günaydınn
ay ben bgun cok bunaldım klıma açık ama nefes alamıyor gıbıyım
nıyeküpoffff
kangam havamda olsun artık o kadar ne edım
1 saat erken cıkıyorum akşamları onunda havasını atım
kangam nasıl işlerınız hafıfledı mı
son durum ne
koltuk durumu noldu de bakım
mandışş nırelerdesın
bıoşver h geldın güle güle
yazıp gtmışsın
günaydın kızlar
yorgun üfürükünü bekliyorum parayı alınca dili çözüldü adamın ne yaptı etti aspiratör deliğini açtırtmadı filtreye kaldım sanırım yada çok zahmetli olacak gibi pufff
böcük burdayım canım dün 24 saat oruç tuttum bu gün 17 saat tutcam
Tünaydınnnnn
Yorgun kurs bitti rahatım şimdi iş peşine koşturuyorum.Kursun bittiği gün CV mi yolladım Sakarya OSB deki firmalara 2 saat sonra aradı biri.Pazartesi görüştüm bugün yine görüşecem aynı firmayla.Yarında başka şirketle görüşmem var.İşler bir açıldı pir açıldı anlıcağaınız
Tünaydınnnnn
Yorgun kurs bitti rahatım şimdi iş peşine koşturuyorum.Kursun bittiği gün CV mi yolladım Sakarya OSB deki firmalara 2 saat sonra aradı biri.Pazartesi görüştüm bugün yine görüşecem aynı firmayla.Yarında başka şirketle görüşmem var.İşler bir açıldı pir açıldı anlıcağaınız
koltuklar falan siparişi verildi kangam, artık biten gelecek, büyük karar kalmadı. hepsi gelsin sonra ufak tefeklerin sırası gelecek:84:
sabah bile sıcak vurdu ama şimdi öğlen gelirken iyice bunaldım, birazdan yine çıkıcam gececiyim yine
görüyor musun parayı alana kadarmış demek iyiliğideliği açtırmana izin mi vermiyor yoksa parasını mı ödemiyor mandiş. hazır içinde eşya yokken yaptır istediğin gibi yoksa. deliksizleri araştırdın mı? yeni moda hep bunlar anam, belki iyi yanı vardır ama ne bilim:44:
oh çok sevindim, dilerim gönlüne göre güzel bir işe geçersin boşver. unutmadan sana bi şey sorucam, evlendikten sonra 1 yıl içinde istifa edince tazminat alınıyordu di mi? misal 1000 tl den ödeniyor olsun son prim, 5 yıldır çalışıyor ol, ne kadar alınır acep? hain planlarım var da
oh çok sevindim, dilerim gönlüne göre güzel bir işe geçersin boşver. unutmadan sana bi şey sorucam, evlendikten sonra 1 yıl içinde istifa edince tazminat alınıyordu di mi? misal 1000 tl den ödeniyor olsun son prim, 5 yıldır çalışıyor ol, ne kadar alınır acep? hain planlarım var da
hayırlısı inşallah boşver hem tatil yapmış oldun hem kendini geliştirmiş hem dinlenmiş tam sıkılmaların başlayacağı dönemde işler açıldı süper olmuş
Saolasın yorgun..
Evlendikten 1 yıl içinde ayrılırsan kıdem tazminatını alıyorsun ve ihpar süresi kullanmıyorsun.İstifa ettiğin gün bitiyo çalışman.Kıdem tazminatıda aldığın brüt maaş x çalıştığın yıl
O hain planlara bayılıyorum yorgun :))
şükür be kangammaz daha dursaydınız benım koltuklar eskıycek bırlıkte alırz dıycektım:1:
haydı hayrlı olsun
cok merak ettım len resım neyımde koymazsın sen
tanınırım dıye
mandış nasıl 24 saat
akşamdan mı yedın yattın
slm kızlar..
bugün görüştüğüm şirket olumlu dedi ama ben düşüneyim bi dedim :)) yarın diğer şirketle görüşecem
artık istiyordum birde önümüzdeki yıl ağustosta izin hakkımı kazanmam için işe girmem şart :))
slm kızlar..
bugün görüştüğüm şirket olumlu dedi ama ben düşüneyim bi dedim :)) yarın diğer şirketle görüşecem
sağ olasın boşver, benim de hoşuma gitmeye başladı bu plan
firmanın katalogdan gösteririm yav nolcek, basit kullanışlı bi şey zaten merak edilcek yok ki böcüşüm çekyay-berjer
oh çok iyi, görüş tabii aklında kalmaz daha kolay karar verirsin.gün ve saatler konuşuldu mu, inşallah hafta sonların tatil olur
hayırlısı boşver
en nhayırlısı senin için hangisiyse o olsun neden ağustosta tatil istiyorsun kii deniz kum güneş mi yoksa başka birşeymiraporda alabilirsin izin alamazsan
yorgun evin fotolarını istiyoruz istiyoruzda istiyoruz
evet böcük iftardaki yediğimle bir sonraki iftara kadar durmak zorunda kaldım şükür bitti bir daha o günü görmek istemiyorum
firmanın katalogdan gösteririm yav nolcek, basit kullanışlı bi şey zaten merak edilcek yok ki böcüşüm çekyay-berjer
anam nıye kı
uyanamadın mı
tmm kanga
sen zaten evınıde eklemezsın bılıom
boşver hayrlısı olsun tatlım
belkim olabilir emme aksesuar vb tamamlanması lazım bi şeye benzemesi için daha çok var yaniçünkü planımızı ona göre ettik, şimdi hepsi gelince tek düze olacak diğer şeylerle renklendirmeyi düşündüğümüz için-hem değişiklik kolay olsun diye- bi yandan onları da aramak lazım ama, bakalım mobilya ne renk gelecek, ısmarlama olduğu için kartelada minik bi parça vardı süpriz olabilir:18:
eklemem tabii niye ekleyeyim, bak tanımışım beni tam olarak
eklemem tabii niye ekleyeyim, bak tanımışım beni tam olarak
bu ne yaman çelişkidir böcükkkk bak kankan bizi kandırıyor
kızlar ben geldim çok yoruldum
Sabah iş görüşmesine gittim.Şirketin iki binası var 500 metre mesafede birkaç kere mekik dokudum bu oruçlu halimle çok zor oldu..Bana iki ayrı pozisyon söylediler.Biri benim mesleğimle ilgili biride farklı bir bölüm..Ama beğenmedim içime hiç sinmedi.Dğer şirketi arayıp tamam dedim.Şimdi evrakları ayarlayıp iş başı tarihini belirliyecez
bu ne yaman çelişkidir böcükkkk bak kankan bizi kandırıyor
kızlar ben geldim çok yoruldum
Sabah iş görüşmesine gittim.Şirketin iki binası var 500 metre mesafede birkaç kere mekik dokudum bu oruçlu halimle çok zor oldu..Bana iki ayrı pozisyon söylediler.Biri benim mesleğimle ilgili biride farklı bir bölüm..Ama beğenmedim içime hiç sinmedi.Dğer şirketi arayıp tamam dedim.Şimdi evrakları ayarlayıp iş başı tarihini belirliyecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?