kangaaam kapı araştırırken banyoyu yıkayan ya da su sıçrayan yerlerde kapılar çürüme yapıyor diyordu her yerde, tahta çürüyüp de dökülüyor olabilir mandişin dediği gibi yuva yapmış da olabilirler!
allah allah geçmiş zaman unutmuşum ben bu işleri, ne projesi yav mandiş:18: inşallah fazla tutmaz.
mandiş bu son iki mesajla seni yılın meddahı seçiyorum
günaydın
cok fenayıum karnım belımhalam geldı sonunda yazın hıc cekılmıo poffff
akşam olsun:84:
mandış senı araştrmacı gazetcı seçiyom hacısen araştr bana yaz
aslında banyo ve wc kapıları bızım evlerde hep pımapen tarzıdır öle olması gerekıyor
böle tahta olunca işte çürür
böcuklenırız:18:işte
ev benım değil ısterse dökülsn banane
ev sahıbı benden para cıkmasında nolursa olsun dıyo ama kirayı almayı bılıo
karadenızlıler acelecı olur evt benım kocemde bebek için acele edıo sankı seneye menopaza grcem
kanga nbr
bak sızın yapıldı mı bılmım ama kapılar pımapen olsun daha kullanışlıdır
mandışın yazdıklarınada hastayım hee
bu arada benım gıbı böcukler hee:78:ağzını yıdıklerım
günaydınnn, yok yok tünaydınnnn, benim için öğlen olmuştur an itibariyle:84:
mandişş, resmen koptum suntalamı okurken çünkü ben de aynı duruma geldim neredeyse, tabii sene baştan sıfırdan ev yaptırdın daha uzman mimarsın benim yanımda:)))) suntalam, mdf lam, lake, bilmem ne cilası, yok lamine, laminat, masif
altın mandiş ödülü olarak altın kupa verdim ya dün sana dur yine veriyim mandişş hem meddahlığına hem ararştırmacı gazeteciliğine
hemen anneme dedim bu dolap ıslanma olayını. bizim de demiştim ya, geçen sene 2 defa su aldı boru eskimiş lavabo altında, açtık günlerce kuruttuk ama hafif bir koku var oradan bir şey alınca yıkıyoruz önce orası da ayrı dert ya. ben av köpeği gibiyim burnum fecidir, annem anlamaz amagelecek yazı beklemeden dolabın içini de o rafları işte değiştirelim dedik. bi de böcek işi çıkmasın başımıza. dışı sapasağlam acıyorduk allahtan ustalar dedi işte rafları ve arkası mı ne değişirmiş sadece. mermer de yenileniyor demiştin ama bir de kullanımı daha kolay tezgahj demiştin çimstone du di mi, sağlıklı ama kullanımı kolay olan?
kangaa, geçmiş ola, çok fena çok hala olayları sıcakta, en azından sandalyen altında ona şükret be kangam. fazla kalkmamaya çalış. benim yoğun günde oturup kalkmak büyük risk taşıyor her türlü önleme rağmen, oturamıyorum derslerde o yüzden aynı pozisyonda kalmak için. bi de tahtaya yazarken arkamı dönünce falan hep korku oluyo:18:
böcüşümmm, bizim camlar pimapen mecburen ısı ve gürültü yalıtımı için ve sadece balkon kapısı. banyoyu yıkamıyoruz biz siliyoruz.yıkanacak şekilde değil zaten.duş da kapalı zaten yani su gelmeyecek kapıya. gelseydi eski kapılar 2 seneden giderdi zaten, çok eskiydiahşap görünümlü olacak yeni kapılarımız amerikan kapı olacak camsız ama tatlı ortadan açığa doğru bir kahve tonu olacak eskisinden farklı olarak inşallah
kokuya bende hassasım eve girer girmez evdeki kaç camın açık kaç camın kapalı olduğunu anlıyorum tabiki kendi evimin
aspiratörü müthait alacakmış ehe yeni öğrendim bende aspiratör aldım çoktan bilmiyordum alacağını akşam dedi bacasını yandan delecez daha iyi çeker dedi hep üstten yapılıyor çekimi etkiliyormuş birde filtreler varmış altı ayda bir değişiyormuş bacaya gerek yokmuş ondan dolap üzerlerinde borular olmuyor duvar delinmiyor diyor al yeni bir bilgi daha öğrendim ama mutfak dolaplarını yapan emmimin oğlu dolabı tepeden delmiş müthait diyor olmaz yandan annem diyor müthait ne bilir tepeden olur usta diyor ne derseniz onu yaparım bir yandanda olan olmuş delikler delinmiş puffff ne delikmiş ya akşam herkesin sorunu haline geldi
ödülümü aldım teşekkürler yorgun
pimapende zararlı aslında böcük en sağlıklısı ahşap aslında ama sürekli bakım zamanla değiştirme filan gerekiyor işte
oooo seneye sen yine bir mazeret atar yapmazsın bebe yandı senin eşin bebek hasretiyle
böcüküm araştırma yaptım akşam el feneriyle yerlerde yuvarlandım ve buldum oni
lavabo altı dolabı ahşap çamaşır makinasıda dolabın içinde yan tarafındaki dolabı deterjan dolabı olarak kullanıyorum ben yıkarken altıda yıkansın diye hortumu altına tutuyordum bez el filan girmiyor altına kurulamak için açıyorum camları zaten ben kuruyorum bu sıcakta o mu kurumayacak diye ama hain ahşap dolap sinsice arkadan çekmiş suyu emmiş emmiş başlamış çürümeye daha doğrusu ahşap değil suntalamdan yapmışlar dolabı adi yani odun tozlarının sıkılaştırılmasıyla yapılmış suntalam neyse bu suyu emdikce tozlar açılmış sineklerde orada ürüyorlar akşam düşündüm ne etsem diye bu akşam eve giderken derz yada alçı alacam orayı sıvamayı deneyecem sıvayıp kaparsam belki sineklerden kurtulurum bir deneyecem çünkü daha sonrasında netten araştırdığım kadarıyla bu sinekler nemli yerlerde olurlarmış ve ilginç kısmı ( Allahın işine akıl sır ermez ) nemli yerde kendi kendilerine olurarmış yani bir yerden gelip yumurta bırakmasına gerek yokmuş senin kapının altı içinde ben alçıyı deneyim eğer çözüm olursa sende denersin
ne uzun yazdım kıytırık bir sinek için
böcüküm ev sahibi oturmuyorki sen oturuyorsun orada o sinekleri sen çekiyorsun o yüzden önlem almalı bence
bir de aklıma geldi çocukken komşumuzun evinde tuvaletinin kapısının altına muşambayı raptiyelemişlerdi sadece altını boydan boya muşambayla kaplamışlardı her halde bu olaylardan olsa gerek hiç düşünmemiştim nedenini şimdi aklıma geldi canlandı gözümde zaten niye kafa yorayım ki elalemim tuvaletinin kapısının altındaki muşambaya çocuğum o zaman önceliklerim kafa yorcağım şeyler bunlar olmamalıydı ki
anammmm geçmiş olsun bugünü atlatsan kurtarcanda ah bugün nasıl geçer Allah yardımcın olsun
ah kangam gelmiş ben çıkmadan, al kupanı bakiyim sen de
dalga geçmeyin bak bilgi paylaşımına kapanırım sonra,
bacasız aspiratör varmış yorgun
aman dıyımağzından yel alsın
vay bee bende bacasız taktrcam
çekim gücü önemli değilse bir kaç ayda bir filtre değiştirmek senin için önemli değilse taktır böcük dolapların üzerinde borular olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?