Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

mandiş bi r de mutfak renginin insana etkilerine bak, kendini, eşini ve istiyorsan ileride olacak çocuğunu düşünerek:)) mavi iştahı frenlermiş mesela, kırmızı turuncu açarmış. bizim kreşte turuncuydu tabaklar, okuyunca bunu o aklıma gelmişti, uğraşmadan çocuklar yemek yesin diyeymiş belki de:)))))))))))))))))))

marjinal değişik bişey istiyorum dersen mor yada lila olabilir

memerit sağlıksız dedim yorgun granit ve çimstone sağlıklı

mermerit mermer tozu ve polyester silikon gibi karışımlarla yapılan hamurun kalıplara dökülmesiyle oluyor ve sağlık açısından önerilmiyor

granit sağlıklı doğadan çıkan bir taş fakat çin malı ve ital mal olarak değişikleri var bazılarında doğadan çıktığı için damarlar olabiliyor ve zamanla su sızdırabiliyormuş ayrıva evye kısmının düşme ihtimali olabilirmiş

çimstone sağlıklı doğadan çıkan bir taş kuvars denen maddeyle sertleştiriliyormuş şuana kadar kullanılan en iyi en sağlıklı olanlarından biri

mermer doğadan çıkıyor sağlıklı fakat asitli ürünlerin yaptığı lekelenmeler yüzünden kullanımı zor ama sağlık bakımınden en iyisi olduğu söyleniyor

çok canlı renkleri sevmem yorgun gıcık bir tipimdir

şuanda mutfağım mavi ama maşallah eşimde hiç iştahsızlık olmadı eve kendinden önce göbeği giriyor

çok canlı renkleri sevmem yorgun gıcık bir tipimdir

şuanda mutfağım mavi ama maşallah eşimde hiç iştahsızlık olmadı eve kendinden önce göbeği giriyor

yok be mandiş ne gıcıklığı renk bu herkesin zevki farklı, he bu arada demek çok iyi aşçısın eşin maviye rağmen çok yiyebildiğine göre:)))) gerçi benimki de mavili salonu ama maşalalh hiç sorunu yoktur hehehhee

böcüşşş sen paşa demişsin ya çözemedim benimkini mi diyodun ay hiç paşa diye isimlendirmem onu anlayamadım pardon hihi maşallah çok iyi gidiyor kangam, çok yoğun onun da işleri, ama mutlu en önemlisi de bu

Selam kızlllllllarrrrrrrrrrrrrrr napıyorsunuz mandalina ev hazırlıkların bittimi

ben o renklerin etkisine inanamıyorum hiç banada etkisi olmuyor gözüme hoş gelen birşeyse huzurlu oturuyorum eğer sevmediğim bir renkse ne çirkin iğrenç diyip moralimi bozuyorum başkada etkisi yok

Ne yapam ya işler yoğun, eski topiğe takılıyorum arada sırada özledim bugün burdayım
kış hazırlıkları yapıyorum reçeller le uğraştım bol bol başkada bişi yok
sizde değişiklik varmı ?

biliyorum canım nerelere takıldığını takip ettim seni

ehliyet işin ne oldu uzun zamandır uğramadın haber alamadık senden

reçelmi yapıyorsun siz böyle yaptıkça kendimi beceriksiz birşey gibi görüyorum ikinci atom karınca seni ilan ettim o zaman duygu

izindemisin yoksa

Anam ne izni be izin sadece haftaya cuma öğleden sonra
Bu ay işyerinde son ayımız yeni iş bakıcam kendime

Anam ne izni be izin sadece haftaya cuma öğleden sonra
Bu ay işyerinde son ayımız yeni iş bakıcam kendime

hayırdır duygu neden son ayınız devlet gibi bir yer değilmiydi yani odaydı bildiğim kadarıyla işine neden son verilcek yada niye bırakcan anlamadım

sipidim ya buradaki bazı mutfaklar neyse benim kadar ama griylede hoş durmuş yeşillede beyazlada

sipidim ya buradaki bazı mutfaklar neyse benim kadar ama griylede hoş durmuş yeşillede beyazlada

benimde çok hoşuma gitti yaa. evimi baştan yapsam mutfağımı yani kırmızı siyah yapardım. yada lila gri
mutfağımdaki tüm eşyalarım kırmızı gerçi

bende kendime yemek kitabı oluşşturuyorum
bu arada akşama yemek yapasım falan yok.

patatesli değişik bi tarif gördüm fırında onu yapıcam
yanına da karpuz peynir tam yaz yemeği

Evet odadaydım ama proje elemanıydım ya işimiz bitiyo onun için iş aramaya başlıcam

bende kendime yemek kitabı oluşşturuyorum
bu arada akşama yemek yapasım falan yok.

patatesli değişik bi tarif gördüm fırında onu yapıcam
yanına da karpuz peynir tam yaz yemeği

nasıl birşeymiş o tarif bizde öğrenelim

bende bad yapmayı düşünüyorum akşamdan kalan patates yemeğimde var yazın çok yenmiyor eşimde yemesin göbeğinde birikimden kullansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…