sizi gidiler siziii, hem yazdığımı iyi okumayın hem de sonra arkamdan hayırsız, habersiz diye söylenintatile çıkıcam ben hala çamaşır yıkıyorum kurutuyorum :84:
kangam yok ortalarda görüşemezsek selam olsun böcüşümemandiş, son 5 yıldır falan 1-2 günü deli gibi oluyor. oturup kalkmak çok riskli bir anda rezil olabilirim. evde oldu. ve de yine dikkat ettiğim çok yoğun bir gün. ders bitti, bi gittim geçmiş en güvenli model çeşidi kullanmama rağmen. oturacak olsaydım artık işten mi istifa ederdim ne ederdim bilmiyorum:18:
,tabii şimdi resmen fobi benim için, saatlerce ayakta kalıyorum mecburen o ağrıya yorgunluğa rağmen.
nasıl yav bacasız aspiratör mü olurmuş filtre bizimki yıkanıyor muydu, değişiyor muydu bu son aldığımızın bilmiyorum annem bilir ama bacası tepeden, gerçi duvarın yanına fazla dolaşmıyor hemen çıkıyor. arçelik klasik aspiratör valla bizimki. he mandiş sen oturduğun evi satıcan he mi, e o zaman krediyi rahat ödersin fazla etkilenmezsin faizlerden inşallah.
valla kitap yazsan yeridir mandiş, kupanı güle güle kullan, seyreti gururlan, hakkat çevir çevir oku seni :))) çimstone u merak ettim bi yazam arama motoruna.
kaç gündür yok ortada tatil demeyede korkuyorum
len mobılya ararken kaybolmasınmobılya derdıne gıttı gül gıbı kangam
bı gelsın sopa atalım
bul sen buuulllmandişşşşşşşş nırdesınn
bak gene kangam gelmemış
yenı bı kanga mı bulsam napsam
amin cnm
h geldın nasılsınoruç musun
mandiş yav tatildeyken değildir diyonuz, çalışırken tatil diyon sonunda tutturucaz bakalım
kangamm he nası zor oldu bugün bitmedi :84: tatilden bi şey anlamadım, tek şey anladım yorgun yorgun gitmicen tatile :84: bi şey anlamıyo insan. allah göstermesin bi daha bu kadar tadilat işini bi anda zaten
mandiş, biz siparişleri verdik beklemedeyiz, her şey gelince halı, aksesuar perde onlar başlıycak :84: şimdi zaman yok zaten bi şey bakmaya işler feci yığılmış, sağ olsun sevgili çalışma arkadaşlarım bana değer verdiklerinden her bi şeyi bekletmişlernası seviyorum onları ah ahhh senin evin kombisi de takıldı aspiratörü de di mi mandiş, sırada bi şey var mı? daha halı falan nasıl bulucaz hiç bi fikrim yok ne olurdu annem beğense alsa getirse ben de ayy ne güzel desem:84::84::84:
günaydın kızlar böcüküm nasıl oldunn hala ağrın varmı durumun nasıl canım
yorgun tatil diye diye tatili çağırdık secret yaptık bir nevi
yok daha evde mutfak dolapları takılmadı salon kapısı yok çok daha eksik var henüz evin dekarasyonuna geçemedik müthaitle kavga ettikte azcık
anneler dolaşmaz kızlar dolaşır alır gelr anneler eleştirir
günaydın kızlar böcüküm nasıl oldunn hala ağrın varmı durumun nasıl canım
yorgun tatil diye diye tatili çağırdık secret yaptık bir nevi
yok daha evde mutfak dolapları takılmadı salon kapısı yok çok daha eksik var henüz evin dekarasyonuna geçemedik müthaitle kavga ettikte azcık
anneler dolaşmaz kızlar dolaşır alır gelr anneler eleştirir
kanga tatıl tatıldır bak ben hala tatıl yapmadım
patron bı dıo tatıle gt bı kal bızımkı bellı bıle değil ama ben kaçarım
günaydın cnm
yok ağrım falan hatta bayadır yoksen nasılsın
ınş.hemencık bıter evının işlerıde taze evınde oturursun gercı hem zaman lazım hemde para ama oda olur ınş
sağol kangam ıyyım ıyyım
sen nasılsın
hep aksılıkler gelır üst üste tamırcı cağırırsın artık
beım yerım serınklımayı hc kapatmıyorum ohh havamıda atam dedım
ben yormadanda olmuo
evın işlerı hıc bıtmıyo kanga
bugunde halılarımı yorgan ve battanıyeelrımı yıkamaya vercem
Selam kızlarr ben geldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?