- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günyadın kızlar
kötüyüm bugün
günaydın kızlar
mavı melek hee daha neler öğrencez
bugun kısa karı mavı melek oldu bana:78:sağolun
ama ben evı hazır alcamdan parkelerı ney bılememkı
neyse ben ev alana kadar belkı parke ürtımden bıle kalkar
günyadın kızlar
kötüyüm bugün
günaydın kızlar
böcük kısa karı ne
böcüküm aslında bizim yaptırdığımız laminantmış parke başka bişeymiş daha neler öğrencez bakalım
hayırdır boşver ne oldu
a harfının üstüne şapka koy cnm
kar(kazanç sağlamak)yanı bı bılgı daha öğrendım demek ıstıyorum sayenızde
evım olsn sızden cok bılgı alcemm ınş
off akşam yemek yapmaya zamanım olmadı
yemk yedık kaldrdık
1,5 saat ütü yaptım ateş bastı
heh anladım şimdi dikdörtgen benim ki
kesinkle bitmiş ev al böcük sadece temizleyip yerleşmek sana kalsın ne kadar çok ayrıntı var ne kadar çok şey var abooo
hayret böcük akşam pek iş yapmamışsın
sen zaten son zamanlar benı zor anlıyonkafan evde sanırm ondan
bitmiş ev olcak cnm
ama bakıyorumda cok güzel evler yok
ya yatak odaıs kucuk yada mutfağı
ya dolap renklerı kötü ya banyoama olsunda onları zamanla yaparız artık
Allahım ınş hemencık evımız olurda bu dertlerı olsun
dün pantolon almıştım onları almaya uğradık koçişle az dolaşınca eve geç geçtık
öle olunca yemek hazrladım ye kaldr ütüye başladımkı saat 10 u geçmiştı bıttığınde
bende yattım uydum
dınlenmeyı severım iş beklesın kaynanam yok yaaman
helal sana boşver
mavi melek dünya sağlık örgünün damgası yani şu ıso filan varya öyle birşey kalie standartlarından ki mavi melekte sağlık standarlarından geçen ürünlere yapıştırılan damga mühür gibi birşey nette ki var yazılarından çok firmanın kendisini arayıp bu amblem varmı diye sorsan sanırım daha kaliteli bilgi edinmiş olursun
bu kansorojen madde açılımı sen yaptıktan sonra kafam karıştı benimde tam mutfak tezgahına karar verirken benim beğendiğimde sağlıksızmış sayende vazgeçtim ondan teşekkürler yorgun
günaydın kızlar
mavı melek hee daha neler öğrencez
bugun kısa karı mavı melek oldu bana:78:sağolun
ama ben evı hazır alcamdan parkelerı ney bılememkı
neyse ben ev alana kadar belkı parke ürtımden bıle kalkar
günaydın kızlar
böcük kısa karı ne
böcüküm aslında bizim yaptırdığımız laminantmış parke başka bişeymiş daha neler öğrencez bakalım
hayırdır boşver ne oldu
sen zaten son zamanlar benı zor anlıyonkafan evde sanırm ondan
bitmiş ev olcak cnm
ama bakıyorumda cok güzel evler yok
ya yatak odaıs kucuk yada mutfağı
ya dolap renklerı kötü ya banyoama olsunda onları zamanla yaparız artık
Allahım ınş hemencık evımız olurda bu dertlerı olsun
dün pantolon almıştım onları almaya uğradık koçişle az dolaşınca eve geç geçtık
öle olunca yemek hazrladım ye kaldr ütüye başladımkı saat 10 u geçmiştı bıttığınde
bende yattım uydum
dınlenmeyı severım iş beklesın kaynanam yok yaaman
sadece ev değil sıcaklar iş ev sıkıntılar hep üst üste geldi ne zaman bünyem infilak edecek diye bekliyorum şu sıralar
böcük önemli olan mutfak filan değil evde değiştirilmeyecek yer yok zamanla yavaş yavaş yapılır hepsi bir anda olmuyor
inşallah canım tez zamanda evleriniz olur
güle güle giy pantolonunu
vayyy dinlenmek ve böcük aynı cümlede zor be atom karınca gibisin yoksa ağustos böcüklüğüne mi terfi ettin
ay mandişim sağ olasın renk bakmaktan dün gece yine bakamadımdı onn detaylarına. arayıp sorduk var dediler gerçi de nette eskki tarihli mesajlarda tek marka var falan yazıyordu, tabii başvurup almışlardır belki de, en önemlisi de şu E1 standardı zaten sanırım, içerdiği madde oranına göre sınıfı oluyormuş ya sen de demiştin.
