Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

inşallah yorgun müthaite akşam dedim sen evi bedava yapıyorsun sanırım devlete bu kadar ödeme yapılınca evin fiyatı minnak bişey kaldı oda diyorki en büyük soyguncu devlet ama ne yapcan kanuna uygun soyuyor çünkü kanunuda onlar çıkarıyor hee dedim biz vermesek ülkemiz nasıl kalkıncak vercez tabi adam diyor ne desem tersini diyorsun aynısı desem derin konulara gireriz en iyisi boşverip ödemek dedim

aynen yorgun dediğin gibi çürümüş ahşap yerlerde ürüyorlarmış

altın mandalina ödülü isterim yorgun

pimapende zararlı aslında böcük en sağlıklısı ahşap aslında ama sürekli bakım zamanla değiştirme filan gerekiyor işte

oooo seneye sen yine bir mazeret atar yapmazsın bebe yandı senin eşin bebek hasretiyle

böcüküm araştırma yaptım akşam el feneriyle yerlerde yuvarlandım ve buldum oni
lavabo altı dolabı ahşap çamaşır makinasıda dolabın içinde yan tarafındaki dolabı deterjan dolabı olarak kullanıyorum ben yıkarken altıda yıkansın diye hortumu altına tutuyordum bez el filan girmiyor altına kurulamak için açıyorum camları zaten ben kuruyorum bu sıcakta o mu kurumayacak diye ama hain ahşap dolap sinsice arkadan çekmiş suyu emmiş emmiş başlamış çürümeye daha doğrusu ahşap değil suntalamdan yapmışlar dolabı adi yani odun tozlarının sıkılaştırılmasıyla yapılmış suntalam neyse bu suyu emdikce tozlar açılmış sineklerde orada ürüyorlar akşam düşündüm ne etsem diye bu akşam eve giderken derz yada alçı alacam orayı sıvamayı deneyecem sıvayıp kaparsam belki sineklerden kurtulurum bir deneyecem çünkü daha sonrasında netten araştırdığım kadarıyla bu sinekler nemli yerlerde olurlarmış ve ilginç kısmı ( Allahın işine akıl sır ermez ) nemli yerde kendi kendilerine olurarmış yani bir yerden gelip yumurta bırakmasına gerek yokmuş senin kapının altı içinde ben alçıyı deneyim eğer çözüm olursa sende denersin

ne uzun yazdım kıytırık bir sinek için

böcüküm ev sahibi oturmuyorki sen oturuyorsun orada o sinekleri sen çekiyorsun o yüzden önlem almalı bence

bir de aklıma geldi çocukken komşumuzun evinde tuvaletinin kapısının altına muşambayı raptiyelemişlerdi sadece altını boydan boya muşambayla kaplamışlardı her halde bu olaylardan olsa gerek hiç düşünmemiştim nedenini şimdi aklıma geldi canlandı gözümde zaten niye kafa yorayım ki elalemim tuvaletinin kapısının altındaki muşambaya çocuğum o zaman önceliklerim kafa yorcağım şeyler bunlar olmamalıydı ki

anammmm geçmiş olsun bugünü atlatsan kurtarcanda ah bugün nasıl geçer Allah yardımcın olsun

günaydınnn, yok yok tünaydınnnn, benim için öğlen olmuştur an itibariyle:84:

mandişş, resmen koptum suntalamı okurken çünkü ben de aynı duruma geldim neredeyse, tabii sene baştan sıfırdan ev yaptırdın daha uzman mimarsın benim yanımda:)))) suntalam, mdf lam, lake, bilmem ne cilası, yok lamine, laminat, masif

altın mandiş ödülü olarak altın kupa verdim ya dün sana dur yine veriyim mandişş hem meddahlığına hem ararştırmacı gazeteciliğine

hemen anneme dedim bu dolap ıslanma olayını. bizim de demiştim ya, geçen sene 2 defa su aldı boru eskimiş lavabo altında, açtık günlerce kuruttuk ama hafif bir koku var oradan bir şey alınca yıkıyoruz önce orası da ayrı dert ya. ben av köpeği gibiyim burnum fecidir, annem anlamaz ama gelecek yazı beklemeden dolabın içini de o rafları işte değiştirelim dedik. bi de böcek işi çıkmasın başımıza. dışı sapasağlam acıyorduk allahtan ustalar dedi işte rafları ve arkası mı ne değişirmiş sadece. mermer de yenileniyor demiştin ama bir de kullanımı daha kolay tezgahj demiştin çimstone du di mi, sağlıklı ama kullanımı kolay olan?

kangaa, geçmiş ola, çok fena çok hala olayları sıcakta, en azından sandalyen altında ona şükret be kangam. fazla kalkmamaya çalış. benim yoğun günde oturup kalkmak büyük risk taşıyor her türlü önleme rağmen, oturamıyorum derslerde o yüzden aynı pozisyonda kalmak için. bi de tahtaya yazarken arkamı dönünce falan hep korku oluyo:18:

böcüşümmm, bizim camlar pimapen mecburen ısı ve gürültü yalıtımı için ve sadece balkon kapısı. banyoyu yıkamıyoruz biz siliyoruz.yıkanacak şekilde değil zaten.duş da kapalı zaten yani su gelmeyecek kapıya. gelseydi eski kapılar 2 seneden giderdi zaten, çok eskiydi ahşap görünümlü olacak yeni kapılarımız amerikan kapı olacak camsız ama tatlı ortadan açığa doğru bir kahve tonu olacak eskisinden farklı olarak inşallah

yaa yorgun ev alırken tadilat yapılırken dikkat edilmesi gerekenler diye kitap yazasım geldi bir an a dan z ye kazık yiye yiye öğrendim

