Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

oh yaşasın iş tekliflerim artıyor piyasayı kızıştırayım en iyisi bak ben daha yapıcı bir çözüm bulmuşum di mi kıyamam kitaplarıma da

kangam kırmızılı yerı anlamadım desem

yanlıştuşa bastm hemen gıttı mesajbaşka zaman olsa bekle babambekle

gül kangam gül ıyıdır
aa sız cok uyuşuksunuz yaa aman temızlık bıtene kadar ben el falan yıkamam:86:hepsı bıter ben kendımı atarım banyoya
kıtaplara gelınce sadece dışnda deil kangam kıtabın her sayfasında var o yazı

ne uyması uyuması böcüşüm ya gündüz gün ortası uyuyamam ki ben keşke öyle bi yeteneğim olsa, sabah işteydim zati geldim yemek yedim bi size bakem hazırlık yapcem gitcem yine

kıyamam kangama
kangaben yemedımgene makarna vardı:120:

kıtapların kaplarını yırtmak mı
senden garu olmas

oh yaşasın iş tekliflerim artıyor piyasayı kızıştırayım en iyisi bak ben daha yapıcı bir çözüm bulmuşum di mi kıyamam kitaplarıma da

evet yorgun bak böcükü işletmeme almam böcüke iş teklifi yapsam dükkanı üstüme yap der sende karın tokluğuna gece gündüz çalışırsın bulunmaz eleman yorgun

yemekteyiz diye bir program vardı tv orada bir adam vardı terkos suyu içerim diye birşeyler demiş baya geyiki yapıldı onu diyor böcük

kıyamam kangama

pizza ısmarladı arkadaşım

senden garu olmas

biliyorum benden garu olmaz

kangam kırmızılı yerı anlamadım desem

zati kafam karman çorman yorma beni mandiş anlatır sana:))))

banyo en son, takıntı böcüşüm ben de biliyom ama napcen böyle gelmiş böyle gider o yüzden az ediyom temziliği

ne her sayfasında mııı

kıyamam kangama

senden garu olmas

oy ben de sana kıyamam e sadece makarna mı yapıyorlar nasıl ya kafanız çalışmaz öyle besinsiz kalınır mı, neli makarna kıymalı falan mı aç ayı oynamaz aç kafa çalışmaz desene patronaaa:84:

senden garu olmas lafını duymadımdı ne zamandır ay hoşuma gitti ay saat 3 oldu of koşturuyo saatler:84:

aha süper tahlil, ben salakım yav hakkaten, yok ama işdeğiştirince böcüşümü örnek alıcam btüh sana söylemeseydim keşke hazır iş teklifi almışken

he anladım ben uzak kaldıım için tv den fransız kaldım konuya da

bende de olmaz çak mandiş:13:

mandş sen anlat o zaman

takıntılı olma kanga toptan temızlık denır bunun adına
suya yazık ısraf yapma

sadece salçalı makarna
zaten ben kıyma yememkı hem makarna makarnadır yaa ne değişirkı
ayy hamur oldu beynımız gercı ben yemıyorum benım olmadı zaar

sendende garu olmas kanga
adamı batrcak dk başı el mı yıkanır
az kırlı dur nazar değmes

evet yorgun bak böcükü işletmeme almam böcüke iş teklifi yapsam dükkanı üstüme yap der sende karın tokluğuna gece gündüz çalışırsın bulunmaz eleman yorgun

anam sankı bende sana meraklıym
cımrı patrnlar benı kesmıyy
ılla zengın olcek gönlü

bak kangamda yan çizdı sana kaldın mı elemansız

yorgun ben çıkana kadar geldin özel mesajlarını sildin sildin yoksa yazdığım mesaj silincek ve bir daha yazamam

yorgun iş teklifimi iyi düşün ben vaad verip sonra üzmüyorum önce kötüye alıştırıp sevindiriyorum bir gün açacam özel okul böcükü orada işe almam batırır beni

yorgun neyi anlatcam böcükeben anlamadım ki

böcük senin kankan işte satış yapıyor benim kankan değil

yuppii yorgundanda garu olmuyor tek değilim

rahat oılun kızlar bırakın temizlik hastası olmayın mikroplarında canı var kıymayın onlara beraber yaşamayı öğrenmeli

