günadın kızlar...
çok fena stresliyim
Bir süredir arabamız var biliyorsun.Bende kullanmak istiyorum haliyle.İlk zamanlar eşimle çalıştık.Ama uzun zamandır hiç gidelim çalışalım lafı yok bozuluyorum anlıyacağın.Bir akşam araba konusunda moralimi bozdu sonra çalışalım dedi haliyle istemedim bende.Şimdi diyorki ben çalışalım dedim sen istemedin.Dün akşam dedim ver arabayı ben kullanayım sen yanımdasın nasıl olsa.Yok daha trafiğe çıkamazsın falan dedi.Kızdım söylendim.Arabayı garaja sokma ben yalnız kullanacam dedim.Araba şimdi garajda değil.Eminim cesaret edemiyeceğimi sanıyor kullanmaya.Eğer arabayı bugün kullanmazsam bu seferde ben bıraktım sen almadın diyecek.Bugün doktora gidecem ve arabayla.Akşamdan beri hangi yoldan gitsem nasıl olur diye kararlaştırmaya çalışıyorum.Bakalım nasıl olacak
canım eşin haklı olabilir trafikte çok değişik şylerle karşılaşıyor insan senin için korkuyordur iyice alışmadan çıkarmak istememiş seni trafiğe doktora arabayla gitme bence kapının önünde bir döndür hem konuşma fısatı kalmaz hemde kendine dikkat et bence
arabayı kullanıyorum canım problem yok.Eşimin aklındakiler başka şeyler.Araba zaten otomatik kullanmakla problem olmaz.Ablam ve kuzenim bu şekilde ilerletti araba kullanmayı.
günaydın kızçelerımmm
işler cok bı bakem dedım
bızım aramabıs bılem yokkavgada etmıyok cok duyoyorum cunku eşler vermek ıstemıyr bayan eşlerıne
ben akşama kadar araba içindeyım ama bu ıst da korkarım cıkmaya
sanada gaz verım ama böle böle alışcaksın hem otomatıkmış cok basıt sorun olmaz
tek sorun park sorunu olabılır
fıstıklarım selam. kusura bakmayın giremiyorum sizi de habersiz bıraktım tam bilgisayarı açıyorum ağrım sancım oluyo oturamıyorum bilgisayarın başında bişey yazamadan kapatıyorumhenüz doğurmadım ama her an doğurabilirim. oğluşum erken gelecek sanırım artık iyice zorluyor. geceleri uyuyamıyorum artık hepiniz iyisinizdir inşallah
hoşgeldin defne..
kendine dikkat et iyi haberlerini bekliyoruz
hoşgeldin defne utku bey de gelsin artık dünyamıza sağlıklı sıhatli inşallah
sağolun canlarımmmartık doğsun valla iyice sabırsızlanmaya başladım :) bütün kadın programları tatile girecek valla evde iyice sıkılacağım
merak etme bir kaç gün sonra tek uğraşın bebişin olur yemek yemeye fırsatın olmaz
defnemmm h geldın annişüzmesın bakımm yeğenımız senı
ıkı laf edek yaa
cok özledık senı
aman aman dur doğurma lenn
yalnız mısın evde yosam
sen işi bılmın kışın doğurcaktın
boşver bence öle et park sorunu olabılır pişman olursun
doktor randevum 13:30 da.. 13:00 de çıkacam ilk bulduğum yere park ederim artık arabayı..Dua edin bana
boşver ses ver park yeri buldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?