Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

sizi gidiler siziii, hem yazdığımı iyi okumayın hem de sonra arkamdan hayırsız, habersiz diye söylenin

aha da yukarda yazdığım mesaj

kaç gündür yok ortada tatil demeyede korkuyorum

tatile gitcem yazıyorum sonra tatil demiyosun, çalışıyom gece gündüz tatil diyorsun :84: yok ama hakkaten tatilin ilk yarısı uyum sağlayamadım, hala gazetelerdeki mobilya reklamlarına takılıyordu gözümüz

len mobılya ararken kaybolmasınmobılya derdıne gıttı gül gıbı kangam
bı gelsın sopa atalım

sopayı ben sana atcam böcüş hanım sana o kadar selam bırakıyorum tatile gidiyom diyom hiiç

mandişşşşşşşş nırdesınn
bak gene kangam gelmemış
yenı bı kanga mı bulsam napsam
bul sen buuulll

yorgun böcük hasta ağrıdangörmemiştir yazdığını bnde malum ev harici birşey görmez oldu gözüm affet bizi sen

anlat bakalım tatil nasıldı nereye gittiniz

günaydın
hayırlı ramazanlar

kanga ben o msjını hiç görmemışım:18:ne kızyon lenn
hastaydım zaten
neyse anlat bakem
nereye gıttın ne ettın :97:

ceee demeye geldim, tüm tatilin rehavetinin bi günde attırdılar sevgili yöneticilerim sağ olsunlar, ege deydim kızlar bodrum bodrum misali, ilk yarısı zor toparlandım zaten yorgunluktan kolum kanadım kalkmadı. dikkat edin kendinize görüşürüüüükkk

kanga vın gelmış tırıs gtmışsınhele bı dursaydın
ohh yarasın kangama
tatılde yaptı
değmen keyfıne
eee o kadar tatıl ettın bırazda çalış bakem
zor olcak ama mecbur

mandiş yav tatildeyken değildir diyonuz, çalışırken tatil diyon sonunda tutturucaz bakalım

kangamm he nası zor oldu bugün bitmedi :84: tatilden bi şey anlamadım, tek şey anladım yorgun yorgun gitmicen tatile :84: bi şey anlamıyo insan. allah göstermesin bi daha bu kadar tadilat işini bi anda zaten

mandiş, biz siparişleri verdik beklemedeyiz, her şey gelince halı, aksesuar perde onlar başlıycak :84: şimdi zaman yok zaten bi şey bakmaya işler feci yığılmış, sağ olsun sevgili çalışma arkadaşlarım bana değer verdiklerinden her bi şeyi bekletmişler nası seviyorum onları ah ahhh senin evin kombisi de takıldı aspiratörü de di mi mandiş, sırada bi şey var mı? daha halı falan nasıl bulucaz hiç bi fikrim yok ne olurdu annem beğense alsa getirse ben de ayy ne güzel desem:84::84::84:

günaydın kızlar böcüküm nasıl oldunn hala ağrın varmı durumun nasıl canım

yorgun tatil diye diye tatili çağırdık secret yaptık bir nevi
yok daha evde mutfak dolapları takılmadı salon kapısı yok çok daha eksik var henüz evin dekarasyonuna geçemedik müthaitle kavga ettikte azcık

anneler dolaşmaz kızlar dolaşır alır gelr anneler eleştirir

kanga tatıl tatıldır bak ben hala tatıl yapmadım
patron bı dıo tatıle gt bı kal bızımkı bellı bıle değil ama ben kaçarım

günaydın cnm
yok ağrım falan hatta bayadır yoksen nasılsın
ınş.hemencık bıter evının işlerıde taze evınde oturursun gercı hem zaman lazım hemde para ama oda olur ınş

tünaydın kızlar, güya hava serinledi diyorlar neden ben etkisini göremiyorum acep, buluta rağmen güneş kavuruyor, nem sadece az gibi ama öğleden sonra o da artar. az dinlenem kitapları değiştirem, yollara düşem yine bir de sifon bozulmuş su akıtıyor, offf hep olmadık zamanda bozulur bu tip şeyler:84:

salon kapısı derken, odalardan ayrı mı olcak mandiş?

eleştirme değil ki mandiş, annem boş zamanı bol gezip bakıyo, gezip bakınca beğensin istiyorum, zaten sıcakta canım çıkıyo yollarda bi de bu işler için sıkıştırıyor beni:84:

müteahhit akıllı olsun üfürürüm

böcüşüm ben de dedim yav geçen haftaymış yormuş kendini hala mı hasta, geçmiş olsun yine de, canının kıymetini bil diyom sana hiç dinlemiyorsun

zaten bu evden çıkmasan azıcık kafayı yiyecektim ama umduğum daha doğrusu alıştığım gibi geçmedi işte. neysem sağlık olsun diyelim. kaçarsın kanga

sağol kangam ıyyım ıyyım
sen nasılsın
hep aksılıkler gelır üst üste tamırcı cağırırsın artık

beım yerım serınklımayı hc kapatmıyorum ohh havamıda atam dedım
ben yormadanda olmuo
evın işlerı hıc bıtmıyo kanga
bugunde halılarımı yorgan ve battanıyeelrımı yıkamaya vercem

at havanı tabii :84:istanbul niye bu kadar nemli yaaaa:84: aman biliyoz deniz var vb ama bana ne yaaa:84:
Selam kızlarr ben geldim..

hoş gelmişin boşver, kurs bitti sanırım, haydi geçmiş olsun

günaydınn
ay ben bgun cok bunaldım klıma açık ama nefes alamıyor gıbıyım
nıyeküpoffff

kangam havamda olsun artık o kadar ne edım
1 saat erken cıkıyorum akşamları onunda havasını atım
kangam nasıl işlerınız hafıfledı mı
son durum ne
koltuk durumu noldu de bakım

mandışş nırelerdesın

bıoşver h geldın güle güle
yazıp gtmışsın

günaydın kızlar

yorgun üfürükünü bekliyorum parayı alınca dili çözüldü adamın ne yaptı etti aspiratör deliğini açtırtmadı filtreye kaldım sanırım yada çok zahmetli olacak gibi pufff

böcük burdayım canım dün 24 saat oruç tuttum bu gün 17 saat tutcam

oh bee patrona bak Allah herkese nasip etsin öylesini

böcük bizim odadakiler o klima işini abartıyor üstüme battaiye gibi şal alıyorum donuyorum

Tünaydınnnnn

Yorgun kurs bitti rahatım şimdi iş peşine koşturuyorum.Kursun bittiği gün CV mi yolladım Sakarya OSB deki firmalara 2 saat sonra aradı biri.Pazartesi görüştüm bugün yine görüşecem aynı firmayla.Yarında başka şirketle görüşmem var.İşler bir açıldı pir açıldı anlıcağaınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…