Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

mandış kımseye gtcek halım yokzaten onların çoğu bekar ve erkek o yüzden beklentıde yok zaten onun ıcınde değildi
kocem artık ramazan sonuna kadar gececı
kalan günlerımde onsuz ıftar yapmak zorunda kalcemadam gıbı bı işi olsa keşke

kangam nasılsın
kelebek nasılsın

evime ait yükleyebileceğim fotolar bunlar başka yok çünkü

yorgun aradım adamı en sonunda kimsenin kıpraştığı yok eşime diyorum ara ustayı yok aradım kaç defa diyor müthaiti ara diyorum o ne yapsın diyor müthaite ben söylüyorum mutfak ustanı çağır dolabı çeksin diyor geldi terelelllilerim aradım ustayı sen bizim dairenin deliğini delmemişsin dolab çekilmiyor artık bir şekil uydurup del deliği dedim tamam dedi beş dakika sonra aradı zaten evin oradaymış bakmış dedi mobilyacı çeksin yok dedim mobilyacı kaç defa çekti şimdi sen çekmeden delecen aradan 10 dakika geçti deliğinizi deldim mobilyacıda kendi deliğini delsin sonuç itibariyla konuşmaları dinleyen annem yattı yerlere o an evdeki kuzenip gözlerinden yaşlar geldi gülmekten kızlar ben basitleştirdim bu delik olayını size anlatırken konuşmöalardaki delik muhabbetini düşünün bi

sonuçta aspiratör delikli yani bacalı olacak

akşam bizde teyzemdeydik iftara yengemde vardı haftaya ben çağırcam sizi dedi valla dedim sakın beklentiye girme ben mandalinayı çağırdım oda bizi çağırcak diye bekleme bu ramazan kimseyi çağıramam gelecek ramazanada ölmezsem fikrim değişmezse yine çağırmam hergün gezmeyi düşünüyorum dedim kikirdiyor tamam dedi

bari ramazanda gececi olmasaymış senin için kötü olmuş böcük

mandiş allah seni foto ekle diye demedim ki ben, o gün telaştan bi şey diyemedim tam bakamadım da ama bayağı ferahtı sanki dolaplar, yanlış mı gördüm acaba diye dedim:))) sorun olmasın sonra pişman olma bak yol yakınken değiştir derim:)

ancak geldım napıysınız
ctesı program bozuldu gene faturalarla uğraştım
bugunde net yoktu yenı geldı

geçmişe bı bakım

nolsun kangam, yine düşeceğim yollara azıcık size takılayım dedim. kolay gelsin sana da, aman net gitmesin yaa, he hoş ben evde yokken netim mi var di mi ama, bahçe keyfi edersin net giderse

mandiş ustalara gösterdik zaten 2 kişi de dolaplar taş gibi sadece alt dolapların rafında sorun sanırım sadece orası ince bi şey, duvartarafında bilmyiorum gerçi var mı ama 2 si de sadece içi değişecek demiş, bu dolapları şimdi kaça yaptırırsın abla demişler anneme, yazık etme demişler. hakikaten yepyeni diyeceğim gerçi kaç sene oldu biz bu evi alalı ama sağlammış. biz de temiz kullandık tabii yay mı menteşe mi ne onları değiştirdik eskidikçe. sadece işte büyük fırın isteyip istemediğine karar verecek annem, eğer isterse, alt tarafı değiştirmek lazım. hoş mini fırın yıllardır yetiyor, tek kalınca da yeter, olmadı diyorum bende pişiririz büyük şeyleri, sana getiririm

ah ah bu saatler mahvediyor insanı, insan iş olsun diyor ama evlilik hayatını hakikaten zorlaştırıyor böcüşüm bilirim. ancak kadın ev hanımı olduğunda vardiya sorun olmuyordur belki. sonuçta ortak zamanları oluyor insanın o zaman. dilerim sabah gidip akşam geleceği bir işe kavuşur eşin tez zamanda. siz de birbirinize...

cıks birşey olmaz bir çok yerde var bunlar zaten yorgun

o zaman bence alt tarafı değişin yorgun ince sineklerden neler çektim

hep hayalimdi zengin koca evde oturcaktım süslenip püslenip gezecektim fellik fellik of offff

sana da güzel haftalar

pazartesi yorgunluğu ne olsun, sen nasılsın? ufaklık uslu mu annesi?

sağol tatlım şimdilik uslu tatlım ama uslu olmasın oynasın hissettirsin artık kendini diyorum

[

iyiyim tatlım bir yaramazlık yok çok şükür
bakalım bu hafta neler getircek bize
sen nassın

canım evin yeni sanırım hayırlı uğurlu olsun güle güle oturmak nasip etsin ALLAHIM

bende kendi kendime diyordum ki böcüküm beni artık sevmiyor

yok cnm olur mu öleşey
cnm benım

aman senın işte zor yaz kış cekılmez
yazın sıcak kışın soğuk yoldasın
ınşdaha güzel işlerın olur

evlılığımdende bişi anlamıom
bayramda bıle çalışıyo kocem ben gtcem gıdılmese gereken yerlere
zaten 2 gün öle gecer
ondan cok ben ısyanlardayım bazen dıom ohh yemek derdı yok temızlık yaparımm o arada amakeşke o olsada yapmasam
gecelerı korkuyom bıde

bizede bayram yok eşimin işleri bayramda daha yoğun oluyo kendi de çalışıyo bayramda işe girişiyo bende bayramda kayınvalideyle takılıyorum o yüzden bayramları sevmiyorum benim için işkence oluyo

