Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

umarım istediğin herşeyi gönlüne göre alırsın canımmm..

abimi evlendirelimde hayrlısıyla bende başlıcam iyicene birilkime .şimdilik birikimim abim için kenara atıyorumm

ben daha önce nışanlanmıştım ayrıldım
o dönem benden önce evlenen abım ıcın hep aıleme verdım paramı
neyse sıra benım nışana geldı kımse elını cebıne atmadı
abımın eşinden mı kendısınden mı bılmem
nışanı kız yapar bıde
öle bölededık zaten nışana bı kaç gun kala ayrıldık ama o an anladımkı herşey karşılıklı
o yüzdn ınş sana destek olurlar
evlenınce abıler değişıyo bıraz

şimdık totom yemıo olm sonra yapcem ama

ne güzel benımde ınş annem bakcek
ne zaman başladın işe
ad ne paşanın tabı sakıncası yoksa

Bence de sakın acele etme olum...Maddi manevi hazır ol....Haziran 1 başladım işte...
Oğlum Yasir Efe benim biricik ay parçam

Bence de sakın acele etme olum...Maddi manevi hazır ol....Haziran 1 başladım işte...
Oğlum Yasir Efe benim biricik ay parçam

merak etme sen ben zamanımı bılırım Allahım daha ıyı bılır tabe
şuan anne olmaya zaten hıc hıc hazır deılım
manevı olark

adıyla yaşasın

kesınlıkle
eşiem bazen dıyorum sen daha baba olmayı haketmıyon hele bı sende hazır ol öle
oda sanıo olmuycak
hiç

çok kötü olmuşnasılda yıkılmışsındır..
evet bizdede öle kız atarfına ait nişan..oğlan sadece takı ve elbiseyi alır
çok ayıp etmişler yani.

insana koyar bu durum ya.çalış et ,ver sana gelince yok

açıkcası bende bundan korkuyorum biliyır musun annemede sölüyrummm yok olmaz öle şey sen nasl yaptıysan oda sana yardım edicek diyor.tek taşı ben aldım mesela.bakalım hele o günler gelsinn görücez

canım sen kaç yaşındasın sormam ayıp olur mu acep?

o yüzden kımseye fazla güvenmemek lazım
evlenıncede değişim oluyo erkeklerde
hee ben gene çalıştım kendım yaptım herşeyımı ama o an kötü oluyo tabe ınsan

24 yaşındyaım cnm
sende paranın hepsını verme bı kısmını kendını ayır sakla

doğru diyorsun canım hepsi değişiyor,abimde değişir eminim..şu anda en basiti kız varken çok sakin kullanırken arabayı,kız olmadığında deli gibi sürüyor yani..onun canı canda ,bizimki can değil mi
o gn sinir olmuştum ona.

zaten hepsini veremiyorum,kendi borçlarımda var onları ödüyorum

aman aman hakket kımseye güvenılmıyo
büyük abıme aşkı başka amaküçük abım daha uzaktır ınsanlara

mandış günaydın tatlım bugun cumaydı demı ben unuttum
cok yoğunum gene gelırıjm

benım kanga nerelerde yaa:84::84:cok ıhmal edıy benı cok
gene h osnu gezcek h içi cok calısıo
planları yapıydır
ev tadılatı noldu en son acep
beyaz tonu kapılar secıyorlardı sanırım:82:kangaa sesıme bu gun ses ver

kangam benimmm son sayfaya baktım hemen yazem dedim dayanamadımm, doğru hatırlıyon kangamm beyaz ton seçiyorduk ve yine caydık sanırım durum şöyle: annem de ben de aslında bunca yıldan sonra farklı renkler istiyoruz ama birbirimize demiyoruz hani her renge gitsin falan diye, birimiz ya aslında farklı olsa bu sefer diyince diğeri atlıyo

şu anda ustalarla görüşmeler başladı, hafta sonu da yapı market ve mobilyacı ziyaretleri maalesef :84::84: hafta içi zaten evin yolunu zor buluyorum, şubeleri şaşırıyom valla bi de hafta sonu ordan oraya tabii annem enerji topluyo tetikte bekliyo başka günün yok diyo bi de, evet evet sorun da bu zaten ben ne zaman dinlenicemm:84::84::84:

ah ah nete gircek cebim olsa hani şu büyük ekranlardan falan gelirim uğrarım mutlaka ama ah ulen ahh, haa bu arada annem kk ya takılmaya başladı haberiniz olsun dekorasyon topiclerini gösterdim ona, şimdi google a yazıp yazıp başlıkları okuyo ara ara

eksper gelmiş bakalım ne sonuç çıkcak dua edin bana

böcük sen beni gördünmü

eksper niçin mandiş, geçmişi okumadım inşallah büyük bi sorun yoktur:18:

ben senı nıye hep evlı hayal edıyorum kipardon cnm
bırıkım yapmak ıyıdır
bende kocemden haberısz bırıktırıyorumona bıgun araba alcem
al len anahtarını dıycemama bı 5 yıl lazım
vay kinder süprüz kangamm ben de eskiden öyle bi süprüz hayal ederdim müstakbel kocamdan ama artık iş açısından araba şart oldu süprüzü bekleyemiycem hemen evlenmeye de niyetim olmadığı için kendi kendime süprüz edicem inşallah yaşınız genç hepsi bir bir olur kangamm, senin güzel düşüncen yeter

ben de sevmiyorum yazlık işini, büyük konuşmayayım ama hiç istemiyorum. ta ne zaman olur, iş gücümüz hafifler, yılın 4-5 ayını geçirebilecek oluruz o zaman isterim ege'de bir yer. ama aksi takdirde ı ıh. bir de minnacık olacak, fazla yatılı gelemicek:))) sadece dostlarımı konuk edicem

ben de minik de olsa bi yer alır kiraya veririm param olsa o kadar.

ah boswer ben yazdım sandım, senelerimiz yazlığa takılıp geçti. nasıl olsa var niye başka yere gidelim zihniyetiyle. yazlık gitti gezmeye başladık valla.

doğrudur cnm
ben gezmeye pek sevmem ıst a yaşıyorum ama aman aman gezmedım bılmem pek
aynı yere gtmek sıkar mı bılmem ama bahçelı olursa sıkmaz gıbıme gelıo

bahçe de aynı bahçe be böcüşüm, güzel ülkemizde çook yer var gezecek. illa otel şart değil ki pansiyonlarda ucuza kalarak da gezip görebiliyor insan.

bıde cvp vermeseydın kangadöverım senı burda akşama kadar senı beklıyorum
umudum kesık barı akşam cvp yazarsın dıyorum

ulaa bı karar veremedınız zor olcak sızın bu tadılat işlerı
ablamda bu hafta bıtırdı
mutfak banyo wc ve kapıları
onun beyaz oldu
beyaz bencede güzel tonları güzel olur mu bılmem ama beyaz başka güzel

aman benımkıde hayal kanga aslında koceme araba almak ıstemıyorum bı tarafım cok hızlı kullanıo
ve bugunde karşıya gtcezkocem kullancak yusuf yusuf etcem gene:18:ama napım Allaha emanet gıdıyoruz
ablam köye gtcek anneme bişiler alıp yolluycam

haydı kangam öpüyom senı annenle bence bıan evvel karar verın yoksa senın dınlenmeye vaktın olmuyck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…