sana çirkin mankenler denk gelmiş böcük benim gördüklerim makyajsızda güzeldi
sizin dükkanda ne varki neden en güzel seçildi
dimi ya benide tatile gönderen patronum olsa bende bırakmam
yaa iş etmiyor değiliz sadece abartmıyoruz
bi çık yönetmenin yanından bir geç seni görünce mankenleri yollayıp seni alsın podyumaama dur ekmeğinden etme garipleri
hımm sizden izin almadanmı geldiler kira isteyin
haftada bir sil süpür yapıyorum oda hafta sonu akşam işten eve gidip yorgun argın kendimi hiç paralamıyorum
anacım sen oradan oraya karıncasın işte
böcüküm bu gençlik bu günler gelmez bir daha adam sizi tatile yollacaksa bence git gez eğlen dinlen eşinle güzel zaman geçir 1000 çeyreğe bedeldir bence
kesın cnm ama böle şeylere gelemıyorum ben kamera falan
izin almadılar ama haber vermışlerdır cnm
ama cnmben h sonları genelde evde deılım kocem cok nadırde olsa h sonu ızınlı oluyo
gezıok eğlenıyok yada annemlere gdııyorum
öle olunca h içi az az yapmam gerekıyotmm tez canlıyım ılla yarım iş kalmıycak ama h sonu yapamıom
dınlenmekle yada gezmekle gecıo
kışın nereye gıdılırkı hem eşim ızınlı olmuyo cnm bayramlarda falan
yorgun ikinci kez yazdım yine dolu kutun yazmıyorum bir daha
eşinin izinli olmaması kötü oluyor böcük aslında kışında güzel tatil yapılıyorda yanlız değil tabi
sende haklısın bir arkadşımda senin gibi yapıyor hatta ramazanda iftara bile herkesi hafta içi çağırdı bir pazar gününm var o gün dinlenmek istiyorum diyor
ev hanımı olmak istiyorum
az olurmu kuzum süt emzirme ne kadar sürebiirki uzak yerde oturman da onların sorunu değil
inşallah hayrlısıyla alır huzurla oturursunuz
müthait aradı az önce iskan parası istiyor daha maaşa çok var annemin maaşına el koyacaz sanırım
ınş.cnm
gene mı
ev parası masraf oldu yahu
he işte abartmyıoruz, yoksa pislik içinde yaşamıyoruz ya, ama şöyle bir şey var, yorgunsam ya da yapacak daha keyifli işim varsa, ev toz içinde de bekleyebilir birkaç gün daha, yaşanacak güzel bir günden daha önemli olamaz, hayat çok kısa...
mandişim ya salak kafayla unutmuşum temizlemeyi(( kafam yerinde değil bağışla e mi ((
mandiş sen benim bilmediğim ikizim misin, kız kardeşim misin:))) aynen tam destek sana, para eninde sonunda birikir ama bu yaşlar gelmez, gelmez...
hiç beklemezdim senden böcüş, kışını yazını var mı, böyle söyleyenleri anlamıyorum ben hiç, tamam soğuk olur, trafik olur ama evde pineklemekten iyidir, yaşlanınca mecbur pinekliycez
yok, yok ben istemiyormmm, ben çalışayım ama evdeki işleri başkası yapsın çok memnun olurum hem ekonomiye can veririm:))) ama sinirlenince işe gidip gelirken çektiklerime ben de bazen diyorum şeytan diyor bırak işi gücü ev hanımı ol ama o zaman hiç çekilmem ben:)))
nasıl ya, habire para iskan için de mi para, topraktan alındığı için di mi, e siteye ortak mı olacaksınız o zaman sadece daire için mi mandiş? bilmem bu işleri pek ama:44::44:
hakkaten, topraktan almaya korkardım daha bir korktum:18:
günaydın benı en ıyı anlayan güzel ınsanlaracanım cok sıkkın olsada sız benı sevenler hayat verıyorsunuz
kangam ve mandışım başka topıclerdekı arkadaşlarım benımherkeşlerı cok sevıyom
kaynana gıbı bı açık bulurum dıye yaşayanları harıç ve onlara destek veren basıt ınsanları harıçç:86::86:
mandış dün bana cvp vermedın hacı ne iş
kanga gtmeme sebebım eşimin çalışıyor olması mevsımlede pek alakası yok alsında
anladın cnmcım
ne etcem nere gtcemben tek başıma
ablamın doğumunda kullancam ıznımı annemde gelcek ohh
mandışş
slm mandalina günaydın seni takip ettim geldim yanına bak. nasılsın???
slm mandalina günaydın seni takip ettim geldim yanına bak. nasılsın???
hoşgeldin iiim sen nasılsın
h geldın sende
mandışımmm nasılsın bugun
h geldın sende
hoşgeldin iiim sen nasılsın
h geldın sende
benim 4 topiğim var biri shadow senin topiğin evle ilgili bilgi alışverişi yaptığım ikinci birikim topiğim orada deşarj olup birikim yapma hevesimin geldiği biri burası dertleştiğimiz sürüstçe sohbet ettiğimiz biride geyik topiği sırf eğlence olsun diye geyip yaptığımız eğlendiğimiz topik
ben bura nası geldim bilmiom ama mandişi ve böcüğü gördüm pohhha....
selam kızlar :80:
ben önceden çok takılıodum sohbet topiklerine ama işe başladıımdan beri fazla takip edemiom :S
ben bura nası geldim bilmiom ama mandişi ve böcüğü gördüm pohhha....
selam kızlar :80:
h geldın cnmm benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?