halatı sağladık sonunda mandiş hee:))) yarama tuz basmazsın artık iyi gezmeler diye diye:)))
geçmiş olsun bu arada doğalgaz için ucuz yırtmışsınız valla...
kangaaam, yav ev ferah ve eskisinden farklı olsun diye düşüne düşüne hareket ediyoruz, e acelemiz de yok ki, bu kadar durduk gönlümüze göre olsun her şey diyoruz. annemin gönlüne göre olsun gerisi boş zaten. hoş zevklerimiz çok tutar, onun da rahatlığı varsadece yeni şeylere yanaşmaktan çekiniyo:84: kendi evine yaparsın diyo
boşver, geçmiş olsun diyim, gerçekten zor görünüyor ama görümcenin durumu, kayınpederin gibi bir babası var düşününce gerçekten zor.
şile'de yer bulursan ileriki seneler ya da ilkbahar için tavsiyede bulun bana da lütfen.
çok güldüm buna, hakkat ben daha ürkerim bana öyle dese biri dedim, sonra böcüş abartıp yazdı heral anca ciğerim diyordur dedim gerçi ben onu da sevmem
bugünü bitirdim ya bi süre sırtım yere gelmez sanırım, inşallah
anlamadığın olunca hemen söyle cnm açıklarımbende bazen anlamıyyorum muhım değil öle geçınıp gıderık
evt cnm maalesef ve benım sülalem dahı kımse alkol kullanmaz kullananda gelıpte evınde öle sofra kurmaz
düşün adam enıştesınde almış sözde evde tadılat yapyılar tadılatta ne bılıyon mu
banyoya ayna falan almıştım raf onları montajama onların fıkrı başkaymış
eşimin halasının gelını gördu bak böcük dedı ne var burda
ben böle oldumozmnkı nışanlım olan eşime söyle şimdık çıkıp gtsınler evımden dedım ama demedı uyuz
küstüm onada tartıştık
bıdaha baban evıme adım atmasn dedım meyhane deıl dedım neyse düğün oldu bız eşimle bı yerden dönduk
bı baktım bız evde yokken gene adam sofra donaltmış ıkı dk kocemle bı yere gıdıp gelcektık o yoklukta bıle enıştesıyle meze yapmışlar evımde
eşim dedı nolur sesını cıkarma benım ıcın
gıttım mutfağa öpmedım bıle kalktı gıttıler
ne yaparsam yapayım hak eden ınsanlar emın olun
uzaktan ınanınkı haksız gıbı görenlr vardır benım belkı ama her hareketım hep karşılıklı
bı tl bıle yararı olmayan emanet takı takan kaynanam bıle düğünde takılarıma bakıp yanımdan ayrılmıo
annemler süphelendı zaten takı toplanırken hemen yanıma ablam geldı
diğerlerını kovdu
takıları hemen cantaya koyup ben araca bınene kadar yanımda durdu
yoksa kaş göz arasında belkıdeneyse
banane gene yazmerak ederım
anlamadığın olunca hemen söyle cnm açıklarımbende bazen anlamıyyorum muhım değil öle geçınıp gıderık
evt cnm maalesef ve benım sülalem dahı kımse alkol kullanmaz kullananda gelıpte evınde öle sofra kurmaz
düşün adam enıştesınde almış sözde evde tadılat yapyılar tadılatta ne bılıyon mu
banyoya ayna falan almıştım raf onları montajama onların fıkrı başkaymış
eşimin halasının gelını gördu bak böcük dedı ne var burda
ben böle oldumozmnkı nışanlım olan eşime söyle şimdık çıkıp gtsınler evımden dedım ama demedı uyuz
küstüm onada tartıştık
bıdaha baban evıme adım atmasn dedım meyhane deıl dedım neyse düğün oldu bız eşimle bı yerden dönduk
bı baktım bız evde yokken gene adam sofra donaltmış ıkı dk kocemle bı yere gıdıp gelcektık o yoklukta bıle enıştesıyle meze yapmışlar evımde
eşim dedı nolur sesını cıkarma benım ıcın
gıttım mutfağa öpmedım bıle kalktı gıttıler
ne yaparsam yapayım hak eden ınsanlar emın olun
