Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

kangamda para var huzur var
beyaz renk harıka olur yaa
ama ben duvarları kese kağıdını hıc duymadım nasıl bişi
duvar kağıdından farklı mı

aslında netteyim kimse olmayınca bende yazmıyorum
birde şu face'de şehir kurulan bir oyun varya saça sapan olan işte ona takıldım sıkıntıdan :))

ben işten çıktım şirketin işleri azaldı.Yoğun bir zamanda çıksaydım hemen arayabilirlerdi belki ama şimdi zor

acayip moda böcük nette hangi konuya el atsam ya yaptırmak istiyorlar ya yaptırmışlar sanırım hevesim kaçtı benimde bizim yan bloga baktık adam benim istediğim şekilde simli yaptırmış çok şık duruyordu şimdi yorumlara bakınca caysammı

aslında netteyim kimse olmayınca bende yazmıyorum
birde şu face'de şehir kurulan bir oyun varya saça sapan olan işte ona takıldım sıkıntıdan :))

boşver farmeramadan bahçıvanlar diyarına gladiatüsden petwile bütün oyunları oynuyordum bir zamanlar arada sıkılırsam bakıyorum yine hesaplarım duruyor

ben işten çıktım şirketin işleri azaldı.Yoğun bir zamanda çıksaydım hemen arayabilirlerdi belki ama şimdi zor

hayırlısı olsun boşver daha yisini bulursun inşallah

yorgun

netten gördüğüm kadarıyla başka duvar renkleride var güzel ama netten göründüğü gibi canlısı olmuyor tabikide karteladan bakmak lazım bademi hasır kumru havana buğday ıhlamur bal buğu beji buğu vanilya bunların kartelasına bakmalı

Benim duvar rengim filli boyanın lületaşı.. Çok güzel bir renk herkes bayılıyor

çok açık sarımsı gibi görünüyor netten boşver doğrumu karteladan bakmak lazım gerçek rengini görmek için

ben herkeste olan bişiye yapmazdım
daha değişik bişiler olabılır

boşver cnm hayrlısı olsun sen genede araştır ınş güzel bı iş bulcaksın

Canlarım benim

Çok vaktim yok kısa bi özet yapıp gidiyorum.
Hala evdeyim iş bulamadım, bi aksilik olmazsa eşimi ağustosta askere yolluyorum.
Bildiğiniz gibi gebelik yok.
evdeyim evdeyim evdeyim.
Sizi çok özledim hepinizi kocaman öpüyorum ve çok merak ediyorum. Hamiş olanınız var mı içinizde

h geldın cnm
hayrlısı olsun tez gıdıp tez dönsün ınş
ben hamış değilim valladaha cok var
iş bulursun ınş sıkılmazsın hıc değilse

hoşgeldin güle güle sel hamiş yok defnede doğurmadı sen artık müjdeyle gel

selamlar nörüyonuz bakem millet ev işlerine takılmış anlaşılan kolay gelsin size

günaydınnnnnnnn
ulaa benım kangamm nerelerde genebacaklarını kırcam gelsın

boşver cok hoş bende fildişini beğenıyorum

Duvar rengim bu mandalin..Filli boya lületaşı

evet çok güzel sen söyledikten sonra karteladanda baktım güzeldi ama kum bejine karar verdim benziyorlar duvarda hoşuma gitmezse yerleşmeden bir daha boyanması kolay olur aslında lüle taşı kumbeji arasında gittim geldim ama sonuç kum beji oldu birde sim döktürceö içine inşallah iyi birşey çıkar ortaya

günaydınnnnnnnn
ulaa benım kangamm nerelerde genebacaklarını kırcam gelsın

boşver cok hoş bende fildişini beğenıyorum

günaydın buarada herkese

Günaydın kızlar
boşvercim bu arada evini gördük pek bi güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım

iyi güldürdün be kanga gece gece :)))))))))))))) he para çok ondan kese kağıdıyla kaplayacağız duvarlara heheee

bana laf edene bak, kendin işe gitmediğinde uğruyorsun da sanki tabii elinin altında pc olunca bütün gün giriyorsunuz hiç off çekmiyorum yoğunluğa iş olsun da diyorum, çok kötü geçmişti bir ara malum. makine gibi oldum, ordan oraya koş gece eve gel, ders hazırla, yat, ertesi gün aynı koşturmaca.

mandiş bu arada çok sağ ol, sen aklına geldikçe yaz bana bir şeyler, ben bir dosya açtım oraya kopyalıyorum yazdıklarını da diğer bulduklarımla, daha bulamadım da inşallah bulurum napiim ya, maillerime zor bakıyorum:84:

kese kağıdı açıkçası bana çok ölü cansız renk geliyor, benim bambaşka hayallerim var ama annem yine bakıyor çok uçuk turuncuya ya da gül kurusuna çalan falan

aslında kapılarda da beyaz içimiz hiç istemiyor, yıllardır böyle diye, parkeyi açık edersek orta kahve tonlarında ağaç desenli hoş duruyor aslında eski ofiste vardı bizim. belki de ona buna bakmadan içimizin istediği olsun diye, renk uyumu düşünmeden kahve yaptırırız bilemiyorum. şu anda her şey mümkün, her gün yeni fikirlerle uyanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…