ya siz niye şifreli konuşuyonuz yaa, osmanmış terkos suyumuş açık konuşun:84:
evet bu çok mantıklı yorgun kesin iki reklam arasında mutaktaydı
bende yırtıyordum kaplarını kitapların soyuyordum yani
uzun yaşamak istemiyorum öz yaşasam yeter bana
seni elemanım olarak çalıştırmak isterdim yorgun böcüküde istemem
sizin içtiğiniz su terkos değilmi
çok yaşayın e mi kızlarokudum okudum güldüm:)))
mandişim, anlaşılıyor ki böcüşüm bir reklamdan diğer reklama kadar mutfakta kalınca arası da reklam sanıyor:)))
böcüşüm seni çözdüm, sen takıntılı değilsin, ben bir yeri temizlerken evim küçük olmasına rağmen çok zaman harcarım. süpürgeyi tutsam ışığı açmak için gider elimi yıkarım falan kapının tozunu alsam o bezi bir yre bırakır yine el yıkarımüstünden 2-3 defa geçerim aynı yerin 1 saatte bitiyorsa temizlik iyi, ama yine de akşma iş çıkışı insan gider yatar, devirir karpuzu
he o tip adının görünmesini istemediğim kitapları düz bir kağıtla bantsız kaplardım ben eskiden yollarda kitap okurken böcüşüm. almanca kitap okurdum o zamanlar ve millet böyle uzaylı görmüş gibi bakmasın okumaya çalışmasın kitabın adını diye geliştirmiştim bu yöntemi
mandiş, kaplumbağalar uzun yaşar bunu bilir bunu söylerim yavaşlık iyidir :))))
ben de 3,5 -4 saat uyudum yine böcüşüm toplamda aynı uyku saatimiz
uyumak sitiyorum ama yine gececiyim evi otel ve kafe olarak kullanıyorum resmen
çok yaşayın e mi kızlarokudum okudum güldüm:)))
mandişim, anlaşılıyor ki böcüşüm bir reklamdan diğer reklama kadar mutfakta kalınca arası da reklam sanıyor:)))
böcüşüm seni çözdüm, sen takıntılı değilsin, ben bir yeri temizlerken evim küçük olmasına rağmen çok zaman harcarım. süpürgeyi tutsam ışığı açmak için gider elimi yıkarım falan kapının tozunu alsam o bezi bir yre bırakır yine el yıkarımüstünden 2-3 defa geçerim aynı yerin 1 saatte bitiyorsa temizlik iyi, ama yine de akşma iş çıkışı insan gider yatar, devirir karpuzu
he o tip adının görünmesini istemediğim kitapları düz bir kağıtla bantsız kaplardım ben eskiden yollarda kitap okurken böcüşüm. almanca kitap okurdum o zamanlar ve millet böyle uzaylı görmüş gibi bakmasın okumaya çalışmasın kitabın adını diye geliştirmiştim bu yöntemi
mandiş, kaplumbağalar uzun yaşar bunu bilir bunu söylerim yavaşlık iyidir :))))
ben de 3,5 -4 saat uyudum yine böcüşüm toplamda aynı uyku saatimiz
uyumak sitiyorum ama yine gececiyim evi otel ve kafe olarak kullanıyorum resmen
ne uyması uyuması böcüşüm ya gündüz gün ortası uyuyamam ki ben keşke öyle bi yeteneğim olsa, sabah işteydim zati geldim yemek yedim bi size bakem hazırlık yapcem gitcem yine
evet bu çok mantıklı yorgun kesin iki reklam arasında mutaktaydı
bende yırtıyordum kaplarını kitapların soyuyordum yani
uzun yaşamak istemiyorum öz yaşasam yeter bana
seni elemanım olarak çalıştırmak isterdim yorgun böcüküde istemem
oh yaşasın iş tekliflerim artıyor piyasayı kızıştırayım en iyisibak ben daha yapıcı bir çözüm bulmuşum di mi kıyamam kitaplarıma da
terkos çeşmeden akadan su değil mi, ist.da çeşmeden içemiyoruz malum mandiş, onu geçtim yok geçen gün bir iterko demiş ne olmuş ,fransız kaldım zaten aptal aptal bakıyorum etrafıma kahvemi içem ben içem içem
kıyamam kangama
kangaben yemedımgene makarna vardı:120:
pizza ısmarladı arkadaşım
kıtapların kaplarını yırtmak mı
senden garu olmas
kangam kırmızılı yerı anlamadım desem
yanlıştuşa bastm hemen gıttı mesajbaşka zaman olsa bekle babambekle
gül kangam gül ıyıdır
aa sız cok uyuşuksunuz yaa aman temızlık bıtene kadar ben el falan yıkamam:86:hepsı bıter ben kendımı atarım banyoya
kıtaplara gelınce sadece dışnda deil kangam kıtabın her sayfasında var o yazı
kıyamam kangama
kangaben yemedımgene makarna vardı:120:
kıtapların kaplarını yırtmak mı
senden garu olmas
evet yorgun bak böcükü işletmeme almam böcüke iş teklifi yapsam dükkanı üstüme yap der sende karın tokluğuna gece gündüz çalışırsın bulunmaz eleman yorgun
yemekteyiz diye bir program vardı tv orada bir adam vardı terkos suyu içerim diye birşeyler demiş baya geyiki yapıldı onu diyor böcük
biliyorum benden garu olmaz
