Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

he işte abartmyıoruz, yoksa pislik içinde yaşamıyoruz ya, ama şöyle bir şey var, yorgunsam ya da yapacak daha keyifli işim varsa, ev toz içinde de bekleyebilir birkaç gün daha, yaşanacak güzel bir günden daha önemli olamaz, hayat çok kısa...

mandişim ya salak kafayla unutmuşum temizlemeyi (( kafam yerinde değil bağışla e mi((

mandiş sen benim bilmediğim ikizim misin, kız kardeşim misin:))) aynen tam destek sana, para eninde sonunda birikir ama bu yaşlar gelmez, gelmez...

hiç beklemezdim senden böcüş, kışını yazını var mı, böyle söyleyenleri anlamıyorum ben hiç, tamam soğuk olur, trafik olur ama evde pineklemekten iyidir, yaşlanınca mecbur pinekliycez

yorgun ikinci kez yazdım yine dolu kutun yazmıyorum bir daha

yok, yok ben istemiyormmm, ben çalışayım ama evdeki işleri başkası yapsın çok memnun olurum hem ekonomiye can veririm:))) ama sinirlenince işe gidip gelirken çektiklerime ben de bazen diyorum şeytan diyor bırak işi gücü ev hanımı ol ama o zaman hiç çekilmem ben:)))

nasıl ya, habire para iskan için de mi para, topraktan alındığı için di mi, e siteye ortak mı olacaksınız o zaman sadece daire için mi mandiş? bilmem bu işleri pek ama:44::44:

ınş.cnm

gene mı
ev parası masraf oldu yahu

hakkaten, topraktan almaya korkardım daha bir korktum:18:

günaydın benı en ıyı anlayan güzel ınsanlaracanım cok sıkkın olsada sız benı sevenler hayat verıyorsunuz
kangam ve mandışım başka topıclerdekı arkadaşlarım benımherkeşlerı cok sevıyom
kaynana gıbı bı açık bulurum dıye yaşayanları harıç ve onlara destek veren basıt ınsanları harıçç:86::86:

mandış dün bana cvp vermedın hacı ne iş

yapacak daha keyifli işim varsa, ev toz içinde de bekleyebilir birkaç gün daha, yaşanacak güzel bir günden daha önemli olamaz, hayat çok kısa

ne güzel bir söz bu yorgun çaldım hemen

anne sor bakayım seni hangi leylek getirmiş yorgun bende anneme sorayım

ev hanımlığına özeniyorum hep de bir gün hariç maaş günü oda maaş günümden asla vazgeçmek istemiyorum en iyisi emekli olmak sonra kurslar hobiler dolaşırım sabahları biyolojik saatime göre kalkarım offf offf

güzel devletimin yönetimindekilerden bazılarının bir kaç yıl önce çıkardığı kat irtifaki kat mülkiyeti gibi bir şeyi var tapu dairesi az kazanmış sanırım o yıllarda yeni gelir kapıları oluşturdular iskan demek daire olarak sahiplik yani şimdi arsya ortağız orada ev yokmuş gibi iskanı alınca burada ev var şu daire şu kişinin oluyor en baştan tek seferde yapsalarya

günaydın böcük yazdım ya 10 dakikam kaldı diye profiline girdim yazdıuklarını baktım ne olduğunu anlamak için o sırada mesaim bitti cevap yazamadan çıktım kaç sayfada yazdıklarını okudum birşey anlamadım

kanga gtmeme sebebım eşimin çalışıyor olması mevsımlede pek alakası yok alsında
anladın cnmcım
ne etcem nere gtcemben tek başıma
ablamın doğumunda kullancam ıznımı annemde gelcek ohh

mandışş

ben bura nası geldim bilmiom ama mandişi ve böcüğü gördüm pohhha....

selam kızlar :80:

benim 4 topiğim var biri shadow senin topiğin evle ilgili bilgi alışverişi yaptığım ikinci birikim topiğim orada deşarj olup birikim yapma hevesimin geldiği biri burası dertleştiğimiz sürüstçe sohbet ettiğimiz biride geyik topiği sırf eğlence olsun diye geyip yaptığımız eğlendiğimiz topik

h geldın sende

mandışımmm nasılsın bugun

böcük akşam bizim malum patronu rüyamda gördüm nasıl bir gün yaşarım tahmin et artık adamdan kabuslarımda bile kurtuluş yok inşallah yeni yere geçersem kurtulcam kasımda alımı yapacaz diyuorlar evrak işleri prosedür ancak bitermiş nasip bakalım

hoşgeldin iiim sen nasılsın

h geldın sende

mandışımmm nasılsın bugun

ben önceden çok takılıodum sohbet topiklerine ama işe başladıımdan beri fazla takip edemiom :S

valla benim kaç topiğim var bilmiyorum taki edemiyom yaff nerde ne vardıı en iyisi azaltmak olmıcak ...

ee günlük gerçek yaşam sohpetlerin yapıldığı topikler neresi...yani geyik dışıında olan dert topiğini pek sevmiyorum canım sıkılyoo arada giryom bakıp çıkyom...takip edemiom...

banunun konusu silinmiş biliyormusun böcük??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…