- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
evet ben başvurduğumda yükselmeye başlamıştı 98 99 diyordu çok yer birin üstünde diyenlerde oldu
eskiden ne güzelmiş faiz yok senet yapıp ödüyormuşsun insanların güveni bitti bankalarda bunu iyi kullanıyor
bir söz vardırya keçinin olmadı yerde mii ne öyle birşey işte
Vallahi canım Allah yardım etsin. kira boşa gibi geliyor.
Allah güç versin hepsi olur canım benim
malesef öyle canım eskiden ev almak bu kadar problem bile değildi.
tapu ble yoktu el sıkış bitti güven vardı dediğin gibi şimdi nerede
hangi bankadan aldın canım. onaylandı mı expertz ne fiyat biçti
eksper geldi ama kapılar takılmamış mutfak takılmamış banyolar yapılı değil filan bir çok eksiği vardı 140 fiyat biçmiş
asyadan aldık bugün evraklar yetişirse tapuya gidecektik aramadılar sanırım pazartesiye kaldı
kangammmmm :sarılan smile: bugün iş bitti, erken geldim, taşlar gelecek yemek odasını büfeyi falan tamamen boşaltıyoz, bi yandan açtım siteyi kaldı, off yok parasına gitcek yine mobilyalar maalesef hüngürrrsağol cnm
kangaaaaa
günaydın hayırlı cumalar kızlar
yorgun mutfak masrafından biraz yırtmış oldun sanırım
şuan yoğunum pek okuyamadım
günaydın cnm mandışım
yok yaa sız ban agene atom dıyın daha bı hevesle iş edıomsabah 8 olmadan işe geldım camları sıldım yenı oturdum yoruldum ama parladı valla
bugun maaş günübıde gerçi bu hafta kiraya gtcek off benımde evım olsun artık amaa:84:neyse ben cok azımlıyım olcak ınş
mandışım tşkler ve amın
kanga sayenızde bende ona göre ev alcem ınş he zamanım cok benım sız yazın ben okurum öğrenırım bişiler
kısa karıgünün
neyse gene gelcem sımdık cıkam
canım hayırlısı olsun inşallah ev almışşsın bizde aldık hatta geriye 118 ayımız kaldı işte çok az
10 yıllık
amin canım borcu olan herkese inşallah
neler neler öğrendim bu evde müthait olabilirim artık o kadar yani
80 bin falan mı alacaksınız yani experin bedelinin % 75 oluyor yaa
inşallah bugüne hallolur gerçi olsunda zaman da önemli değil :76:
cıks 100 alıyoruz canım bir kuruş fazla olmuyor
kangammmmm :sarılan smile: bugün iş bitti, erken geldim, taşlar gelecek yemek odasını büfeyi falan tamamen boşaltıyoz, bi yandan açtım siteyi kaldı, off yok parasına gitcek yine mobilyalar maalesef hüngürrr
kangam hiç umutsuz olma kısmetin ne zaman geleceği belli olmaz spidinin dediği gibi, allah gönlünüze göre versin.
spidicik senin de hayırlı olsun evin, kiraya boşa gideceğine az daha kasıp ev sahibi oluyorsunuz en mantıklısı
mnadiş annem ne sevindi bilsem aman kalın zaten mermer rendelesinler dedi sağ olasın tekrardan :sarılan smil:
ah keşke etrafımda takip edebileceğim insanlar olaydı, kardeşim yenilenmiş ev aldı, hiç bi şey ettirmediler, arkadaşlar da abisi ettirmişti hatırlamıyorlar. öğreniyoruz işte böcüşümmm.
göz açıp kapayıncaya kadar geçer)) şaka maka yıllar çabuk geçiyor. 5 sene sonra kiraya vereydik paralaraı şimdi ne halde olacaktık diyip mutlu olacaksınız ))
kesinlikle olabilirsin! ben bile dekorasyoncu olurum demeye başladım, sen sıfırdan biliyosun işleri bi de
140 TL verdiyse yüzde %75 vermiyor ozamandemek asya da farklı işleyiş
asyada faiz yok sipidim onlar kar payı alıyorlar en başta farklılıkları bu
sipidim sen daha iyi bilirsin kredi kullandıran kişinin mi banka müdürünün mü birinin insiyatifinde belli oranda artırabiliyor aslında ev bitmiş değilya kapılar mutfak banyo yerler boya filan hepsi tamamlanında evin bedelinin 160 dan daha yüksek olduğunu ve müthaitten belli zaman içinde bitirceğine dair imzalı evrak aldıklarını buna istinaden olabileceğini dediler
şimdi experler ile bankanın hiç bi iletişimi yok artık önce onu söyleyim yani banka müd. bile experin kim olduğunu ne zaman gideceğini bilmiyor bizim evi gösteren adam güzel övmüş iyi fiyat çıkarttı.
banka müd. sadece vereceği kredi ile ilgili insiyatif kullanabilir. ama asya normallerden çok farklı bence.hem şuanda faizler yüksek ama onda değil mesela.
evet demek istediğimi özetlemişsin sipidim
yardımcı olabildiysem sevindim canım
mutfak dolabı içinde kreme uygun renk kırmızı,mor,pembe,kahve ,hepsi uyar
ama krem,sütlü kahve güzel olabilşir
mandışım bende kahve güzel olur
mor nasıl durur acaba kahveyi pek sevmiyorum kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?