Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

daha proje çizilcekmiş bakalım yorgun henüz ucuz atlattık diyemiyorum sanırım

annenin gönlüne göre olması lazım zaten sen bugün yarın gitcen koca evine annen yaşayacak o evde onun gönlüne sinmesi önemli

tamam bir daha iyi dinlenmeler demiyorum sustum iyi çalışmalar

uzun bir yazı yazdım bilgi işlemden elemanlar geldi hepsi silindi ben şimdi nasıl aynı yazıyı yazcam sana yaaa

banane gene yazmerak ederım

mausem bozulmuştu daha doğrusu sabah bizim personel foto makinası takmaya çalışırken mausenin giriş ucunu kırmış bende eğilip takamıyorum yerlerde sürünmek lazım kablolara ulaşmak için bilgi işlemi çağırdım geldi yeni mause getirdi taktı şimdi gitti artık yazabilirim gelmezler bir daha

böcük ben alkol almalarına kimsenin kızmam isteyen isteyeni yapsın ama benim evimde benden habersiz içki sofrası kurmaları en az senin kadar kızdırır beni de

kendi evinde ne yapıyorsa yapsın ama benim evimde istemem haklısın kızmakta

eşin en azından rica etmiş görmüş olanları senin haklı olduğunun farkında ama sonuçta baba ana işte

ehuuu takı töreninde benimkilerde yanımdan ayrılmadı zaten düğünü hiç anlamadım sürekli foto çekilmek zorunda kaldım ığğğğ takıdan sonra odaya gittik çıkarmak için takıları annem ablam ben eşim aradan sıvıştık hemen kapıyı kilitledim ardımızdan kapı açılmak istendi tıklandı ama çocuklardır açmayın takılar ortada diye çıkıştım ohh gerçi takı makı kalmadı hepsi gitti ama olsun onlara düğünde bir kaç laf soktum kapı ardında bıraktım ya az da olsa yağlarımı eritti

bu adamın evi barkı yokmu yada senin evinin boğaz manzarası filan mı var içki sofrasnı kurmak için fırsat kollayacak kadar cezbeden ne acaba

bu insanlar birde kötü derler bize anam hakettiğinizi görüyorsunuz işte adam gibi gelin gidin çenenizi tutunkalbinizdeki fesat duyguları kapının ardında bırakın aynı muameleyi görürseniz konuşun töbe ya

eşinin kardeşi ne yaptı böcük okulu bırakcaktı

aman sinirim bozuldu onlarla ılgılı konuşmak ıstemıyom mandış

Son düzenleme:
böcük sonuna kadar haklısın bişey demiyorum sana sallayalım gitsin

böcük bir şey sorcam şu ince sinekler varya anam kaynağı neresiyse evimdeler sürekli daha doğrusu banyoda lavabonun kenarında su oluyor yani el yıkarken atlayıp ıslanıyor lavabonun kenarını orası ıslak olmu dakikasında bu sinekler oraya yapışık ölüyor suya düşüyorlar kuruysa birşey yok çamaşır suyu bile döktüm içine giriyorlar sıcaklardan bunalmışlar su arıyorlar anladımda az buz değil nerede bunların kaynağı bulamadım sürekli banyoya yıkamaya başladım eşim diyor hiç çıkma oradan yastığınıda getireyim

varmı bildiğin bir çare ilaç ne bileyim her türlü denemeye açığım

ana aynısı şuan benım evımde cnm
benımkı banyoda deıl cunku pek ıslanmaz yıkamam sılınıyo
ama wc de dolu
kucuk kucuk sıneklerdennerden gelıo bılmem camını bıle kapattım ama yok
hergun çamsr suyu ıle yıkıyom gene var

evet yaa tam sinir durum banyodaki her şeyi çıkardım tektek inceledim kaynağı neresi diye yok bulamadım kuruyken yoklar ıslakken geliyorlar sanki gelmede değil bir kaç tane anne sinek var sürekli hergün yumurtuluyor gibi

benım bişi dıkkatıı cektı
yıkamak ıcın su dökuyorum ya tam kapının alt kısmında sıyah sıyah kçücük bişiler cıkıo acep dıom kapı ahşam çürüyor mu alttan ondan mı dıyorum yoksa yumurtası mı dıye:26:

bak ben oralara hiç bakmadım dikkatimide çekmedi akşama bakayım olabilir böcük aslında mantıklı ahşap ıslanıp çürümeye başladığından sineklere yuva olabilir akşam eve gidince bir araştırma daha yapayım

böcük ev araba filan alınca kan akıtılır birşey kesilip fakire yedirilir bilirmisin sizdede varmı böyle birşey

