Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

taşınıyorum hemen mandşşşşş

he valla ağzına sağlık, uyu yat di mi hala temizlik sayıklıyor

özetını okudumda aynı bızı anlatıyoo
sen ben kanga
hyata karşı bı s*ktır et anlayışı

kangamm ben de merak ettim, ama sen yukarıdaki mesajın nedeniyle halen o tava tam gelemedin, ama ümidim var bu kitaptan sonra belki tam olursun

alt yazı (hani yumak oluyoz ya bazen) ne demek istediğini anladım ama temzilk konusuna laf çarpmadan edemedim yapma etme böcüşüm gençliğini harcama

ohh sabah 60 sayfa falan klamıştı kıtabı okudum gızlı gızlı bıtırdımpatron kızıo burada kıtap okunmaz dıyo nolcekse
yarın başlıyorum

ne mi olcek, tamam patron kk yı da biliyo sen işini yaparsın biliyo ama sonra milletin ağzına gelirse müşteriye ayıp olcak, millet diycek bu sefer böcüş hanım oh kitap okuyo plaj sandı burayı vb halbuki nette oyun oynasan fal baksan, pc başında iş yapıyo görüncen

uyyulabılıyo sankı hareket halınde olsa neyse beşik gıbı dersın uyursunama otobüs saatlerdır 2 dk yerı geçemezse gelde uyu uyyabılırsın
fikirsiz mıyım cnm ben
uyyamam içim daralır sıkılırım
ha anneme gıderken uyyom bol boll

o kıtaptan vazgectım panik kitabına başladım neden dıycenız amma o kelıme gecıyor yaa s*ktir
otobüste herkes dıycek bu kız ne okıyy
zaten pek beğenmedım göz attımda bılındık şeyler yaa
ama okuycam

müşterı gelınce hemn toparlyom kendımı cnm ama senın dedığın gıbı yapıyom genelde ama patrona karşı
kk da yazyom ne edıon dıyo araçların girşini edım dıom

ahh kangamakşamgene canım cıktı

ayy nasıl yorgunum nasıl anlatamam
akşam 8 gıbı evdeydım
hemen süpürgemı açtım süpürdüm o arada aklıma osman geldı
açtım tv yı tabı o özet geçene kadar ben mutfağa koşa koşa gıttım
kabak yemeğı bulgur pılavı ve corba yaptımsonra osman başladı
reklam aralarında sildim her yerı yerlerı mobılyaları falan
bıdaha başladı
ben bişi yememıştım bişiler yedım
sonra gene reklamn bu sefer wc ve banyo yıkadım cifledım
sonra bıdaha reklamn nevresımlerı yıkadım yenılerını taktım
en cok o yordu benı belım kopuyo
sonra renklılerle beyazları topladım hem fılme baktım hem katladım
reklamn oldu koşakoşa yerleştrdım
ütüye hal kalmadı o da bugun ınş.hemn nevresımde kurur onlarla ütülerım
daah ne işkaldı unuttum
11 gıbı yattım
kocem 1 de geldı
uyandrdı bı konuşuyo bı konuşuyo3 e kadar konuştuhayal kuruyo paşam
kartların borcu bıtınce cok sevınmış onu anlatıyo ınş.evımız olur oda bıter falan fıstık tam uycam dizicekelım demez mı
dizi duşderken 4te yattım 6 da kalktımm

ohh sabah 60 sayfa falan klamıştı kıtabı okudum gızlı gızlı bıtırdımpatron kızıo burada kıtap okunmaz dıyo nolcekse
yarın başlıyorum

bencede okunmaz böcük senin olduğun yere müşteri geliyormu bilmem ama dışardan görünüm hoş olmuyor canım düşünsene bir dükkana giriyorsun personel ellerinde kitap okuyor bence hoş değil canım

asıl otobüste uyunur böcük kafayı bir vuruyorum bazen evi geçiyorum dalıp hele yanıma sohbet etmeye can atan biri oturduysa horluyorum

reklam aralarıda pek bi kısaydı nasıl yaptın böcük sen izlememişsin osmanı hep bir reklam arası verdiler

ben kk da sohbetin göbeğine vuruyorum müşteri geliyor içeri ayy özür dilerim işinizi böldüm işinizden alıkoydum filan diyor diyemiyorum ki geyik yapıyorum diye

dün okudum ama az sayfamkalmıştı bıkaç sayfa için yarında onu taşımayım dedım aradan cıktı ama normalde okunmaz tabısı

eve geç kalmışım hava ıyıcene kararmış bıde benım oralar sessız hep tatıl beldesı gıbı korktum aklımda uyku değil eve gtmek vardı:18:uyyamadım

yok ya ne kısası
başta 1 2 reklamn kısaydı ama genel olarak değildı
9 gıbı yenı bölüm başlamadı mı
bende 1 saate zaten hem süpürdüm evı hemde yemeklerı hazrladım onlar pişirkende sıldım
bak mesela kısa reklamda ne ettım
nevresımı tvlı odada değiştrdımçamaşırları o odada katladım
falan

senin kısa değil dediğin reklamlarda ben ancak mutfağa gidip su içip geri geldim böcük kaplumbağa bile benden hızlı

çok yaşayın e mi kızlar okudum okudum güldüm:)))

mandişim, anlaşılıyor ki böcüşüm bir reklamdan diğer reklama kadar mutfakta kalınca arası da reklam sanıyor:)))

böcüşüm seni çözdüm, sen takıntılı değilsin, ben bir yeri temizlerken evim küçük olmasına rağmen çok zaman harcarım. süpürgeyi tutsam ışığı açmak için gider elimi yıkarım falan kapının tozunu alsam o bezi bir yre bırakır yine el yıkarım üstünden 2-3 defa geçerim aynı yerin 1 saatte bitiyorsa temizlik iyi, ama yine de akşma iş çıkışı insan gider yatar, devirir karpuzu

he o tip adının görünmesini istemediğim kitapları düz bir kağıtla bantsız kaplardım ben eskiden yollarda kitap okurken böcüşüm. almanca kitap okurdum o zamanlar ve millet böyle uzaylı görmüş gibi bakmasın okumaya çalışmasın kitabın adını diye geliştirmiştim bu yöntemi

mandiş, kaplumbağalar uzun yaşar bunu bilir bunu söylerim yavaşlık iyidir :))))

ben de 3,5 -4 saat uyudum yine böcüşüm toplamda aynı uyku saatimiz

uyumak sitiyorum ama yine gececiyim evi otel ve kafe olarak kullanıyorum resmen

yemekteyızde bı adam vardı ne dıyordu terkos suyumu:44:aklıma o geldı
yarasın ama fazla kaçırma

oo kangamm gelmış kesın uydu ve bıraz sonra gene işe gtcek

ne uyması uyuması böcüşüm ya gündüz gün ortası uyuyamam ki ben keşke öyle bi yeteneğim olsa, sabah işteydim zati geldim yemek yedim bi size bakem hazırlık yapcem gitcem yine

evet bu çok mantıklı yorgun kesin iki reklam arasında mutaktaydı

bende yırtıyordum kaplarını kitapların soyuyordum yani

uzun yaşamak istemiyorum öz yaşasam yeter bana

seni elemanım olarak çalıştırmak isterdim yorgun böcüküde istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…