- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
enemmmmm kız hee Allahım banada nasip etsin tombul tombul kız evlat
Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin mini mini elbiseler alır giydirirsiniz ohhh
güle güle oturun harıka ev olcak senınkıde
darısı bızlere amin
ben yakın olsaydım ablamı yalnız bırakır mıydım hiç
ablam beım gıbı kımsenın yaptığı temızlığı beğenmez o yüzden tutmazda kımseyı yavaş yavaş yaparım der
keşke uzak olmasaydım
darısı ısteyen herkese cnmbı kızı vardı 8 yaşında ıkıncı zıllı gelıo
ayy almam mı sabırsızlanıyorum ama cok erken daha
oy yerim yerim onu
nerede ablan böcük
bı lokma zaten 266 gramdoymazsın
ıst da avrupa yakasında bende anadolu olunca ancak h sonları
gıttığımde zaten iş bıtmıştı
sıpıd lenn yeşılenmışsın
günaydın kızlatr
sankı ıkımızde ıst da yaşamıyoruz bazen 3 ay gıdemeedığım oluyo:97:
ablam mecidiyeköyde oturuyor yıl olmuştur gitmeyeli sözde istaanbula gidiyorum ama anadolu yakasına karşıaya geçmek yemiyor
amin canım sağol
yorgun ev tadilat değil yeni ev aldım ben ev kredisi çekiyorum yani
günaydın kızlar
kangam tşklerablam eşiyle tabısı ama eşi hem h sonları hemde h içi geç gelıo
yardım ettığı kadar edıyor ama bayan olarak tek
evde olan yengelerımde gıdıp bı bakmamışlarablam dıo kımse kapımı çalmadı hamış olmasam neyse cok alındım kırıldım dedı
ev bıttı öle geldıler
ama ablam demıştır yüzlerıne hıc içine atmazaynı ben
sızede kolay gelsın evım olsada dınlenmesemyorulsam varsın 1 2 3 ay temızlıkle uğraşsam
mandış harıka görunuyo
kaçıncı katı sızın
hepsı deme sakın
bu arada ablamın kızı olcekmış
sankı ıkımızde ıst da yaşamıyoruz bazen 3 ay gıdemeedığım oluyo:97:
sende anadolu yakası demı
mesela ben 22 yıldır orda yaşadım
ılk evlendım cok zor geldı
sessız sakın sokaklar burda
alışamadım ama sımdık oraya gıdınce cok kalabalık gelıo
hanı aılemı cok özluyorum ama buraya alıştım gıbı
keşke onlar yanıma gelse
yada ben ordan ev alırsamkı sanmam sakın bı semt seçerdım
e mandiş senin ev bitiyordu yeni ev biliyorum da, almamış mıydın henüz evi? yoksa 2. ev için mi krediinşallah öyledir yatırımınız olur
öyledir kangam yardım lazım olunca kimse olmaz ortada, aman ben istemem zaten 2-3 hafta sıkarız dişimizi sonra kimseye minnetimiz olmaz
bak sabah 8::15 de ustalar geldi, tabii kalktık yatakları topla et, ortalığı hazırla, ve işe gitcem gece gelcem eve, yarın sabah tempo yine aynı, migren zonklatıyo
doğru böcüşüm, can arkadaşımla aramız 30-40 dakka ama gel gör ki zaman uydurup bi araya gelemiyoruz
ben niye sinirli olurum kocamn gereksiz ablası bugün geliyormuş.haberler sende tatlum
anlat bakem nıye sinirlısın :97:
ben niye sinirli olurum kocamn gereksiz ablası bugün geliyormuş.
kuzum babasına gider herhalde tüm zamanını sende kalmaz en fazla bir gün gelir herhalde
ben sakaryadayım canım doğuştan sakin sessiz şehirde büyüdüm
yok canım ev aldım dediğim müthaitten inşaattan girdim yani temeli atılıyordu aldığım evim şimdi fotodaki hale geldi ev bitince evin parasını verecektik yani evi teslim etmeden para mara yok şimdi ev bitmek üzere o yüzden kredi çekiyorum
ben niye sinirli olurum kocamn gereksiz ablası bugün geliyormuş.
canım kalmasında değilim biliyosun kursa başladım sabahın yedisinde evden çıkıyorum 3te geliyorum geri.Uzakta malum yoruluyorum.Eve gelip misafir ağırlıyacak durumda değilim haftaiçi.Haftasonu gelsin problem değil.Eşim bugün arıyo ablam gelcek ee dedim sonuçta adapazarına geliyo bize değil haftaiçi yokum ben babanda kalır haftasonu gelir bize.Yok o gelecem diyince gelmemi diyecekmiş.Dedim sonuçta ben gündüz evde değilim.Ben evde değilken istemiyorum misafir evde dedim.Kapadı telefonu yüzüme.Umrumda değil bakalım akşam ne olacak
canım kalmasında değilim biliyosun kursa başladım sabahın yedisinde evden çıkıyorum 3te geliyorum geri.Uzakta malum yoruluyorum.Eve gelip misafir ağırlıyacak durumda değilim haftaiçi.Haftasonu gelsin problem değil.Eşim bugün arıyo ablam gelcek ee dedim sonuçta adapazarına geliyo bize değil haftaiçi yokum ben babanda kalır haftasonu gelir bize.Yok o gelecem diyince gelmemi diyecekmiş.Dedim sonuçta ben gündüz evde değilim.Ben evde değilken istemiyorum misafir evde dedim.Kapadı telefonu yüzüme.Umrumda değil bakalım akşam ne olacak
heh sonunda anladım, hayırlı olsun mandiş, ne güzel sıfırdan takip edebildin her şeyi, o eksper de fazla olmasın üfürtmensin kendini bana versin onayı
eve o gün gelecek ablası ben de o gün öörenicem yanial sana kavga sebebi, sonra bir de güler yüz beklerler, hey allahım!
valla empati yapıyorum olmuyor sempati yapıyorum olmuyor, yok yok ben yapamam evimde ben yokken başkası kalmadı bu yaşa kadarben evlenmekten soğuyacağım sanırım bu gidişle:18:
günaydın kızçeler
bak kangam gene bana bişi yazmamış
boşver ben ne eder yapar ben yokken kımsenın evımde kalmasını ıstemezdımıster eşim küssün ister ablası umrumda değil benden başkası derdım
eşin laf anlmıyor senın bellıkı
ablamda ablam
Allahım ıyıkı öle bı eşim yok katlıam cıkar:95:cok gıcık oluyorum bu durumlara
sen kocanla ıyısın ama aılesı yüzünden cıkan kavgalarsenı huzursuz edıo
bence eşine söyle baktın olmuo ablasını ara de açık açık
evde olmuycanı sen yokken evınde bırının olmasından duycağın rahatsızlığı dıle getır
kım ne derse desın senın yuvan önemlı
ben cok sinirlendım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?