Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

cnm ben olsam asla satmazdım bu eşinın dedıklerınden değilde mantıklı olan kiraya vermen
zaten o faızı o kiradan haylı haylı çıkartırsınız
kazanılmış malı satmak kolay bıdaha almak zor
eşinde nıye öle dıyorkıbızımde evımız olsa kendı üstüme ederdım kocemde olsa olmas
kadının mala daha cok ıhtıyacı var
ılersı ne gösterır bılınmez

benim ailemde hep bayanın üstüne yapılırdı mallar rahmetli ananemin üstünedir dedemin malları mesela ev hanımı olduğu halde

eniştem ev aldı hemen teyzemin üstüne yaptı istemedi bile haberi dahi yoktu teyzemin eniştem hazırlamış evrakları

kaldıki düğün zamanından unutulmaz hatıralarım var

onuda bırak vebinden bir şey çıkmadı ki bu sözleri söylemeye nasıl cesaret ediyor şaka bile olsa

kalbim sıkıştı yine kendimi salak gibi hissediyorum

üzme kendını cnm yaa hatta hiç takma
öle olması gerekıyordu dersın olur bıter

ev hanımı annemınde evlerı vardır babam almıştı mesela
bu böledır kadına bı çeşit değer mı denır ne bılmem ama bızdede öle

sanırım yaşadıklarımdan dolayı güvenimi kaybettim yada şüpheci bakıyorum yada şüphelenmekte haklıyım bilmiyorum ama en yakın zamanda kavga edeceğim kesin

insanlara güvenmek gercekten zor cnm ama eşin o güvenmek zorundasın yoksa evlılık nasıl yürür
bence bıdaha sana böle bişey derse şaka dahı olsa rahatsız olduğunu dıle getr
boş yere kavga etmeyın

sustum malesef o anlarda aklıma cevap gelmiyor sonradan lafı yapıştıracak kelimeler aklıma geliyor ama o anda nedense susup kalıyorum :26:

senın bu huyun benı öldürcek:84:azcık cvp yapıştranlardan olsana çemkırmeyı bılmezsın sımdık sen:95:
ders vercem sıze ders

bıdahakı sefere söyle benım kırıyorsun de bellı et bişiler yap
baktın anlamıo al elıne sopayı

valla lazım bana ders sakinde değilimdir çemkiririm bir çok yerde ama asıl çemkirmem gereken yerde yok tık yok

valla lazım bana ders sakinde değilimdir çemkiririm bir çok yerde ama asıl çemkirmem gereken yerde yok tık yok

asıl yerınde tıkyok gerçekten
bunlara gerek yok aslında konuşmak en ıyısı
üzüldüğünü anladığı zaman demez bıdaha cnm sıkma canını

boşver ağvadaydı dün yazmış sanırım geldiler tatilden

kimse gelimiyor böcük vala ediyle büdü gibi kaldık burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…