şimdi nasıl düzeltebilirim derdindeyim hiçç yeni banyo yaptıramam zaten evi satıyorum alan gönlüne göre yaptırsın derim böyle böyle olmuş haberiniz olsun evin kusuru bu hak geçmesin bilinde alın

evet mermeri zımparalıyorlar sonra cila atıyorlar aynı ilk günkü gibi tüm lekeler gidiyor kullanışlı olan sağlıklı olan çimstone yorgun yoğun araştırmalarım sonucnda buna karar verdim ama en pahalı olanıda çimstone haberin olsun mermerde sağlıklı ama asitli birşey koydun mu leke oluyor işte tek fark o bence birde görüntüsü çimstone şıkır şıkır birşey

başına halanla ilgili bir sorun geldimi yorgun öğrencilere yakalandığın oldumu niye bu kadar korkuyorsun ki

yorgun tadilat sonrası evin fotolarını bekliyorum bak merak ediyorum

kokuya bende hassasım eve girer girmez evdeki kaç camın açık kaç camın kapalı olduğunu anlıyorum tabiki kendi evimin

aspiratörü müthait alacakmış ehe yeni öğrendim bende aspiratör aldım çoktan bilmiyordum alacağını akşam dedi bacasını yandan delecez daha iyi çeker dedi hep üstten yapılıyor çekimi etkiliyormuş birde filtreler varmış altı ayda bir değişiyormuş bacaya gerek yokmuş ondan dolap üzerlerinde borular olmuyor duvar delinmiyor diyor al yeni bir bilgi daha öğrendim ama mutfak dolaplarını yapan emmimin oğlu dolabı tepeden delmiş müthait diyor olmaz yandan annem diyor müthait ne bilir tepeden olur usta diyor ne derseniz onu yaparım bir yandanda olan olmuş delikler delinmiş puffff ne delikmiş ya akşam herkesin sorunu haline geldi

tatile çıkıcam ben hala çamaşır yıkıyorum kurutuyorum :84:

kangam yok ortalarda görüşemezsek selam olsun böcüşüme

mandiş, son 5 yıldır falan 1-2 günü deli gibi oluyor. oturup kalkmak çok riskli bir anda rezil olabilirim. evde oldu. ve de yine dikkat ettiğim çok yoğun bir gün. ders bitti, bi gittim geçmiş en güvenli model çeşidi kullanmama rağmen. oturacak olsaydım artık işten mi istifa ederdim ne ederdim bilmiyorum:18:
,tabii şimdi resmen fobi benim için, saatlerce ayakta kalıyorum mecburen o ağrıya yorgunluğa rağmen.

nasıl yav bacasız aspiratör mü olurmuş filtre bizimki yıkanıyor muydu, değişiyor muydu bu son aldığımızın bilmiyorum annem bilir ama bacası tepeden, gerçi duvarın yanına fazla dolaşmıyor hemen çıkıyor. arçelik klasik aspiratör valla bizimki. he mandiş sen oturduğun evi satıcan he mi, e o zaman krediyi rahat ödersin fazla etkilenmezsin faizlerden inşallah.

valla kitap yazsan yeridir mandiş, kupanı güle güle kullan, seyreti gururlan, hakkat çevir çevir oku seni :))) çimstone u merak ettim bi yazam arama motoruna.
ödülümü aldım teşekkürler yorgun

araştrmacı yazar mandış hanım geldı
incılerını saçtı genebu sana

ama banada ödul lazım bılıon ılk ben dedım ahşaptan dıyebanane banane
sinek küçük ama mıde bulandırırmışsende yazdıkça yazmışsın ama cok ıyı anladım
sen hele bı dene bende denerım
tşkler tatlum

cocuk için seneye mazaretım hazır
ev aldık cok borç var bıdahaı yıl dıycem

Son düzenleme:
kangam görüşemedık genekendıne ıyı bak
cpok yoruldun sende
neyse tatıle az kaldı

yazdıklarınız okudum ama aklımda bişi kalmadı desem
bugun herzmnkından cok yoğunuzbıde karavan geldı2 gundur kocaman araba kapatıyor önümü

çekim gücü önemli değilse bir kaç ayda bir filtre değiştirmek senin için önemli değilse taktır böcük dolapların üzerinde borular olmaz

çekım gücü önemlı ondan düşük ıse kalsın
ama değiştrmek sorun değil
15 günde bı dolapları sılen benım için enazından

dün noldu dıyım sabahın köründe cam sılerken düştüm
wc yıkarken fırçanın sapı kırıldı ve yıkamaya devam ederken o kırılan yer bacağımı kestı
kovanoz yıkarken kapağı 2 parmağımı kestıbıde o kadar iş edınce dayak yemış gıbı işe geldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…