zati kafam karman çorman yorma beni mandiş anlatır sana:))))
banyo en son, takıntı böcüşüm ben de biliyom ama napcen böyle gelmiş böyle gider o yüzden az ediyom temziliği
ne her sayfasında mııı
oy ben de sana kıyamam e sadece makarna mı yapıyorlar nasıl ya kafanız çalışmaz öyle besinsiz kalınır mı, neli makarna kıymalı falan mı aç ayı oynamaz aç kafa çalışmaz desene patronaaa:84:
senden garu olmas lafını duymadımdı ne zamandır ay hoşuma gitti ay saat 3 oldu of koşturuyo saatler:84:
evet yorgun bak böcükü işletmeme almam böcüke iş teklifi yapsam dükkanı üstüme yap der sende karın tokluğuna gece gündüz çalışırsın bulunmaz eleman yorgun
yorgun iş teklifimi iyi düşün ben vaad verip sonra üzmüyorum önce kötüye alıştırıp sevindiriyorum bir gün açacam özel okul böcükü orada işe almam batırır beni
yorgun neyi anlatcam böcükeben anlamadım ki
böcük senin kankan işte satış yapıyor benim kankan değil
yuppii yorgundanda garu olmuyor tek değilim
rahat oılun kızlar bırakın temizlik hastası olmayın mikroplarında canı var kıymayın onlara beraber yaşamayı öğrenmeli
kanga dınleme sen bunu cımrı bu çalışılmaz onla
olcaksa benımkı gıbı patron olcak yoksa olduğun yer her zaman ıyıdır
bu skk da yatrmaz
gecmısı oku hele reklam arasıyla ılgılı bişi yazdı bende kırmıcı renkle boyadım onu anlat bana:78:
kangamdada garu olmaz sendende len az bana cekın be
he mıkroplara kıymayalımonlar bıze kıysın
hasta etsın
yine mi dolmuş kutum yaa, mandiş acele çıktım ben bugün şimdi okuyom mesajları kusuruma bakma tel.da sapıttırdılar gene laptopun kapaını kapamışım öyle kalmış bir ara, sonra da anca yetiştiöm yine zaten.
he kangam doğru söylüyon valla bak nasıl da itiraf etmiş ne sigorta yapcak ne etcek bu patron
ben senin izinden giderim artık böcüşümm:))))
,mnadiş tabii ki benden de olmaz böcüşün kriterlerine göre, olmasın da zaten hayat kısa, güveniyorum ben bir gün atom karınca da doğru yolu bulacak
ne çekimi kanga, hayırdır? ohh ünlü ol accık de reklamlardan kazanırsın
mandiiiş ne yazdındımerak ettirmeee:84:
bu arada kızlar duygu da hiç uğramaz oldu haberiniz var mı?
senden patronda olmaz
vergı kaçakçısı olur
neysem bızede cekıme geldıler
vahey kılıçaslan mankenler falan
poff ben kameralara cıkmamkı
yine mi dolmuş kutum yaa, mandiş acele çıktım ben bugün şimdi okuyom mesajları kusuruma bakma tel.da sapıttırdılar gene laptopun kapaını kapamışım öyle kalmış bir ara, sonra da anca yetiştiöm yine zaten.
he kangam doğru söylüyon valla bak nasıl da itiraf etmiş ne sigorta yapcak ne etcek bu patron
ben senin izinden giderim artık böcüşümm:))))
,mnadiş tabii ki benden de olmaz böcüşün kriterlerine göre, olmasın da zaten hayat kısa, güveniyorum ben bir gün atom karınca da doğru yolu bulacak
ne çekimi kanga, hayırdır? ohh ünlü ol accık de reklamlardan kazanırsın
mandiiiş ne yazdındımerak ettirmeee:84:
bu arada kızlar duygu da hiç uğramaz oldu haberiniz var mı?
pasaklı olduğunuz naısl bellı
kutunuuzu bılem temızlemıyonus
kutunda kutum kangaa
benım izimde ol kangam yoksa yerınden ayrılma bu mandışten patron neyımolmaz
bak bızımkı kurban bayramında parise gtcek bana dıo eşinle senı nere yollayımmandışse bızım yırtımızdan kazanmak nıyetınde
tanıtım cekımı sanırım ben kaçtım
öleyüzümü bedavaya göstermembıkaç bın verseler neyse ama bedavaya gtcek kadın değilım ben
duygudan haberım yok
günaydınnnnnn bu arada
açıkca söylüyorum işte vergi vermem ssk ödemem
ne tanıtımı bu böcük kim kimi tanıtıyor
bu topik üçümüzün kızlar boşverde boşverdi bizi başka gelen gidende yok
inşallah bulur doğru yolu bu böcük yoksa onun gibiler yüzünden eşim diyorki bir daha dünyaya gelsem evlenmeden önce ev işlerini sevip sevmediğini hamaratlığını ölçerim ardından kafasında yastıklar uçuyor ama baştan söylüyor hep bu böcükler yüzünden kötü örnekler
yorgun gitme böcükün izinden bak ben işletmemi kurcam ama böcükün patronunu bırakıp işletme kurma gibi niyeti yok açıkta kalırsın hee
pasaklı olmakta maharettir böcük
ben varken siz de kimsiniz çekilin diyip mankenleri cımırsaydın ya böcük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?