bayramdan sonra da 1.derece akrabalarıma eşimle gidiyom

aman aman senın işin daha zor ben çalıştığımdan bıde böle sevmıyorum bırıleyle gtmeyı
gecen yıl görümcemlere gıdınce onların gıttıklerı yere gıttık
anam ne saçma bıgün gecrdım
tanımadığım ınsanların evıne gtıtım saatlerce oturduk
bıdaha tövbe gıtmem kımseylegtcem yerler bellı benım
abımler ablamlar mahalledekı komsularımve görumcem
görümceme yakın oturan eşimin amcasıgıl o kadar

mandış senın murfakta parke mı
bıde amma zor olmuştur boru ıcn yer delmek baya mesefe var cama ve buzdolabı yerını üstüne fırı koyma yerı varya orada daralmıştır demı
artık fırın değil başka şey koyarsın

inşallah o günler de gelir mandiş. ama sen yapamazsın alışmış olursun çalışmaya, yani işkolik olursun

evet, evet mandiş ertelemeden o işi halletmek lazım olmazsa mermeri elletmeyiz, annem emin olamazsa ileriye dönük. ama sizin hele o son konuşulanlardan sonra anneme dedim bahara kalmaz, kafayı yeriz bi sinekler basarsa diye. ama hani bi şu anki sipraişler bitsin şöyle arkama bir iki hafta yaslanayım oh be diyim ondan sonra işte, çünkü hakikaten sigortalar attı ikimizde de

her yer kalkmışken demişsin ya mandiş, ama şu anda pis iş yk evde siparişler bekleniyor yani sadece. o yüzden bi tamamlansın, inşallah o arada bir şey olmaz. havalandırıyoruz işte arada ama mutfak dar olunca dolapları da açınca geçilmiyor ki

sağol tatlım şimdilik uslu tatlım ama uslu olmasın oynasın hissettirsin artık kendini diyorum

[

hee küçükmüş daha annesi doğru ama unutma hissettirdikten sonra en az bi 20 sene hep hissettirecek tadını çıkar bu günlerinin de

inşallah kangam, inşallah, artık gücüm kalmadı valla yollardasın bi de kütük gibi çantalar elinde, omzunda. e bizim işte kitap gerektiğinden, her gruba ayrı kitap, dosya, materyal off off...

aman eşin evde olsun da temizlik mi görür gözün böcüşüm ya, ama tabii şu korku olayını da aşman lazım. belki bu da buna vesiledir. bu şekilde alışacaksın korkmamaya sonra da eşin normal işe kavuşacak

senınde rahatçabi işin olsa kangam
bı araban olsun ınş.yorulma sen

bızım kaderımız bu ne edım alıştım aslında ama bazende korkmuyor değilim yalnızlığı ılk defa evlenınce öğrendım
ya 6yıldır eşim aynı yerde 40 tl zam yapmışlaryenı gelen elemana 70 tl
cıkıcam dıo
valla cık dıyesım geldı keşke borcumuz olmasaydı evıımz olsaydı dakıka durdurmazdım orda
akşama kadar ınsanlarla uğraş 1 yıl bekle aldığı zama bak

mandiş demin işten aradılardı mesajım donmuştu hey allahım yaaa deliğini del, ben deldim mobilyacı da delsin

Amin teşekkürler sevgi Allah isteyen herkese nasip etsin

ah kangam inşallah!

gerçekten saygısızlık eşine bu yaptıkları. off borcunuz olduğunu biliyorlar da nasıl olsa çıkamaz diyip de mi böyle haksızlık yapıyor adiler bilemedim ki. hakkını alacağı, saatleri belli bir işi olsun tez zamanda. benim de tabii

ben olmasamyanmıştık zaten hep der sağolsun hakkımı yemez
onun maaşını bişiye yetmıyorkı
asgarı ücret ne olcak
bı kredı bı kart öduyo tmm
bende eve bakıyom kira market ıvız zıvır faturalar ve kredı kartları derken cok şükür yetıom
dünde ona tel aldım işte ödeyemezse ben öduycem ama cok mutlu oldu o bana yeter

buzdolabının üstü dolap böcük fırın kapının yanıında mini ile altlı üstü

evet parke iş yaparken fayans olunca üşütüyor insanı temizliğide parkenin daha kolay geliyor bana o yüzden parke istedim

ne borusu çözemedim böcük

o kadar yıldır aynı yerde, değiştirmediler maaşını da yerini de he mi böcüşüm. böyle ömür geçmez ki ama, şükür tabii işsizlikten iyidir ama hani o kadar düzensiz saatler, değse bari. tez zamanda krediniz bitip o da hakkını alacağı bir yere girer inşallah. biraz kursa falan gitse ilerisi için daha iyi şartlarda çalışabilmek için ama vardiyalı çalışırken ne kursuna gidecek zaten orası da ayrı.
ne güzel sevindirmişsin böcüş, güle güle kullansın.

mandiş, parke gerçekten temizlik açısından çok rahat ama mutfağa cesaret edemem hiç sanırım. yani su dökülmesi vb açısından, ama çok yaptıran var duyuyorum etraftan da memnunlar genelde. ama biz dolabın içini bile ıslatmayı başardık, ordan da yerleri o yüzden bizi taş paklar gerçi ne olacak insan değiştirir bir kaza olsa, ama hala bu düşünceye tam geçemedim sanırım, hele ustaları düşündükça katil olmamak için zor tuttuğumdan kendimi :84: en büyük şansımız eski boyacıyı bulup o en uzun ve zahmetli işi iyi ustayla halletmiş olmamız oldu. yoksa ben bakırköy'deydim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…