Slm yorgunsavaşcı
böcüş patronun yerinde olsam ben de zam yapmazdım sana kolay kolay, baksana her tribinden sonra adamdan çıkıyor zaten acısı, nasıl olsa zamlı gibisinhe biraz da yüzsüz gördüm tabii yarına kalsa 350 olur muydu
sen de ev düzdün baştan mandiş ona say diyeceğim, ama tatil başka benim gözümde keşke imkan olsa da daha fazla olsa valla, gerçi ben ayrı ayrı kısa kısa isterim öyle üst üste 2 ay sıkıcı. hale bak olmayan tatili beğenmiyorum.
eğitim şart mandiş
kangamm sen şu harçlıkları hesapla yıllık kaç ediyor böl aylara bakalım yüzde kaç zam almış oluyosun
günaydn kızlar
dün sevışemedk sızınlenpatronla uğraşmaktan
dün ver bakım sana ceza 150 tl haftalığından dedı verdıum hemen
ama aklımda kalmadı değil
neyse baktım akşamoluyo dedım 150 tl alımm param yok
al dedı 250 tl olarak gerı verdıdedım yarın alsaydım 350 olur muydu kalsaydı dedım alırım bak hepsını dedı
sonra bıde babam geldı dün köyden bugun gtcem
anneme tel almak ıstıyordum
patron bı kaç paket almıştıben sana verırım alma dedı ordanda yırttım
ben dıyorum ya benımle küsersen zararlı cıkarsın dıye
arada zam ısteyemedım
nannkör olmayım onca seyden sonra haftaya kaldı zam işi
not:ben patronla saatlerce soppet ederken aşçı garuda bıze hızmet ettı kahve neyımmm ama ben ıcmedım suratı görcenız nasıl kıskançlığı bellı olıy
böcüş patronun yerinde olsam ben de zam yapmazdım sana kolay kolay, baksana her tribinden sonra adamdan çıkıyor zaten acısı, nasıl olsa zamlı gibisinhe biraz da yüzsüz gördüm tabii yarına kalsa 350 olur muydu
evlatlık alamazda yaş ıtıbarıyle kardeşi olurum yanı
zaten hep der ben senın abınımdıye böle abiye can kurban
darısı sızlere kızlar Allah ıyı ınsanlarla karşılaştrsın
amin böcük
bana başka bir yerden iş teklifi geldi bugün daha yoğun çalışmanın olduğu ama karşımda adam gibi insanların olduğu hzurlu biryer eşim kabul et diyor aslında edesim var ama korkuyorum sonuçta bilmediğim yer nasıllar nasıl olur ufff
işyerınden memnun değil mısın
git bı görüş ıstersen tatlım bakarsın maaş nasıl çalışma şartları zamnları nasıl
konuşrsan herşeyı sorun yaşamazsın
ben buraya balıklama daldım ctesı 3 dedıler 5 ten aşağı cıkamıyorum akşam 6 dedıler hep 7 gıbı ama ben bunnları önemsemıyorumsonuç olarakpatronum ıyı ınsan
sende bence bı şansını dene hemen kabul etme ama görüş derım
böcük benimki kamu gideceğim yerde kamu aynı kuruma bağlı ama farklı birim çalışma şartları maaş vs değişmiyor
yeni bir birim kuruluyor ve ekip kuruluyor sıfırdan onlardan biri ol dediler bulunduğum yerde iş yok o bakımdan rahat ama huzur yok bir kişi varki bütün huzuru alıp gidiyor cevapta veremiyorsun ......... altına koltuk makam verilmiş ama insan değil okadar yani sırf ondan kurtulmak için gitmek istiyorum
anladım cnm huzur cok önemlı gerçekten
bılemedımkı
ama madem aynı yer aynı şartlar sorunda yok şartlarda gıderdım
yeni tanımadığım insanlar olmasından birde daha yoğun çalışma var onun hariçinde eksi yönü yok yoğun çalışma aslında eksi sayılmaz yeterki huzursuzluk olmasın burayıda aratmasında bana
yaaa öyle 2 ay üst üste tatil neredeki
adam böcükü evlatlık alsa daha az masrafı olcak bu nasıl elemandır yaa
evlatlık alamazda yaş ıtıbarıyle kardeşi olurum yanı
zaten hep der ben senın abınımdıye böle abiye can kurban
darısı sızlere kızlar Allah ıyı ınsanlarla karşılaştrsın
amin böcük
bana başka bir yerden iş teklifi geldi bugün daha yoğun çalışmanın olduğu ama karşımda adam gibi insanların olduğu hzurlu biryer eşim kabul et diyor aslında edesim var ama korkuyorum sonuçta bilmediğim yer nasıllar nasıl olur ufff
