- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sabah okudum canım ama oda kalabalık yazamıyorum sabahları önce okuyorum gittilermi yazıyorum
şimdık hem cok yoğunum hemde kafam allak bullak
uzun uzun yazmak ısterdım ama okuyorumokuyorum okuduklarımı anlamıyorumson zamanlarda okuduğum kıtabı bıle anlamadım yenıden başlycam o kadar yanı
2 gündür fenayım
sabah 7 bucukta işe gelıp kımse yokken tükkanı acıyomtemızlık ederken geldıde bı günaydın kolay gelsın demedıevt ınsana sevdığı ınsanın lafı batar cok doğru
günaydın demek cok mu zor yada ben naptım demı ama sana
kangam mandışım sağolun gençken buldu benı bu hastalık zaten ama tamkesın romatzmamı oda şüphelı bayadır gtmıom dr a
ihmal etme doktor işini sinsi bir hastalık sonra çok acı çekersin böcük
birde şöyle düşün demekki çok büyük sorun var kafasında kafası karışık başında bilmediğin sıkıntısı var okadar meşgulki aklı bizede olmuyormu arada en basit yerlerde kalp kırabiliyoruz farkında olmadan
ben bı dr a gıdemıyom işte kadın zırt pırt cıkıo gıdıo ohh nasılsa işlerını yapan var
bugun konuşcam bakalım neymış sorun
yapma canım herkez görevini bilsin
baştan verdık yüzü hata bende sımdıkte düzelmez tabı
yorgun çok yiğidim ben çokk ama kamçısız olsam daha iyi olurdu
oyy ooo küçük esnaf ne desem bilemiyorum birde akraba varya daha bir kötü durum
hazır alınan konserveler için haklısın yorgun ama evde yapılanlarda bence sağlıklı hem cam şişede oluşu hemde içine konulmayan tadlandırıcı adı altındaki kimyasallar aslında hangisi olursa olsun doğru yapıldığı sürece sorun çıkmıyor yeterki hile karıştırılmasın
böcük konusunda haklısın kötü örnek o
neyine tafra yapıyorlar hint kumaşımı bu ustalar pehh
aa o rayı kaçırdım romatizmamı var böcük geçmiş olsun tedavisini oluyormusun daha gençsin ya
malesef insana sevdiği kişinin lafı daha çok batıyor
şimdık hem cok yoğunum hemde kafam allak bullak
uzun uzun yazmak ısterdım ama okuyorumokuyorum okuduklarımı anlamıyorumson zamanlarda okuduğum kıtabı bıle anlamadım yenıden başlycam o kadar yanı
2 gündür fenayım
sabah 7 bucukta işe gelıp kımse yokken tükkanı acıyomtemızlık ederken geldıde bı günaydın kolay gelsın demedıevt ınsana sevdığı ınsanın lafı batar cok doğru
günaydın demek cok mu zor yada ben naptım demı ama sana
kangam mandışım sağolun gençken buldu benı bu hastalık zaten ama tamkesın romatzmamı oda şüphelı bayadır gtmıom dr a
ihmal etme doktor işini sinsi bir hastalık sonra çok acı çekersin böcük
birde şöyle düşün demekki çok büyük sorun var kafasında kafası karışık başında bilmediğin sıkıntısı var okadar meşgulki aklı bizede olmuyormu arada en basit yerlerde kalp kırabiliyoruz farkında olmadan
baştan verdık yüzü hata bende sımdıkte düzelmez tabı
her zaman taviz tavizi doğurur bari daha fazlasını verme böcük
selam kızlar,
cumaları resmen sürünüyorum artık ben ya of bu saatler düzelmezse ne kadar dayanabilcem bilmiyorum, kan çanağı gözlerim yine uykusuzluktan acıyor kolum kanadım kalkmıyor sabah derste allah güç verdi herhal çok iyiydim ama kapıdan çıktım çöktüm, eskiden de böyleydim zaten her tatil hasta yatardım evde ilk yıllar çalışırken 6-7 gün çalıştığım için hastalanmam anca işte bayramda çalışmazsam o bayram hasta geçerdi kesin...
ah mandişim doğru diyorsun ben hiç evde konserve yapmadığım için yani bizimkiler de hiç yapmazdı sadece hazır oluyor benim gözümde konserve, dediğin gibi o kimyasallar vb mahvediyor. dondurucuyu bulan nur içinde yatsın eğer ölmüşse ki ölmüştür herhalde di mi yurt dışında bizden önce vardı herhalde.
