ya darısı boşverin başına tez zamanda senin patronun gibi bir patron bulur inşallah
bu arada kusura bakma merak edince aradık inşallah sorun olmamıştır işyerinde
benım patronun bı eşi yok sanırımınş bulur cnm
yok zaten işyerınden aranılan no fax olduğundan ulaşılamamış
böcük adamın biri çıktı siz kimsiniz filan demeye başladı şimdi nasıl anlatacaz diye hemen kapattık
alla alla
ben kk dan aradıkllarımı hep faxtan aradım
ne cebı:26::26:
benım cep telımde melodıde var cemrede falan var burda kımsede yokkı
bilmem ki cemre filan tanımam neyse boşver gelince anlatır
kafam karıştı
neyse cnm nasılsın anlat bakemmkangamla ne konuşuyonus
ev mı boyancak
parke mı alcenız beyaz banada anlat sımdık okuyamam geçmişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?