Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yorgun bence tülü ince çizgili alsan daha şık durur gibime geliyor
yok canım ben senden öğrendim çoğu şeyi mesela parkelerin cilalarını

canlarım ben geldim ama hiçbiriniz yoksunuz yine.
Haberleri vereyim. 2 aydır bir yerde çalışıyordum ordanda çıkardılar bayram tatilinde para vermemek için.
Eşimi ağustosun 12 sinde askere yolladım ankara polatlı ya. geçtiğimiz cuma yemin töreni vardı gittik aldık geldik 21 gün izinli. şimdi yanımda bodruma tatile geldik.
Burdan balıkesire gidecek asteğmen olarak yapacak subay okulunda. yakın oldu çok şükür hafta sonlraı gidip geleceğiz birbirimizin yanına.
iş bakıyorum yine, ama eşim maaş aldığı için maddi sıkıntımız yok çok şükür. Sizi çok özledim. Yaın zamanda eve bilgisayar ve internet alacağız o zaman hep beraber oluruz inşallah.
Sevgi kelebeeem çok sevindim hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah. DEfnenin efsun zerenin bebişleri doğdumu ne oldu kızlar.
Böcük sende yo mu daha bişey. Bizde askerden sonra hemen başlayacağız çalışmalara. He bu arada evde tek kalıyorum korktuğum başıma gelmedi. Kendinize çok dikkat edin özlendiğinizi unutmayın. Öpüyorum herkese selam

yorgun bence tülü ince çizgili alsan daha şık durur gibime geliyor
yok canım ben senden öğrendim çoğu şeyi mesela parkelerin cilalarını
benden ilk ve son duyduğum bilgiyi nasıl da unutmamşsın mandiş yaa dur bakiim ince çizgili derken kendi renginden mi çizgili? internette taç ın sitesine falan baktım dün gece ama uyku sersemliği mi genel sersemliğim mi tuttu bilemedim, sadece beyaz tüller çıkrı karşıma, en iyisi gelip geçtikçe her gördüğümüz perdeciye girmek sanırım.

bir de ütü istemeyen arayacağım, var mı bildiğin? bizim klasik beyaz tüller çiçek desenli, sıktıktan sonra nemli asıyoruz hiç ütü istemiyor, kardeşim ince renkli almıştı, ütüsü feci zaman alıyor ve yoruyor, o yüzden ütüsüz arayacağım ama hem uçuk turkuaz hem ütü istemeyen nasıl olacak bilmiyorum aslında çoğu kişi krem diyor ama ben krem rengine savaş açtığım için istemiyorum böyle beyaz kalsın daha iyi yani. off halılarda da tam bu işte dediğimiz bir model göremedik, o taş deseni bir tek sıcak gelmişti ama mağazada görmek lazım bir de senin dediğin girinti çıkıntı ve overloklara dikkati de dedim anneme, tabii overloku demez olaydım zaten detay hastası sap olsun, artık 2 saat kontrol eder

bir de mandiş bir şey soracağım yav, tül topiclerinde falan da çoğu kişi stor güneşlik falan diyor ya e o zaman cam açmıyorlar di mi, sen de rustik yapacaktın galiba altına stor, cam açmayacaksın orada o zaman di mi. bu eve olmaz da hani ileride kendi evime yapacak olsam olmaz bana herhalde. ip tüller bu yönden de çok güzeldi camı da açsan her yerinden aralığı var zaten , ah anam vah anam

işten çıkman dışında hepsi iyi haberler, belki de daha iyi bir yer çıkar tez zamanda karşına sel, tatilin tadını çıkar, çok sevindim eşinin de maaş almasına daha da önemlisi yakında olmasına, balıkesir kaç saat ki di mi, oh rahat rahat görüşürsünüz. sen de özletme kendini tez zamanda katıl aramıza e mi

sel hoşgeldin gözün aydın kocan yakına gelmişen büyük gözün aydın kaynanan yok :))
defnenin oğluşu var da efsunu bilmiyorum al vall neti pc yi bir an önce topik elden gidiyor haberin olsun

