- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hem sıcaktan yenmiyor hemde oruçluyken hele son dakikalar her şeyi yiyceğini düşünsende çabuk kesiyor insanı
hikayesi neymiş görme engelli firma sahibinin neler anlattı
anam sıcaktan balkonda yatmaya karar verdim ağlayarak içeri geldim gece yarısı envayi çeşit böcekler saldırıya geçti fiber saldırı gibi aynı anda ehh yanarım evin içinde tutuşurumda yatmam balkonda bir daha
şimdık açken hersey canı ıstıyo ama oluncada tıkanıo ınsan
ama bugun karar verdım pattes salatası yapcem
öle şeyler ya mesela akşam ınsanların bahanlerle oruç tutmayışını falan konuştuk
cok haklı ee eskı toprak
ne dınlersek ne alırsak ondan kar
balkonda yatılmaz kı bızımde cam hemen yatağın yanında kafamı çarptığım bıle oldu
dünde böcek yüzünden uyyamadım
eski toprakla alakası yok sanki böcük bilgi birikimi konuşma anlatma yetisiyle alakalı ipek ongunun bir kitabını okurken etkilenmiş kaz dağları öngen hotel diye bir yerden sonra eşimle gittik sahileriyle evli bir çift sohbet ettik orada kaldığımız saatlerin hemen hemen hepsini onlarla geçirdik sohbetleri o kadar güzeldiki sanki kırk yıllık dostlar sanki yaşıtlarımız gibi
balkon evin en serin yeri pekte serin sayılmaz ama içerlerden iyi ateş düşmüş gibi ortalığa ya böcekte olmasa süper yıldızların altında
günaydın cnm hayrlı cumalar
Rabbım dularımızı kabul etsın ınş
bugn 3.günüm çok şükür hıc sorun yaşamadım bugunde yaşamam ınş
ne bılem ben yaşlı ınsanların geçmişini dınlemeye cok sevrım
soppette cok önemlı mesela eşimin dayısını cok sefıom
anltım tarzı olaylara bakışı falan
bırazzda volkan konağa benzıo ondanda sevdım bı kat artıyo
amın cnm
ben sevıyorum ne bılem şivesını şarkılarını falan kendısınıde severım hıc duymadım
bende annemde dınlerım cok güzel anlatr köye gıdıınce annemın arkadaşlarıda toplaşır anlatrlar
zaten dedim ki bu iş olmaz hiç sormadın ne düşünüyorsunuz diye
sorumluluk öylede baştan diyorum ben bilmem sen sen bilirsin beni hiç bir şeye kartıştırmayın diye
ne düşünüyorsunuz
aman boşver cnm ama olmaz gıbı
ayyy harf hatası yapmışım yani kıza oğlana sormadım ben ne düşünüyorsunuz olumlumu diye direk olmaz bu iş dedim ikisinede
dırek dedın pekı cocuktakı tepkı neydı
tabi ki sessiz sakindi ayyy konuşmuyor gariban
benım eskı sözlum gıbı desene
duvar mısalı
bununki duvarlıktan değil asosyal durum
benımkı asosyal deıldı
bacağım cok ağrıo baldır kısmı
yürüdükçe cekılıo sankı
bir yeremi vurdum böcük yada üstüne çokmu yüklendin ağırlık verdin geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?