he böcük kötü örnek tabii onu değerlendirme dışı tutuyorum
vakti zamanında rahmetli babamın akrabalarından sağ olsunlar çok çekip bırakmıştık eve göre bir şeyler ettirmeyi, yine de akrabadan yediğimiz kazıkları hiçbir esnaftan yemedik ne yalan söyleyeyim
dermansız dert olmasın böcüş hepimizde türlü rahatszılık mevcut ben hani yaşlılarda oluyor diye şaşırdım sadece, ama ihmal etme belki başka bir şeydir ilacı vardır boşuna ağrı, sızı çekme e mi
karşımdakini samimiyetinden eminsem ben de öyle anlık şeylerden alınıp kırılmam daha doğrusu o an garipserim sonra bağışlarım kolayca. ama hiçbir manevi geçmişim olmayan insanı siler geçerim. böcüş sen de şu anda halanın azizliğine uğruyor olabilirsin sakin sakin lütfen...
sakın ha öyle deme, o zaman orada fazla çalışamazsın! ben 10 yıldır aynı yerdeyim, eskiye göre var ya ohooo o kadar yol kat etmiş durumdayım ki, ha yine kafayı yiyorum ama yön değiştirdi, eskisi gibi devam etsem 2 yl sonunda kafayı yemem lazımdı, etrafa bakıp örnek ala, ala daha doğrusu kendi yanlışlarımı fark ede ede eskiden böyleydi şimdi böyleye çevirdim bir çok şeyi kangam, sakın ha, insan öğrenen, değişen bir varlıktır, gerekirse bunu dile getirirsin, sakın üzerine yapışmış gibi düşünme
geçmiş olsun yorgun sana ne zaman tatil
şaka mı ediyorsun ciddi misin ona göre:84:
yaza tatil yav, kurban'da çalışmazsam da bir yere gitmicem zaten ama bakalım ne olacak
hafta tatilinden söz ediyorum 7 gün çalışmıyorsun değilmi
yorgun kangamda gelmışş cok yoruluyorsu kangam yaa ınş ılerde dınlencek cok vaktın olur
patron geldı sırnaşıyo ama yüz vermıyombıraz daha sırnaşsın zam ıstemede arada kaynasın ıstıyomm
yorgun kangamda gelmışş cok yoruluyorsu kangam yaa ınş ılerde dınlencek cok vaktın olur
patron geldı sırnaşıyo ama yüz vermıyombıraz daha sırnaşsın zam ıstemede arada kaynasın ıstıyomm
hee desene hafta sonuna tatil demiyorum ben napimyok şimdi hafta sonu boşum ama 1ay sonra dolar yine, malum ama boş tutmaya çalışacağım zaten hafta içi hazırlık yapmak gerekiyor pazarları en geç, yoksa hafta içi yetişemiyor ki insan geceleri ders hazırlamaya.
ilerisi yok artık böcüşüm benim için ileriye geldim son demlerimdeyimbu böyle gitmez
sen geçenler zam istemiyormuydun
el insaf yorgun kaç posta tatil yaptın bakınız ben hiç yapmadım hala tatilmi diyorsun
böcüşün zam isteği bitmez mandiş öğrenemedin mi, patron her kızdırdığında zararlı çıkıyor zaten
yahu toplam 2 hafta gözüne mi battı turunçgil hanımmillet 2 ay tatil yapıyor benim meslektekiler :84: onu bırak yeni personeller bile millet 2 hafta yapıyor herkes hem bayramda bile çalışıyorum ben o görünmüyo di mi ama kurban da çalışmamayı düşünüyorum, bakalım ne olacak gerçi daha çok var.
ben yavaştan hazırlanıyorum yine ofise geçicemgeçen hafta öğlene kadardı çok iyi gelmişti of acayip uykum var ne etcem:84:
görünmez tabi sonuçta gittin gezdin yedin eğlendin geldin ben onuda yapmadım
senin işi çözebilemedim ki hala bayramda ne çalışması bu kurbanda ben çalışıyordum geçen seneye kadar ama malum bizim işde kurbanlıklarla ilgili
yok len hala ısteyemedımkı
adam ne zmn ıstycek kıvama gelsem cıkartıp harçlık verıo bıde zam ıstersem ayıp dıym kalıo
ama bugunde dıycem dedım dıyemedım yarın söz dıycemm dıom kendı kendıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?