marjinal değişik bişey istiyorum dersen mor yada lila olabilir
mandiş arkadaşımda yeşil mutfak vardı, kenarları kremli ama açık kremdi sanırım, valla çok sıcak bir havası oluyordu. ha benim gönlümden geçen kırmızı bordo mutfak ama iştah açar mahvoluruz:)))
annem mermer sevmiyor mandiş, mermer leke leke oldu iyice, dolabımız iyi mermeri atar üstüne başka şey ettiririz diyorduk ama sen sağlıksızmış dedin ya diğer şeyleri, o zaman mermer alırız yeni dedikti şimdi sayende ona da gerek kalmıycak sağ olasın vallaa:))) ama o 1 sene bekler daha diğer işleri halledelim yeter bu sene.
kangaaa yav sen ne borcu ettin bu kadar öde öde bitmiyo yav, yalı falan mı aldın yoksa kiraya vermek için)))
spidi, faiz boşuna diyorsun ama bunun sonucunda ev sahibi olacaksın misal 750 kira yerine 1500 kredi olsun 750 si faiz olsa kira gibin, evin olacak sonunda. kirada siddin senesi öde öde sonuç sıfır. ama tabii ki peşinat ve işsiz kalınırsa vb durumlar için kenarda para olması lazım, zengin aileler yoksa:))))
canım çıktı azz oturam dedim, off, kızlar ya hiç salonda armut rengi mobilya falan gördünüz mü, duvarları yeşil yemek odasını da canlı orta kahve yaptırma yönünde ilerliyoruz cıvıl cıvıl olsun istiyoruz bu sefer, rengarank olsun diyoruz ama bakalım...
mandiş bi r de mutfak renginin insana etkilerine bak, kendini, eşini ve istiyorsan ileride olacak çocuğunu düşünerek:)) mavi iştahı frenlermiş mesela, kırmızı turuncu açarmış. bizim kreşte turuncuydu tabaklar, okuyunca bunu o aklıma gelmişti, uğraşmadan çocuklar yemek yesin diyeymiş belki de:)))))))))))))))))))
marjinal değişik bişey istiyorum dersen mor yada lila olabilir
çok canlı renkleri sevmem yorgun gıcık bir tipimdir
şuanda mutfağım mavi ama maşallah eşimde hiç iştahsızlık olmadı eve kendinden önce göbeği giriyor
yok be mandiş ne gıcıklığı renk bu herkesin zevki farklı, he bu arada demek çok iyi aşçısın eşin maviye rağmen çok yiyebildiğine göre:)))) gerçi benimki de mavili salonu ama maşalalh hiç sorunu yoktur hehehhee
böcüşşş sen paşa demişsin ya çözemedim benimkini mi diyodun ay hiç paşa diye isimlendirmem onu anlayamadım pardon hihi maşallah çok iyi gidiyor kangam, çok yoğun onun da işleri, ama mutlu en önemlisi de bu
Selam kızlllllllarrrrrrrrrrrrrrr napıyorsunuz mandalina ev hazırlıkların bittimi
Ne yapam ya işler yoğun, eski topiğe takılıyorum arada sırada özledim bugün burdayım
kış hazırlıkları yapıyorum reçeller le uğraştım bol bol başkada bişi yok
sizde değişiklik varmı ?
Anam ne izni be izin sadece haftaya cuma öğleden sonra
Bu ay işyerinde son ayımız yeni iş bakıcam kendime
baksana cnaım mor mutfaklar kk da buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-dekorasyonu/262351-mor-mutfaklar.html
sipidim ya buradaki bazı mutfaklar neyse benim kadar ama griylede hoş durmuş yeşillede beyazlada
bende kendime yemek kitabı oluşşturuyorum
bu arada akşama yemek yapasım falan yok.
patatesli değişik bi tarif gördüm fırında onu yapıcam
yanına da karpuz peynirtam yaz yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?