Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

sabah okudum canım ama oda kalabalık yazamıyorum sabahları önce okuyorum gittilermi yazıyorum

şimdık hem cok yoğunum hemde kafam allak bullak
uzun uzun yazmak ısterdım ama okuyorumokuyorum okuduklarımı anlamıyorumson zamanlarda okuduğum kıtabı bıle anlamadım yenıden başlycam o kadar yanı
2 gündür fenayım
sabah 7 bucukta işe gelıp kımse yokken tükkanı acıyomtemızlık ederken geldıde bı günaydın kolay gelsın demedıevt ınsana sevdığı ınsanın lafı batar cok doğru
günaydın demek cok mu zor yada ben naptım demı ama sana

kangam mandışım sağolun gençken buldu benı bu hastalık zaten ama tamkesın romatzmamı oda şüphelı bayadır gtmıom dr a

ihmal etme doktor işini sinsi bir hastalık sonra çok acı çekersin böcük

birde şöyle düşün demekki çok büyük sorun var kafasında kafası karışık başında bilmediğin sıkıntısı var okadar meşgulki aklı bizede olmuyormu arada en basit yerlerde kalp kırabiliyoruz farkında olmadan

ben bı dr a gıdemıyom işte kadın zırt pırt cıkıo gıdıo ohh nasılsa işlerını yapan var

bugun konuşcam bakalım neymış sorun

selam kızlar,
cumaları resmen sürünüyorum artık ben ya of bu saatler düzelmezse ne kadar dayanabilcem bilmiyorum, kan çanağı gözlerim yine uykusuzluktan acıyor kolum kanadım kalkmıyor sabah derste allah güç verdi herhal çok iyiydim ama kapıdan çıktım çöktüm, eskiden de böyleydim zaten her tatil hasta yatardım evde ilk yıllar çalışırken 6-7 gün çalıştığım için hastalanmam anca işte bayramda çalışmazsam o bayram hasta geçerdi kesin...

ah mandişim doğru diyorsun ben hiç evde konserve yapmadığım için yani bizimkiler de hiç yapmazdı sadece hazır oluyor benim gözümde konserve, dediğin gibi o kimyasallar vb mahvediyor. dondurucuyu bulan nur içinde yatsın eğer ölmüşse ki ölmüştür herhalde di mi yurt dışında bizden önce vardı herhalde.

he böcük kötü örnek tabii onu değerlendirme dışı tutuyorum

vakti zamanında rahmetli babamın akrabalarından sağ olsunlar çok çekip bırakmıştık eve göre bir şeyler ettirmeyi, yine de akrabadan yediğimiz kazıkları hiçbir esnaftan yemedik ne yalan söyleyeyim

dermansız dert olmasın böcüş hepimizde türlü rahatszılık mevcut ben hani yaşlılarda oluyor diye şaşırdım sadece, ama ihmal etme belki başka bir şeydir ilacı vardır boşuna ağrı, sızı çekme e mi

karşımdakini samimiyetinden eminsem ben de öyle anlık şeylerden alınıp kırılmam daha doğrusu o an garipserim sonra bağışlarım kolayca. ama hiçbir manevi geçmişim olmayan insanı siler geçerim. böcüş sen de şu anda halanın azizliğine uğruyor olabilirsin sakin sakin lütfen...

baştan verdık yüzü hata bende sımdıkte düzelmez tabı

her zaman taviz tavizi doğurur bari daha fazlasını verme böcük

sakın ha öyle deme, o zaman orada fazla çalışamazsın! ben 10 yıldır aynı yerdeyim, eskiye göre var ya ohooo o kadar yol kat etmiş durumdayım ki, ha yine kafayı yiyorum ama yön değiştirdi, eskisi gibi devam etsem 2 yl sonunda kafayı yemem lazımdı, etrafa bakıp örnek ala, ala daha doğrusu kendi yanlışlarımı fark ede ede eskiden böyleydi şimdi böyleye çevirdim bir çok şeyi kangam, sakın ha, insan öğrenen, değişen bir varlıktır, gerekirse bunu dile getirirsin, sakın üzerine yapışmış gibi düşünme

