Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

çalışmıyor benim smiller ya utangaç gülen adam smili yorgun

cepten yazmaya .
çalışıyorm ama cok zormuşya.bugun gıdıyo bırzdan damadı alcak bende maniküre gtcem kociş çalışıyo bulusp gezegeze karşıya gtcez.orda kalcaz ohh be bıde kk dan kızlarla buluşma ayarlıycaz falan kendınıze ıyı bakın bende 4tane roman aldım okuyorm yıkadığm perderi gene yıkadım ütüledm sormn nıye dıye iş olsn oyalanaym dedım anladınz.

anladım böcük biraz daha dursaydı tekrar yıkardın sen

ohh gözün adın bitiyor he sefan olsun :))

çalışmıyor benim smiller ya utangaç gülen adam smili yorgun

gözün aydın kangammm, sabrın sonu selamettir, iyi ki gidiyor valla yoksa sen ev işine iyice saracaktın ohh karşıya gidiyosun bir de benim için de gez ben çalıştım bugün de

anladım böcük biraz daha dursaydı tekrar yıkardın sen

ohh gözün adın bitiyor he sefan olsun :))

bence de bir daha yıkardı

canım bir kapı kapanır bir kapı açılır demişler
belkide iyiki çıkarmışlar diyeceksin

güzel dileklerin içünnnde mersüüü bebikim eşün askerden gelsin hemen başlarsın hayırlısıyla gelir kuzun inşallah

diğer hatunlar konunuza fransız kalıyorum ne diyonuz anlamıyorum

halılardan konuşmuşsunuz benim oturma odamdaki ve mutfaktaki zaten oturma odamla mutfağım bir ama 2 halım var talaş halılardan
rengide krem ama çok açık değil ben gayet memnunun hiç kir falanda belli etmiyor çocuk olunca görcez leke tutuyomu tutmuyomu şimdilik memnunum

öpüldünüz bu aralar gelemiyorum eşimin yanında çalışıyorum ne kadar çalışırım bilmiyorum şimdilik kocacağzımla beraber çalışıyok

sevgi talaş halı ne gerçekten bende bilmiyorum bir fotosu linki filan varmı netten baktım ama anlamadım

yorgun bu topik iyi olmuş ilmek sayısı filan bak yine benim dediğimi diyorlar yün halı :)) benimkide yün merinos

ohoo mandiş mimariş sen nasıl bilmezsin kınadım seni dermişim:)))

sorma nasıl detaylar ama gel gör ki internet sitelerinde her halı için o kadar detay yok. biz tüm bunlardan arınıp istediğimiz desen modele odaklanıp, hav yüksekliği 12-13 ü geçmeyecek bir de naylon olmamasına dikkat etmeye çalışacağız ancak. yün tabii ki en sağlıklısı diyorlar her yerde sadece leke konusunda biraz zormuş sanırım. bizim düşündüğümüz modele de kolay temizleniyor dediler bakalım kullananlara mesaj atıp soracağım yine. aa dur bi dakka bir tane de merinostan taşlı desen beğendik ama rengini yakından görmemiz lazım, inşallah o da akrilik falandır, naylon değildir:S

günaydın kızlar ohh bee işte olmak gıbısı yok vallasıkıldım ben evde

valla çaptan mı düştüm ne hala öğrenmiş değilim talaşlı halı nasıl birşey yahu yorgun bari sen anlat
yünü anlamak için üstüne elini sürttür eğer tüy çıkarıyorsa yündür benim halılar krem düz hemde sadece kenarlarında çiçekler var yıllardır üstündeyim yıkandımı kir kalmıyor

günaydın kızlar ohh bee işte olmak gıbısı yok vallasıkıldım ben evde

günaydın böcük evde sıkılırmı insan ya sabah gelirken dedim neden emekli değilimki tüm gün evimde olsam heray da maaş alsam :)))

oyyy böcüküm yine kendini yormuşsun hiç tınlamayıp uzatıp ayaklarını yanında uzansaydın akşamda masum rolü sen kesseydin ya

sonu güzel geçmiş iyi bari tüm yorgunluğunu attırmıştır

deseydin kalk uzanma topla sonradan çıkmalarını ayyy benimde bir akrabam öyle ne zaman gelse yere serilir uzatır onları zaten zor yürüyorum sürekli uyarıyorum kırcam bacaklarını topla diye

alıntı yapmadım :))

Son düzenleme:
ben yapamam cnm benım aılemden öle görmedım
sevmıyom ama saygı duyyom yaşından ötürü:)

ayy kaçkez dedım ınsanın içinde olcak ahlak
davranış bozukluğu var ya bunların hepsınde
adam gıdıp benım yatağıma uyursa o adam adam deıldır zaten ne dıyımkı onun anlayıp kalkması lazım

ablamda dıo ohh ne güzel kadın bıraz daha dursa sen hatim indirirmişsıntövbe ya
o olmasada ben okurumdedım
hanı ezan okunuo bı topla bı özrün yok kalk bı namaz kıl demı
kaç yaşında kadınsın senı evlat kurtarmaz sıkılmıyorda akşama kadar otur otur:26:

tam benim kafa dengim oturur akşama kadar dedikodu yaparız ben de hiç sıkılmam oturmaktan

böcük görümceni niye geri gönderdin istemedim anlamadım

tam benim kafa dengim oturur akşama kadar dedikodu yaparız ben de hiç sıkılmam oturmaktan

böcük görümceni niye geri gönderdin istemedim anlamadım

o zaman bıdaha gelırse sana yollar ben koçişle gezerım
bazı sebeplerden cnm zaten kıl oluom
geldı öpuyorummal gıbı surat yapıyo o kımse
dedım görümceme al bunu götur zaten başka şeylerde vardı ya dedım ya sana unuttun mu yazmadım mı:26:

şu eğitim meselesi mi
sana niye öyle bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…