Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

malesef öyle canım eskiden ev almak bu kadar problem bile değildi.
tapu ble yoktu el sıkış bitti güven vardı dediğin gibi şimdi nerede
hangi bankadan aldın canım. onaylandı mı expertz ne fiyat biçti

malesef öyle canım eskiden ev almak bu kadar problem bile değildi.
tapu ble yoktu el sıkış bitti güven vardı dediğin gibi şimdi nerede
hangi bankadan aldın canım. onaylandı mı expertz ne fiyat biçti

eksper geldi ama kapılar takılmamış mutfak takılmamış banyolar yapılı değil filan bir çok eksiği vardı 140 fiyat biçmiş
asyadan aldık bugün evraklar yetişirse tapuya gidecektik aramadılar sanırım pazartesiye kaldı

80 bin falan mı alacaksınız yani experin bedelinin % 75 oluyor yaa
inşallah bugüne hallolur gerçi olsunda zaman da önemli değil :76:

sağol cnm

kangaaaaa
kangammmmm :sarılan smile: bugün iş bitti, erken geldim, taşlar gelecek yemek odasını büfeyi falan tamamen boşaltıyoz, bi yandan açtım siteyi kaldı, off yok parasına gitcek yine mobilyalar maalesef hüngürrr

kangam hiç umutsuz olma kısmetin ne zaman geleceği belli olmaz spidinin dediği gibi, allah gönlünüze göre versin.

spidicik senin de hayırlı olsun evin, kiraya boşa gideceğine az daha kasıp ev sahibi oluyorsunuz en mantıklısı

günaydın hayırlı cumalar kızlar

yorgun mutfak masrafından biraz yırtmış oldun sanırım

mnadiş annem ne sevindi bilsem aman kalın zaten mermer rendelesinler dedi sağ olasın tekrardan :sarılan smil:

ah keşke etrafımda takip edebileceğim insanlar olaydı, kardeşim yenilenmiş ev aldı, hiç bi şey ettirmediler, arkadaşlar da abisi ettirmişti hatırlamıyorlar. öğreniyoruz işte böcüşümmm.

canım hayırlısı olsun inşallah ev almışşsın bizde aldık hatta geriye 118 ayımız kaldı işte çok az
10 yıllık

göz açıp kapayıncaya kadar geçer)) şaka maka yıllar çabuk geçiyor. 5 sene sonra kiraya vereydik paralaraı şimdi ne halde olacaktık diyip mutlu olacaksınız))

amin canım borcu olan herkese inşallah
neler neler öğrendim bu evde müthait olabilirim artık o kadar yani

kesinlikle olabilirsin! ben bile dekorasyoncu olurum demeye başladım, sen sıfırdan biliyosun işleri bi de

yorgun.. zaten tek olumlu yani şuanda kirada olmamak faiz ödediğimiz için yine para boşa gidiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun zaman hızlı geçiyor
kredi ödediğimiz için tüm planlarımız en az 3 yıla sarkıyor

çok rendelemiyorlar yorgun cilesini aldılarmı izlerde çıkıyor zaten bu kadar çok mu seviyordu annen mermeri valla bende sevindim mutlu olduğuna ellerinden öperim anneciğinin

140 TL verdiyse yüzde %75 vermiyor ozaman demek asya da farklı işleyiş

asyada faiz yok sipidim onlar kar payı alıyorlar en başta farklılıkları bu

sipidim sen daha iyi bilirsin kredi kullandıran kişinin mi banka müdürünün mü birinin insiyatifinde belli oranda artırabiliyor aslında ev bitmiş değilya kapılar mutfak banyo yerler boya filan hepsi tamamlanında evin bedelinin 160 dan daha yüksek olduğunu ve müthaitten belli zaman içinde bitirceğine dair imzalı evrak aldıklarını buna istinaden olabileceğini dediler

şimdi experler ile bankanın hiç bi iletişimi yok artık önce onu söyleyim yani banka müd. bile experin kim olduğunu ne zaman gideceğini bilmiyor bizim evi gösteren adam güzel övmüş iyi fiyat çıkarttı.
banka müd. sadece vereceği kredi ile ilgili insiyatif kullanabilir. ama asya normallerden çok farklı bence. hem şuanda faizler yüksek ama onda değil mesela.

kangam sana kolay gelsın evde yorulcan şimdıde
paşayla aran nasıl hıc anatmıyon

işim yoğun sız yazın ben okurum
bz en az 50 bın tl bırıkım yapmamız lazım
borçlarımız olmasaydı şuan bı 20 bın olmuştupofff

evet demek istediğimi özetlemişsin sipidim

mutfak dolabı renginden soğudum kreme hangi renk gider kızlar

iskeleti kenarları krem kapaklar gri olacaktı iskeleti getirdiler krem koyu geldi bana gri le olmaz gibi gri kısmı değişebilir ama krem kısmı yapıldı değişmez krem rengine ne renk olur

mandiş arkadaşımda yeşil mutfak vardı, kenarları kremli ama açık kremdi sanırım, valla çok sıcak bir havası oluyordu. ha benim gönlümden geçen kırmızı bordo mutfak ama iştah açar mahvoluruz:)))

annem mermer sevmiyor mandiş, mermer leke leke oldu iyice, dolabımız iyi mermeri atar üstüne başka şey ettiririz diyorduk ama sen sağlıksızmış dedin ya diğer şeyleri, o zaman mermer alırız yeni dedikti şimdi sayende ona da gerek kalmıycak sağ olasın vallaa:))) ama o 1 sene bekler daha diğer işleri halledelim yeter bu sene.

kangaaa yav sen ne borcu ettin bu kadar öde öde bitmiyo yav, yalı falan mı aldın yoksa kiraya vermek için)))

spidi, faiz boşuna diyorsun ama bunun sonucunda ev sahibi olacaksın misal 750 kira yerine 1500 kredi olsun 750 si faiz olsa kira gibin, evin olacak sonunda. kirada siddin senesi öde öde sonuç sıfır. ama tabii ki peşinat ve işsiz kalınırsa vb durumlar için kenarda para olması lazım, zengin aileler yoksa:))))

canım çıktı azz oturam dedim, off, kızlar ya hiç salonda armut rengi mobilya falan gördünüz mü, duvarları yeşil yemek odasını da canlı orta kahve yaptırma yönünde ilerliyoruz cıvıl cıvıl olsun istiyoruz bu sefer, rengarank olsun diyoruz ama bakalım...

yorgun tabi canım kiradan bin kat iyi birazcık riskli ama korkunun ecele faydası yok işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…