- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
şu eğitim meselesi mi
sana niye öyle bakıyor
kelebek talaş halı ne yav:26: sen çocuk olunca iyi test edeceksin her eşyanı
mandişşşş kk da bu başlığı buldum hemen alıntı edeyim dedim
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...436-hali-seciminde-ipuclari.html#post20743887
günaydın kızlar ohh bee işte olmak gıbısı yok vallasıkıldım ben evde
valla çaptan mı düştüm ne hala öğrenmiş değilim talaşlı halı nasıl birşey yahu yorgun bari sen anlat
yünü anlamak için üstüne elini sürttür eğer tüy çıkarıyorsa yündür benim halılar krem düz hemde sadece kenarlarında çiçekler var yıllardır üstündeyim yıkandımı kir kalmıyor
günaydın böcük evde sıkılırmı insan ya sabah gelirken dedim neden emekli değilimki tüm gün evimde olsam heray da maaş alsam :)))
kangam nerelerde gene
aman iş etmesınde tatıldedır ınş
çok öpüyom senı kangam
kendı derdıme düştüm unuttum
bu arada bizim oğluşumuz olcakmışşşş
kangam nerelerde gene
aman iş etmesınde tatıldedır ınş
çok öpüyom senı kangam
kendı derdıme düştüm unuttum
nasıl diyim yaw
görüntüsü aynı yerde talaş varmış gibib işte
markası festival halı sitesine girin harmonny serisi
evimde olmak istiyorum ben:84: bayramda bile çalıştım daha bismillah ilk gün canım çıktı sabahtan gece yarısına:84:
geçmiş olsun kangam silmişsin bilmiyom detayları iyi de etmişsin durmasın öyle ortalık yerde zaten ama atlattın şükür sınav diye düşün napıcam böcüşüm, karşıya gidecektin eğlenmişsindir inşallah
ben de anlamamıştım mandiş şimdi talaş gibin görünen harmony diyince halı ararken görmüştüm öyle bir şeyler anladım sanırım ama ben kırpık diyorum o halılardan galiba, he çaptan düşüyon bak toparlan
yünde de akrilik de de oluyormuş galiba o hav gelmesi kardeşimin aldığı da çok hav bıraktıydı ama yün değildir sanırım yav. ama havv bırakan halıya iyi diyorlar naylonlar bırakmıyormuş doğru. off eğitimciliği bırakıcam valla ben bize iş mi yok mandiş herkes halı perde mobilya boya peşinde eğitime kim önem veriyo ki yanlış meslek valla
unutmaz kangasını böcüşüm benim kangammm he bana tatil yok yakın yüzyılda bilin ki etimden sütümden faydalanıyorlar kızlar gelemezsem ara ara
sağlıkla gelsin inşallah isim düşünmeye başladınız mı?
mandışımmmnasssın
doğru akşamları olmyorumm
cepten gırerım ama cok yavaş ve evde zaten ona vakıt yok
kocaman bı bebem var evde
yorgun sırf yün olması demek leş gibi ağır olması demek olur karışımların yüzdeleri önemli yani
silkeleniyorum ve kendime geliyorum da ben daha halı bakmaya başlamöadım araştırmaya başlamamıştım mazaretim var ya sorun kapı parke boya fayansa armatür sıva vs. halı sınıfına geçmedim tül sınıfındayım şimdi sınıf bitince diplomamaı alacam:)))
Allah o bebeğenden ayırmasın seni
bende artık giremiyorum akşmları bayramda kocam yoktu girdim
böcüşümm bir daha olmasın tabii sınavı geçtin sertifikanı aldın sen de))
ya senin ev bitmişti hani, ben mi yanlış hatırlıyorum. e halın zaten uygunsa acelesi yok ki değiştirmenin mandiş di mi, he her şeyi değiştireceğim diye planladıysan ayrı tabii. tüllerde son seçenek beyaz üzerine turkuazlılar varmış, aramalar devam edecek ama halı öncelikli ihtiyaç bizde bakalım ne olacak off off...
hehe sen diplomaları biriktir duvarda yer kalmayacak:))) bu arada kk topiclerinden düşündüğümüz halılardan kullananlara özel mesajla soru attım sağ olsun cevap geldi tam modelini beğendiğimiz halı silkeleme silme yoluyla temizleniyormuş, gerçi havlar yüksek diye uzaklaşmıştık ondan isabet olmuş:)))
bence dehehe buldunuz kocaları girmeyin tabii
Allah o bebeğenden ayırmasın seni
bende artık giremiyorum akşmları bayramda kocam yoktu girdim
böcüşümm bir daha olmasın tabii sınavı geçtin sertifikanı aldın sen de))
bence dehehe buldunuz kocaları girmeyin tabii
ev bitti de mühtahir teslim etmedi ufak tefek şeyler var yine bahçeler
izin vermiyorlar yorgun bence sen bizi örnek al :)
amın cnm senıdehe noldu gıttı geldı senınkı
sorun var mı
sağol kanga bıdaha almasam dahaıyı ama
senıde görcez
işten koştur eve gt akşama aş hazrla poff
sabah iş akşam aş dızı tv derken gün bıtıyo
amın cnm senıdehe noldu gıttı geldı senınkı
sorun var mı
sağol kanga bıdaha almasam dahaıyı ama
senıde görcez
işten koştur eve gt akşama aş hazrla poff
sabah iş akşam aş dızı tv derken gün bıtıyo
yeni evlerde doğru çok tanıdık yaşadı aynı sorunu ama sen akıllılık ettin baştan hemen gitmemekle mandiş
he alıcam ben sizi örnek
onlar eskidendi kanga, bir yerden sonra hayattaki öncelikleri değişiyor insanın hele benim gibi ağzı yanınca:) 12 sene önceki yorgun değilim ben artık, olamam da, her şey olduğu kadar olur evle ilgili, canımızdan ve huzurlu geçen zamandan önemli olamaz hiçbir ev işi yemek bile olsa bizim gözümüzde:))
öğlen molası bitti ben yine yollara düşer kızlar, size iyi mesailer ben yine gece uğrarım bir ara halim kalırsa
mandışım cok ıyı etmışın cnm
ben olsam aynısını derdım
yollara düşerken hıc düşünmezler ben şu zaman para alcam cebımde şu kadar var ıhtıyaçlar bunlar dıye
tavız verdıkçe daha cok tavız beklıyorlar
bende aılesı yönünden asla vermem
geçtı artık
annem dıo kaynanan hastaneye (bu arada annem kaynanan demez annen der ben dıyorum öle)gtcek
kocen götursun kızım ayıp olmasın dedı
kusura bakmasın dedım benım kocem burdan oraya gıdemez işini bırakıp üstelık kzına 5 dk hastane ve arabası var
götürsün işi ne
kangam sanada kolay gelsın
ya ben kocemden yana cok şanslıyımgenelde hatta her gun ısterkı dışarda yıyelım ben yorulmayım ama olmuyo öle
kendımı cok yıpratmıyorum hatta yemek yada iş ederken mutlu oluyorum ama dedığım gıbı olmasada olur onlar
bende bıraktım öyle işte bakalım nereye götürcek neler yapacak önemlisi nasul yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?