geçmiş olsun yorgun sana ne zaman tatil

yorgun kangamda gelmışş cok yoruluyorsu kangam yaa ınş ılerde dınlencek cok vaktın olur

patron geldı sırnaşıyo ama yüz vermıyombıraz daha sırnaşsın zam ıstemede arada kaynasın ıstıyomm

hafta tatilinden söz ediyorum 7 gün çalışmıyorsun değilmi

hee desene hafta sonuna tatil demiyorum ben napim yok şimdi hafta sonu boşum ama 1ay sonra dolar yine, malum ama boş tutmaya çalışacağım zaten hafta içi hazırlık yapmak gerekiyor pazarları en geç, yoksa hafta içi yetişemiyor ki insan geceleri ders hazırlamaya.

ilerisi yok artık böcüşüm benim için ileriye geldim son demlerimdeyim bu böyle gitmez

sen geçenler zam istemiyormuydun

el insaf yorgun kaç posta tatil yaptın bakınız ben hiç yapmadım hala tatilmi diyorsun

sen geçenler zam istemiyormuydun

el insaf yorgun kaç posta tatil yaptın bakınız ben hiç yapmadım hala tatilmi diyorsun

böcüşün zam isteği bitmez mandiş öğrenemedin mi, patron her kızdırdığında zararlı çıkıyor zaten

yahu toplam 2 hafta gözüne mi battı turunçgil hanım millet 2 ay tatil yapıyor benim meslektekiler :84: onu bırak yeni personeller bile millet 2 hafta yapıyor herkes hem bayramda bile çalışıyorum ben o görünmüyo di mi ama kurban da çalışmamayı düşünüyorum, bakalım ne olacak gerçi daha çok var.

ben yavaştan hazırlanıyorum yine ofise geçicem geçen hafta öğlene kadardı çok iyi gelmişti of acayip uykum var ne etcem:84:

görünmez tabi sonuçta gittin gezdin yedin eğlendin geldin ben onuda yapmadım

senin işi çözebilemedim ki hala bayramda ne çalışması bu kurbanda ben çalışıyordum geçen seneye kadar ama malum bizim işde kurbanlıklarla ilgili

yok len hala ısteyemedımkı
adam ne zmn ıstycek kıvama gelsem cıkartıp harçlık verıo bıde zam ıstersem ayıp dıym kalıo
ama bugunde dıycem dedım dıyemedım yarın söz dıycemm dıom kendı kendıme

sen de ev düzdün baştan mandiş ona say diyeceğim, ama tatil başka benim gözümde keşke imkan olsa da daha fazla olsa valla, gerçi ben ayrı ayrı kısa kısa isterim öyle üst üste 2 ay sıkıcı. hale bak olmayan tatili beğenmiyorum.

eğitim şart mandiş

kangamm sen şu harçlıkları hesapla yıllık kaç ediyor böl aylara bakalım yüzde kaç zam almış oluyosun

günaydn kızlar
dün sevışemedk sızınlenpatronla uğraşmaktan
dün ver bakım sana ceza 150 tl haftalığından dedı verdıum hemen
ama aklımda kalmadı değil
neyse baktım akşamoluyo dedım 150 tl alımm param yok
al dedı 250 tl olarak gerı verdıdedım yarın alsaydım 350 olur muydu kalsaydı dedımalırım bak hepsını dedı
sonra bıde babam geldı dün köyden bugun gtcem
anneme tel almak ıstıyordum
patron bı kaç paket almıştıben sana verırım alma dedı ordanda yırttım

ben dıyorum ya benımle küsersen zararlı cıkarsın dıye
arada zam ısteyemedım
nannkör olmayım onca seyden sonra haftaya kaldı zam işi

not:ben patronla saatlerce soppet ederken aşçı garuda bıze hızmet ettı kahve neyımmm ama ben ıcmedım suratı görcenız nasıl kıskançlığı bellı olıy

böcüş patronun yerinde olsam ben de zam yapmazdım sana kolay kolay, baksana her tribinden sonra adamdan çıkıyor zaten acısı, nasıl olsa zamlı gibisin he biraz da yüzsüz gördüm tabii yarına kalsa 350 olur muydu

Slm yorgunsavaşcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…