böcük benimki kamu gideceğim yerde kamu aynı kuruma bağlı ama farklı birim çalışma şartları maaş vs değişmiyor
yeni bir birim kuruluyor ve ekip kuruluyor sıfırdan onlardan biri ol dediler bulunduğum yerde iş yok o bakımdan rahat ama huzur yok bir kişi varki bütün huzuru alıp gidiyor cevapta veremiyorsun ......... altına koltuk makam verilmiş ama insan değil okadar yani sırf ondan kurtulmak için gitmek istiyorum
yeni tanımadığım insanlar olmasından birde daha yoğun çalışma var onun hariçinde eksi yönü yok yoğun çalışma aslında eksi sayılmaz yeterki huzursuzluk olmasın burayıda aratmasında bana
yoğun çalışmaya göre maaş nasıl aynı mı
o da var ama yenı ınsanlar hayatında hep olacak cnm
eskılerın üzmesınden ıyıdır
ayy ben bılemedım şimdık
uyku, uykuuuuu ah biraz uykuuuu tüm isteğim buyduuuuuu bodrum bodrummmmgörüldüğü üzre uykusuzluktan kafayı yemiş durumdayım eve uğradım size bi cee yapayım dedim dinlenirken:79:
nerde mi benim okullarda çalışan meslektaşlarımdaaa:84:
ahaha hakkaten yanüfusa geçirse en azından masrafı azalır
amin böcüşüm, benim patronla 180 derece zıt seninki, 10 yıldır katlanıyorumileride patronumu çok iyi seçicem valla
işin yoruculuğu hakkında bir fikrin var mı peki mandiş, şartlar aynıysa ya yoğun çalışma karşılığı huzura kavuşacaksın çıkarın o olacak, tabii orada çalışacak olanlardan uyuz olacak kimse çıkar mı onu biliyor musun? bir yandan da tebdili mekanda ferahlık var derler, hayırlısı mandiş, biraz daha eşele istersen kesin biliyor musun kimler gelecek edecek?:44:
aynı tabi burası kamu yatanda çalışanda aynı alır hatta yatan daha iyi alabilir kıdem basarsa
kimler gelecek bilemiyorum ben ve bir isim daha var bildiğim birde amirin kim olduğu belli geri kalan 42 kişi belli değil korkum hem yoğun çalışıp hem daha büyük huzursuzluk olması ufff yaaaa
bende ilerde kendi tükkanımı açacam tüccar olacam kızlar sonra da vergi kaçırıp ssk sız eleman çalıştırcam
evet senin o meslektaşlarına sinir oluyorum diğerleri sanki dört yıl kafa patlatmıyor bir tek bunlar patlatıyorşaka tabi ki evde ıslah edemediğiz bir çocuk kendi çocuğumuz uğraşamazken onlar onlarca sıpayla uğraşıyor dayakta yok
amir iyiyse gerçi rahatlık olur gibi de geliyor, zor karar vermek tabii, şu andki amiri yolsan accık saçını başını adam olur mu diycem ama
senin meslek belli iç mimarlık ya da ev dekorasyonu di mi mandiş
iyi de sadece ilk okul öğretmenleri değil ki mandiş yav he dershanelerdekilere o kadar tatil yok ama dediğin gibi 6 gün çalışıyorlar bi de, yok onların izni azalmasın bizimki çoğalsın zaten yav
günaydın kızlar
ayy nasıl yoruldum sabah sabah
işyerınde temızlıkte yoruyo işe başlamadan benıpofff
evıde mok götürüyo bugün koca gececı yapcam tüm işlerı ısterse 12 de yatam:84:rahatsız oldum evın halınden ıyıcene
dün yapcaktım kocem ızınlı kaldı
7de otobuse bındım eve gtmem 9 oldune trafıktı o öle yaa:84:bıde boşa trafık dönüşte 2 şerit olması lazımken 4 şerit edıo araçlar dönen dönene kımse demıo arkdan gelcek nolcak dıye
yolun devamına gtcek olan bızde maynak gıbı saatler gecırıyoruz 2 dk yoldasonra bı bakıyoz bomboş yol
o yolu tıkayan kuşbeyınlıler düşünmüyo hıc burdanda 3şerit onların dıye
hergün aynı stres bıktımmm:84:
açın böcükün yolunu böcük geliyor eve gidiptemizlik yapacakkkk o bir atom karınca
anacım uyu işte ne otobüste ne güzel niye kendini hırpalıyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?