Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

şimdık açken hersey canı ıstıyo ama oluncada tıkanıo ınsan
ama bugun karar verdım pattes salatası yapcem

öle şeyler ya mesela akşam ınsanların bahanlerle oruç tutmayışını falan konuştuk
cok haklı ee eskı toprak
ne dınlersek ne alırsak ondan kar

balkonda yatılmaz kı bızımde cam hemen yatağın yanında kafamı çarptığım bıle oldu
dünde böcek yüzünden uyyamadım

eski toprakla alakası yok sanki böcük bilgi birikimi konuşma anlatma yetisiyle alakalı ipek ongunun bir kitabını okurken etkilenmiş kaz dağları öngen hotel diye bir yerden sonra eşimle gittik sahileriyle evli bir çift sohbet ettik orada kaldığımız saatlerin hemen hemen hepsini onlarla geçirdik sohbetleri o kadar güzeldiki sanki kırk yıllık dostlar sanki yaşıtlarımız gibi

balkon evin en serin yeri pekte serin sayılmaz ama içerlerden iyi ateş düşmüş gibi ortalığa ya böcekte olmasa süper yıldızların altında

günaydın cnm hayrlı cumalar
Rabbım dularımızı kabul etsın ınş

bugn 3.günüm çok şükür hıc sorun yaşamadım bugunde yaşamam ınş

ne bılem ben yaşlı ınsanların geçmişini dınlemeye cok sevrım
soppette cok önemlı mesela eşimin dayısını cok sefıom
anltım tarzı olaylara bakışı falan
bırazzda volkan konağa benzıo ondanda sevdım bı kat artıyo

günaydın cnm hayrlı cumalar
Rabbım dularımızı kabul etsın ınş

bugn 3.günüm çok şükür hıc sorun yaşamadım bugunde yaşamam ınş

ne güzel böcük Allahda zorluk yaşatmasın

volkan konakı sevmiyorum ben çok küfür ediyormuş duyduğuma göre

benim kayınpeder güzel anlatır öyle eskileri otur dinle hiç sıkılmazsın ama hevesi gelecek öyle ayda yılda bir anlatır başladımıda benzetmelerle filan güzel anlatır.

amın cnm

ben sevıyorum ne bılem şivesını şarkılarını falan kendısınıde severım hıc duymadım

bende annemde dınlerım cok güzel anlatr köye gıdıınce annemın arkadaşlarıda toplaşır anlatrlar

adile naşit gibi desene hani vardıya masal dünyası tüm çocuklar etrafına doluşur severek dinlerdi

hakikaten yorgun kaç gündür nerede yaa

dün akşam arkadaşımla beraberdik

annemin komşusunun oğlu ben tanımıyorum hiç görmedim bu güne kadar evlenecek kız arıyorlarmış benim bir arkadaşım vardı annem onu tanıştıralım dedi iyi dedik kız dedi yanlız gitmem sizde olun tamam dedik damat namzeti ben eşim arkadaşım buluştuk gırgır şamata sohbetle geçti ama oğlan hariç 3 kişi sohbet ettik ne sorduysak kısa cevaplar konuşmuyor suskun çekingen utangaç Allahım dedim kızda tam aksine sosyal aktif geveze neşeli durum faciaydı

eşimin potları akşama bomba gibi düştü

kız sigara içiyor normalde ama kimse bilmiyor çıkarmadı paketini çantası masanın üstünde eşim aldı çantasını koltuğa koyacak masada yer açmaya çalışıyor tavla oynayacaz anam eşim çantaya el atar atmaz sigara paketi çakmak masanın ortasına çocuğun önüne düştü

kızın eski sevgilisi vardı atıyorum adı ali olsun kız çok sevmişti ayrılmıştı eşim oğlanın yanında soruyor ali ne yapıyor kız şok görüşmüyoruz dedi kekeledi aslında eşim başka birini soracaktı isimleri karıştırmış.

daha aklıma gelmiyor bir çok gaf pot kırma çocuğun vahim durumu uyuyana kadar karnıma ağrılar girdi.

bı gelemedım ya benım kangamı gelınce harbı dövcem yaaınsan haber vermez mı

mandışım hıc uyumlu bı çift deıl desenıze
bu ck sorumluluk olan bı iş aman dıyım
ıyı olurlar kendılerınden bılırler kötü olurlar tanıştıran ınsandan

zaten dedim ki bu iş olmaz hiç sormadın ne düşünüyorsunuz diye

sorumluluk öylede baştan diyorum ben bilmem sen sen bilirsin beni hiç bir şeye kartıştırmayın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…