senin adına sevindim canım herşeyin yolunda olmasına

tüllere netten hiç bakma yorgn çünkü ince desenler ipler parlaklık görünmüyor gidip baktığında bambaşka şeylerle karşılaşıyorsun tülcülere gidip örneklerine bakman en iyisi modellerine bakabilirsin netten ama desenine tüle hiç bakma gözlerini boşuna yorma bence

bende nemli asıyorum yıllardır bugüne kadar hiç kırışmadı alırken tülcüye sorman lazım ütü istemeyen modellerinden göster desen onlar çıkarıyor

evet halıda tülde mağazdan bakılmalı ellenmeli dokunmadan yakınan inceleeden zor yorgun

kendi ipinden yada simli iplerden yada farklı renklerden ince yada kalın çizgileri olan çok farklı tüller var ama dediğim gibi netten bulup foto koyacak kadar belirgin hiç fotosu olduğunu sanmam ben tülcüleri dolaşmaya başladım kararımıda verdim beğendiklerimi söyledim teyzeme not aldı dikim işini teyzem yapacak modelleride belirdedim rustiklerin aparatların alınması ve takılmasını bekliyor

cam açmadan olurmu yorgun ev havalandırılmasza olmaz stor güneşlik tepeye kadar açılıyor yani camı etkilemiyor zaten gündüz genelde perdeler güneşlikler açık olur bizim evde yada kapalı olan yerlerdede cam açılcağı zaman çekilir stor tüllerdede nasıl yapıyor bilmiyorum ama pencereler üstten açılıyor ya sanırım öyle kurtarıyorlar ben tüle stor istemiyorum hoşuma gitmiyor zaten bir tek yatak odasına stor istedim oda güneş ışık geçirmeyen kumaş ışık olan yerde uyuyamadığımdan mutfak perdesi japon tarzı perde

netten dediğin gibi anlaşılmıyor mandiş, bazı firmaların mesela foto kalitesinden midir nedir tüm halıları soluk renk gibi. tül ve perdenin acelesi yok da halı bir an önce fena olmayacak tak tak ayak sesi gidiyor gibi geliyor, parke üstüne laminat oldu gerçi arasında da şiltesi var ama ne bileyim pimpirikliyim ben biraz.

hee yukarı açılır diyon da işte ben illa tülü çekerim mesela camların üstüne, klasik tül sorun olmuyor tabii. zaten karşı apartmanlardaki meraklılar sağ olsun yaz kış balkonda radar gibiler, bir de ısıtıcı var kapalı balkonlarında ohhh:))) güya arada cadde var ama hiç faydası yok bana valla üzerimde hissediyorum gözlerini hep

e sen rustik halkalara perde taktırcaktın, tülü nasıl edicen o zaman? ay kafam karıştı iyice:44:

aynı sorun bendede var ama benimki daha güzel sadece kapılarımız karşılıklı komşumla ama sor ona hangi tarihte hangi arabayla ne giyinmiş kim gelmiş bana ayrıntılı bilgiverir mahallenin taaa bir ucundaki hiç tanımadığım sucu bile ki mahallenin diğer ucu aranayla 15 dakika benim secerimi bilebiliyornasıl bir komşum var düün artık :))))

rustik etkilemiyorki camı yorgun bende tülü hep çekerim pencere açık olsada olmasada kapalıdır yani camlarım tülle orniş tavana rustik biraz daha aşağı takılıyor birde benim beğendiğim modelde ruştiğe perde takılcak rustiğin hemen arkasına korniş eklemiyor tül oraya onunda altına güneşik karışık oldu sanırım fotosunu çekerim inşallah yapılırda alınırda yerine gelirse

o şilte çok etkilemiyor ses olayını haberin olsun çok fark ettirmiyor

hee sen kornişe taktırcan tülü tamamm, pencerenin üst tarafına doğru da yapıyorlarmış korniş dediydi annem rustiklerin arkası için demek, ek bir parça mı kartonpiyer mi ne oluyormuş demişler galiba tam hatırlamıyorum biz klasik tavana yaptığımız için. yok yok rustik etkilemiyor rahat ben birçok yerde rustik arkasına stor yapıyormuş millet onu okuyunca görsel aradım biraz da kafam karıştıydı. bizim iş yerinde mesela camlar açılınca jaluziler mahvoluyor güneş yüzünden indirince.

