Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

koltuklar falan siparişi verildi kangam, artık biten gelecek, büyük karar kalmadı. hepsi gelsin sonra ufak tefeklerin sırası gelecek:84:

sabah bile sıcak vurdu ama şimdi öğlen gelirken iyice bunaldım, birazdan yine çıkıcam gececiyim yine

görüyor musun parayı alana kadarmış demek iyiliği deliği açtırmana izin mi vermiyor yoksa parasını mı ödemiyor mandiş. hazır içinde eşya yokken yaptır istediğin gibi yoksa. deliksizleri araştırdın mı? yeni moda hep bunlar anam, belki iyi yanı vardır ama ne bilim:44:

oh çok sevindim, dilerim gönlüne göre güzel bir işe geçersin boşver. unutmadan sana bi şey sorucam, evlendikten sonra 1 yıl içinde istifa edince tazminat alınıyordu di mi? misal 1000 tl den ödeniyor olsun son prim, 5 yıldır çalışıyor ol, ne kadar alınır acep? hain planlarım var da

hayırlısı inşallah boşver hem tatil yapmış oldun hem kendini geliştirmiş hem dinlenmiş tam sıkılmaların başlayacağı dönemde işler açıldı süper olmuş

haftalardır o delik sorun oldu müthaitin kendi ustasına yaptırmadık amcamın oğlu yapıyor mutfak dolabını müthait ordan kıl kaptı bize dolaplar defalarca yerine yerleştirildi çıkarıldı bir türlü o delik açılmadı ya usta gelmedi ya malzeme yoktu ya bizimki gidemedi derken dün fayanslar yapılmış dolabla arasınıda derzlemişler ki kir yağ atlamazın temizliği zor olmasın diye fakat derzle fayans arasını kapattıları için dolap bir daha yerinden çıkmaz yerinden çıkmayınca aspiratör deliği açılmaz karışık mevzu yani yorgun özet şu bizim müthait cemeatlerden birine üyeymiş işileri yapan herkezide onlardan seçiyormuş kendi ustasıda aynı cemeatten olunca onu tutuyor anlayacağın bizimde cemeatlerle işimiz olmaz akşam dedim ona zaten zaten oruç vurmuş kafama madem her işini cemeatinden birilerine yaptırıyorsun onlardan başkası kazanmasın düşüncen var malınıda onlardan başka kimseye satma onlardan başkasının parası girmesin kursağına

Saolasın yorgun..

Evlendikten 1 yıl içinde ayrılırsan kıdem tazminatını alıyorsun ve ihpar süresi kullanmıyorsun.İstifa ettiğin gün bitiyo çalışman.Kıdem tazminatıda aldığın brüt maaş x çalıştığın yıl

O hain planlara bayılıyorum yorgun :))

hayırlısı inşallah boşver hem tatil yapmış oldun hem kendini geliştirmiş hem dinlenmiş tam sıkılmaların başlayacağı dönemde işler açıldı süper olmuş

artık istiyordum birde önümüzdeki yıl ağustosta izin hakkımı kazanmam için işe girmem şart :))

şükür be kangammaz daha dursaydınız benım koltuklar eskıycek bırlıkte alırz dıycektım
haydı hayrlı olsun
cok merak ettım len resım neyımde koymazsın sen
tanınırım dıye

mandış nasıl 24 saat
akşamdan mı yedın yattın

boşver hayrlısı olsun
yazın tatıl bı başka

sanrım tatılde 9 gün olcak bıze:87:

evet böcük iftardaki yediğimle bir sonraki iftara kadar durmak zorunda kaldım şükür bitti bir daha o günü görmek istemiyorum

slm kızlar..

bugün görüştüğüm şirket olumlu dedi ama ben düşüneyim bi dedim :)) yarın diğer şirketle görüşecem

sağ olasın boşver, benim de hoşuma gitmeye başladı bu plan

firmanın katalogdan gösteririm yav nolcek, basit kullanışlı bi şey zaten merak edilcek yok ki böcüşüm çekyay-berjer

slm kızlar..

bugün görüştüğüm şirket olumlu dedi ama ben düşüneyim bi dedim :)) yarın diğer şirketle görüşecem

oh çok iyi, görüş tabii aklında kalmaz daha kolay karar verirsin.gün ve saatler konuşuldu mu, inşallah hafta sonların tatil olur

artık istiyordum birde önümüzdeki yıl ağustosta izin hakkımı kazanmam için işe girmem şart :))

hayırlısı boşver

slm kızlar..

en nhayırlısı senin için hangisiyse o olsun neden ağustosta tatil istiyorsun kii deniz kum güneş mi yoksa başka birşeymi raporda alabilirsin izin alamazsan

yorgun evin fotolarını istiyoruz istiyoruzda istiyoruz

belkim olabilir emme aksesuar vb tamamlanması lazım bi şeye benzemesi için daha çok var yani çünkü planımızı ona göre ettik, şimdi hepsi gelince tek düze olacak diğer şeylerle renklendirmeyi düşündüğümüz için-hem değişiklik kolay olsun diye- bi yandan onları da aramak lazım ama, bakalım mobilya ne renk gelecek, ısmarlama olduğu için kartelada minik bi parça vardı süpriz olabilir:18:

kızlar bir de bana yüzüm için su bazlı ama fiyatı da uygun bir nemlendirici önerebilir misiniz, ama avon vb olmasın.

kangam nerde gelmemiş, her an usta gelebilir çıkabilirim

evet böcük iftardaki yediğimle bir sonraki iftara kadar durmak zorunda kaldım şükür bitti bir daha o günü görmek istemiyorum

anam nıye kı
uyanamadın mı
firmanın katalogdan gösteririm yav nolcek, basit kullanışlı bi şey zaten merak edilcek yok ki böcüşüm çekyay-berjer

tmm kanga
sen zaten evınıde eklemezsın bılıom

boşver hayrlısı olsun tatlım

eklemem tabii niye ekleyeyim, bak tanımışım beni tam olarak

bu ne yaman çelişkidir böcükkkk bak kankan bizi kandırıyor

kızlar ben geldim çok yoruldum

Sabah iş görüşmesine gittim.Şirketin iki binası var 500 metre mesafede birkaç kere mekik dokudum bu oruçlu halimle çok zor oldu..Bana iki ayrı pozisyon söylediler.Biri benim mesleğimle ilgili biride farklı bir bölüm..Ama beğenmedim içime hiç sinmedi.Dğer şirketi arayıp tamam dedim.Şimdi evrakları ayarlayıp iş başı tarihini belirliyecez

Son düzenleme:

hayrlı olsun cnm
içine sınmesı önemlı

bu ne yaman çelişkidir böcükkkk bak kankan bizi kandırıyor

aha mandiş sen yeniliklerle ilgileniyosun diye ben salon dedin sandımdı, pardon böcüş evin diyince ne işi var tüm evimin dedim. he evet çelişki çizerim size en iyisi resim dediniz foto demediniz ki

hayırlı olsuuuuunnn

kızlar sifon tamiri 110 tl ye mal oldu, neyse ki 2 sene garantisi var :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…