- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
selam kızlar
böcük yine ikimiz kaldık
sen beni gördünmü böcük
profilime gir albümlerimde böcük
arkadaş isteğı gönderdım
ah be böcüşümmm zaten bu kararı aşıp esas usta ve evin pislenmesi günleri gelecek ondan korkuyorum da kararı yavaştan alıyorum ya
senelerdir hep beyaz, krem kapılarla oturduk ya kangam, hele annem kim bilir kaç senedir... duvarlar da uzun zamandır şampanya vb açık renkler, ondan duvarları da değişik istiyor, bakalım ne çıkacak sonuçlar
ha bir de dün parke renkleri diye arama yapalım dedik bi sürü marka çıktı, alman meister ı falan öneriyorlar, bi yandan da serfloor dan mı alsak ya da şerifoğlu hani her zaman bulunan markalar sonuçta bilemedik onu:26:
kangam hız yapmasın eşin, aklı başında insanlarsınız yani sen öylesinhizaya getir kocanı, yazık günah trafik bu:18:
mandiş senin evin işleri bitti mi, bir de geçen eksper geldi falan diyodun hayırdır?
günaydın fıstıklar
dün amma geç kalktım he 8debugunde kalkasım gelmesı tabe hep böle oluyo
kangam sıze kolay gelsın ablamda yenı bıtırdı tadılatı dün baktım süper olmuş
o hamış ve tek başına yapabılmış ben sana güvenıyrum yaparsınız
1 hafta sürmz bıter belkı
günaydın fıstıklar
dün amma geç kalktım he 8debugunde kalkasım gelmesı tabe hep böle oluyo
kangam sıze kolay gelsın ablamda yenı bıtırdı tadılatı dün baktım süper olmuş
o hamış ve tek başına yapabılmış ben sana güvenıyrum yaparsınız
1 hafta sürmz bıter belkı
ben yine bi şey anlamadım diycem ama ne kredisi için foto çekiyolar mandiş yav? ev sizindi bildiğim kadarıyla di mi?:26: araba kredisi olsa fotosu çekilmez sanırım :26: ay bu tadilat araştırmaları beynimi yedi anloamıyom hiçbi şey :84::84::84:evet kredi için eksper geldi daha doğrusu eksper gelcek bugün dediler gittik meğer dün gelmiş ve kendi değil yardımcısı gelmiş foto çekmiş ona göre degerlendircekmiş ben eksper olacam buna karar verdim öss ye hazırlancam bu yıl anacım yardımcıları gelip foto çekiyor 10 dakika sürmüyor 600 tel alıp gidiyorlar vay anasını yaa
amma geç kalkmışsın böcük bende dün çok erken uyandım 8.30 da dedim ne oluyor böyle bu kadar erken uyanırmı insan
günaydın kızlarrr
mandalina evin dış görünümü çok güzel,umarım dışı gibi içi de güzel olur.hayırlı olsun canım..
kangam ablana da büyük geçmiş olsun tadilat için. neden tek başına, eşine yok mu ki?
yapacağız yarın ilk usta geliyor, bir sipariş de marangozda zaten, birçok şeye karar verildi ama işte gece vakti eve gelip pislikle uğraşmak, gelip kendini çekyata atamamak, ertesi güne o yprgunlukla başlamak zorunda kalmak bunlar bitiriyor insanı.
geçen sene de birazını yaptırmıştık evin, akşam 11 den sonra işten gelip banyodan sıva mı ne deniyor badana kalıntılarını temizlemiştim, ustalar yeni gitmişti o saatte, ben gelirken düşün:84:
ben yine bi şey anlamadım diycem ama ne kredisi için foto çekiyolar mandiş yav? ev sizindi bildiğim kadarıyla di mi?:26: araba kredisi olsa fotosu çekilmez sanırım :26: ay bu tadilat araştırmaları beynimi yedi anloamıyom hiçbi şey :84::84::84:
günaydın kızlar
kangam tşklerablam eşiyle tabısı ama eşi hem h sonları hemde h içi geç gelıo
yardım ettığı kadar edıyor ama bayan olarak tek
evde olan yengelerımde gıdıp bı bakmamışlarablam dıo kımse kapımı çalmadı hamış olmasam neyse cok alındım kırıldım dedı
ev bıttı öle geldıler
ama ablam demıştır yüzlerıne hıc içine atmazaynı ben
sızede kolay gelsın evım olsada dınlenmesemyorulsam varsın 1 2 3 ay temızlıkle uğraşsam
mandış harıka görunuyo
kaçıncı katı sızın
hepsı deme sakın
bu arada ablamın kızı olcekmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?