uzaktan ınanınkı haksız gıbı görenlr vardır benım belkı ama her hareketım hep karşılıklı
bı tl bıle yararı olmayan emanet takı takan kaynanam bıle düğünde takılarıma bakıp yanımdan ayrılmıo
annemler süphelendı zaten takı toplanırken hemen yanıma ablam geldı
diğerlerını kovdu
takıları hemen cantaya koyup ben araca bınene kadar yanımda durdu
yoksa kaş göz arasında belkıdeneyse
böcük sonuna kadar haklısın bişey demiyorum sana sallayalım gitsin
böcük bir şey sorcam şu ince sinekler varya anam kaynağı neresiyse evimdeler sürekli daha doğrusu banyoda lavabonun kenarında su oluyor yani el yıkarken atlayıp ıslanıyor lavabonun kenarını orası ıslak olmu dakikasında bu sinekler oraya yapışık ölüyor suya düşüyorlar kuruysa birşey yok çamaşır suyu bile döktüm içine giriyorlar sıcaklardan bunalmışlar su arıyorlar anladımda az buz değil nerede bunların kaynağı bulamadım sürekli banyoya yıkamaya başladım eşim diyor hiç çıkma oradan yastığınıda getireyim
varmı bildiğin bir çare ilaç ne bileyim her türlü denemeye açığım
ana aynısı şuan benım evımde cnm
benımkı banyoda deıl cunku pek ıslanmaz yıkamam sılınıyo
ama wc de dolu
kucuk kucuk sıneklerdennerden gelıo bılmem camını bıle kapattım ama yok
hergun çamsr suyu ıle yıkıyom gene var
evet yaa tam sinir durum banyodaki her şeyi çıkardım tektek inceledim kaynağı neresi diye yok bulamadım kuruyken yoklar ıslakken geliyorlar sanki gelmede değil bir kaç tane anne sinek var sürekli hergün yumurtuluyor gibi
benım bişi dıkkatıı cektı
yıkamak ıcın su dökuyorum ya tam kapının alt kısmında sıyah sıyah kçücük bişiler cıkıo acep dıom kapı ahşam çürüyor mu alttan ondan mı dıyorum yoksa yumurtası mı dıye:26:
bak ben oralara hiç bakmadım dikkatimide çekmedi akşama bakayım olabilir böcük aslında mantıklı ahşap ıslanıp çürümeye başladığından sineklere yuva olabilir akşam eve gidince bir araştırma daha yapayım
böcük ev araba filan alınca kan akıtılır birşey kesilip fakire yedirilir bilirmisin sizdede varmı böyle birşey
bak cnm ben öle gördum ama yumurta mı değil mı bılmıyoum:26:
evt var cnm
evlenınce kuran okutmak ıstedım olmadı
Rabbım nasıp ederse evım olunca
bir araştırma yapıp sanada bilgi veririm hele çözüm bulursam kesin paylaşırım böcük
annem bir koç almış götürmüş inşatı yapan işçiler orada hala çalışıyorlar ya onlara vermiş kesin yiyin demiş tabi koçun parasını ben verecem ama emri vaki oldu baya eşimede kabul ettiremiyorum kestiğimizi bilmiyor daha kurban edilirmiş şükür manasında filan dediğim gibi parladı bu kadar borç içinde mi filan diye kaldım ortada resmen
sanırım annen heveslenmış bırazda acele etmış
keşke şu darlıkta değilde içine geçınce falan olsaydı neyse cnm olan olmuş
eşinde artık ıkna olsun başka şansı yok
bu arada haber beklıomm yoksa böcüklencez
daha proje çizilcekmiş bakalım yorgun henüz ucuz atlattık diyemiyorum sanırım
annenin gönlüne göre olması lazım zaten sen bugün yarın gitcen koca evineannen yaşayacak o evde onun gönlüne sinmesi önemli
tamam bir daha iyi dinlenmeler demiyorum sustum iyi çalışmalar
bu adamın evi barkı yokmu yada senin evinin boğaz manzarası filan mı var içki sofrasnı kurmak için fırsat kollayacak kadar cezbeden ne acaba
senin gibi böcük olsa can feda ama bu böcükler fena ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?