Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

şu kavga işini banada öğretin ağız tadıyla kavga edemiyorum ne demem gerektiğini unutuyorum cevap veremiyorum kavga bitince aklıma geliyor aaa şöyle deseydim diye

sendn garu olmasaz çemkırmeyı bılcen
iş işten gecınce bı işe yaramaz

ben evde yokken bırnın evımde olması benı rahatsz edıyor lütfen ablana söyler mısın h sonu gelsın
baktın koca yok ablam kırılır ayakları yapıo
ben evde yokken kımse evımde olamaz demeye başlıycan
koca kem küm edıyorsa
pekı madem sen dıyemıyorsun ben arar derım
sen anlamıyorsun o anlar herhalde falan derdım
hee ortamı olsa daha neler derdım kımbılır

kızlar kustan canlı yayındayım :) hoca ders anlatıyo :)))

Dün akşam eşim geldi dedi ablamıda alıp ananeme gidecez.Gittik ordada dediki haftasonu bizde kalırsınız.Kanımca benim koca korktu :))

benimkine hiç biri sökmemişti ne olacak sanki yabancımı onlar ben evdeyim izindeyim uzaktan geliyorlar köye gidecekler bir gün bile geç olmaz mecburen falan zaten o tavizi bir kere verdim bir daha önünü alamam sanırım
gittikten sonrada teşekkür etti iyi davrandığım için orada patladım ailenden nefret ediyorum onları ne evimde nede gözümün gördüğü yerde istemiyorum bu davranışından sonra dahada nefret ediyorum hakkımı asla helal etmiyorum bil bunu diyip sustum oda sustu bir hafta sanki yanlız yaşadık kkonuşma yok birbirimiz yokmuş gibi surat asık sessiz sonra özür diledi falan haklısın falan bitti huzursuzluk

en başta yeterince diretmedim diretemedim eşim baskın çıktı hep

Dün akşam eşim geldi dedi ablamıda alıp ananeme gidecez.Gittik ordada dediki haftasonu bizde kalırsınız.Kanımca benim koca korktu :))

bence düşündü ve haklı olduğunu anladı

gözün aydın buarada hem ablası yarın size gelecem diye emrivaki yapmasına kalmadan eşin söylemiş

ne ettınde gerı adım attıdizi yaıyından kalkar mı dedın

mandış elıne verdın iplerı sımdık alamazsın tabe

kangam be off illa laf etcen ben o yprgunlukla bi bakem diyom ne var ne yok, zaten evde misafir konusu gözümü korkuttu kızma be yav!

tamam mandiş bi kendimi toplıyım üfürem haber ederim üfürünce:)))))

ya kızlar, benimkinin annesi gelip kalıyor yanında arada yalnız yaşadığı için e evlenince tamam daha az gelir ama illa ki gelir. e ben başka yerde olsam o gelmesin dese kan çıkar kaba tabirle, ama erkekler için çok önemli olmuyor belki de, ne bileyim kadınlar için ya da ben ve sizler için çok önemli bir konu, off offf düşün düşün ne bu işin sonu bilmiyorum(( hani kadının temizlik yapma ve ev düzenleme dışında bi müdahalesi yok ama ben koyduğum eşya orda kalsın isterim off offf...

şu kavga işini banada öğretin ağız tadıyla kavga edemiyorum ne demem gerektiğini unutuyorum cevap veremiyorum kavga bitince aklıma geliyor aaa şöyle deseydim diye

hazır cevap olmayı öğreneceksin mandiş

kangam pes diyorum bu kadar güzel özetlenir bu ders, senden bir şeyler daha kapmam lazım evlenmeden

korkuları daim olsun diyeceğim izninle, sonuçta senin huzurun onun da huzuru

kızlar bana parke markası öneriiiiiinnnnnn, alman markalarına bakıyorum şimdi harmony olacak gibi ama daha detaylı araştırmam lazım.

kanga h geldın
nasıl olduda erken geldın lenözledım senı

parke markası neyım bılmem bızım evdekı f ıle başlayandı sankı aman sen bana sorma en ıyısı mandışe sor

tmm evlenmeden sanada nasıl çemkırılır öğretcem:86:

kangam dersten geldim biraz koli yaptım, az dinlenem buraya kaçtım, şimdi dosyamı hazırlayıp yine işe gidiyom gececiyim gene kangammm...

bak sözün var:)))

üfürükle yorgun tüm gücünü topla canım

valla yorguncum ipleri sakın verme ben verdim önünü alacağımı hiç sanmıyorum bağrmayı konuşmayı dırdırı öğrenmem lazım

hazır cevap nasıl olacam nasıl öğrencem insanın doğasında oluyor bu

parke markasına hiç bakmadan rengini beğendim yaptılar şuan kullandığım evdekininde markasını bilmiyorum markalar arası çokta fark edeceğini sanmam

yorgun ufak bir araştırma sonucu çamsan ve şerifoğlu diye iki marka çıktı önüme şerifoğlunu beğenenler daha fazla ama çamsanı beğenenlerde az değil buarada benim evime döşenen floorpanmış henüz kullanmadım bişey diyemiyorum bakınca güzel duruyor sana birşey diyeyimmi hor kullancaksan kaliteli ye bak hor kullanmayacaksan malının kıymetini bileceksen çok adi olmadığı sürece kendi kendine dökülmediği sürece en pahalısından daha çok iş görür

