Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

anam anam böcüküm geçmiş olsun valla bir nazar duası okut kendine ne bu ya paralamışsın kendini kuzum inşallah öenmli birşeyler değildir ufak sıyrıklardır inşallah

geçmiş olsun nazar var galiba üzerinde

saolun
kendım ettım kendım buldum
anam anam böcüküm geçmiş olsun valla bir nazar duası okut kendine ne bu ya paralamışsın kendini kuzum inşallah öenmli birşeyler değildir ufak sıyrıklardır inşallah

saol cnm benım
anam o an okumak hıc aklıma gelmedı okuyam en ıyısı
karşı komşu bana bakıo duruyordu kesın o değdıo kadar çalışıon mutfaktan cıkmıon bıde sabanan cam sılıon dedı
o gıttı ben patt

benimde değmiş olabilir kuzum tütütütüüüüüü maşallah yüz binkere Allahım kem gözlerden nazarlardan saklasın benimkide değdiyse Allahım geri alıp dağlara taşlra versin.

sende öyle millete göstere göstere iş yapma canım yada hemen duanı oku tükür

göstermemek ıcın sabah sılem dedım ama nebılem kadınında sabanan kalkıp benı ızlıyce
senın değmez cnm hep maşallah dıyon sen

la benım bu kangam gene yok kesın h sonu gezdı durdusonra gelır derste ders der

aman duanı unutma böcüküm

yorgun en son koltuk mobilya peşindeydi gezecek zamanı olmamıştır ki

unutmam

anam ne koltukmuş bu gıdışle koltuksuz kalcaklar

ayy ne sıkıcı bıgun eve gtsem:97:

hava çok bunaltıcı akşam burada şimşek çaktı sabaha kadar aydınladı şimşekle ortalık ama ne yağmur ne esinti birşey yok kavruluyoruz

yeni ev almış gibi oldular a dan zye herşey değişti heveste var şimdi

benim kombiyi müthait takıyormuş çok sevindim normalde kombiyi ev sahibi alırdı ayyy çok sevindim buda yetmezmiş gibi davlumbazı da kendi alacakmış biz aldık bizim var diyince o zaman parasını veririm size dedi telefonda akşama gelin parasını vereyim ayyyyy çok mutlu oldum

günaydın cnm
dün deprem oldu hıssettın mıben sarsıntı olarak değilde ses olarak depremı daha cabuk algılıyorumtuhaf demı
herhalde cok korktuğum için sesı içime işlemış
mutfakta iş ederken bı ses duydum içimden bu depremın sesı kesın oldu dedım
2 dk sonra tvlerde gördumkorkumdan uyyamadım zaten bıde sıcaktı duş bıle alamadım kocem gelene kadar
ya banyoda ıken olursa

herşyelerı ne güzel yenı oldu benımde coğu ceyızım hala kapalı
yenı evımde ınş.kullanılmadık bişi bırakmıycam

cok sevındım cnm Rabbım bı şekılde yardım edıo demı

sağol bacım inşallah Allahım yardımını çekmez üstümüzden

depremi duymuyorum ben yani hissetmiyorum Allahtan ne kadar büyük olursa olsun hissetmiyorum şükür eğer hissedersem sanırım o an ne yapacağım belli olmaz kafayı yerim gibime geliyor

çok kötü bir şey Allah göstermesin bir daha

amin cnm aminn

ben hemen hıssedıyorum
keşke hıssetmesem senın gıbıcokta etkılenıyorum
bekarken bıle deprem olunca hemen kapıya koşardım merdıvenler daha tehlıkelı ama bu bı reflex
dün kocem yoktu uyyamadım
saat 1 e kadar bekledım neyse geldı bu kezde sıcaktan uyyamadım
duş alsam ıyı gelırdı ama korkumdan ya olursa dıye onuda sabah yaptım

sabah olmuyormu böcük
başına gelecek varsa bir şekilde bulur seni bence korkunun ecele faydası yok canım

yandaki doktora bir hasta geldi ne olduğunu anlamadım kız başladı feryat figan ağlamaya seslerini azcık dinledim diyorki bıktım herşeyden kocamı seviyorum ama gitmek istemiyorum eve sonra doktor konuşturdukça kız anlattı kaynana ile aynı evde kalıyormuş çocuğu varmış ama ufak tefek şeyler birikmiş birikmiş depresyon ilacı kullanıyormuş doktor eşini çağırdı kız yalvarıyo anlamayabilir ne olur ona öyle anlatma dediklerimi kızın annesini aldı içeri kızın anneside diyorki kızım oraya gittiğinde bitti geri alamam odamdan çıkıp yan odaya girip ben kabul ediyorum gel ben sana bakarım diyesim geldi Allah kimseyi çaresiz bırakmasın

olayllı bir gün memleketimde şimdi bir ses duydum çığlık atan 20 yaşlarında bir kız elinden tutmuş 50 yaşlarında bir adam zorla götürüyor yol boyunca kız ağlıyor bağırıyor adamda ses yok kolundan sıkıca tutmuş çekiştiriyor herkes gibi bende sadece izledim hadi ben bayanım korktum diyelim çevredeki erkeklerde karışmak istemedi diyelim eee önlerindeki bankta oturan sivil polisler niye kıpraşmad anlamadım .

sabah camın önünde sızmış akşamdan kalma sarhoş vardı gelene geçene göz kırpmaya başladı şikayet ettim güvenliğe attırdım onu kimse ses çıkarmıyor

sabah olmuyormu böcük
başına gelecek varsa bir şekilde bulur seni bence korkunun ecele faydası yok canım

anam yazık yaa
aılesıde sahıp cıkmıyor demek
sorun aıleye gerı dönmek değilde keşke uzaklaşsalar daha ıyı olur,

delıkanlı ınsan mı kalmış şu dünyada
ya aynı şeyler onların anasına bacısına gelse naparlar acep

ıyı etışsın cnm

geliyordu zaten böcük sarhoş beni görmüyordu cama yaslanmış yoldan gelen geçene hareket çekiyordu bana hareket çekse direk dalarım ki

günaydın böcük güünaydın boşver

böcüküm nerelerdesin birşey sorcam size akıl almam lazım

boşver ağva da tatilin güzel geçmiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…