• "İsyanlardayım'' dedi. Hayır, imtihanlardaydı. Fark etseydi, kurtulacaktı... Mevlana Celaleddin Rumi

topiklerin birinde biri paylaşmış çok hoşuma gitti

bak cnm ben öle gördum ama yumurta mı değil mı bılmıyoum:26:
böcük ev araba filan alınca kan akıtılır birşey kesilip fakire yedirilir bilirmisin sizdede varmı böyle birşey

evt var cnm
evlenınce kuran okutmak ıstedım olmadı
Rabbım nasıp ederse evım olunca

bak cnm ben öle gördum ama yumurta mı değil mı bılmıyoum:26:

evt var cnm
evlenınce kuran okutmak ıstedım olmadı
Rabbım nasıp ederse evım olunca

bir araştırma yapıp sanada bilgi veririm hele çözüm bulursam kesin paylaşırım böcük

annem bir koç almış götürmüş inşatı yapan işçiler orada hala çalışıyorlar ya onlara vermiş kesin yiyin demiş tabi koçun parasını ben verecem ama emri vaki oldu baya eşimede kabul ettiremiyorum kestiğimizi bilmiyor daha kurban edilirmiş şükür manasında filan dediğim gibi parladı bu kadar borç içinde mi filan diye kaldım ortada resmen

sanırım annen heveslenmış bırazda acele etmış
keşke şu darlıkta değilde içine geçınce falan olsaydı neyse cnm olan olmuş
eşinde artık ıkna olsun başka şansı yok

bu arada haber beklıomm yoksa böcüklencez

senin gibi böcük olsa can feda ama bu böcükler fena ya benimde banyoda mabilyadan dolaplar var yıkadıkça altı yüksek çamaşır makinasıyla aynı oralarada su döküyorum acaba dedim oradalardan biryerlerden çürümüye başlamış olabilirmi böcükler oraya yumurta bırakmış olabilirmi kaynak orası olurmu yada nemli olduğu için yuvamı yaptılar akşama fenerler gircem dolap atlarına

evet canım çok acele etti en azından bir arayıp sorsaydı iyi olurdu annemin herşeyi öyle aceledir hemen herşey olacak aklına gelen hemen yapılcak tam karadeniz kadını işte

kangaaam kapı araştırırken banyoyu yıkayan ya da su sıçrayan yerlerde kapılar çürüme yapıyor diyordu her yerde, tahta çürüyüp de dökülüyor olabilir mandişin dediği gibi yuva yapmış da olabilirler!

allah allah geçmiş zaman unutmuşum ben bu işleri, ne projesi yav mandiş:18: inşallah fazla tutmaz.

bu adamın evi barkı yokmu yada senin evinin boğaz manzarası filan mı var içki sofrasnı kurmak için fırsat kollayacak kadar cezbeden ne acaba

senin gibi böcük olsa can feda ama bu böcükler fena ya

mandiş bu son iki mesajla seni yılın meddahı seçiyorum

günaydın
cok fenayıum karnım belım halam geldı sonunda yazın hıc cekılmıopoffff
akşam olsun:84:

mandış senı araştrmacı gazetcı seçiyom hacısen araştr bana yaz
aslında banyo ve wc kapıları bızım evlerde hep pımapen tarzıdır öle olması gerekıyor
böle tahta olunca işte çürür
böcuklenırız:18:işte
ev benım değil ısterse dökülsn banane
ev sahıbı benden para cıkmasında nolursa olsun dıyo ama kirayı almayı bılıo

karadenızlıler acelecı olur evt benım kocemde bebek için acele edıo sankı seneye menopaza grcem

kanga nbr
bak sızın yapıldı mı bılmım ama kapılar pımapen olsun daha kullanışlıdır

mandışın yazdıklarınada hastayım hee
bu arada benım gıbı böcukler hee:78:ağzını yıdıklerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…