senin komşu tam profesyonelmiş bizimkiler ne alemde bilmiyorum hiç konuşmuşluğumuz yok karşı bina geçen sene taşındı millet oraya ama sinir oluyorum sinir balkondan radar gibi etraf tarayanlara:84:

jaluziler öyle bizim işyerindekilerde dökülüyor dinleiyorlar beni tül yapalım diyorum hem daha ucuz olur :))

benim komşum üzerine tanımam hepsi ayrı bir cins arkadaki apartmandaki koca kangalı bağlamıştı yatak odamın camının önüne sabaha kadar hav hav şikayet filan köpek gitti bir ay sonra geldi ramazanın sonuna doğruydugünüydü sanırım diğer apartmanda aoturan jandarma adam nöbetten gelmiş güzdüz uyuycak sesinden uyuyamamış kadınla kavgasına çıktık cama izliyoruz bir kadın nasıl böyle laflar der nasıl bağırıyor adama hayatımda duymadığım küfürler etekmi giydirmedi jopumu sokmadı neler neler

geçen gün de bunlar altın kızlar lakabları biz bulduk 3 kadın oturuyorlar birinle kavga ediyor malum bağıran çirkef neler neler diğer kadın sokakta kavga etmişler evden atmış bunu balkondan karpuz attık koca karpuzu nasıl kaldırdı çöpleri bardakları eline ne geldiyse diğer kadının üstüne sonra arkadaşı geldi aldı kadını gitti ardından çirkef olanın dostu geldi susturdu bunu :)))

aha seninki çirkefmiş hakkaten bizimkiler sessiz takipte ama anlamadım cephanelik yardımımı ediyonuz kadına karpuz attık demişsin ya sanırım ben bugün çok yoruldum ve ilaçlar çarptı yatsam iyi olacak yavaştan

yanlış yazmışım yorgun olayı altın kızlar gerçekleştirdi biz sadece izledik karpuzuda çirkef olan attıı

iyi uykular iyi dinlenmeler

yanlış yazmışım yorgun olayı altın kızlar gerçekleştirdi biz sadece izledik karpuzuda çirkef olan attıı

iyi uykular iyi dinlenmeler

heh şimdi oldu o kadar transa geçmemişim yanisağ olasın mandiş sana daaa, ama sen kapıda pencerede kolla kendini yav, he allahtan taşıncan, aklı başında, kendi halinde komşuların olsun inşallah

böcük merak etmedik olurmu nerede olduğunu ne yaptığını biliyorum işte olmadığın için nete giremediğinide ama asıl meselede kurtuluş merakla bekliyorum haberleri

alıntı etmedende bı yazamadım ya cepten cok zor oluyormus.len benı hiç merak etmemişminiz.sıze sorcam bunun hesabını.mandiş bugun kurtuluyorum.anladın sen gelince de anlatrım.

böcüş tatilsin ya gelemiyorsun nete, e bir de başın kalabalık olacaktı malum inşallah az zararla atlatırsın da gelirsin kurtluşunu kutluycaz beraber kangammm

böcük merak etmedik olurmu nerede olduğunu ne yaptığını biliyorum işte olmadığın için nete giremediğinide ama asıl meselede kurtuluş merakla bekliyorum haberleri

:13:

yorgun o kadar uzun yazmıştımkii ama mesaj kutun doluymuş hepsi silindi

:18:hemen siliyom işe gitmeden abla affet:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…