Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Malzemeler
2 adet orta boy patates
1 kutu krema (200 ml)
2 diş sarımsak
50-60 gr kaşar peyniri
1 çay kaşığı muskat rendesi
Tuz
Hazırlanışı,
1- Patatesleri ve sarımsakları soyunve ince halkalar halinde doğrayın.
2- Fırın kabınıza patatesleri ve sarımsakları yayın. Muskatı ve tuzu serpin son olarak kremayı üzerinde gezdirin. Alüminyum folyo ile kaplayarak 180 derece önceden ısıtılmış fırında patatesler yumuşayıncaya kadar (yaklaşık 25 dakika) pişirin.
3- Patateslerin üzerindeki alüminyum folyoyu alın. Rendelediğiniz kaşar peynirini kremalı patateslerin üzerine serpin.
4- Fırını 200 dereceye getirin,

çok basit bi yemek.

Mandalina ne kadar çok soru sordun
Yeni proje yok varda yok gibi bişey ben burda olduğum sürece hep geçici olucam onun için başka iş istiyorum geçici değil kalıcı olmak istiyorum 3 haftamız var allah kerim artık nasıl olursa iş tatili haftaya cuma çıkıcaz başka tatile gerek yok bu zamanda önce iş sonra tatil

Speedy sen düğünü olacak arkadaştın demi profil resmin değişmiş
nasıl gidiyor evlilik

dimi yaa son günler çenem düştü duygu sende her gün gel sorularım birikmesin

Allah sonuna kadar buruşana kadar devam ettirsin bir ömür boyu mutluluklar

tam internete gelmiştim bugün ustalar kağıdaymış aradılar apar topar kapadım(( canım çıktı bugünnn :84:

Yorgun savaşcı nerelerde neler yapıyo nişanlandımı

yok canım ne nişanı, daha bu kış sözlendim ben:)))

bu arada umarım kalıcı bir iş bulursun gönlüne göre. sen de hiç uğramıyorsun valla ben senden çok geliyorum yine şaka bir yana, yeni işine kavuşup oradan bağlanırsın umarım tez zamanda.

ben o renklerin etkisine inanamıyorum hiç banada etkisi olmuyor gözüme hoş gelen birşeyse huzurlu oturuyorum eğer sevmediğim bir renkse ne çirkin iğrenç diyip moralimi bozuyorum başkada etkisi yok
haklısın aslında ben de yatak odamı gönlüme göre yaptırmıştım, kimseyi rengini umursamadan, ha rengi zaten sakinleştiriciymiş o ayrı
bende kendime yemek kitabı oluşşturuyorum
bu arada akşama yemek yapasım falan yok.

patatesli değişik bi tarif gördüm fırında onu yapıcam
yanına da karpuz peynir tam yaz yemeği

hiii karpuz çekti canım :84::84::84:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
anam yorgunum yaaaaaaaa
hafta sonum yoğun geçti cumartesi günü 18 kişi misafirim vardı

şimdi incelediğim dosyada adamın beş tane ismi var
haşim ahmet abdulbaki buğra bahadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…