kanga dınleme sen bunu cımrı bu çalışılmaz onla
olcaksa benımkı gıbı patron olcak yoksa olduğun yer her zaman ıyıdır
bu skk da yatrmaz

gecmısı oku hele reklam arasıyla ılgılı bişi yazdı bende kırmıcı renkle boyadım onu anlat bana:78:
kangamdada garu olmaz sendende len az bana cekın be

he mıkroplara kıymayalımonlar bıze kıysın
hasta etsın

evet ben dürüstüm ssk yatırmam vergi vermem ssk ya yatırcağım parayı veririm personele iste yatırsın ister yatırım yapsın hele vergi asla vermem giderim ihtiyaç sahibine veririm iki dua alırım o yüzden patron olamıyorum

geç kaçıyorum han gapaniyi ben gidiyi yarın anlatırım hatırlat böcük

mikrop mikroba birşey yapmaz derler aama sen mikrop değilsin böcüksün

senden patronda olmaz
vergı kaçakçısı olur

neysem bızede cekıme geldıler
vahey kılıçaslan mankenler falan
poff ben kameralara cıkmamkı

yine mi dolmuş kutum yaa, mandiş acele çıktım ben bugün şimdi okuyom mesajları kusuruma bakma tel.da sapıttırdılar gene laptopun kapaını kapamışım öyle kalmış bir ara, sonra da anca yetiştiöm yine zaten.

he kangam doğru söylüyon valla bak nasıl da itiraf etmiş ne sigorta yapcak ne etcek bu patron
ben senin izinden giderim artık böcüşümm:))))

,mnadiş tabii ki benden de olmaz böcüşün kriterlerine göre, olmasın da zaten hayat kısa, güveniyorum ben bir gün atom karınca da doğru yolu bulacak

ne çekimi kanga, hayırdır? ohh ünlü ol accık de reklamlardan kazanırsın

mandiiiş ne yazdındımerak ettirmeee:84:

bu arada kızlar duygu da hiç uğramaz oldu haberiniz var mı?

pasaklı olduğunuz naısl bellı
kutunuuzu bılem temızlemıyonus
kutunda kutum kangaa

benım izimde ol kangam yoksa yerınden ayrılma bu mandışten patron neyımolmaz
bak bızımkı kurban bayramında parise gtcek bana dıo eşinle senı nere yollayımmandışse bızım yırtımızdan kazanmak nıyetınde

tanıtım cekımı sanırım ben kaçtım
öleyüzümü bedavaya göstermembıkaç bın verseler neyse ama bedavaya gtcek kadın değilım ben

duygudan haberım yok

günaydınnnnnn bu arada

senden patronda olmaz
vergı kaçakçısı olur

neysem bızede cekıme geldıler
vahey kılıçaslan mankenler falan
poff ben kameralara cıkmamkı

açıkca söylüyorum işte vergi vermem ssk ödemem

ne tanıtımı bu böcük kim kimi tanıtıyor

bu topik üçümüzün kızlar boşverde boşverdi bizi başka gelen gidende yok

inşallah bulur doğru yolu bu böcük yoksa onun gibiler yüzünden eşim diyorki bir daha dünyaya gelsem evlenmeden önce ev işlerini sevip sevmediğini hamaratlığını ölçerim ardından kafasında yastıklar uçuyor ama baştan söylüyor hep bu böcükler yüzünden kötü örnekler

yorgun gitme böcükün izinden bak ben işletmemi kurcam ama böcükün patronunu bırakıp işletme kurma gibi niyeti yok açıkta kalırsın hee

pasaklı olmakta maharettir böcük

ben varken siz de kimsiniz çekilin diyip mankenleri cımırsaydın ya böcük

kaçakçı mandış
bılmımkı ya bırden geldıler
ee sanayıde en güzek tükkan bızım tabi bızı seçmişler

üçümüz kaldıkvalla ama olsun gelenler sağolsun

açıkta kalmam sen merak etmebulurm ben bı yolunu işimide bırakmam
bırakılır mı böle iş ya

pasaklılar sızı kocalarınıza(nışanlılarınıza)kızmayın bakım
adamlar haklı azcık iş edın yahuama sız zaten edıyorsunuz ben bılıyorum

mankenlerde manken olsao kadar makyaj ebeme yapılma genç kız olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…