- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kankan evi tadilat ettiriyor kapılar parke ve duvarlar şimdilik daha sonra mobilyalarıda kapıları kırık beyaz yada beyaz düşünüyor duvarlarda kese kağıdı parklerde meşe kiraz gibi açık kahvetonları durum bu
özletti kendini böcük bir gelse artık
boşver işyerindeyken buraya daha çok uğruyordun sanırım havalardan sıkıldın
yorguncum bende kese kağıdı rengine baktım yan apartmandaki dairelere girdik adam kese kağıdı rengi yapmış simli kapılar beyaz yerler tam beyaz içeri girince bayıldım süper duruyordu tabi inşaat daha eşyalı değil ama ondan sonra kese kağıdı rengine karar kıldım güzel duruyordu yani
fiyatlar konusunda bilgim yok müthait yaptırıyor ya hiç araştırmadım sadece modellere baktım
annenin ellerinden öpüyorum sabah sabah iyi güldürdü beni
böcüküm böcüküm olsun sen geldin ya darısı boşverin başına tez zamanda senin patronun gibi bir patron bulur inşallah
bu arada kusura bakma merak edince aradık inşallah sorun olmamıştır işyerinde
kangamda para var huzur var
beyaz renk harıka olur yaa
ama ben duvarları kese kağıdını hıc duymadım nasıl bişi
duvar kağıdından farklı mı
aslında netteyim kimse olmayınca bende yazmıyorum
birde şu face'de şehir kurulan bir oyun varya saça sapan olan işte ona takıldım sıkıntıdan :))
ben işten çıktım şirketin işleri azaldı.Yoğun bir zamanda çıksaydım hemen arayabilirlerdi belki ama şimdi zor
Benim duvar rengim filli boyanın lületaşı.. Çok güzel bir renk herkes bayılıyor
Canlarım benim
Çok vaktim yok kısa bi özet yapıp gidiyorum.
Hala evdeyim iş bulamadım, bi aksilik olmazsa eşimi ağustosta askere yolluyorum.
Bildiğiniz gibi gebelik yok.
evdeyim evdeyim evdeyim.
Sizi çok özledim hepinizi kocaman öpüyorum ve çok merak ediyorum. Hamiş olanınız var mı içinizde
Canlarım benim
Çok vaktim yok kısa bi özet yapıp gidiyorum.
Hala evdeyim iş bulamadım, bi aksilik olmazsa eşimi ağustosta askere yolluyorum.
Bildiğiniz gibi gebelik yok.
evdeyim evdeyim evdeyim.
Sizi çok özledim hepinizi kocaman öpüyorum ve çok merak ediyorum. Hamiş olanınız var mı içinizde
selamlar nörüyonuz bakem millet ev işlerine takılmış anlaşılan kolay gelsin size
günaydınnnnnnnn
ulaa benım kangamm nerelerde genebacaklarını kırcam gelsın
boşver cok hoş bende fildişini beğenıyorum
kangamda para var huzur var
beyaz renk harıka olur yaa
ama ben duvarları kese kağıdını hıc duymadım nasıl bişi
duvar kağıdından farklı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?