kızlar ben geldim çok yoruldum
Sabah iş görüşmesine gittim.Şirketin iki binası var 500 metre mesafede birkaç kere mekik dokudum bu oruçlu halimle çok zor oldu..Bana iki ayrı pozisyon söylediler.Biri benim mesleğimle ilgili biride farklı bir bölüm..Ama beğenmedim içime hiç sinmedi.Dğer şirketi arayıp tamam dedim.Şimdi evrakları ayarlayıp iş başı tarihini belirliyecez
aha mandiş sen yeniliklerle ilgileniyosun diye ben salon dedin sandımdı, pardonböcüş evin diyince ne işi var tüm evimin dedim. he evet çelişki çizerim size en iyisi resim dediniz foto demediniz ki
hayırlı olsuuuuunnn
kızlar sifon tamiri 110 tl ye mal oldu, neyse ki 2 sene garantisi var :18:
mandişş mutfak bekleyecek kıs, senin mutfakla karıştırdın herhaldebu arada salon kapısı yok demiştin daha, onu farklı mı yaptırıyonuz odalarla beraber olmadı mı? biz orta kahve tatlı bi renk ama öyle seçtik, parkemize uyumlu, ay şu kapılar da gelse bi mutfağa girişmedik bi de, önce bunların ödemelerini tamamlanmasını halledelim de kışa ya da bahara en erken o da. hoş ben uzun bi süre tadilat işi istemiyorum artık ama :84::84::84:
yorgunum, uykusuzum ve tüm kitaplar, dosyalar üst üste, bir ders hazırlamak için alt üst ediyom mecbur , daha kitaplık bakıcam ama zaman yok, mobilyacı çok fiyat çekti, koçtaş, bauhaus, carrefour gibi yerlere bakıcam, ucuz oluyor oralarda
sinüzitim tuttu, başım ağrıyo, off işte de bir sürü angarya, sabahtan beri çalışıyom evden bi kafam dağılsın diye girdim
günaydın mandışım kangam
hayrlı cumalar
len kanga nasılda becerıon kıvırmayı ama bak mandış foto dedı
bılıyordum ben senın koymuycanı aslındakoysan nolur sankım
evındende tanınmazsın ya
hem albüme koyarsn bız bakarık sadece
cok yoruldun demı kanga bende
gözlerim acıyo böcüş minnacık yazılı bi döküman var elimde, onu hatim et, pc de kara kara düşün offf...
ha bu arada mandiş iç takım 75 tl toplam 110 tlye patladı bizim iş, ama 2 yıl garantili,vitra marka. o yüzden değiyor. diğer türlü daha önce ucuz yaptırdıklarımız, ya da servis olmayınca belli değil 2 ay sonra bozulsa yine para. zaten yeğen var, oynayıp duruyor sıpa, bizim için uzun vadede iyi de şimdi bu kadar tadilat masrafına tüy dikti hee
böcük koyar bence çünkü söz verdi yakın tarihte salon fotoğrafı görrsek şaşırmayalım
yorgun eca benimkide ama dediğin gibi takımlar farklı benimki başka bişiymiş oynasın oynasında oralar sakıncalı değilmii mikrop ların cirit attığı yerler sonuçta
gözlerim acıyo böcüş minnacık yazılı bi döküman var elimde, onu hatim et, pc de kara kara düşün offf...
ha bu arada mandiş iç takım 75 tl toplam 110 tlye patladı bizim iş, ama 2 yıl garantili,vitra marka. o yüzden değiyor. diğer türlü daha önce ucuz yaptırdıklarımız, ya da servis olmayınca belli değil 2 ay sonra bozulsa yine para. zaten yeğen var, oynayıp duruyor sıpa, bizim için uzun vadede iyi de şimdi bu kadar tadilat masrafına tüy dikti hee
böcük koyar bence çünkü söz verdi yakın tarihte salon fotoğrafı görrsek şaşırmayalım
e mandiş sen yeni evli diil misin, niye değişeceksin ki eşyalarını, hani yeni ev diye mi :44: ya sorma kapılara da bu ay 10 tl zam gelmiş ama biz geçen ay konuştuk diye eski fiyattan alıyoz
borca girmiycez allahtan yani kenara atmıştık zaten diyorduk ama insan alt alta toplayıncaohh yarasın oluyor günden güne
yav kızlar ben foto olayına karşıyım biliyonuz işte ama katalogdan eklerim de hani benim öyle meraklarım olmadığı için anlayamıyorum. sonuçta benim annem dışında kimse burayı bilmiyor. nete geçmesini istemiyorum o yzüden kişisel görüntü-bilgilerimi. neden sonra kafamı vurayım ki oraya buraya, en basitinden sadesinden eşyalar işte.
ha ekleyenlerin evim güzel evim başlıklarına yani bakmıyor muyum bakıyorum. çünkü onlar için sakıncası yok ki eklemişler ve katalog gibi fikir olsun diye bakıyorum
yav mandiş oyun odası olarak değil herahldetuvaletini yaptıktan sonra sifona basıyor ya, tabii bi kere yeter mi su dolana kadar bi daha basıyo su aradayken yine akıyo, ordan sökmek zaman alıyor cadıyı maalesef, oradan el yıkamaya zaten, orda da banyo musluğunu aç kapa aç kapa, tam işkence yani şu wc oalyı tam mesai gerektiriyo anca oyun falan olacak yarıda kalan o zaman kısa kesiyor velet
böcüş bulduğum ilk fırsatta yine gidicem, haber alamadığınız an anlayın tatildeyimbi hafta mı iznim nan kaç yıllık çalışanım he ama eksik olma sen yine de
ben olabilir dedim mandişe, boşuna ağzınızı yormayın kızlar, ne etceniz ki benim eşyamı, sizler gibi süslü olmaz benim evim en sadesinden ama en pratiğinden
patron geldı yazımı tamamlayamadımöle yolladım
ayy kangamm tatılınde yok senın yenı geldın
bana yolla boşken yaparım bende bişiler
bu arada kalıtelı bişi olsunda parası muhım değil
bızde yaptrdık ucuz bişi aman benım evım deıl ya banane
benım kangam bı kere söyler herşeyı
kesın koycak
böcük bu sefer unutmayalım merak edip duruyoruz sonra yorgun tatile gidecek
hehehee, tamam ikiniz online olduğunda ekler silerim anlaştık mı? annaşına nannnn:)))
he annadım mandiş, evin olduktan sonra eşya mühim değil, yani evi alan onu da alır bu sene olmazsa seneye yavaş yavaş. bak kaç senelik planımızdı bizim de. parayı topladık araya üzüntüler girdi, yine kaldı. sağlık olduktan sonra her şey oluyor.
geçen tatilin bi şeyini annamadıımdan ve anamdan emdiğim burnumdan geldiğinden bi haftadır ve de daha çıkacağından gelecek tatili düşünerek hayatta kalmaya çalışyıom:)))
ay kaçtım mail geldi ofisten yine of ahaa işe geç kalcam nerdeyse hoşça kalınnnnnn byeeeeee myeeeeeeeeeeee
slm kızlarrrr
yorgun seni merak ettim hep soruyorum böcüğe nerelerdesin sen yahuu
evlendinmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?