mesela çiçeklerimi sularken bazen su taşar parkeye hemen silerim kurularım kurulamazsam en kaliteliside en adiside kabarır araları açık böcek çıkıyor deniyor ustası iyice sıkıştırmazsa arası açık kalır eğer parkenin içine bir tane böcek daha önceden girmişse çoğalır durur asla sonu gelmez üzerinde çizikler olmasın istiyorsan eşyaları kayak yapmazsın üzerinde az bişey ittirmelerde çizilmez zaten altı genelde plastik tabanlıkla kapalıdır koltuk vitrin falan istediğin kadar ittir plastik çizmiyor eğer altında çivi yada kum taş gibi birşey sıkışmamaışsa

kısaca senin kullanımın önemli bence

valla nasıl olacak bilmiyorum, bunun başıma geleceğinin farkındaydım hep, ama şimdi birebir yaşayınca siz insan düşünüyor, gerçi yaşlı annesi bayağı ve dediğim gibi evde iş yapma dışında zararı olmayan biri ama uff uffff(( bunca yıllık düzeni nasıl değiştirebilirim ki, bir de olur da bir süre başka yere yaşayacak olsak ben de annemin gelmesini isterim((

parkede işte alman mallarında bazı özelliklerde kanserojen madde olmaması durumunu okudum, malum babamı kaybettiğim illet olduğundan 100-150 tl fazla verip ondan yaptıracağım sanırım.

kangam dersten geldim biraz koli yaptım, az dinlenem buraya kaçtım, şimdi dosyamı hazırlayıp yine işe gidiyom gececiyim gene kangammm...

bak sözün var:)))

işin zor
benımde yarın gece kocam en gecedeyalnız yatcemm

sözüm söz

bu arada ortağn parkeydı evı son bişi cıkmış ondan yaptrcam dıo
hem sağlıklı hem uzn ömürlüymuş
parke sağlıksızmıiş

birazda bu maddeyi araştırayım parke ağaç değilmi sanırım cilasından kaynaklanan bir kimyasaldır bakınayım bi

he kangam laimatın yapıştırma şeysi mi neysi ondan yayılıyomuş bi şey.oymuş sağlıksız olan.

e en azından evindesin böcüşüm keyif yaparsın aç tv yi nolcek))

mandiş şerifoğlu da var bizim buralarda, ama laminatları onların da ithal sanırım. lamine kendi üretimleriymiş.

aslında o tutaklın yaydığı şeymiş siz hemen oturmuyorsunuz ya 1-2 ay içinde o uçuyormuş zaten mandiş.

ben evlenince annem oturacak mandiş, o eşyaya değiş eşya ona hizmet etsin rahat rahat kullansın istiyorum sakarlık da var iki günde haklarız biz:))))

floorpanı da duydum bakalım ne sonuca varacağız. şerifoğluna da bir uğrayalım,amanin geç kalıyoruummm

hoşça kalın kızlaaaarrrr

yorgun

polyuretan,solvent,subazlı ve yağbazlı cilalar kullanıyormuş bunlar içinde en masumu su bazlı olanıymış fakat laminanttan daha iyi olarak masif parkeyi öneriyorlar ayrıca mobilyalardaki cilaları düşününde en masum su bazlı diyorlar mobilyalarımızı vurdukları vernik cilada eğer dozunda ayarlanmamışsa zararlıymış

hiç bu yönünü araştırmamış düşünmemiştim sayende neler öğrendim sağolasın azcık daha araştırma yapayım ben

alacağımız laminantta E1 damgasını arayacakmışız bu varsa yasal düzeyde olarak ve kontrol edilmiş demekmiş
ki
birde mavi melek amblemi varmış eğer bu varsa tamamen sağlıklı olduğunun göstergesiymiş

Evdeyim sonunda :)

Eşime sadece ben evde yokken misafir istemiyorum evde dedim sanırım ablasına bişey söylerim diye korktu bilemiyorum ilerleyen zaman gösterecek

oku oku kafam o kadar karıştı ki, doğru söylüyorsun cilasından bahsediyorlardı o E 1 için.

e 1 e uygun çok var da mavi melek bir tek meister markada var yazıyor çoğu yerde, ama harmony de falan da var diyorlar off ooffff mavi melek neymiş tam onu anlasam, o meister marka da çok pahalı yaaa:84:

Eşime sadece ben evde yokken misafir istemiyorum evde dedim sanırım ablasına bişey söylerim diye korktu bilemiyorum ilerleyen zaman gösterecek

korkuyla da olsa doğru hareket etti, umarım devamı da böyle gider boşver, sürücülük nasıl gidiyor?

helal sana boşver

mavi melek dünya sağlık örgünün damgası yani şu ıso filan varya öyle birşey kalie standartlarından ki mavi melekte sağlık standarlarından geçen ürünlere yapıştırılan damga mühür gibi birşey nette ki var yazılarından çok firmanın kendisini arayıp bu amblem varmı diye sorsan sanırım daha kaliteli bilgi edinmiş olursun

bu kansorojen madde açılımı sen yaptıktan sonra kafam karıştı benimde tam mutfak tezgahına karar verirken benim beğendiğimde sağlıksızmış sayende vazgeçtim ondan teşekkürler yorgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…