bak ben de mutfak konusunda hiç düşünmemiştim, sen nasıl anladın, ürünün detaylarından mı yoksa cilasından mı bakıyorsun. bizim mermer ama çok lekeleniyor, değiştirmeyi düşünüyoruz seneye falan, hiç aklıma gelmezdi valla benim de. mutfak bir de önemli gıda hazırlama falan, sevindim zamanında farketmene mandişim.
parke kalkmasın laminat kalksın ya da sağlıklı çözümler gelsin
kısa karı, valla bende ilkin öyle okudum ne diyo böcüş didim, devamından çıkardım, kafamız gitti iyice mandiş
oha 10 u geçmiş vahvahsonra gelip bana laf ediyon böcüş yok bana bi şey yazmadın diye 2 de 3 de yatıyom 7 -7:30 da kalkıyom :84:
insan istediği yerde, gönlüne göre ev bulunca tadilatı göze alıyor maalesef, ama için yerleşmeden yaptırabilirse insan çok iyi sonradan eşya ile çok zor çook
oyy mandiş hayırlı olsuuun!haydi kolay ödemeler ve güzel günlerde oturmalar sana şimdiden.
e1 falanı araştırırken hani ilk 1 ay içinde uçuyor vb şeyler yazıyordu mandiş, sonuçta yaz şimdi zaten içinde değilsiniz ya, büyük oranda hafiflemiş olacak. bir de çok didiklersen parfüm de, deterjan da kansorejen aslında. ama içinde oturunca ilk 1 ay soluyormuşsun. sizin öyle bir sıkıntınız yok en azından
ben de limon lekeleri yüzünden mermerden bıkmıştım ama sanırım mermeri yeniletirizi bu durumda sağlık daha önemli sonuçta.
yok yok karışık değil ben anladım ben de öyle konuştuum için bu aralar hep:)))))))))))))))))))))
kangam biz 2 uzman olcaz mandişle sen ev alırken aç aç oku bizi:)))))
sağol yorgun şimdi ipotek masrafı tapu masrafı ehuuu en büyük sıkıntılar beni bekliyor
evet bende okudum yorgun ince detaylarda mobilyalarda dahi olduğunu hatta daha yoğun olduğunu okudum neyde yokki
mermeri değişmene gerek yok zımpara yaptırıo vernikletebilirsin yeni gibi olur yorgun
demek insanın aklı ev işlerin olunca karışıyormuş
böcük bak uzun ve yoğun araştırma sonuçları bunlar bilimsel gerçekler ona göre not al
kızlarrrrrr eksper vermiş onay yarın ipotek ve satış işlemleri yapılabilirmiş evrakları hazırlıyorlarmış
şuan yoğunum pek okuyamadım
günaydın cnm mandışım
yok yaa sız ban agene atom dıyın daha bı hevesle iş edıomsabah 8 olmadan işe geldım camları sıldım yenı oturdum yoruldum ama parladı valla
bugun maaş günübıde gerçi bu hafta kiraya gtcek off benımde evım olsun artık amaa:84:neyse ben cok azımlıyım olcak ınş
mandışım tşkler ve amın
kanga sayenızde bende ona göre ev alcem ınş he zamanım cok benım sız yazın ben okurum öğrenırım bişiler
kısa karıgünün
neyse gene gelcem sımdık cıkam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?